- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ElektrikusDE
senior tag
Akkor viszont igazad van abban hogy tényleg annyit írnak! (én ott nem néztem)
Csak a garanciális feltételek összefoglalójába néztem bele.
De nincs jelentősége, mivel nem lehet 30 napra korlátozni a 12 hónapos jótállási időt!
[https://www.wstore.sk/reklamacny-poriadok/]4.3.Használt termék esetén a Vevő és az Eladó rövidebb, de 12 hónapnál nem rövidebb jótállási időben állapodhat meg.
"4.3.Ak ide o použitú vec, Kupujúci a Predávajúci sa môžu dohodnúť aj na kratšej záručnej dobe, nie však kratšej než 12 mesiacov."
Vagyis a 12 havi jótállás 30 napra való korlátozása csak olyasmi mint a híres kiírás amit nagyon sokkan el hittek anno "a pénztártól való távozás után reklamációnak helye nincs" pedig mindig is volt!
Gyakorlatilag így kevesebb lesz a reklamáció! (kevesen olvassák el az apróbetűs részt)De természetesen ez csak a "módosítatlan" kártyára vonatkozik csak!
Ami gyakorlatilag csak a kipróbálás idejéig fog tartani.
-
ElektrikusDE
senior tag
CSAK az EBAY-jon annyi!
A webáruházban vásárolva viszont 12 hónap (használtra), és 24 hónap (újra) a jótállási idő!
"
Garancia időszak
4.1. A jótállási idő 24 hónap. A jótállási idő egy használt termékre 12 hónap. A jótállási időszak a termék vagy a szolgáltatás Vevő általi átvételével kezdődik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest