Új hozzászólás Aktív témák
-
Pumba3
tag
válasz
Balázs1986 #18434 üzenetére
Rendben, köszönöm!
-
Pumba3
tag
Sziasztok!
Szerintetek egy 2011.05 havi kártyafüggetlen készüléket, pici esztétikai hibával a jobb alsó sarkán, dobozzal + gyári tartozékokkal mennyiért érdemes meghirdetni?
-
Pumba3
tag
Boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek! =)
CM 7.1-el van valami megoldás a KIES-re, hogy működjön?
-
Pumba3
tag
Sziasztok! Az új MIUIkkal kinek mi a tapasztalata?
-
Pumba3
tag
válasz
KonzolKartel #8471 üzenetére
Melyikre gondolsz? 2.0.0.3 beta 1 vagy 2? Az 1-el nekem gondjaim voltak. Lefagyott. Hívás után fekete képernyő, bekapcsolni nem lehet. android process stop...
Viszont a 2.0.0.2 nagyon faszán működik.
-
Pumba3
tag
Nagy off! Bocsi, hogy tőletek kérdezem, de: Szopok pár órája egy HTC Magicel, cimborám ide adta romolásra. Nem volt valamelyikőtöknek köze hozzá, nem tud valaki egy fasza romot hozzá?
-
Pumba3
tag
válasz
KonzolKartel #8303 üzenetére
Akkor nem értem miért nem bírja az aksid : O Pedig én sem csinálok semmit máshogy, mint Te.
Most kipróbáltam a Celebrations HD 2.0.0.2 beta-t. És az usb tethringet
Hát rádug notira, win7, tethring bekapcs. Win7 kékhalál
Hagyjuk a dolgot...
#8304) Echoo Mondjuk xda fórumról vagy más fórumokról. Recoveryből telepíthető.
-
Pumba3
tag
válasz
KonzolKartel #8300 üzenetére
Próbáltad már újra rakni? Full wip, másik bb? Battery wipe?
-
Pumba3
tag
válasz
KonzolKartel #8295 üzenetére
Az rengeteg sok merülés
-
Pumba3
tag
válasz
KonzolKartel #8252 üzenetére
Nekem kibírt már 2 napot ;-) Most is 73%-on van, pedig reggel vettem le, 1 óra netezés, 4 db hívás. Habár az 1.8.5-el a kijelző fényerő szabályzás nekem sem müxik. vagy automata vagy full
-
Pumba3
tag
Kedves teszterek...
MIUI celebration vagy origi szeritnetek?
Kinek mi a tapasztalata jelenleg?
-
Pumba3
tag
Skynet: Olvastam a blogodon régebben egy cikket, de nem találom. Egy olyan alkalmazáról, ami vagy widget vagy mappák amit a főképernyőre lehet kihelyezni és alkalmazásokat lehet belepakolni és olyan lenyílóan nyitja meg mint az iphone a mappáit. Valami ilyesmi volt
Tudod-e mire gondolok?
-
Pumba3
tag
válasz
Balázs1986 #7363 üzenetére
Igen-igen, tudom
az van már fent nekem is
A fordítással együtt
Csak nem írtam át az aláírásomat
Touch Wiz 4 launcher nagyon szaladgál rajta
Skynet, oda írom ha valamit még észreveszek!
-
Pumba3
tag
válasz
gagavectra21 #7325 üzenetére
Még nem! Talán ősszel. De Custom ROM-al király!
(#7281) Skynet258 És ki a gyorsabb alapon fog menni az a 100 ember?
-
Pumba3
tag
Pörögnek ám rendesen az események
Tegnap leszedtem egy témát a MIUI- hoz. Alkalmaztam is rögtön. Nos, a következő hibák léptek fel
:
-Nem tudtam kikapcsolni a telefont. hosszú nyomásra nem reagált semmit a bekapcs gomb.
-Az alkalmazások sorra lefagytak, bármit megnyitottam, pár katt és leállítás/várás hibaüzenet.
- Az android process is lefagyot, leállítás/várás hibával.
