Új hozzászólás Aktív témák
-
Beaumont
aktív tag
válasz
leslien #7630 üzenetére
LG ügyfélszolgálat Elméletileg most is hívhatod őket.
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
leslien #6073 üzenetére
Attól függ, hogy mi.
Ha a belső vagy külső SD kártya filerendszerére vagy kiváncsi, akkor vfat (fat32).
a mount kimenete paraméter nélkül elsőként az eszköz nevét, második helyen a csatolási (mount) pontot, harmadik helyen a filerendszert, a további helyeken pedig a csatolási (mount) paramétereket, pl. sync, hozzáférési jogok sorolja fel.
A küldött kép alapján az /mnt/sdcard könyvtárba csatolt eszköz vfat rendszerű (ide csatolja a belső SD kártyát), és a /mnt/sdcard/_ExternalSD könyvtárba csatolt eszköz is vfat rendszerű (ide csatolja a külső SD kártyát).
(További infokkal szolgálhat az fdisk -l vagy a df -hT parancs.)
Ha nem az SD kártyákra vonatkozott a kérdés, akkor mélységes elnézést az intermezzoért.
-
Balázs1986
őstag
válasz
leslien #4573 üzenetére
Az elsőre nem tudok válaszolni, én nem láttam ilyet futni.
Második kérdés: Home gomb + bekapcs. gomb. A kép a "Fényképfelvételek" albumba kerül, ha jól emlékszem.
Harmadik kérdés: Dehogynem! Tulajdonságok gomb (nem tudom minek szokták hívni, a bal oldali érintőgomb), a menüben "További", és ott "Szöveg választás". Ha kijelölted, egyből vágólapra teszi
-
Balázs1986
őstag
válasz
leslien #3791 üzenetére
Ebből a szögből semennyire, úgyhogy még ha van is, nem lehet nagy. 4-5°-ból próbálj belenézni, és ne a kijelző tetején keresd, hanem kicsivel felette egy átszűrődő halvány, résnyi fényt. Vagy, mivel ezen a képen úgy jön le hogy nincs baj, ne is keresd, csak élvezd a gépet
(Az a világosabb rész amit itt látsz az magának a panelnak a háttérvilágítása, amiatt ne aggódj.) -
Rotate
veterán
hát már októbertől várok rá, hogy meglegyen a pénz, szerinted bírok még várni májusig? ráadásul minimum 100 euróval drágább lesz ennél
és a barcelonai tesztvideok alapján, még jobban lagol mint ez... azt meg nem is mondom, hogy Samsungéktól, nekem inkább a monitorok jönnek be
a telefonjaik nem igazán, de ebbe már a legelső képen, mikor még Star volt a neve belezugtam
remélem jövő héten meg tudom venni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest