Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Az, hogy az A-Sync helyett sokszor már csak Free-Sync-et nyomnak rá, mutatja, hogy mennyire "független" is ez a technológia. Mint a politikában, azok a meghatározott oldalhoz tartozó véleményformálók, akik magukat függetlennek nevezik....
Free-Sync-et az nyomtat rá, aki az AMD-vel vállalta a partnerséget, ugyanis a Free-Sync az AMD védjegye. Szóval függetlennek aligha nevezte őket bárki is.
Az AMD nem volt képes időben kihozni egy technológiát, amit az nVidia igen.
Ugye megvan, hogy a G-Sync (és a Free-Sync dettó) kvázi a VESA Adaptive-Sync technológiájára épül?
Azóta megy ez a hangulatkeltés az AMD részéről - "mert ők csak a közös szabványra vártak stb." -, hogy az impotenciájukat magyarázzák. Abu meg asszisztál ehhez. Ennyi a történet.
Meg azok által ugye, akik a G-Sync hacked driverekkel momentán alávágnak az nVidia magyarázatának, ugye?
Az nV mindig is drágább volt az AMD-nél.
Nem, én még emlékszem azokra az időkre, amikor az nVidia egy szerethető és általánosságban korrekt cég volt (TnT2 vs. Voodoo2/3 esetében 32bit vs. 16bit háború megvan?), csak mostanság már nem úgy viselkedik...
Nagyon rossz dolog, hogy most már a monitor is kártyafüggő lesz, de azért erős túlzás ezért csak az nV-t hibáztatni.
Hát azért az nV már nem először játsza el ezt. Lásd PhysX...
-
Szerintem ugyanúgy túlpörögnek ezen a témán, mint anno a 3D tévén. Marhára remélték a gyártók, hogy most aztán mindenkinek az kell majd, aztán mégsem. Ki fog ezért egy jó minőségű monitort lecserélni? Én nem. Inkább veszek olyan VGA-t, ami tud legalább 60 fps minimumot vagy lejjebb veszem a grafikát.
Kötve hiszem, hogy a monitor is kártyafüggő lenne, előbb-utóbb belátják, hogy baromság. Így nem lehet vásárlót adott oldalra kényszeríteni. Ha más nem, a monitorgyártók lesznek kénytelenek mindkét megoldást beépíteni avagy adott modellt kihozni mindkét megoldással. Meg egy harmadikkal, amiben egyik sincs.
Egyébként azért a Dell-t hiányoltam a cikkből.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest