-
PROHARDVER!
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi0424
senior tag
válasz
prannk #11437 üzenetére
leirom az egészet elölröl.
1 a clockworkmoddal feltettem a hivatalos recovery-t (lehet itt csesztem el) hogy visszategyem a miuit, mert a 4.4 nem tetszett.
2 a miui minden verziója olyan hülye külföldi szöveget vágott hozzám ( akár mit reseteltem, akár mikor)
ekkor mást leszedtem, nem rakta fel. már alapbol errtort irt a recoveryben3 na akkor ujra gyalulom egy gyári back uppal, aztán már itt csak az lg lohoig jutott
4 pc- n ujra akartam rakni az egészet , d4e itt sem sikerült, sőt itt már a recovery is elveszett
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest