- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
David3
őstag
válasz
stemplar07 #447 üzenetére
Érdekes, hogy kapható, de mégsem rakható kosárba. Pedig komolyan elgondolkodtam rajta, hogy jó lenne a V40 helyett.
Egyszerűen nincs olyan alternatíva, ami kamera és zenei fronton hozná a szintet, valahol mindig sántít a dolog... Vagy nincs 3,5mm jack, vagy nincs vezeték nélküli töltés...
-
stemplar07
őstag
[link] Megint kapható a janado-nál a V60 (256GB) Neu in OVP 24 hó csere garival ! 581,90 € úgy látom 1 db van
-
Midway
senior tag
Lehet eu-s modellt venni még valahol?
Akár használtan is? -
stemplar07
őstag
ezt itt hagyom mementónak
[link] hogy ha majd hiányzik az LG V 60 (és a V széria ) sok drága DAP-nál is jobb volt (voltak) ...
-
attak79
tag
Ha visszább olvasol,láthatod,hogy én is érdeklődtem ilyen kérdésekről.Nem véletlenül nem invesztáltam ilyen telókba.Az a baj ezekkel a telókkal,hogy gsm támogatottságuk az gyakorlatilag korlátozottabb,hiába írnak mást,mivel nem teljesen ugyanazokat a frekvenciákat használják ott,mint euban.Ami esetleg szóba jöhetne,a kanadai verzió,olyat meg nem nagyon fogsz találni.
-
nyivus
csendes tag
Egy nagy kérdés: rendelt valaki az Amazonról V60-ast ? Nagyon jó áron van (400 dollár körül), csak az a gond, hogy hálózatfüggetlenként vannak feltüntetve, de valamelyik szolgáltató (AT&T, Verizon, ) számára készültek és nem tudom, működnek-e Európában és lehet-e frissíteni a operációs rendszerét ?
-
Remekelek28
őstag
válasz
stemplar07 #439 üzenetére
Köszi. Majd esetleg egy összehasonlitást csinálhatsz,pár ugyanazon képről,vagy tájrol. Automatán.
-
stemplar07
őstag
válasz
Remekelek28 #438 üzenetére
mindenben jobb , gyorsabb sokkal ( kamera/az egész). az aksi 2,5 nap egy kijelzővel, viszont nem kicsi
de hozzá lehet szokni .. van rajta emelt fényerő, amivel sztem + kb 200 nitet rádob ha kell , és nem automatán mint a G8X , hanem állandóra ..
-
Remekelek28
őstag
válasz
stemplar07 #437 üzenetére
Kamerában érezhetően jobb a v60,mint a g8x? Illetve akkuban melyik birja jobban?
-
stemplar07
őstag
[link] SIDELIGHT" notification
igen mutatós.. és ekkora aksinál elfér bármilyen ,,fogyasztó,,
-
Adam289
csendes tag
Sziasztok!
Ahogy néztem a Janado honlapján, csak V50 van. Van esély, hogy kapható lesz náluk még V60 a jövőben? V50 is okés, de már lassan 2 éves lesz, jobb lenne egy időtálóbb V60. Nem követtem eddig az eseményeket, hogyan alakultak a készletek a Janadon. Az utóbbi 12 évben HTC-t használtam csak, most érett meg a csere egy hasonló "halott" telefon beszerzéséreJelenleg sajnos semmi alternatívát nem látok a V50/V60-on kívül a U11 cserélése, ami érdekelne...
-
attak79
tag
Mint derült égből a villámcsapás,tegnap du.hatkor meghozta a postás a motyót
A csomag elég viharvert állapotban volt,de a teló doboza sértetlen,bontatlan.Még nem teszteltem le behatóbban,mert siettem melóba,de majd később mindenképp.
-
attak79
tag
válasz
hazikedvenc #432 üzenetére
A DHL oldala szerint már itt van Mo-on a csomag,de még nem jött értesítő,sztem a héten mindenképp meg fog jönni.De én sima szállítással kértem,az kb.két hét lesz.
-
Remekelek28
őstag
Üdv. Nem tudjátok mit jelent az egy v60 esetében,hogy google locked ? Sok ebayes hitdetésnél látom. A google miért zárolná? Illetve miért irják oda egy usa telefonhoz,hogy check imei? Ha ott tiltva van itt se tudom használni?
-
ancsma
aktív tag
válasz
hazikedvenc #425 üzenetére
Szia,
Nekem V40 volt előtte, méretben ugyanaz, mint a V50. 1 hétig szokni kellett, most már ugyanolyan magabiztosan használom, mint a régit.
A teló maga nagyon komoly, tényleg megéri ennyiért, a garancia persze működhet, de körülményesebb...
Én expressz szállítással rendeltem, paypallal, így kicsit biztosabb a dolog, gyorsan meg is érkezett.
-
Remekelek28
őstag
A budapestiektől kérném,hogy a v60 nal tudtok késziteni egy két képet a most épülő Mol toronyról? Elveleg sok helyre odalátszik,ahol épp vagytok. És látszódik. Köszi szépen.
-
hazikedvenc
újonc
Sziasztok,
dilemmában vagyok pont a Janado-s vásárlás kapcsán.
Három telefon között vacillálok, V50, V60 és az Asus Zenfone 8
Eddig Lg G3-at (2,5év) és az utóbbi 3,5 évben Lg V30-at használtam. A V30 a mai napig működik, annak ellenére, hogy egyszer belerúgott egy borjú (állatorvos vagyok) és elrepedt a hátlapja, egyszer pedig a kapkodásban az autóm tetején felejtettem és pár száz métert csúszott az aszfalton, miután fékezéskor leesett (köszönöm Spigen rugged armor).
A V30 tudásában és méretében is megfelelő nekem, viszont a vízállóságát így elvesztette, a beszédhangszóró halkabb lett az utóbbi 1,5 hónapban, így kényszerűen kihangosítva telefonálok zajosabb környezetben és az üzemidő sem a régi már.
Amiről semmiképpen nem mondanék le az a Jack csatlakozó és a Quad Dac.
Azt látom a specifikációk alapján, hogy az Asus Zenfone 8 is rendelkezik hasonló megoldással, bár ennek minőségéről nem látom az olyan szintű ódákat mint az LG-k esetében.
Az általatok javasolt Janado.de ről tervezném az LG-k vásárlását, az Asus Zenfone 8 viszont most elég jó akcióban van az Emag/Edigital/Euronicsnál, de csak mint lehetőség merült fel.
Nagyon tetszenek a V60 paraméterei egy kivétellel, ami a brutálisnak tűnő méreteit illeti. A Janado-s ár alapján, (ráadásul Dual screennel) úgy tűnik megéri a felárat a V50-hez képest.
A V50 lassan 2 éves modell, kisebb tudással, de én alapvetően irodai és audio alkalmazásokat használok, fényképezek és a mérete sokkal szimpatikusabb.
Vagy Asus Zenfone 8 kompakt méretben, de őszintén szólva nagyon szeretem az Lg készülékeimet és nem szívesen váltanék.
A hosszú felkonf után arra szeretnék kilyukadni, hogy mennyire tartjátok kezelhetőnek a V60 méreteit, sajnos munkámból kifolyólag állandóan zsebben hordom a készülékem, illetve nem tudom nekem mennyire jelentene előnyt egy 1 évvel frissebb készülék, a dualscreen létjogosultságán is gondolkodom az én szempontomból.
Esetleg használt valaki V50-et a V60 előtt?
Általában minél hosszabb ideig szeretnék megtartani egy készüléket (akár 4-5 év)Janado-s rendeléssel kapcsolatban:
Adott esetben érvényesíthető-e az ott kapott garancia?
Sima vagy expressz szállítás szerintetek?
Paypal vagy sima kártyás?Vagy hagyjam az LG-t és vegyek ilyen Asus-t mert kompakt, hazai forrás, meg frissebb?
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
-
attak79
tag
Sziasztok!Remélhetőleg nemsokára én is csatlakozok az utolsó mohikánok eme táborához;a kérdésem azokhoz lenne, akik a jamadoról rendeltek.A paypalos visszaigazolás megvan,de a jamado visszaigazoló emailt nem küldött,de gondolom ettől függetlenül csak teszik a dolgukat?
-
Ramos_
tag
válasz
Remekelek28 #415 üzenetére
Nem akartam usa telefont, ebay-en leszűrtem mindig Eu-ra, úgy kerestem hogy ne legyen áfa+vám meg hálózati gondok. Persze így nem sok találat marad g8-ra, a rengeteg g8s mellett. Használtként vettem a koreai verziót németből, de olyan mintha teljesen új lenne, minden gyári cuccával ráadásul b&o fülessel adták
full újat csak az usából lehet.
-
Ramos_
tag
válasz
Remekelek28 #413 üzenetére
hát gyári visszaállításhoz nincs kedvem akkor marad így
A teló egy álom, nem visszhangzik semmi, miért visszhangozna?
ráadásul sikerült tripla kamerásat vennem
Az egyetlen létező telefon, ami tudja azt a 3 dolgot ami nekem kell, quad-dac-kis méret-snapdragon 855 -
Ramos_
tag
Üdv
félig off, de sztem ugyanaz a két telefon belülről.
Szóval sikerült szereznem végre LG G8 thinq-t koreai verziót.
Jelenleg a lock screen-en egyszerre mutatatja a magyar időt és mellett a koreai időt.
Szeretném kikapcsolni de 2 napja nem találom hol lehet, Lock screen szerkesztésénél nincs ilyen opció. Se a Rendszer / Dátum időnél.Van ötlet vkinek?
-
encoder
tag
válasz
stemplar07 #409 üzenetére
Regisztrációkor választhatsz, hogy magánszemélyként vagy cégként regelsz és ha céget adsz meg, akkor kéri az adószámot is... Azt ne felejtsd el, hogy a visszaélések csökkentése miatt közösségi adószámos vásárlásnál kizárólag a céges adatbázisban szereplő címedre küldik a csomagot!
-
Balanna
tag
válasz
stemplar07 #407 üzenetére
Nekem is V20g-re frissült, ma reggel.
Ha ilyen szépen kapjuk a frissítéseket, akkor minden rendben lesz. -
stemplar07
őstag
droid 11 frissült : V20G may 24 2021
-
encoder
tag
válasz
stemplar07 #403 üzenetére
-
Balanna
tag
Na, ez elég érdekes...
Az új ára megy lefelé, a "mint az új" meg felfelé???
Én még 540.90 Euro-ért vettem, most 550.90 Euro...a janado-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elsősorban zeneileg kiemelkedő az LG csúcsmodellje, de a többi összetevő kapcsán sincs panasz, ráadásul ehhez is jár(hat) másodlagos kijelző.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest