Új hozzászólás Aktív témák
-
hazikedvenc
újonc
Sziasztok,
dilemmában vagyok pont a Janado-s vásárlás kapcsán.
Három telefon között vacillálok, V50, V60 és az Asus Zenfone 8
Eddig Lg G3-at (2,5év) és az utóbbi 3,5 évben Lg V30-at használtam. A V30 a mai napig működik, annak ellenére, hogy egyszer belerúgott egy borjú (állatorvos vagyok) és elrepedt a hátlapja, egyszer pedig a kapkodásban az autóm tetején felejtettem és pár száz métert csúszott az aszfalton, miután fékezéskor leesett (köszönöm Spigen rugged armor).
A V30 tudásában és méretében is megfelelő nekem, viszont a vízállóságát így elvesztette, a beszédhangszóró halkabb lett az utóbbi 1,5 hónapban, így kényszerűen kihangosítva telefonálok zajosabb környezetben és az üzemidő sem a régi már.
Amiről semmiképpen nem mondanék le az a Jack csatlakozó és a Quad Dac.
Azt látom a specifikációk alapján, hogy az Asus Zenfone 8 is rendelkezik hasonló megoldással, bár ennek minőségéről nem látom az olyan szintű ódákat mint az LG-k esetében.
Az általatok javasolt Janado.de ről tervezném az LG-k vásárlását, az Asus Zenfone 8 viszont most elég jó akcióban van az Emag/Edigital/Euronicsnál, de csak mint lehetőség merült fel.
Nagyon tetszenek a V60 paraméterei egy kivétellel, ami a brutálisnak tűnő méreteit illeti. A Janado-s ár alapján, (ráadásul Dual screennel) úgy tűnik megéri a felárat a V50-hez képest.
A V50 lassan 2 éves modell, kisebb tudással, de én alapvetően irodai és audio alkalmazásokat használok, fényképezek és a mérete sokkal szimpatikusabb.
Vagy Asus Zenfone 8 kompakt méretben, de őszintén szólva nagyon szeretem az Lg készülékeimet és nem szívesen váltanék.
A hosszú felkonf után arra szeretnék kilyukadni, hogy mennyire tartjátok kezelhetőnek a V60 méreteit, sajnos munkámból kifolyólag állandóan zsebben hordom a készülékem, illetve nem tudom nekem mennyire jelentene előnyt egy 1 évvel frissebb készülék, a dualscreen létjogosultságán is gondolkodom az én szempontomból.
Esetleg használt valaki V50-et a V60 előtt?
Általában minél hosszabb ideig szeretnék megtartani egy készüléket (akár 4-5 év)Janado-s rendeléssel kapcsolatban:
Adott esetben érvényesíthető-e az ott kapott garancia?
Sima vagy expressz szállítás szerintetek?
Paypal vagy sima kártyás?Vagy hagyjam az LG-t és vegyek ilyen Asus-t mert kompakt, hazai forrás, meg frissebb?
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elsősorban zeneileg kiemelkedő az LG csúcsmodellje, de a többi összetevő kapcsán sincs panasz, ráadásul ehhez is jár(hat) másodlagos kijelző.
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- iPhone 11 128GB - fekete, kártyafüggetlen
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest