- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthdenes
tag
Flyme 5 stable értékelés 5 nap után. Felltettem és sokkot kaptam mert a hard reset után hirtelen kínai lett minden. Majd találtam angolt rajta, hál istennek.
A már leírtak után, fiókból kijelentkezés és vissza google play működött. Rootoltam, majd locale language sikerült egész jól magyarítani. Fagyasztottam a kínai alkalmazásokat is. Így most nem is igazán tűnik fel, hogy gyárilag nem beszél magyarul.
Rendszer smooth....tetszik. A változtatások előnyösek jobb az alkalmazás váltó és a gyári böngésző mint a flyme 4ben. Nem akad mint a 4ben...sajna ott már többször belefutottam idegesítő lassulásokba. Lassan a rendszer teljesen belakva, de szerencsére tart a megelégedettség a gyorsaságot nézve.
Negatívum:
Talán gyengébb aku teljesítmény.
Egy két widget nem mindig frissül.
Fényképezéskor nállam (egyedi esetnek tűnik...lásd korábbi hozzászólás) nem reagál bizonyos ikonokra, valamint fotó készítéskor túl lövi a fényerőt.Nagyon tetszik az új rendszerrel a teló felhasználási élménye. Nem akarok cserélni telót....pedig a régi rendszerrel már ki-ki kacsintgattam más típusok fele, de a Meizunál maradva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest