- OLED monitor topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
geezer
aktív tag
válasz
Namelesske #44 üzenetére
Off: nem vagyok Apple user, így az annyira nem érint, bár tény hogy az ios egy stabil fasza rendszer (általában, persze gondolom ott is becsúsznak bakik), csak nekem egyrészt mindenem évek óta Androidon van, és ezt szoktam meg, másrészt zavar hogy minden csúnyán le van korlátozva az ios rendszeren, ha változtatnék, testre szabnék. Meg hogy nincs rajta dedikált 'back' gomb, ezt nem tudom mi értelme még nem feltalálni náluk
Így idén lett egy S22 Ultra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google eddigi legerősebb készülékei jól átgondolt specifikációval, elegáns és egyedi dizájnnal, de aránylag borsos áron futottak be.
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest