- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hieronymus
veterán
"Nem arról volt szó, hogy nincs Volte?"
Mármint Magyarországon nem működik, magyar kártyával.
Német kártyával, németben vásárolt készülék esetében van VoLTE.
A készülék támogatja a wlan telefonhívást is. Ezért a szolgáltató kérhet kapcsolási díjat.
HDMI kimenet elméletileg van, de (még) nem működik.
Az előző telefonom Huawei P20-on működött, de a gyakorlatban voltak problémák. Az érintés és egérkezelés nem volt teljesen kompatibilis teljesen. Ezen a DeX szerű kiterjesztés sem változtatott. -
ghiottone
nagyúr
Yettelnél nincs, de ott még nem lőtték le a 3g-t, meg vodánál se, ha jól tudom. Amikor elkezdte lekapcsolni a Telekom, akkor a 6-osok kapták a frissítést.
Annyi, hogy nálam be van kapcsolva a 2g is és az előnyben részesített hálózattípusnál nincs 5g-re állítva, mert az az alapbeállítása a telónak.Én sem mondom, hogy ennél jobb nincs. Helyén kell kezelni. Én meguntam a szórakozást az op 9-en gcammal, így maradtam most a Pixelnél. Samu nélam kiesik, mert az összes csúcskategóriás készülékük 250hz alatti pwm-el jön, amit nem bírok.
-
vakablak93
őstag
-
szabi__memo
nagyúr
Értem én, hogy egyben milyen frankó, de a világ jó részére egyébként akkor nem fog eljutni soha. Azért az szerintem nagyon gáz hogy világszinten nyomják az oprendszert 'referencia eszköz' tőlük meg nem elérhető. Azért nem árulni egy csomó helyen, mert nincs meg a megfelelő nyelvi szolgáltatás? Nexusnál még nem volt ilyen, azt se árulták (de ott érettem mert eleve tényleg kicsi volt rá a kereslet, most meg már lenne). A Pixel ilyen téren még visszalépés is akkor a Google részéről, mert még több minden kell ahhoz ha csak fullosan akarják árulni (ami persze valahol érthető). De ez a Google-től egy elég hülye hozzáállás, saját magukat korlátozzák vele. Szerintem ha nem csinálnának neki országos reklámot és nem lehetne tőlük közvetlenül vásárolni, hanem csak szolgáltóknál akkor az működne. Csak szét kéne ezt választani, hogy aki akar az tudjon venni. Egy Telekomnak meg nagyobb tételes szerződést jelenthetne ha csomó helyen árulhatná nem csak ott ahol van Pixel szolgáltatás. Na mindegy, ha az van amit mondasz akkor ide sosem fog eljutni. Egyébként meg érdekes módon az Apple vásárlókat és az Applet sem zavarja, hogy nem minden nyelven mennek bizonyos szolgáltatások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Google eddigi legerősebb készülékei jól átgondolt specifikációval, elegáns és egyedi dizájnnal, de aránylag borsos áron futottak be.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Haditechnika, harcászat
- Revolut
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple TV eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest