Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• darthdenes

tag

Flyme 5 stable értékelés 5 nap után. Felltettem és sokkot kaptam mert a hard reset után hirtelen kínai lett minden. Majd találtam angolt rajta, hál istennek.
    A már leírtak után, fiókból kijelentkezés és vissza google play működött. Rootoltam, majd locale language sikerült egész jól magyarítani. Fagyasztottam a kínai alkalmazásokat is. Így most nem is igazán tűnik fel, hogy gyárilag nem beszél magyarul.
    Rendszer smooth....tetszik. A változtatások előnyösek jobb az alkalmazás váltó és a gyári böngésző mint a flyme 4ben. Nem akad mint a 4ben...sajna ott már többször belefutottam idegesítő lassulásokba. Lassan a rendszer teljesen belakva, de szerencsére tart a megelégedettség a gyorsaságot nézve.
    Negatívum:
    Talán gyengébb aku teljesítmény.
    Egy két widget nem mindig frissül.
    Fényképezéskor nállam (egyedi esetnek tűnik...lásd korábbi hozzászólás) nem reagál bizonyos ikonokra, valamint fotó készítéskor túl lövi a fényerőt.

Nagyon tetszik az új rendszerrel a teló felhasználási élménye. Nem akarok cserélni telót....pedig a régi rendszerrel már ki-ki kacsintgattam más típusok fele, de a Meizunál maradva.

Új hozzászólás Aktív témák