Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
scott_free
senior tag
Üdv ismét,
a kártyát elvitték, viszont mondanom sem kell, hogy ma jött meg ez a kis kábelátalakító Kínából, ami a kártyán lévő pici venti-csatlakozót normál méretűvé alakítja.
Mivel a vevőmnek nem kell, ha valakinek szüksége lenne rá itt, írjon privit, elküldöm postán.
Ilyen az enyém. -
scott_free
senior tag
Üdv,
úgy néz ki, hogy sajnos továbbra sem lesz időm és energiám, hogy nekikezdjek a kártyának (Mi8), így ha valakit érdekel, jelentkezzen privátban, kedvező áron átveheti (HA-s árak alatt jóval!) a blower ventivel együtt, amit vettem hozzá itt.
A kártyán minden az eredeti, még gépbe sem raktam, értelemszerűen szétszedve/vágva sem volt. -
scott_free
senior tag
Korábban már linkeltem: Akasa FLEXA V8 40cm VGA power extension cable
-
scott_free
senior tag
válasz
Steve_Brown #1088 üzenetére
-
scott_free
senior tag
"Egyetlen nagy hibája az, hogy a pcie tápcsatit nagyon körülményes kioldani."
Ezen én is gondolkodtam, szerintem egy ilyen hosszabbítóval lehetne megoldani, mert akkor nem a kártyánál kell kihúzni:
Akasa FLEXA V8 40cm VGA power extension cable -
scott_free
senior tag
Aki esetleg aggódik a rendelése miatt: kedden délelőtt rendeltem, tegnap még nem látszott semmi a gls-nél, viszont most az előbb megérkezett hozzám.
-
scott_free
senior tag
Azt tudja valaki, hogy a srác pontosan milyen Noctua ventit használt?
Köszi! -
scott_free
senior tag
Azt nem tudjátok, hogy van ebben a kártyában HDR támogatás?
(Egy RX470-et gondoltam, hogy lecserélek erre, abban van.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Dell notebook topic
- Yettel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Home server / házi szerver építése
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 94%
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest