Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
válasz
Blue Eagle #7001 üzenetére
A soft reset csak egy újraindítás. Windows telefon esetén az is jót tesz a rendszernek ha minden nap megcsinálod.
-
hroberto
veterán
válasz
turbulencia8 #6466 üzenetére
A probléma gyökere, hogy megvett X összegért egy "okostelefont", és még plusz pénzt kell azért költenie rá, hogy zenét tudjon hallgatni. Ami azért valljuk be, alapfunkció kellene legyen... Szóval ez már ultragáz.
-
hroberto
veterán
válasz
turbulencia8 #6464 üzenetére
Pénzt ölni ebbe a platformba?! Okos dolog ez?
-
-
hroberto
veterán
válasz
turbulencia8 #6391 üzenetére
Akkor lassan nem marad semmi amit ne csesztek volna el.
-
hroberto
veterán
válasz
Blue Eagle #6387 üzenetére
Dehogyis! A 930 után vettem 950-et és nagyon kellemes volt az üzemideje a 930-hoz képest.
-
hroberto
veterán
válasz
davudhunters #6367 üzenetére
Ha nem akarod magad szopatni, felejtsd el ezt a vonalat!
-
hroberto
veterán
válasz
univerzita #5921 üzenetére
Pont ezt nehezményezte, hogy a rendszerappokon kívül nem jön semmire frissítés. Amiket felsoroltál pont rendszer alkalmazások.
-
hroberto
veterán
válasz
#09819904 #5534 üzenetére
Viszont a saját tapasztalatom az, hogy üzemidőben nagyon jó. Eddig egy vagon készüléket teszteltem, de nem bírta egyik sem azt a terhelést amit a 950-es.
Nem tudom milyen telefonjaid voltak eddig, mert üzemidőben sem igazán domborít a 950. Ez viszont nem csak a személyes tapasztalatom, hanem esetleg nézd meg a GSM Arena üzemidő listáját. A középmezőny alsó részén található...
-
hroberto
veterán
válasz
#09819904 #5532 üzenetére
Én 7.5 óta használtam Windows telefonokat, úgyhogy láttam a fejlődést és sajnos a visszafejlődést is. Úgy tűnik jóval nagyobb tapasztalatom van ezen a téren mint neked. Ha neked nem tetszik, akkor is le fogom írni a tapasztalataim, mivel a szóban forgó 950-est is több mint egy évig használtam.
-
hroberto
veterán
válasz
#09819904 #5521 üzenetére
Elég hosszasan sorolhatnám, de a teljesség igénye nélkül: normálisan működő Viber, Messenger (ami nem 10 mp alatt indul, és van benne hívás funkció), Shazam, Waze, Bank applikáció, normális navigáció (ne gyere a Térképek appal, mert az minden, csak nem normális), eBay, ...
És itt csak az alapnál is alapabb dolgokat soroltam fel úgy, hogy én nem használok sok alkalmazást.
Ezen kívül ami engem érint, mivel motorozom Androidon vannak olyan alkalmazások amikkel nagyszerűen rögzíthetők adatok.
Ha épp síelni megyek télen, jól jönne egy olyan app amit itt is tudok használni. A másik két platformon van természetesen, sőt a nagyobb síterepeknek külön applikációjuk van iOS-re és Droidra is.
És ez még mindig csak a jéghegy csúcsa...
Ezen kívül ami lényeges, hogy gyakorlatilag heti szinten frissülnek az appok, Windowson meg...inkább hagyjuk...
5 évig használtam Windows telefonokat, 950-el fejeztem be, de platformot váltva elképesztő, hogy mennyire leszarják ezt a jobb sorsra érdemes platformot mind rendszer, mint alkalmazás szinten. -
hroberto
veterán
válasz
#56816198 #5515 üzenetére
Sajnos nem az. A Windows telefonokra írt alkalmazások sokkal rosszabbak, funkciószegényebbek mint a másik két platformon. Ha egyáltalán léteznek. És a helyzet csak romlani fog, a meglévő alkalmazások nagy részét nem frissítik, lelövik. Ezért írtam amit írtam. Szomorú, de ez van.
-
hroberto
veterán
Hasonló problémák miatt adtam el én is a 950-et. A rendszer bugjai, az alkalmazások hibái, hiányosságai... Betelt a pohár, holott szerettem a rendszert, sőt bizonyos dolgok átgondoltabbak, egyszerűbbek mint droidon. De sajnos tesz rá az MS, a fejlesztők szintén, emiatt lassan tényleg közelít a használhatatlanhoz.
-
hroberto
veterán
válasz
turbulencia8 #5209 üzenetére
Én is utáltam a Vibert, de sajnos kis hazánkban jóval népszerűbb a WhatsApp-nál, ezért voltam kénytelen használni és szopni vele. Ahogy írtad, sokszor csak a soft resettel lehetett letenni.
-
hroberto
veterán
válasz
Cooley18 #5186 üzenetére
Az enyém biztos nem ázsiai. Egy javíthatatlan 925-ös helyett adta az MS. Tehát biztos, hogy EU régiós.
Én azért még bízom abban, hogy fogok normális Windows telefont használni, mert nem akarom elhinni, hogy egy ekkora piacot elenged a Microsoft. Persze ehhez gyökeres változás és hozzáállás kell.
-
hroberto
veterán
válasz
ZavaBalazs #5183 üzenetére
Igen, ismerős az a hiba is mikor feléled a kijelző, csak nem reagál az érintésre. Igaz ez elég ritka vendég volt, és a képernyő lezárása-nyitása orvosolta.
-
-
hroberto
veterán
válasz
turbulencia8 #5175 üzenetére
Eleinte nálam is ritkán fordult elő, de a héten már minden nap többször is. Nem tudtam hívásokat felvenni, letenni, nem győztem újraindítani a telefont.
Viber hívásoknál garantált volt, hogy csak soft resettel tudom letenni a hívást, és életet lehelni a telefonba.
Meguntam, belefáradtam, és belegondoltam abba, hogy ha egy nyomorult hívásvárakoztatás bugot nem javítottak fél év alatt, akkor mit várhatok?!
Hozzáteszem, hogy kb. 6 év többnyire elégedett Windows használat után sajnálom, hogy odébb kell állnom, mert nem szívesen váltottam droidra, de tényleg használhatatlan lett a 950. És tényleg nem látom a mobil Windows jövőjét.
Remélem és bízom benne, hogy összekapja magát az MS mobil fronton, mert kár lenne, ha mindez süllyesztőbe kerülne. De ehhez elég nagy változásokra lenne szükség.
Idővel talán lesz még használható mobil rendszerük jó telefonokkal, amit öröm lesz használni.Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy az általam használt alkalmazások jóval fejlettebbek, használhatóbbak droidon sajnos.
-
hroberto
veterán
válasz
monosgeri21 #5168 üzenetére
Nem gondolom, hogy "vérfan" lennék. Nekem kielégítette az igényeim a 950, csak a javítatlan és az újabb és újabb bugok miatt mondtam azt magamban, hogy elég!
-
hroberto
veterán
válasz
martinkeet #5164 üzenetére
Én szapulni nem szeretném a rendszert, mert szerettem. De amit mostanában művel az MS, az tragédia. Feladtam.
-
hroberto
veterán
-
hroberto
veterán
Azt hiszem megérett a csere. Napi szinten csinálja a telefon, hogy nem lehet feloldani a kijelzőt. Ma pont hívás közben szopatott meg.
Pár perc Viber beszélgetés után garantált, hogy sötét marad a kijelző.
Elég volt! -
hroberto
veterán
válasz
ZavaBalazs #5064 üzenetére
Akkor nem tudom...
-
hroberto
veterán
Mostanában napi szinten csinál olyat a telefon, hogy csak a feloldó gomb többszöri megnyomására éled fel a kijelző. Másnál is ilyen?
-
hroberto
veterán
válasz
Kis Samurai #4941 üzenetére
A 950-nek nincsenek ismert típushibái. Úgyhogy a telefonvásárláskor szokott dolgokon kívül nem nagyon van mit megnézni. Esetleg nézd meg, hogy a kijelző ne legyen beégve.
-
hroberto
veterán
válasz
ZavaBalazs #4581 üzenetére
Igen, az is jó.
-
hroberto
veterán
válasz
gyurica úr #4576 üzenetére
A VIP Phone-nál és hasonló GSM boltoknál szinte biztos, hogy nem gyári a garancia. Ez látszik az áron is. Az Edigital, MM és hasonló üzletekben nyugodtan megveheted. Persze drágábban, de normális garanciával.
-
hroberto
veterán
válasz
gyurica úr #4562 üzenetére
Ha meg voltál elégedve a 820-al, akkor a 950-et szeretni fogod.
Igazából mindegy, hogy hol veszed. Lényeg, hogy gyári garanciával vedd! Erre kérdezz rá, ha esetleg nincs feltüntetve és nem lehet baj. -
hroberto
veterán
válasz
ody7707 #4518 üzenetére
1. Nem rádiózom, úgyhogy ezt passzolom.
2. A 925-től sokkal jobb az üzemidő. Minimum a duplája.
3. Használhatóság szempontjából nincs gond a hátlappal. Csak annyi, hogy műanyag és nincs prémium érzés.
4. Gyári garanciával vedd, és akkor a bármelyik Care-ben javítják gond esetén. -
hroberto
veterán
Új build (.448) elérhető.
-
hroberto
veterán
válasz
ZavaBalazs #4416 üzenetére
Ez lenne a követendő példa, de sok helyen nem így megy sajnos.
-
hroberto
veterán
-
hroberto
veterán
válasz
martinkeet #4254 üzenetére
Nyilván csak a szifon ér meg ennyit, sőt többet...
-
hroberto
veterán
Ma 2X kapitulált a telefon. Egyszerűen nem reagált a feloldó gombra. Viszont nem volt lefagyva, mert hívásom volt közben. Soft reset...
-
hroberto
veterán
A "csodálatos GG" ismét bizonyított. Egy székről leesést már nem bírt ki. A digitizer keresztbe repedt.
-
hroberto
veterán
válasz
ZavaBalazs #4119 üzenetére
Nem tudom. Még csak fogaskerekezik.
-
hroberto
veterán
Van új build (.321). Nem Insider.
-
hroberto
veterán
Lassan én is továbbállok, de azért sok mindenben nincs igazad.
Átlag felhasználásra tökéletesen alkalmas a Windows, az alapvető alkalmazások is mind megvannak. Engem egyenlőre a 950 kamerája tart még itt. Az S7 Edge felé kacsingatok, de ahogy nézem, olvasom még annak a kamerája sem tudja ezt a szintet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmgyűjtés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest