Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
snake1977
őstag
Az rx480-asom cseréltem le erre, elvileg új kártyát kaptam. Nem vállalnék be egy bányaszökevényt, az állandó non stop üzem jelentősen rövidíti a kártyák élettartamát akármennyire jó körülmények között is volt a bányában, ráadásul a legtöbb bányász mókolt biost használva a lelkét is kitiporja a kártyáinak.
2k-s a monitorom, a Mi8 avagy fury nano ehhez pont elég nekem, legalábbis arra amivel én játszom/amire használom, ezért sem gondolkodok 1070 szint alatt már. -
lowzor
veterán
Ezek mind gyengébbek a Mi8-nál, ráadásul már sok éve használatban vannak, a legtöbbjük már 2 bányásszezont is megjárt, sok javított is van már köztük. A Mi8 legalább elvileg egy új kártya.
Az 1060 3G-t inkább felejtsük el, 3 giga VRAM az újabb játékoknál már medium textúrákhoz sem elég Full HD-ban.
Tehát drágábban kapna egy gyengébbet és jóval használtabbat, ki tudja milyen előélettel, szerintem ez nem nagyon érné meg.
A Mi8-at is meg lehet halkra csinálni, pl nálam a 12-es Arctic ventivel nagyon halk. -
Ha ha ha

Köszi!
Kíváncsi lennék vajon egy vram igényesebbe mennyire esik vissza. Mert ugye superposition nem maxolja ki a vramot mármint az 1080p extreme nem és ezzel együtt a pcie sávhoz sem nyúlkál ami az egyik gyenge pontja a 6500xt-nek a másik meg a vram sávszél amiből bizony mi8 el van látva rendesen. -
kenand
veterán
Igen sajnos hozzáadja az AFA-t PCIe átalakító + 2. VGA is kell már nem annyira jó. Engem is furdalt a kíváncsiság, de letettem róla. Ráadásul a 100W és + Power csati nélkül nem biztos, hogy jól működik minden alaplapban.
BIOSTAR lapról az írja Ryzen 7 5800X.-ig bővíthető. CPU lista
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam GAR
- ÚJ (Hiányos) Xtrfy M4 Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Xtrfy M8 Wireless Bolti ár:28k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Pulsar Gaming Gears X2V2 Mini Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest