- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KVic
csendes tag
válasz
Kalacskepu #1576 üzenetére
Kösz a tippet! Majd megpróbálom, bár mozgatva, kihúzva-bedugva nem reagált semmit. Tegnap viszont kiderült, hogy nem működött a driver: eszközkezelőben felkiáltójeles volt a kártya + AMD szoftver nem futott, hiába is indítottam. Tegnap volt kép, csak 3D gyorsítás nem. Újratelepítettem a drivert, és azóta úgy tűnik, működik. Ez a felkiáltójeles állapot vagy a fekete képernyő következménye lehet, vagy hogy akkor reseteltem, nem tudtam mást tenni...
-
KVic
csendes tag
válasz
Steve_Brown #1574 üzenetére
Nem, Displayport -> mini displayport kábel
Volt egy rx580-am, nálam sose csinált ilyet, akinek eladtam, nála meg produkált ilyet. Ott az jött ki, hogy 2 helyett ha 4 memória modult használt, akkor volt néha no signal. Szerintem ettől nem kéne függjön, max. driver probléma, viszont nem tudom valami alkatrész "fáradás" okozhat-e ilyet. -
KVic
csendes tag
Olyannal találkozott valaki, hogy egyszercsak elment a képe? Gép megy, épp böngésztem vele Firefoxszal és fekete képernyő. Nem fagyott le és nem indult újra, csak elment a kép. Reset után volt kép megint. Korábban egy Ryzen 5600G-vel járattam, most egy Ryzen 1200 mellett megy, alaplap, memória ugyanaz.
-
KVic
csendes tag
Szerintem nem vészes, mondjuk nekem sok venti megy egyszerre a gépben, azok mellett fel se tűnt...
-
KVic
csendes tag
Nekem fix 12V-ra van kötve. Nincs MI8-hoz ventilátor kábelem, ha alaplapra kötöm és beállítom PWM mode-ba (DC mode helyett), és megadom a legkisebb 1/100 értéket, akkor 760-765 közötti RPM-et mutat az alaplapi BIOS hardware monitora (MSI X470 Gaming Pro).
-
KVic
csendes tag
Nem tudom próbálta-e már valaki, de én egy Chieftec AF-0925 PWM 92mm venti mellett döntöttem.
Adatlapja szerint statikus nyomásban az Arctic tripláját tudja, 3.5-4.3 mm/H2O-t (Arctic F9: 1.35). Nem mondanám hangosnak, inkább "mély" hangja van, mondjuk az Arcticnál biztosan hangosabb. Ára 1700-1800Ft körül van itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest