- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
encoder
tag
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alpha.lte4g
NR módokkal lesz 5 G is! Beállítás után teszteljétek, hogy tudtok-e hívást indítani, mert némelyik módban csak net lesz. Ahol állandóan edgre kapcsol a gyenge 4g miatt, ott az is jól jöhet, ha épp nagyon kell a net...
-
asr27
tag
Esetleg van olyan, akinek működik az 5G a V60-on?
-
Remekelek28
őstag
válasz stemplar07 #595 üzenetére
Érdekes,nekem a Velvet 5G-n megjelenik az 5G a mobilhálózatoknál,de V60-on nem.. A Volte egyiken se jelenik meg ,a Viwifi,csak a V60-on.. Érti ezt valaki? A sim kártya ugyanaz, és a voda szerint az LTE Volte az részükről aktiv.. Az 5G az nem.. Viszont a Velveten felül nem ir 5G-t.. 4G+ t ir..
-
asr27
tag
Sajnos nálam nem megy az 5G, pedig elvileg már mennie kellene. Van, akinek rácsatlakozik az 5G hálózatra? EU-s verzió.
-
Remekelek28
őstag
-
asr27
tag
válasz Remekelek28 #585 üzenetére
Megoldja, teszteltem a napokban. Teljesen jól működik a Volte.
Más kérdés. Eu-s verzión menni fog holnaptól az 5G? Telekom minden előfizető számára élérhetővé fogja tenni.
-
stemplar07
őstag
a 13-as droid után a VLC bolondult meg, és uninstalláni sem tudom ... lehet, hogy egy hard reset jót tenne ? ..
-
Bitlisz
aktív tag
Eddig 2 apró észrevétel:
- Button Mapper telefon újraindítás után a működéshez mindig újra engedélyezendő.
(én már régóta a google asszisztens gombot zseblámpára konfigoltam)- Google gyári óra appban nem állítható be az ébresztés szundi teló lefordítással.
Nekem ezek a bazinagy csempés felületek nem jönnek be, LG beépítettben 5 ébresztés elfér ebben csak 4, de persze szép... -
Bitlisz
aktív tag
válasz Remekelek28 #587 üzenetére
Igen, kötelező.
Akár így:
Google Files appban alul Tárolóeszközök: Belső tárhely
'+' új mappa: 'enable_ue' -
Bitlisz
aktív tag
válasz Remekelek28 #585 üzenetére
Eddig úgy néz ki legalább rosszabb nem lett
Az ujjlenyomat olvasó elkezdett rendesen működni feloldáskor is.Lehet, hogy megoldja ez a VoLTE/VoWifi, mert én azóta nem nagyon találkoztam olyan késéssel a kicsengésnél.
-
Bitlisz
aktív tag
Párom VELVER 5G-jére is megcsináltam most, itt a tárcsázóba ez kellett az 'Engineering Menu'-hez:
#*462633*#900# -
Bitlisz
aktív tag
Nekem ez elvileg műxik Yettelen.
Így kapcsoltam be:
A fájlrendszer gyökérbe egy üres könytár készítése: enable_ue
(ahol a fotól: DCIM is van, '/storage/emulated/0')
Tárcsázóba:
*#546368#*600#
A megjelenő rendszer tesztelő tool-ban:
Field Test>Universal Enabler>Create New Config
itt lévő menüben becsekkolni: "VoLTE" "ViLTE" "VoWifi" "ViWifi"
"Confirm" -ra klikk, majd felbukkan: "Vo Services Updated"
Telót újraindítani. -
Bitlisz
aktív tag
Megjött a 13-as a V60-omra. (LM-V600EA, Global, EU, Lengyel)
V40c-EEA-XX
Biztonsági javítási szint: 2023. április 1.
Kb 1 éve ilyenkor kapta a 12-eset. -
asr27
tag
Sziasztok! A VoLTE (4G hang) működik valakinek a V60-on? Vagy hol tudom bekapcsolni? A Telekomnál ba van kapcsolva, a telefon mégis 2G-n fogad csak hívásokat. ☹️
-
Adam289
csendes tag
Sziasztok,
Nektek települt már az A13? -
attak79
tag
válasz stemplar07 #574 üzenetére
Jó,ebben igazad van.
-
norvik
aktív tag
válasz stemplar07 #570 üzenetére
Korábban igen. Az otthoni számítógépem, és különböző kábelek. Most ezzel nem foglalkoztam. És már nem is fogok. Talán még használom egy keveset, de ha nagyon zavaróvá válik a BT hülyesége, akkor DAP lesz belőle, vagy jó nagy veszteséggel eladom.. Lesz helyette egy új Sony Xperia 1 a hármas verzió, azt ne lehet szerezni elfogadható áron.. Vezetékesn csak otthon hallgatok maximum zenét fejhallgatóval, a BT kényelmesebb. Ezt meg a Sony maradéktalanul el fogja látni. Sajnos, ez az egyetlen gyártó ami szóba jöhet. Megszűnt minden cég. Kivéve a samut, de az nekem vörös posztó.
-
-
norvik
aktív tag
Megpróbáltam, nem jött össze. Tiszta Windows, drájverek feltéve, LG up elindít, majd a kdz fájl kiválasztása után elindítom az ápdétet. A telefont látja, eljut 4 százalékig, majd az LG up leáll. Karcmentes állapot, jó ha 100 órát volt összesen használva. Akksi új állapotban. Elment tőle a kedvem. Egy lépést sem teszek már érte. Egyszerűen elég időt nem pazarolok és az életemből .
-
stemplar07
őstag
egy biztos, 2 év után is 10 óra kijelző idő, normál használatban 2 nap üzemidő, gyors a 600 nit elég, 500 gb kártya tele Flac-al, nem is tudom mi lesz helyette.. és még ott a fiókban egy G8X (dualscreen) mint tartalék.. nagyon jó hang fejessel is (HD650-el is,so-so meghajtja, pedig az 300 ohm, de javarészt HD630VB, illetve Sony MDR-1AM2 amikkel zenét hallgatok ) viszont egyiknél sem használom a második kijelzőt..
[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
válasz stemplar07 #565 üzenetére
Igen az ilyen eus verzió. Szerintem lengyelbe azt forgalmazták.
-
attak79
tag
válasz Remekelek28 #563 üzenetére
Eua?
-
Remekelek28
őstag
válasz stemplar07 #562 üzenetére
Ez svájci. Az Swc az. A német deu lenne.
-
stemplar07
őstag
válasz Remekelek28 #559 üzenetére
-
norvik
aktív tag
válasz stemplar07 #556 üzenetére
Németországon csak átutazni szoktam. Nincs se időm, de energiám ott szervizekre vadászni. Még egy dolgot fogok megpróbálni, aztán feladom. A laptopon csinálok egy új particiót, lesz egy tiszta Windows telepítés. Aztán LG up, LG drájverek, utolsó próba. Hátha a drájverek ütközése miatt nem sikerült eddig. Letakarítottam ugyan a korábbi LG drájvereket, de talán mégis maradt ott némi szemét. Ha nem jön össze, akkor marad az, ami jelenleg is: egy DAP.
[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
válasz stemplar07 #558 üzenetére
Ha németbe hivatalosan is forgalmazták volna,azért több eladó darab lenne ebayen egyéb német webshopoknál. Konkrétan hónapok óta egy darabot nem látni sehol. A Janado is vélhetően valamilyen egyéb forrásból szerezte be szerintem.
-
stemplar07
őstag
válasz Remekelek28 #557 üzenetére
sztem a janado-s 256 gb-os az német volt..(azt hiszem)
-
Remekelek28
őstag
válasz stemplar07 #556 üzenetére
A tiétek német régiós? Én csak lengyel,esetleg svájci forgalmazásról tudok.
-
norvik
aktív tag
-
stemplar07
őstag
-
norvik
aktív tag
válasz stemplar07 #550 üzenetére
Kocsiban én a BT kapcsolatot preferálom, de nem a gyári megoldásokkal. Ezek általában nem ismerik az LDAC-ot. Legalábbis tudtommal. Kombinálom a vezetékes megoldást a BT előnyeivel. Tehát kábeles AUX bemenet, de a kesztyűtartóban ott vigyorog egy egy ilyen cucc: https://www.muziker.hu/xduoo-xq-50-pro-2
Nem mondom, hogy nincs ennél jobb megoldás. De azt igen, hogy az én igényeimet kielégíti. Az autó nem a hifizés otthona. Bármit is csináljunk vele, az otthoni rendszert nem tudja pótolni. -
norvik
aktív tag
válasz stemplar07 #550 üzenetére
A franciák, németek tudnak többnyire, csak éppen nem akarnak megszólalni.. Itt meg valóban nem tudnak. A munkahelyemen csak egy-két főnök, és azok is rosszul, minimális szókinccsel beszélik az angolt. Pedig Forma 1... Hétvégente mindig bóklaszom valamerre, mert gyönyörű ország. Tegnap Comacchioban jártam, mini Velence. A halászatból és a turistákból élő kisváros. És a központban, egy turisták által is látogatott bárban, azt sem értették meg, mikor kérdeztem, hogy mennyit fizetek. Vicces volt, hárman dugták össze a fejüket, hogy ki tudják okoskodni, hogy mit is akar ez a csóka. A rendőrök sem. Két hete átmentem a nyugati partra, itt fenn északon, ahol elvben meg úgy, ahogy vannak angolul beszélő emberek. Nos, úgy tűnik, csak elvben. Tilosban parkoltam, de nem vettem észre a táblát, szakadt a hó.. Egy pillanat alatt megjelentek a rendőrök, mutatták a táblát..na mondom, nagyszerű, fizethetek. Valamit magyarázott, persze nem értettem. Aztán rádión hívott egy fiatal csajt, aki állítólag tud angolul. A csaj sem tudott. Vagyis, de, de csak előre bemagolt mondatokat. Ha a választ nem az általa ismert kifejezésekkel adom, akkor a kommunikációba homokszem kerül. Mindegy, végül is csak azt akarták, hogy tűnjek el a tilosból. És még sem akartak büntetni. Lehet, hogy útban voltam, mert a tilosban parkolás itt teljesen megszokott. Ezek bárhol képesek megállni, a zebra pont olyan jó nekik, mint egy kijelölt parkoló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile 2
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- XPEnology
- Adobe Photoshop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB / 6GB RAM Dual SIM LTE - Cloud Navy SM-G780G/DS
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (296)
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Redmi Note 13 Pro+ 5G , Midnight Black (12/512) eladó!
- Google Pixel 7 Pro 256GB (!) White, Garanciális (magyar garis, 2026.02.)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest