Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robbertho
aktív tag
-
Richee11
senior tag
Ha jól értelmezem akkor a Németországban vásárolt 7es minden funkciója tökéletesen működik kivéve az 5g-t Magyarországon?
-
Fkris
őstag
Sziasztok!
Nekem is megérkezett tegnap a 7 Pro Hazel, egy OP5 került leváltásra.
Nagyon tetszik a gép, fogyasztással is elégedett vagyok az eddigiek alapján, annyi furcsaság volt, hogy kábellel kellett osszekötni a két telefont az átköltözéshez. Kamerája tök jó, este is egész értékelhető képeket csinál, az arc alapú feloldás meg jópofa, majd megnézem, hogy fizetni enged-e egy ilyen feloldás után. -
kerxy
őstag
Jövő héten én is csatlakozom, fóliát honnan érdemes rendelni?
Ezt esetleg próbálta valaki?
https://www.protectionfilms24.com/ -
Aryon87
félisten
válasz
vakablak93 #389 üzenetére
Optimalizálási hiba lesz, ha a Chrome volt az akkor azon meg se lepődök.
-
k-adi
nagyúr
válasz
vakablak93 #389 üzenetére
az a röccenés biztos valami bug és javítva lesz
-
vakablak93
őstag
Nah akkor egy hosszabb játéktesztet nyomattam hogy hogy bírja a kiképzést.
Hát nem csalódtam, Genshin Impact max grafon most épp 35 percnél járok, és bár egy
ponton - kamerasziget és a keret találkozási pontja baloldalt - valóban forró, a többi része nem olyan meleg, és a az fps sem trottyolt be, a játék is fluid maradt.
Az akku meg közben 11%-ot merült csak, ez is jónak tűnik.Viszont az napközben feltűnt hogy egy sima böngészőben való görgetésbe néha néha beleröccen...
Ilyet a 4a nem csinál, ez azonnal feltűnt, remélem ezzel majd kezdenek valamit. -
balint355
aktív tag
Csatlakozva a tok témához, én innen rendeltem egy Carbon-t, erősen hasonlítanak a #358-ban linkelt tokokra. Állítólag raktáron, 3-6 munkanap alatt megjön, remélem addig maga a telefon is érkezik
Korábban volt hasonló tokom több telefonra is, teljesen rendben volt a minőségük, bízom benne hogy itt is jó lesz. -
-
kid46
aktív tag
Sziasztok. Szerintetek mennyire eri meg levaltani iphone 13 PM egy pixel 7 pro ra ? Soha nem volt meg pixel telom. Gondolkodom , hogy visszaterek androidra. 2 opcio van. Pixel 7 pro vagy megvarom az s23 ultrat. Annyira nem éget a csere csak tobb ev IOS utan android fele huz a szivem.
-
Aryon87
félisten
válasz
Robbertho #372 üzenetére
Igen gyönyörű színek vannak itt. 2 hónapja költöztem ki, és még egy sima mező is ámulatba ejt
A Neuschwanstein kastélyhoz akarnék eljutni most így ősszel, de már ellőttem az opciókat, marad a jövő hónapCsak tartok tőle, hogy addigra már az unalmas barnaságot kapom ott. Holnapra jó időt jeleznek oda, előző hétvégeken fos idő volt, mert miért is ne.
-
Robbertho
aktív tag
Nyugodtan, alapvetően azért nem oda küldtem be, mert nem valami mesteriek, inkább csak mutatóban vannak.
Szerintem is a zoomos képek kb addig jók, amíg nem érdekelnek nagyon a részletek. Sokat javult viszont az algoritmus/szenzor a P5 óta.
Szép város, bizony, főleg így ősszelNekünk szerencsére csak 2 órára van, nem vészes.
-
Aryon87
félisten
válasz
Robbertho #370 üzenetére
Gyönyörű város Drezda, kár hogy 360Km-re van. Na majd nyáron eljutok oda is..
A normál képek tetszenek, jó a részletesség és színek is. A zoomosak inkább kicsiben jók, nagyítva már látszik hogy digitálisak, de átlagembernek ez bőven megteszi. Összességében tetszienek a képek. Piros pont a Google fotók használatáért és nem az oldal saját feltöltős részének használatáért
Most már tűkön ülök, hogy mikor kapom meg a Pro-t, remélem mielőbb. Nov 5.-én a Königsee-hez megyünk, remélem az idő és táj is kegyes lesz hozzám..Képeidet átlinkelem a mobilfotós topikba ha nem probléma.
-
Robbertho
aktív tag
Akit esetleg érdekel, itt talál néhány Pixel 7-tel készült, módosítatlan, teljes méretű képet Drezdából.
Főleg fő kamera, sokszor zoomolva, leginkább 2x. Nekem nagyon bejön, hogy sokkal szélesebb a látószög a fő kamera esetén, mint volt a pixel 5nél. Inkább zoomolni kell, nem pedig széleslátót használni.
A kép, ahol állnak az emberek a kőkorlátnál, 8x zoomal készült. Mellette az 1x is.
Egyelőre mint kisebb bug észrevettem, hogy zsebből elő, kamera be, néha nem találja a fókuszt 1-2 mp-ig, de 10ből kb 1x. Valamint egyszer nem találta a fehéregyensúlyt és kék volt minden. Akkor kamera app restart kellett.
Nem tudom, hogy én csinálok valamit rosszul, de az első képet elég nehezen készíti el néha ha power gomb 2x nyomva indítom a kamerát. Ugyanez volt pixel 5-nél is, mire elkészül a kép, sokszor oda a pillanat. Esetleg a top shot miatt?Ez a főkamera lencse viszont nagyon brutál, kehrt simán látni ahogyan mozog az ois miatt, valamint jó nagy kattanással tud fókuszálni.
A magic eraser poén, de azért mindig hagy nyomot, viszont az elesites nekem hasznosnak tűnik.
Általában véve a hdr+ még túl kontrasztos képet is ad. Bár nem sütött ma a nap, lehet csak ilyen időben. -
Piotor
tag
Egy Ausztriában vagy Németországban vásárolt készülék használható itthon? Huawei csinált olyat, hogy import telokon nem ment a mobilfizetés magyar bankkártyával stb. régiós korlátozás miatt.
-
Tewe013
őstag
-
nozs23
addikt
Nem kell ennyire a magas lorol irni. Ha megnyomod az 5x (fenyes nappal), akkor joggal varja el az ember, hogy az 5x optikaval keszul a foto es annak valtasara nem kell fel percet varni. Ami szar azt nem vedeni kell. Iphoneon is volt hasonlo bug, hamar javitottak. Remelhetoen itt is ez lesz.
-
alpihun
senior tag
Halik, pár kérdés:
1. Lehet valahogyan sűríteni ezt az új material quick settingst? Eddig 6 ikon volt egy sorban, most meg 4 nagy ikon, összesen 2 sorban.
2. Itt is volt linkelve, hogy a Pro kijelzője túl sokat fogyaszt nagy fényerőn. Van beállítás amivel az adaptív fényerőnek kisebb maximumot lehetne állítani? Vagy pl a különböző akku-takarékosság módok mit csinálnak a fényerővel? Sajna pont akkor kellene a jó akkuidő, amikor sokat kint vagyok, s így ijesztő belemenni.
3. Sima 7 vagy Pro-nak jobb az üzemideje szerintetek? Ez nagyon fontos nekem, döntő faktor.
4. Esetleg más android javaslat ha igazából az üzemidő a legfontosabb s azon kívül pedig ilyen átlag szinte-flagship felszereltség kell, nem fontos hogy legjobb kamera vagy legtöbb fps?
-
inthro
aktív tag
válasz
ghiottone #353 üzenetére
Sajnos az lesz mindegyik, de nem olyan mint ha szappanos lenne. Én szeretném látni a telót végre a maga színében, feleségem úgy szintén szóval más fajta tok nem jöhet szóba. Nekünk a Spigen és az Otterbox bevált, henmpergett a teló már mindenhol és amikor az volt rajta semmi baja sem lett. Szóval én csak ajánlani tudom, ha besárgul és zavar akkor majd veszünk másikat. Nyilván pénzkidobásnak tűnik, de ilyen értéket jó lenne őrizni is.
Ilyen neve nincs tokokat mi nem veszünk többet, jártuk meg velük. -
-
TaylorPro
addikt
-
Aryon87
félisten
Na én meg várhatok, míg a fehér lesz készleten
Pedig a honlap is azt írja azonnal elérhető... Remek.. Ilyen a szerencsém mint mindig
-
inthro
aktív tag
Látom többen a tokkal kapcsolatban kérdeztetek, mi Spigen Ultra Hybrid tokot rendeltünk hozzá.
Nagyon jó, hasonló az Otterbox is, de arra még várni kell.
A hátulja a toknak kemény, az oldala pedig szilikon.
Nyilván majd elszineződik az oldala a toknak, de majd lecseréljük, ha zavar.
Normálisan véd, ajánljuk.
A német amazonon 17 euró. [kép] [kép] [kép] -
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Október 17en kívül, milyen feltételeknek kell teljesülnie annak, hogy ajándék fülhallgatót kapjunk?
Németországban él rokon, ha ő rendeli, akkor a telefonnal együtt megkapja?
-
d@vee
őstag
Nagynehezen a sima Pixel 7 mellett tettem le a voksom másik 3 esélyes közül. Megrendeltem egy itteni MediaMarkt-ba személyes átvétellel (németben dolgozom), de értelmes tokot nem láttam a webáruházban.
Esetleg itthol van valamilyen éppkézláb szilikon tok? Vagy ti milyet vettetek hozzá? Ráér hónap végéig megérkezni, akkor úgyis megyek haza pár hétre, a telefon pedig a dobozban fog csücsülni addig. -
vakablak93
őstag
Sima, nekem ez is sok így.
Giottone: én tokot fóliát előre rendeltem, így nincs gond.
Ami meglep hogy az ujjlenyomat olvasó közel olyan jó a vastag fólia ellenére is mint egy normális, bár ezt az előlapi elhelyezést furának érzem, egszerűen nem értem mért nem jobb a hátlapon, na mind1 szokható.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
vakablak93 #339 üzenetére
-
Thom!
veterán
válasz
vakablak93 #339 üzenetére
Pro vagy sima?
-
vakablak93
őstag
Hát a vártakal ellentétben most jött meg, elkezdtem belakni. Nem semmi méretű egy lapát ez, a hókotró elejére is csavarozhatnám..
A hétvégén próbálgatom aztán döntök. Az viszont tény hogy a recsegő ropogó kis 4a mellett amin a hangerő gomb amúgy is kezd bekrepálni érezhetően kellemesebben összerakott cucc.
Nagyon szép ez a fehér is. -
-
Thom!
veterán
Nagy valószínűséggel Google Camera 9 csiszolnak rajta.
Szerintem a képfeldolgozón is valtoztatnak valamennyit.Hamarosan kiderül.
-
Thom!
veterán
Az uj super res zoom sokszor igeny takony kepet ad.
Tesztek alapjan.
Sokszor jobb a 10x az 5x-nel
Uj real tone sokszor pirossara szinezi a fejeket van mikor jobb persze.Nagyon inkonzisztens egyelőre a kamera.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
szabi__memo #323 üzenetére
1 csomagban van, persze.
-
szabi__memo
nagyúr
Most akkor mailboxon keresztül jön az ajándék is storeból
-
Aryon87
félisten
válasz
ghiottone #319 üzenetére
Nekem meg se kép se hang
Elvileg majd kapok értesítőt. és persze tuti akkor hozzák, mikor dolgozok és nem fogom megkapni, ami majd a rendelés törlésével jár x sikertelen kézbesítés után (gondolom én), pláne ha ide is a GLS hozza.. DHL legalább jó esetben leadja a postán.. -
ghiottone
nagyúr
válasz
szkorhetz #318 üzenetére
A délelőtt beérkezett és 12 óráig megrendeltekre igen, a délutániakra csak ma reggel jött a gls értesítő. De néha a Gls rendszere is beragad. Szóval a ma reggeliek nekem is úgy szerepelnek, hogy még az adatok bekerültek a rendszerükbe. 2 munkanap minimum a Gls, az csak a szokásos rendszerüzenet, ami az országon belüli feladások-kiszállításokra igaz.
-
szkorhetz
őstag
Akinek tegnap ért a mailbox.de-be a csomagja és ki is fizette még tegnap, mozdult bármit a csomagja?
Reggel kaptam TN-t, de azóta is preadvise, pedig az első emailben meg holnapra ígérte a kiszállítást a GLS, de ebből nem lesz semmi... -
Drakmusz
addikt
válasz
tomboy0013 #316 üzenetére
KiMajd a tulajok megküzdenek vele, ennyi.
Ennek alapján az első szériákból egyáltalán ne vegyen telefont az ember, bármelyik gyártónál belefuthatsz egy hibába.
Csak egy példa.
Sokkal több lencsehibás készülék van mostanában, mint a korábbi években.
Van akinek fel sem tűnik.
Ha majd több ezres nagyságrendben jelentkezik a fent említett probléma, akkor lehet aggódni.
Pár másodperces keresés után.
[link] -
ShadowLac
addikt
válasz
Elit3Zotya #313 üzenetére
Kb jön majd rá frissítés.
-
Yeffy
veterán
válasz
tomboy0013 #311 üzenetére
hihetetlen. minden evben... -
h.robert
csendes tag
Sziasztok. Milyen fóliát vagy üvegfóliát ajánlanátok Pixel 7 Pro-hoz?
-
moma
őstag
Az, hogy nincs 5G és VOLTE itthon az azt jelenti, hogy nem is lesz évek múlva sem?
-
szkorhetz
őstag
válasz
anarkigabi #304 üzenetére
Igen, így. Névnél volt nálam az ID.
-
Sancza
tag
Sziasztok, rendelt itt valaki a német amazon-ról ? Én onnan rendeltem egy hete (P7 256GB) és még mindig nem adták fel a telefont, pedig a pénzt már több napja levonták a kártyámról. Elvileg jövő hétre ígérik, hogy megkapom, de ahhoz hogy meg kapjam fel is kéne adniuk a csomagot, de még semmi mozgás sincs
vagy csak én aggódom túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD