Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini PC
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
Az én csomagom is megérkezett ma Magyarországra. Pixel 7 Pro + Pixel Watch. Mailboxde-n keresztül rendeltem, nem volt probléma.
-
vak_bottyan
tag
válasz
Hieronymus #597 üzenetére
Egy csomagban jött minden! Pixel Pro7, óra és 30 W-os töltőfej.12.-én hozta a futár. Természetesen Német címre rendeletem, mert itt dolgozok.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Hieronymus #597 üzenetére
Ha a Google Store-ból rendelted, akkor az a csomagban volt. Korábban már volt róla szó.1-2 óra már fent is van a hardveraprón.
-
Hieronymus
veterán
válasz
vak_bottyan #595 üzenetére
Az órát is megkaptad már?
-
vak_bottyan
tag
Akkor most én is kis segítséget kérek, ha már a másik poszt alá nem jött semmi sem. A Home képernyő bal felső sarkánál lévő dátumot hogyan lehet eltüntetni. Az időjárást lehet, de a dátumot nemtaláltam sehol sem. Nagyon zavar, mert nem szimmetrikus és sok helyet foglal el a felső sávban így.
-
vak_bottyan
tag
válasz
Hieronymus #81 üzenetére
Én direktben a Google-tól rendeltem. Mi nem stimmel a rendelésemben? Egyébként meg is érkezett, egy nappal a Spigen tok után!
-
natë
nagyúr
Amúgy nekem gyorsabbnak is tűnik a 7P, mint a 6, de lehet placebo.
-
ghiottone
nagyúr
Tegnap ugyanilyet rendeltem én is az olasz amazonról. Régen HTC U11-en volt Caseology tokom, nagyon jó volt a fogása.
-
natë
nagyúr
Ha jó tokot akartok : [link]
Ma jött meg, nagyon pöpec.
-
Viper26
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
Na, 40 óra után raktam töltőre 8%-on volt a sima 7-es. Marhára rühelem ezt a beépített 24 órás statisztikás megjelenítést, de összesen 5 óra és 12 percet ment a kijelző, amiből 1,5 óra volt waze, a többi pedig inkább böngészés és max 40 perc telefonálás. A dual simet tegnap delelőt kikapcsoltam, mert a multisim megoldással nincs bejövő és kimenő sms + bejövő hívás-se a cégesemen, így várom, hogy esimre átváltsuk a telekomnál.
A telefonáláshoz kapcsolódóan 2g-n meglepően tiszta - később lesz majd a "clear calling" vagy már benne van nem tudom. -
Richee11
senior tag
A Spigen vagy a Rinkge átlátszó tokjai mennyire színeződnek? Valakinek van tapasztalata?
-
Thom!
veterán
Este hozok S21 vs. Pixel 7 fotókat.
-
Viper26
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #570 üzenetére
És tényleg.
Glance-en másnál sincs időjárás?
-
Viper26
nagyúr
Gridet lehet valahol állítani?
Nem találom.Próbálok valami tokot szerezni gyorsan, de itthon szinte esélytelen.
-
szabi__memo
nagyúr
-
Kom-ancs
tag
Sziasztok ,milyen töltőt érdemes venni a 7pro-hoz?
-
Apollyon
Korrektor
Illetve nem csak az OS miatt jók a pixelek, hanem a Titan M2 security chip is sokat emel a dolgon, amely még a 6-os szériával lépett egy nagyot.
-
hdman
őstag
Köszi a válaszokat, valahogy várható volt
-
hdman
őstag
Szerintetek várható a Pixel 7 Pro a magyar Telekomnál?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
szabi__memo #553 üzenetére
Így van, csak a Graphene miatt, egyelőre csak Pixelekre érhető el.
-
Apollyon
Korrektor
Tegnap én is beléptem a klubba egy 7-essel, de még be sem kapcsoltam, azonban mától elérhető rájuk a GrapeheneOS, szóval megy is fel rá.)))
-
Thom!
veterán
A kamera még mindig küzd a helyes feheregyensullyal beltéren??
-
Viper26
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #545 üzenetére
Szerintem Bellroy lesz nekem is, hatoson szerettem nagyon.
-
xhege
veterán
válasz
lkksioskdl3 #545 üzenetére
Köszi!
-
natë
nagyúr
Pixel 6 Pro TPU fólia jó a Pro 7-re.
-
inthro
aktív tag
válasz
lkksioskdl3 #524 üzenetére
Szia.
Kérhetnénk róla képeket, hogy milyen a telón?
Köszi. -
xhege
veterán
válasz
lkksioskdl3 #536 üzenetére
Akkor ezek szerint elégedett vagy a minőségével. Volt esetleg korábban iPhone vagy Samsung gyári bőr tokod? Ha igen, azokhoz képest milyen?
-
ghiottone
nagyúr
-
xhege
veterán
válasz
lkksioskdl3 #524 üzenetére
Az a Belroy vagy valami ilyesmi márkájú ugye?
-
szlaci888
aktív tag
Ezt ismeri valaki:
[link]
Nekem nagyon tetszik, annyiba kerül mint a Caseology tokok. -
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Ti milyen tokot rendeltetek a telefon mellé?
-
Somatom
veterán
válasz
vakablak93 #513 üzenetére
Tudomásom szerint a Netflix castolható. Az más tészta. Olyankor a CC nem a teló képét tükrözi. A telóról utasítást adsz a CC -nak, hogy mit jelenítsen meg és az közvetlenül a netről húzza le a streamet. A teló csak a vezérléséhez kell. Amíg azt nézed, amit beállítottál és nem akarsz változtatni, addig a telót használhatod másra is.
A Crunchyroll -ról nem tudom, hogy eszik, vagy isszák.
Vásárlás előtt olvass bele a CC topikba, mert különböző lehetőségek vannak! -
Somatom
veterán
válasz
Hieronymus #512 üzenetére
Képarányt (oldalarányt) írtam, nem felbontást. Továbbá a megjelenített kép arányának változtatására csak teljes képernyős médiamegjelenítésnél van mód. A home képének tükrözésénél nincs. Azt csak a DeX tudja. A tévén hiába állítod át, azzal nem leszel előrébb. Ha kivágással nagyítasz, akkor eltűnik a tálca, meg a roló. Azok nélkül nehezen kezelhető a teló a kivetített képet nézve.
-
vakablak93
őstag
-
Somatom
veterán
válasz
vakablak93 #510 üzenetére
CC -tal természetesen működik, de a Miracast -tal ellentétben, annak net kell. Azt is vedd figyelembe, hogy a teló és a TV képaránya eltérő, ezért külön leképezés (pl. DeX) híjján gyászkeretes lesz a tükrözés. Valamint, a vezetékes átvitelhez képest késnek a bevitelek, tehátt pl. gyors játékra nem alkalmas.
-
vakablak93
őstag
Az usbt akkor hagyjuk, chromecastel van esély a dologra vagy az is tiltott ügy?
-
szkorhetz
őstag
válasz
Hieronymus #508 üzenetére
Vagy: megmondtuk előre, hogy nem tudnak a Pixel telefonok usb-n képet kiadni.
-
Hieronymus
veterán
Teszteltem a desktop módot.
A teszt sikeres volt, a 7 Pro reagált a mód bekapcsolása után a monitorra, de kép nem lett.
A kontra teszt, a Huawei P20 telefonnal működik a monitor.Vagy elkerülte valami a figyelmemet vagy nincs kész még a monitor támogatás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux haladóknak
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest