- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ensign75
csendes tag
Sziasztok! Ugyanúgy és ugyanannyit használom a Facebookot mint anno a 925-ömön itt mégis két pofára zabálja az adatforgalmat. Mi lehet az oka?
-
Ulaci
tag
Sziasztok!
Most vettem észre: ha a telefonomat a pénztárcámra rakom, és fel van oldva a kijelzője, vízcsobogás szerű hangot - rövid dallamot - ad ki. Olyan mint ha a wireless charging aktivizálódna, de a kijelző állapotsorán semmit, semmi jelet nem látni.
Ha a bankkártyámat, vagy diákigazolványomat a telefon alá teszem akkor is ezt csinálja (ezek benne vannak a pénztárcába), ha kiveszem őket belőle akkor nem csinálja a telefon.
Olyan mint ha a mágneses jelre, vagy a kártyákon lévő chipkártya hatására adna ki ilyen furi dallamot. Kerestem a hangokban, de nem találtam olyan funkciót amihez ilyen dallam lenne beállítva.Ötlete? Mi lehet ez? Hogy lehet megszüntetni?
Köszönöm
-
Drag77
senior tag
Panoráma képek készítéséhez mit használtok? A régi lumia panoráma már nem letölthető:-(
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Trevize1987 #2189 üzenetére
Nekem resetek voltak. Mist kapott egy hardot, remélem megoldja. Viszontva névjegyvisszanyerésre biztonsági mentés nélkül van megoldás?
-
Trevize1987
aktív tag
2 hete van meg, eddig nem volt vészes a W10.
Ami előfordult (konkrétan egyszer-egyszer):
- Képernyő háttérvilágítás elment, de érintés és minden más működött (restart megoldotta)
- Random újraindulás, nyugis órám volt hívások nélkül
- Az Edge nem lépett ki a vissza gombbal miután bezártam minden ablakot (restart megoldotta)Ezek közül valami valakinek? Remélem azért ezek elég ritka dolgok lesznek.
-
pythonhun
csendes tag
Másnál is előfordult,hogy nem ébreszt a telefon?riasztás be van állítva csengő hanggal naponta ismétlődőre.
-
Dzsosy
senior tag
válasz
zsoltzsolt #2184 üzenetére
Nektek is szokott olyan lenni időnként, hogy egyszer csak a képernyő feloldása után önkényesen leveszi a telefon a fényerőt kb 10%-ra? Hiába állítom már ez után, csak egy restart segít. Minden build csináltam nekem (Th, Rs, fast, slow, product).
Jellemzően inkább este szokott ez előjönni. -
NoNick
tag
válasz
zsoltzsolt #2181 üzenetére
-
NoNick
tag
Találkoztatok már azzal a problémával, hogy a fényképekhez nem menti a gps koordinátákat? Végignyomogattam a beállításokat, de semmi, 1-2 hónapja van ez. Gps állandóra be van nyomva, navigációnál működik is jól. Kamera indításkor be se kapcsolja, bármilyen appal próbáltam (Blink, ProShot, stb.)
Másik kérdésem lenne, hogy Lumia Panorama helyett van valami normálisan használható panorámakép készítő?
-
confuser
senior tag
válasz
s7evcsenko #2173 üzenetére
De van. Gyári nem lesz, 3rd party-k maradhatnak.
@Ricardo
Micsoda remek cím eme remek oldalon. Hogy lehet azt a címet adni egy cikknek, hogy "Windows 10 Mobile: isten veled FM rádió!", amikor a cikkben is leírják, hogy továbbra is lehet majd FM rádiót hallgatni 3rd party appokkal? Kissé "clickbait"... -
Ricardo
titán
válasz
s7evcsenko #2173 üzenetére
-
confuser
senior tag
-
confuser
senior tag
válasz
BobTail #2166 üzenetére
Amikor jó dolgodban nem tudod, mi van a pórnéppel
Amit te írsz, az nekünk még nem is lehet - még Fast Ring-en sem, pláne nem TH2-n. Majd a következő Insider-es RS build fogja tudni (talán ma kinyomják).@Cooley18
Jaa, én úgy értettem hogy menüből próbáltál HR-t nyomni, és úgy nem sikerült... De akkor legalább megoldódott -
orionstar
csendes tag
.318 óta az Edge a vissza gombbal az előző lapra vált és nem az adott lapon vált vissza egyet a historyban. Hogyan lehet most visszalapozni?
-
pprod94
aktív tag
Picit talán off, de valamilyen játék fut Continuumon? Gyorsan keresgéltem de nem találtam semmit.
-
Cooley18
aktív tag
Valamiért nem kaptam meg az új Insider frissítést, gondoltam kikapcsolom az Insidert aztán vissza, és majd jó lesz. Tévedtem. Kikapcsoltam az Insidert, újraindult és azóta csak a Microsoft feliratig jut, és kikapcsol. HR-t nem tudok nyomni, szimplán csak újraindul, illetve előbb újraindul minthogy a Recovery Toollal bármit is kezdhetnék, ha a gépre van dugva. Kivettem a sim-et is, memóriakártya nincs benne.
Gyakorlatilag totál halott. Bárkinek bármi ötlet? -
Trevize1987
aktív tag
Hali!
Beléptem én is a klubba (eleinte rettentően szomorúan, hiszen a legfőbb ok az volt, hogy 1020-asra nem jön a W10 -utána meg egy galaxy s5-öt nyüstöltem 1 hónapig, de az android az nem az én világom-)
Az 1020-as után persze a kamera hagy kívánnivalót maga után... Nappal még oké, nem feltétlenül pariban, de azért ott van a 950, de rosszabb fényviszonyok között szinte katasztrofális. Maradjunk annyiban, hogy az 1020-as kamerája nagyon fog hiányozni.
De összességében elégedett vagyok, látszik, hogy béta (persze hivatalosan nem) még az oprendszer, de az irányt megint viszonylag jól eltalálta az MS. Egyedül a lekerekített névjegyek nem tetszenek és nem is értem, hogy passzol a rendszerhez xDDD
Szóval áthelyeztem ebbe a fórumba a székhelyemet az 1020-as topikja után
-
pprod94
aktív tag
Igaz, belelendült, 1,5 óra alatt feltöltött.
No de melyik a legfrissebb firmware? Nekem azt nem töltőtt, azaz nem írta.
-
-
pprod94
aktív tag
No ma én is beruháztam egyre. .29 van rajta, merül, mint a Titanic..
Tölteni is döcögősen tölt, 4,5 órát ír.. Normális ez? Igaz már a .318-at tölti lefelé, hadd izzadjon! Nektek mennyi idő alatt tölt fel?
-
meszipeti
aktív tag
Létezik erre a telefonra normális, ablakos mappa tok? Én nem találtam.
-
s7evcsenko
addikt
Nekem nem rosszalkodik a viber.
És a BT autós kihangosítás is hibátlanul működik eddig, igaz még csak 1hete használom.Nálam a FB app viselkedik furán...
Értesít valamiről, belépek megnézni, de semmi... Majd kis idő múlva megint benézek és akkor meg már ott van, de ez legyen a legnagyobb baja. -
Pacee87
aktív tag
Viberrel ha csak ennyi a problémád légy boldog! Nekem csak problémám volt vele, Symbianon, WP8-on, Androidon ezért a BB10-re már fel sem raktam és erre se!
BT-re esetleg annyit tudok mondani, hogy miután felfrissítetted a legújabb rendszerre (kolléga jelezte, hogy kint van .318, nekem is most csorog le) töröld mind a fejegység, mind a telefon memóriájából a kapcsolatot és barátkoztasd össze őket újra.
Méretétől nagyon féltem én is, de hamar meg lehet szokni! Ha gondolod egy alkalommal össze tudod hajtani kisebbre!
-
Ste
addikt
válasz
zsoltzsolt #2138 üzenetére
2 nap nem volt elég neki?
A fotókkal sokat eljátszott, sok alkalmazásnak is idő kellett mire rájöttek, hogy nem csak 10 sample kép van.
Összességében baromira gyors a telefon. A viber néha újaratöltögeti magát, de ez gondolom app hiba.
Fura, hogy a Skype alapból integrálva van, de csak videó hívásra képes. Gondolom sima csethez a régi skype-ot vissza kell rakni.
A Bt néha nem megy együtt az autós rendszerrel (nem csöng ki, ha fel is veszik n3ma marad, ha közben a telefonon visszateszem speakerre, akkor is néma marad), aztán valamikor meg észhez tér magától.
A klavinál jó ötlet a pöcökegér, viszont a billentyűzet kicsinyítés fura (vízszintesen is nagyon összehúzza)
A betűméretet, hogy lehet nem csak olvasási nézetben csökkenteni?
Arra nincs még app, hogy a telefon kisebb legyen?péklapát az Ativ S mellett
-
hroberto
veterán
Megjött a .318. Csekkoljátok!
-
sum-blink
aktív tag
-
Ste
addikt
Beköltözéskor találkozott már valaki olyannal, hogy a korábbi mentésből visszaállított 'SMS'-ek foghíjasak voltak?
Egy Ativ S mentése került át rá, de az sms-ek kb negyede áll rendelkezésre, a legutóbbi 2015.06. havi
A beköltözés előtt készült biztonsági mentés az üzenetekről, s a telefon is erre a biztonsági mentésre került visszaállításra.Segítségetek előre is köszönöm!
-
Gabzso71
csendes tag
Szevasz!
Szerintem szoftveres. Én is tapasztaltam többször. Azért is gondolom szoftveres problémának, mert néhány esetben az is előfordul, hogy ébredéskor "hangyahábrú" villan fel egy pillanatra a kijelzőn. Ez is egy ismert probléma, az MS visszajelzések fórumán már felvetődött korábban.
Egyébként amikor nekem a korábbi 720-as telefonomon a hardver adta meg magát, akkor az egyszerűen meghalt és kész, nem volt semmi átmenet. -
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Másnak is csinál olyat a 950, hogy hiába nyomom meg a bekapcs. gombot, nem ébred fel? Kb. 2-3x meg kell nyomni mire sikerül neki. Kipróbáltam utána egymás után vagy 20x, hogy felébred-e, de akkor meg nem jelentkezik a hiba. Ez szoftveres, vagy hardveres gond lesz?
-
Gusztáv
addikt
Tipushibáról én még nem olvastam. Fóliából Nilkin-t használok, az edzett üvegek furán le vannak vágva az infra kameránál (a fólia is, de az nem olyan feltünő). Tokból van Nilkin vékony szilikon, az is nagyon jó. De ebayen és a kínai webshopokban elég nagy választékban van hozzá tok, most épp egy felpattintós kemény műanyag van a telefonomon, de rendeltem egy gumis hybrid tokot is a fesztiválidőszakra
.
-
rambolo
tag
válasz
bluemirage #2124 üzenetére
A microsoft hivatalos álláspontja a készülékcsere esetén fellépő garanciális javításról.
Fodarab csere esetén 1 év jótállást kötelezo adni a törvény szerint.
Amennyiben a vásárlástól számított 1 éven belül történik a csere, akkor a vevot az eredeti készülék vásárlási dátumától számított 2 év gyártói garancia illeti meg a továbbra is.
Amennyiben az eladás utáni második évben történik a csere, akkor a cserétol számított 1 év jótállás illeti meg a vásárlót.
Tisztelettel:MS Mobile Ügyfélszolgálat
Reklamációs Osztály -
Ste
addikt
Sziasztok,
hosszas WP-s múlt után (Ativ S->N730->Ativ S) holnap tervezem egy gariban cserélt (1020-at cseréltek erre) 950 vásárlásán.
Mire kell odafigyeljek?
Vannak beteg részei amik említést érdemelnek?
Tokból, kijelző védőből mit célszerű nézni hozzá? (már amennyiben kell)
Ha jól olvasom, akkor a korábbi windows mentéseket gond nélkül vissza lehet rá pakolni.Előre is köszön a segítségetek
-
rambolo
tag
válasz
hroberto #2126 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a felvilágosítást, jól jönnek majd ezek az infók ha gond akadna a készülékkel. Bar a nokia care magabiztosan állította, hogy nem hosszabbodik a garancia és állításuk szerint a microsoftnak is ez az álláspontja. Ne kerüljön rá sor, de majd meglátjuk...
-
hroberto
veterán
válasz
Bármilyen okból a hibás készülék helyett egy új készüléket adnak, újra indul-e a garanciaidő?
A szavatossági jog érvényesíthetőségének határideje a dolognak vagy jelentősebb részének kicserélése (kijavítása) esetén a kicserélt (kijavított) dologra (dologrészre), valamint a kijavítás következményeként jelentkező hiba tekintetében újból kezdődik.
Ilyen esetekben a kötelező jótállási idő egy éves időtartama, illetőleg a szavatossági jogok gyakorlására nyitvaálló két (adott esetben három) éves határideje a kicserélés (az új termék átadásának) napjától újraindul a teljes termék vonatkozásában.
Ezek szerint az 1 év a törvényi előírás. Bármit is mond a kereskedő, köteles 1 évet vállalni a cserekészülékre.
-
confuser
senior tag
válasz
5-ös pont utolsó blokkja.
-
válasz
rambolo #2121 üzenetére
Én meglepődtem btudos válaszán.
De lehet, hogy változott valami, vagy márkafüggő a dolog. Nekem még ilyen szitum nem volt, de akinek volt a környezetemben, meg amit olvastam az alapján írtam, hogy nekik nem változott semmi. Azaz a gari akkor járt le nekik, amikor az eredeti készüléké. De miért nem kérdezed meg a szolgáltatódat? Az a fix infó! -
hroberto
veterán
válasz
rambolo #2121 üzenetére
Az MS honlapján ez található:
A hatályos törvények által megengedett maximális mértékben a javítás vagy a csere nem újítja meg, illetve nem hosszabbítja meg az adott jótállási időtartamot. A jelen Jótállás hatálya alá tartozó eredeti vagy cserealkatrészek, illetve cserekészülék Termékek jótállási időszaka az eredeti Jótállásból még hátralévő időtartamra, vagy a javítástól, illetve a cserétől számított hatvan (60) napra, illetve a kettő közül a hosszabb időszakra terjed ki.
Szóval örökli a cserélt készülék garanciáját, vagy két hónap. Viszont a törvényi szabályozás szerint kötelesek 1 évet vállalni. Úgyhogy nem tudom... -
rambolo
tag
válasz
bluemirage #2119 üzenetére
Viszont mint készülék garanciás 2 évig?
Vagy a hozzá tartozó imei szám ugyan úgy lejár augusztusban mint a 930 imei száma? Érdekes dolgok ezek -
-
rambolo
tag
Sziasztok!
Párom 930 as készüléke harmadjára került szervízbe (utoljára a folyamatos bekapcsolás utáni újraindulás miatt). Készülékcserét ajánlottak L950 re amit természetesen el is fogadtam. Az valóban igaz, hogy a 950 örökli a 930 garanciáját? Tehát augusztusban lejár és ennyi? -
Zoli133
addikt
Üdv,
Lumia Panorama másnál se tölthető le az eszközre? Store azt írja nem kompatibilis. gsmarenas tesztben pedig pl van tesztfotó azzal van rá valami megoldás? -
Cooley18
aktív tag
válasz
sum-blink #2114 üzenetére
HR csak akkor kell, ha csináltál visszaállítást. Nem nagy mutatvány kézzel beállítgatni. Én is irtóztam tőle, napokig nem is csináltam emiatt HR-t, de megérte. Meg több új beállításra bukkantam közben.
Nálam csak töltés közben melegedik keményen, de amúgy közel sem olyan vészes, mint a 1520 volt, pedig a Snapi 808 kicsit forrófejűbb, mint a 800...
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Cooley18 #2108 üzenetére
Az insidert én nem tettem rá, nem találom rajta, elvileg update sem.
Hard reset a másikon volt még, ami egy nap 2-3x csinálta. Ezen nem. Eddig kétszer produkálta. Lehet Nokiához beviszem, mert a 620 beállításait megőszülök mire visszaállítgatom.
Gusztáv: Köszi. Azért kérdem, mert nem picsogok, 1-2 belefér néha, de ha másnak nem csinálta volna megyek pampogni. Így még várok. U.I. Borzasztóan fel tudnak a nokiák melegedni.
-
-
ensign75
csendes tag
Sziasztok!
Most lettem tulajdonosa egy L950-nek és lenne 1-2 kérdésem amire nem kaptam választ a topicot böngészve:
- üzenet hangot hol tudok módosítani
- a kamerát bekapcsolva nálam az opcióknál nem varázspálca van, hanem HDR ki-bekapcsolása.
A kérdésem hogy ez ugyanazt jelenti mint a pálca csak valamelyik frissítésnél megváltoztatták a jelét vagy én vagyok béna és nem találom a beállításokban? -
Gabzso71
csendes tag
-
Cooley18
aktív tag
Lumia 550-en pl. nincs fényképező gomb, ott azzal a leggyorsabb megnyitni, mert ugye a vissza gomb helyett a fényképező jelenik meg. A többit én sem értem. Biztos lesz még a későbbiekben azzal valami tervük.
sum-blink: Insideres? Mikor szokott újraindulni? Vissza lett állítva a 820-ról a biztonsági mentés?
Nekem sokat javult miután nyomtam egy HR-t a 1520-ról való visszaállítás után (utána természetesen nem állítottam vissza). Illetve ahogy olvasom a stabil verziók tényleg stabilnak mondhatók. Nekem a legfrissebb Fast ringes Insider frissítés van fent, az is okozott már 1-2 újraindulást (pl. ki akartam kapcsolni a helymeghatározást), illetve nálam a Viberből meg a Messengerből való kilépés okoz nagy szeretettel újraindulásokat. -
sum-blink
aktív tag
-
ajani
aktív tag
Azt érti valaki, hogy a záró képernyőre minek kell navi sáv?
-
confuser
senior tag
-
Gabzso71
csendes tag
válasz
Gusztáv #2102 üzenetére
Ez alapvetően nem app probléma. Egyszerűen arról van szó, hogy a posztok megjelenése egy Facebook algoritmustól függ és hagyományos webes változatnál sem a legfrissebbek követik egymást folyamatosan, ha csak nincs átállítgatva valami. Szóval, ameddig a Facebbok nem gondolja azt, hogy egyszerű időrendi sorrendben fogja megjelenteti a posztokat, addig csak manuális lehetőség lesz és az is csak ideiglenesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- EAFC 25
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged