Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Space marine
aktív tag
Sziasztok!
P30-ról érdemes lenne váltani?
Fotó, videó tekintetében keresem a fenti utódját, de sajnos 6collba nem tesznek manapság opt.zoom-ot.. -
ghiottone
nagyúr
válasz
TaylorPro #197 üzenetére
Nekem a kisebb tömeg miatt már jobban tetszik
Elvileg alacsonyabb fogyasztású a Tensor 2 és a modem is jobb lesz, de majd kiderül, ha ideér. 6-osról nem feltétlenül érdemes szerintem se váltani, korábbi modellekről esetleg. Amúgy én picit jobban örültem volna, ha az ultraszéles helyett inkább belerakták volna az új zoom kamerát a 7-esbe.
-
TaylorPro
addikt
Most nézem hogy a 7 a 6-hoz képest kisebb kijelzőt és akkut kapott. Elgondolkodtam a váltáson, de nem igazán éri meg. Hacsak a Tensor 2 miatt.
-
inthro
aktív tag
válasz
szkorhetz #193 üzenetére
Érdekes, mert ha egyszer elindult akkor ugyan oda már beérkezett előtte nem?
A miénk holnapra itt is van.
Hát nagyon kíváncsi leszek rá, hogy milyen telefont dobtak össze.
Mindenhol a 7 Pro-t nyomják, a sima 7-ről meg szinte semmit sem találni, gondolom holnaptól kezdve engedi a google, hogy bárki is videókat tegyen fel.
Nekünk 2 Pixel 7 érkezik 256GB tárhellyel, egy zöld és egy fehér. -
szkorhetz
őstag
válasz
tomboy0013 #192 üzenetére
-
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #190 üzenetére
Borítékolható hogy ez is úgy fog forrósodni mint egy kályha.... Pedig nagyon bíztam benne hogy értelmes procit kap, szerettem volna végre egy jó pixel telót.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
szabi__memo #190 üzenetére
-
szabi__memo
nagyúr
-
cajci
tag
Aki mailboxde-n rendelt, ott nincs áfa és vám a hazaszállításnál?
Én most egy német ismerőshöz rendeltem, akik majd másfél hónap múlva tudják hazahozni. De ha ők feladják nekem futárral, ott nincs rajta semmi sarc?
Ha tudja valaki hogy megy világosítson fel lécci. Köszi! -
Robbertho
aktív tag
Közben már úton is van a csomag, elhagyta a nemzetközi kicserélőt is (megjelenés napján rendelve, Pixel 7-et Berlinbe). Valóban úgy néz ki, hogy az első szállítmányok holnap megérkeznek.
-
-
natë
nagyúr
[link] Info
-
inthro
aktív tag
Szia.
A garancia kérdésre nem tudok mit mondani sajnos, mert eddig nem volt problémánk google termékkel, de a google store-ból szoktunk rendelni, Írországban élünk és itt ugye van támogatás is hozzá, értem ez alatt az ügyfélszolgálatot.
De ahhoz, hogy kapj hozzá ingyen fülest, vagy Pixel 7 pro esetében ingyen órát (Pixel 7 esetén a felét Neked kell fizetned az órának) ahhoz a német google store-ban némat címet kell megadnod.
Ezt beszéltük is tegnap és csináltam én is egy mailboxde címet. Ők adnak Neked egy német címet mahd amikor ők megkapják a csomagodat akkor levonnak némi kezelési költséget 3 vagy 4 euró plusz a szállítási díjat ami asszem 14 és 18 euró közötti összeg és pár napon belül megkapod a csomagot és nyomon is követheted.
A miénk úton van már, sajnos csak német, angol és francia google store-ban van lehetőség ajándék óra vagy füles választásra október 17-ig vagy amég a készlet tart (németben már korlátozottan választható mellé az ajándék cucc).
Anno Nokia-nak is volt Írországi márkaképviselete, de a gariztatás rémálom volt, majd nagy nehezen semmire sem jutottunk szóval remélem a google jobban kezeli ezt...
Valaki mint ha írta volna korábban, hogy ha Németországban rendeled meg akkor német címről kell visszaküldeni majd oda is fogják küldeni a javított készüléket. -
PaLa85
csendes tag
Szia!
Ne haragudj, én még így nem rendeltem készüléket külföldről, nem is vagyok ebben jártas, lenne 1-2 kérdésem ezzel kapcsolatban:
Megkérdezhetem honnan rendelted és a menetét? (szeretném én is behúzni a Google Watchot)
Ha német google storeból rendelem, akkor úgy vettem ki, hogy német címre is kell rendelni !?
Így lesz benne magyar menü esetleg ?
Garanciáztatás mennyire macera így ?Köszönöm a választ ! És elnézést ha baromságokat kérdeztem...
-
inthro
aktív tag
válasz
Hieronymus #171 üzenetére
Szia.
Már fel is adták a két telefont, DHL Express lesz mint mindig szóval holnap vagy legkésőbb csütörtökön már a kezünkben lesz.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Hieronymus #171 üzenetére
Ma már elkezdték postázni a rendeléseket. 12-13.-án érkeznek.
-
szkorhetz
őstag
válasz
Hieronymus #158 üzenetére
Kaptam követési számot.
Még a végén lesz belőle valami. -
inthro
aktív tag
válasz
ghiottone #166 üzenetére
Köszönöm és Neked is szkorhetz.
Google Store-ból rendeltük (IE) és most van szállításra előkészített állapotban a csomag. Ha ez nem változik akkor visszamondjuk a megrendelést és megrendeljük a német Google Store-ból.
Beszéltem ma az itteni áruházzal és lehet nem reménytelen a helyzet, elképzelhető, hogy kapni fogunk utalványt amit náluk le lehet vásárolni mivel itt nálunk Írországban nincs semmi az előrendelésekhez. Ujjak keresztbe tesz és reménykedjünk, hogy lesz valami. -
k-adi
nagyúr
szóval azt mondjátok, hogy a mailboxde keresztül megadva egy fake germany cím, oda megérkezik a csomag amit továbbítanak ide (ahogy látom GLS?) és ennyi? ilyen könnyen ki lehetne játszani a rendszert?
-
Aryon87
félisten
válasz
Hieronymus #164 üzenetére
10Gb-os csomag, 0-6 hónapban 30 euro, 7. hónaptól 60 eurót fizetek. És fehér szín.
Telekom hasonló csomaggal (10Gb) már 70 euróért adja első perctől, és nincs fehérben. Mind2 esetben 0 vagy 1 euró az indulás.
Vodafone esetében már rosszabb: 15Gb-os csomag, 90 euro kezdőrészlet, és 70 euró havonta. Az 5Gb-os csomag esetén 140 euró a kezdő, és 60 a havi részlet.
Lehet hogy többet fizetek vissza az 1und1-nél, de kellemesebb a törlesztő is.És azért is ezt választottam, mert ők az egyetlenek, akik forgalmaznak Huawei és Honor telefonokat. Pixel még akkor nem volt képben, mikor ezt a szolgáltatót néztem.
-
-
inthro
aktív tag
válasz
szkorhetz #157 üzenetére
Szia.
Mennyire lehet megbízni a mailboxde-ben?
Google store-ból rendelnénk és ott a fülest is kapásból hozzárakják, ha jól tudom, ha kiválasztottad. De a cím amit kaptam regisztráláskor érdekes, ha valamit nem jó helyre írok (mivel sisem volt német címem és nem is rendeltem még onnan sőt a mailboxde-t sem használtam még) akkor a csomag elveszhet. -
Aryon87
félisten
válasz
vakablak93 #156 üzenetére
Az szep
en most lesz 2 honapja jottem ki 😅
1und1.de-n rendeltem meg a telot, remelem 13-14.en meg is kapom.. -
bajaki
őstag
Szombaton én is berendeltem egy Pixel 7 Pro + Watch kombinációt. Izgatottam várom.
Revoluttal akartam fizetni, de azt a kártyát visszadobta az oldal. A Curve viszont működött, így beraktam amögé a Revolutot. Meg is jelent így a terhelés a számlán.
Mailbox.de-n keresztül rendeltem én is. -
-
vakablak93
őstag
A fene most kaptam a mailt, hogy a várható szállítási határidőt nem tudják tartani, így kb 2 hét lesz
-
ghiottone
nagyúr
A rendeléseknél látni, ha gebasz van a német store-ban. Pl. most a Pro-k mellé már matt lte watch nincs, mert elfogyott, így várólistás lett, mint a 256gb-os teló. A kiszállítást majd 12.-én indítják el. Itt hozzárakják a csomagba, mint a 6a-k estén.
Amazon estében ott a promóció linkje, ami ide vezet az igénylő oldalhoz: [link] -
inthro
aktív tag
válasz
ghiottone #149 üzenetére
Szia.
Meg szeretném kérdezni, hogy az általad bejáratott úton tutira mindenki megkapja-e a választható óra vagy fülhallgató kombót?
Sajnos idekint Írországban nincs ilyen akció, a német amazonon nem írnak címet mint kritérium.
A google store viszont mind a három promós országban említi a címet, hogy helybélinek kell lennie.
Okt. 17-ig szól ugye a promóció, vagy amég vissza nem vonják. Mert más fórumon akik előrendelték kaptak olyan visszajelzést kapásból az első napon, hogy nincs készleten az óra vagy a füles például...
Mi előrendeltük az ír google store-ból biztos ami biztos, de ugye töröltetni a rendelést addig lehet amég fel nem adják a csomagot.
Köszönöm, ha válaszolsz. -
Crafter32
őstag
Most nézegettem telefont és a tesztekben azt mondták valamiért a Pixel 6 nem megy fel Magyarországon 5G-re. Illetve nem tudom javították -e az ujjlenyomat olvasót, mert bármilyen ujjal nyilt a telefon és a banki adatok is ezért csak a PIN kódos megoldást javasolták. Én az elörendelésekkel megvárnám, hogyan működik Magyarországon a telefon, nehogy sírás legyen belőle.
(Látom már mások is írták)
-
ati888
senior tag
válasz
vakablak93 #142 üzenetére
Csak ott nincs ajándék óra. Nem mindegy.
-
Van olyan megoldás amivel meg tudom rendelni itthonról is?
-
Somatom
veterán
Köszi a megtisztelő besorolást! Az aláírásomban levő tabon (12,4" Amoled) nézek tévét, ami a telóm hotspotjáról kapja hozzá a netet. De, ugyanígy lehetne ez egy TV box is, 50" -os TV -re dugva. Szóval a net minősége nincs összefüggésben azzal, hogy az ember min nézi a műsort.
-
Somatom
veterán
válasz
szabi__memo #133 üzenetére
Nehéz ügy. A szoftverben az általános engedélyezés egy dolog. De, kellenek hozzá a szolgáltatói hálózati konfigok is. A Tkom sztem lemanagelte a Guglival. Lehet, hogy nem is a Magyar Tkom. Csakhogy a Tkom általánosan Ericcson rendszert használ, a Voda itthon Huawei -t, a Yettel meg ZTE -t. Tudjuk, hogy a Huawei -nek most nehézségei vannak, különösen az 5G -vel (nincs is valós 5G -je, csak 4G alapú DSS). A ZTE -nek meg semmi köze semmilyen szabványhoz, úgy drótozzák össze. Ilyen körülmények között elég nehéz lenne egységességet összehozni. Még az itthon hivatalosan forgalmazott Apple -nél is vannak csúszások egy-egy új terméknél.
-
ghiottone
nagyúr
-
raveinT
tag
válasz
ghiottone #130 üzenetére
Amíg hivatalosan kapja a frissítéseket egy készülék, addig illenék egységes módon kezelni, pl. Pixel 4-a még egy évig támogatott és volte sehol. Ugyanez érvényes a szolgáltatókra is, ha a Telekom meg tudta oldani a többi miért nem?
Nem értem mi a logika abban, hogy papíron tud valamit a készülék, de aztán országonként korlátozva van. Ahhoz nem kell márkaszerviz meg fullos feature támogatást, hogy a volte működjön..
-
ghiottone
nagyúr
válasz
PeteePeti #128 üzenetére
Telekom volte már megy. Mikor elkezdték lakapcsolni a 3g hálózatokat akkor a 6-osok frissítésébe belerakták. Abból indulunk ki Pixelek esetén, hogy nincs hivatalos forgalmazás, nincs store, ezért nincs se 5g és volte - az utóbbin változtattak.
5g-hez előfizetési csomag is kell, nem? -
Aryon87
félisten
válasz
PeteePeti #128 üzenetére
Úgy tudom maga a Google tiltja. Root kell hozzá. Majd kijavítanak a többiek ha tévednék.
Az jó ha ki van építve ott. De még bőven foghíjas a téma, kell pár év neki.
P40Pro-m tudja az 5G-t, ki van kapcsolva. Minek zabálja az akksit a folyamatos kereséssel. 12X szintén tudja az 5G-t, annál is ki van kapcsolva.. -
PeteePeti
őstag
Nálunk Szombathelyen például rendesen kivan építve a Telekom 5G! Egész városban az van! Szal nekem igenis fontos lenne, hogy ugyanazért a pénzért megkapjam az összes fícsört, ami a készülékben található! És ne attól legyen függő, hogy hol melyik országban használom a készüléket és milyen simmel! Egy kicsit diszkriminatív dolog, de ha titeket ez nem zavar hát legyen!
-
Aryon87
félisten
válasz
szabi__memo #125 üzenetére
Otthon mire azt kiépítik rendesen, addig még vagy 3 generációnyi széria lemegy, és sztem még akkor sem lesz teljes lefedettség. Pesti lakos vagyok eredetileg, a 19 kerület pl hírből se ismeri az 5G-t, de még a belváros is csak kis foltokban. Nem is értem minek vannak ráizgulva..
Itt Németben meg fogalmam sincs milyen a kiépítettség, csak azt tudom, hogy a mobilnet egy kalap kula... -
PeteePeti
őstag
Olyan lelkes itt mindenki!
Viszont az érdekelne, hogy senkit sem zavar az, hogy nálunk se az 5G, se a Volte nem működik normál esetben, mert a Goggle tiltja?
És most azokat kérdezem inkább, akik itthon fogják használni! -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Hieronymus #115 üzenetére
Én nem akarom
Csak működhetne ha már shop nincs. Legalább az.
Amúgy én sem szeretnék tőlük vásárolni, de legalább egy lehetőség lenne -
Hieronymus
veterán
válasz
szabi__memo #112 üzenetére
"Szerintem ha nem csinálnának neki országos reklámot és nem lehetne tőlük közvetlenül vásárolni, hanem csak szolgáltóknál akkor az működne."
Te is korlátozni akarsz. A szolgáltatókon keresztül, korlátozással és sokszor drágábban lehet megvásárolni a készülékeket.
Én nem akarok szolgáltatóktól vásárolni. Kifizetem a telefont és használom. Nem függök szolgáltatótól, akkor váltok, amikor akarok és viszem magammal a számom.
Más.
Ezeknek a telefonoknak és eszközöknek a hardverén és szoftverén túl, hatalmas a hozzáadott szolgáltatási értéke. Ha szólok az asszisztensnek, hogy hívjon taxit, akkor tudnia kell, hogy az adott helyen mely taxiszolgáltatókkal képes az asszisztens kommunikálni.
Nyilván ez nem csak nyelvi nehézség. -
István971
tag
Szerintem eléggé jóra sikerült ez a 7 pro...
A vicc az egészben, hogy én szeptember végén vettem egy 6prot és eszméletlenül jónak tartom semmilyen probléma nincs vele jönnek a frissítések és minden fluid....
Csak egyetlen problémám van, most hogy láttam a 7 prot hát sajna még is kell venni...
Megyek a következő verzióra....
Esetleg ha valakit érdekel ez a 6 pro ami most van akkor ott a hirdetés olvass el aztán írj... -
k-adi
nagyúr
válasz
szabi__memo #112 üzenetére
ja elég hülyeség.
jó lenne ha szolgáltatók kínálatában benne lenne a 7, 7pro már - jó lenne rivális iphone és samu mellé -
szabi__memo
nagyúr
Értem én, hogy egyben milyen frankó, de a világ jó részére egyébként akkor nem fog eljutni soha. Azért az szerintem nagyon gáz hogy világszinten nyomják az oprendszert 'referencia eszköz' tőlük meg nem elérhető. Azért nem árulni egy csomó helyen, mert nincs meg a megfelelő nyelvi szolgáltatás? Nexusnál még nem volt ilyen, azt se árulták (de ott érettem mert eleve tényleg kicsi volt rá a kereslet, most meg már lenne). A Pixel ilyen téren még visszalépés is akkor a Google részéről, mert még több minden kell ahhoz ha csak fullosan akarják árulni (ami persze valahol érthető). De ez a Google-től egy elég hülye hozzáállás, saját magukat korlátozzák vele. Szerintem ha nem csinálnának neki országos reklámot és nem lehetne tőlük közvetlenül vásárolni, hanem csak szolgáltóknál akkor az működne. Csak szét kéne ezt választani, hogy aki akar az tudjon venni. Egy Telekomnak meg nagyobb tételes szerződést jelenthetne ha csomó helyen árulhatná nem csak ott ahol van Pixel szolgáltatás. Na mindegy, ha az van amit mondasz akkor ide sosem fog eljutni. Egyébként meg érdekes módon az Apple vásárlókat és az Applet sem zavarja, hogy nem minden nyelven mennek bizonyos szolgáltatások.
-
Somatom
veterán
válasz
szabi__memo #108 üzenetére
A Store nem csak bolt, hanem egyben háttérszolgáltatás, support is. Enélkül sztem nem kerül hazai mobilszolgáltató kínálatába.
-
-
xhege
veterán
válasz
szabi__memo #102 üzenetére
Akkor összekaphatnák magukat VoLTE és 5G szinten.
-
Somatom
veterán
válasz
szabi__memo #104 üzenetére
Már leírták korábban, hogy miért nem. Magyarul nem tud úgy működni, mint ahogy azt a Google kitalálta. Talán egy telónál ez még nem akkora gáz, de a Google ökoszisztémában gondolkodik és akkor éri meg neki store -t csinálni, ha a teljes palettát hozhatja. Plusz a Forint instabilitása, plusz a gyenge vásárlóerő.
Egyébként nagyon kíváncsi vagyok a 7 -es szinkronfordítására, mert amit a Youtube művel ilyen címen, az egy vicc. -
Hallosz
senior tag
Ígéretes külső és belső, a hetesre beneveznék. A Google Workspace előfizetője vagyok, Tech 2 Laci tesztelte a hatos szériát és külön felhívta a figyelmet, hogy a Google Workspace csomag, nem fut a Pixel 6-on. Kíváncsian várom a tapasztalatokat, hogyan működnek itthon a Google szolgáltatás csomagjai
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
vakablak93 #103 üzenetére
Irigyellek. Itthon legalább szolgáltatói kínálatba bekerülhetne végre, ha már a Google nem szándékozik árulni. Igazából nem is tudom mi akadálya van. Itt van 3 nemzetközi szolgáltató, simán lehetne.
-
vakablak93
őstag
válasz
szabi__memo #102 üzenetére
Beleillik a képbe, a 6-os sorozatnak a korábbiakhoz képest nagy sikere volt legalábbis itt a németeknél. Szolgáltatóknál is elérhető ahol itt kb alma, samu, xiaomi van még és kész.
Emellé jön hogy azért a hatos és most a hetes széria azért elég szép dizájnt kapott és a tvben/rádióban egésznap nyomják hogy Pixel, Pixel, Pixel....
Az irodában egésznap ezt kell hallgassam, már a fülemen jön kiYoutubeon konkrétan kis marketing filmecskék vannak a Pixel exkluzív funkciók bemutatására, egy csomó videó alá Pixel reklám van téve stb....
Ennyire erőltetett marketing mellett azért érthető valamiféle növekedés.
-
szabi__memo
nagyúr
Elég sokat akarnak ebből eladni
Magukhoz képest
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!