- Nem lehetett kikapcsolni, csak akksi ki-be
- Az alsó vezérlő gombok nem működtekMondom gyorsan bekapcsolás után váltok témát, de az alsó vezérlő gombok sem működtek ugye. Akkor jött az újra rakás. Wipde cache ill dalvick cashe, majd MIUI újrarak, factory reset nélkül. A hiba továbbra is fent ált... Úgyhogy factory resettel tudtam megoldani a problémát, majd MIUI ismét feltelepít.
Ezután hibátlanul működött a rendszer, csak kezdhettem mindent elölről. És félre értés ne essen, nem fikázom a rendszert, mert egyébként baromi jó
Csak egy valamilyen ... téma hozta ki ezt belőle. És tuti, hogy egyedi hiba, mert így még senki nem járt így. Szóval továbbra is hajrá MIUI! ;-)
-
Pumba3
tag
válasz
Balázs1986 #7032 üzenetére
Köszönöm, Köszi (#7027) P3TR!CK
#7061) drpele Nekem gingerbread jobban bejön. De van hozzá froyo bill is. Market, xda, fórumokon találsz.
-
Pumba3
tag
-
Pumba3
tag
válasz
Skynet258 #6933 üzenetére
De az eléggé zavaró.... mármint, hogy a 3g nagyon zabálja. Nekem pl muszáj az állandó 3g, mert a lakásom olyan ponton van, hogy 2gvel nincsen térerőm. 3g-vel tele van a térerő jelzőm. Így muszáj mindig bekapcsolva legyen.
A CM7 origi vagy wgspoelstra vagy slick verzió állandó 3g-vel 3-4 napot bír nekem. FR19 1 napot... a fear is.
Szóval MIUI-be menjünk bele egy kicsit
Hogy lehet kikapcsolni azt a "ragyogás" effektet? Illetve van ötlet, hogy miért laggol nekem? : O
-
Pumba3
tag
válasz
KonzolKartel #6901 üzenetére
Persze! Mégis lagg-lagg. Hm ?!
-
Pumba3
tag
válasz
KonzolKartel #6897 üzenetére
Helyes!
-
Pumba3
tag
válasz
Skynet258 #6894 üzenetére
Bocsi, nem visszapattanás. Hanem "ragyogás" A visszapattanás az amikor húzod az oldalt, elfogytak a sorok, de tovább tudod húzni, és ha elengeded akkor visszamegy az oldal a sorhoz.
Ez a ragyogás meg az, amikor a végére érsz az oldalnak, akkor elszíneződik az alja. Vagy épp a teteje.
KonzolKartel Jó híreket hoztál!
-
Pumba3
tag
Hova lett a szép alap android galéria? : O
-
Pumba3
tag
válasz
KonzolKartel #6886 üzenetére
Köszi, megy is fel
Pedig megfogadtam, hogy a mostani rendszerem jó és nem telepítek újat... De hát, miért is van nekem ilyen telóm?
-
Pumba3
tag
Nálatok a MIUI 132 mb?
Ezt is csak install zip from sd card?
-
Pumba3
tag
tome.jr Az FR19 RC2 SchJosh-vel mi is volt a baj amiért letettél róla?
-
Pumba3
tag
válasz
kristoof92 #6392 üzenetére
És akkor hanyas a bb-d?
"Telefonról" infóban megnézheted.
-
Pumba3
tag
CM7eseket kérdezem én is: Titeket jól hall az akivel beszéltek? Nem recsegtek, víz-hangzotok, torzítotok az illetőnek? Ha nem, milyen CM7, bb és ril-t használtok?
Kamera képe nekem kicsit homályos, de nem olyan vészes hogy ne szeressem!
bilglion_lord Tome.jr a FR19 FEAR 12.0 - 622RIL/606BB-t használja. CM7-el pedig nekem is volt ilyen szenzor problémám. Talán az RC1-el.
-
Pumba3
tag
És mi is lesz ez a MIUI? Mi várható tőle?
Tome.jr: Oksa, lehet kipróbálom én is a fear 12-t. Most a "17.6-11 MoDaCo FR19 B3 Fear Edition 12.1" van fent. Ami először és másodjára is nagyon merült. Most meg 4! nap után töltöttem : O És akkor is 10%-al raktam fel töltőre. Pár perc videózás, több pár perces beszélgetés, meg jó pár óra nézés. El sem hiszem, hogy eddig bírja
Mondjuk semmi netezés vagy wifi vagy bluetooth. De állandó 3G be és szink. ki.
-
Pumba3
tag
MIért van az, hogy még nem hogy nálam nem jó a hangminőség, de másnál sem az én hangom? :S CM7 rc1 - 606 bb - 606 ril
-
Pumba3
tag
válasz
kristoof92 #5883 üzenetére
Nála hálózatvesztés után kell írni Pin kódot. Rc 1 természetesen. Illetve volt ma egy olyanom, hogy leraktam a telefont, képernyő elsötétül, mondom kinyitom. Csak nem villant fel a kijelző, csak a navi gombok. Képernyő gomb megint megnyom, elsötétül, megint megnyom, megint csak navi gombok. és így tovább. Akksi ki-be...
-
Pumba3
tag
válasz
KonzolKartel #5842 üzenetére
És az nem laggol neked?
ÉS persze, hogy ramaty ez az üzemidő. CM7-el három nap is megvolt simán!
CM7 RC-t próbálom is ki ma este
-
Pumba3
tag
válasz
Balázs1986 #5830 üzenetére
Nem, nem javult. Akármit is csinálok vele. :S
-
Pumba3
tag
válasz
KonzolKartel #5779 üzenetére
És milyen launchert használsz? Nálam Launcher PRo igencsak laggolt rajta :S
-
Pumba3
tag
válasz
Balázs1986 #5809 üzenetére
Már megcsináltam az ext3-ra való visszamenést
Most merítés van, utána töltöm fel fullra. De nem tudom mi lehet a gubanc. Amíg másnak az fr17 is jól muzsikált üzemidőben, nekem pikk-pakk lemerült.
-
Pumba3
tag
válasz
szaki04 #5806 üzenetére
Az lehet
CM7-el sikerült nagyon jó üzemidőt elérnem. De ez gáz
Lehet hozzá köze, hogy milyen rom volt fent előtte, mielőtt felraktam?
(#5807) Balázs1986Szívesen
Látod mennyire értelmesek az emberek
És köszi, hogy szóltál, várom az RC-t
Hátha megoldja a gondom.
Az lehet probléma, hogy amikor lecseréltem a CM7-emet fr19re, akkor nem csináltam meg az ext3-ra való visszatérést? CSak simán full wipe és nyomtam fel.
Megnézem most FR19 alól megcsináltam az bactk to ext3-at, majd full wipe és felraktam megint. LEmerítem aztán majd meglátjuk.
-
Pumba3
tag
Szerintem sem
Ekkora Gh-zen ilyen kicsi pontszámot elérni gáz
Nah rászántam magam, kipróbálom a 17.6-11 MoDaCo FR19 B3 Fear Edition 12.1-et. Tuti, hogy merülni fog az akkum min a fene
Modacoval az volt eddig a bajom. Konkrétan az előbb még 45%-on volt az akksim, eltelt 5 perc és már 41 : O
-
Pumba3
tag
válasz
Balázs1986 #5768 üzenetére
Nahm én pont azt a Slick2X-G-t raktam fel
Jobban működig mint a WGSpoelstra. Csak siralmasak az eredmények... Lejjebb írom.
(#5779) KonzolKartel: Köszi. Viszont az origi még nem olyan fényes, pl ott vannak azok a problémák amiket írtam :S
tome.jr: Hááát, nem vagyok elragadtatva az eredménytől... 1,5 GHz-en, négyszeresen futtatva 3732 : O FR17-el 4100-4300-ig (ha jól emlékszem) tudtam eredményt kicsikarni belőle, 1,4! Ghz-en... :S Viszont a rendszer jól működik.
Szerk: WGSpoelstra-el sem értem el jobb eredményeket.
FR19 hogy muzsikál akksi üzemidőben?
-
Pumba3
tag
válasz
Balázs1986 #5766 üzenetére
Megoldódott a probléma
A Win7-em baszkódott az illesztőprogramokkal. 1db-ot nem tudott felrakni és nem ismerte fel az eszközt. De már megvan
Azért köszi
Szóval csinálom a cuccost, utána nyomom a Quadrantot néked'
-
Pumba3
tag
válasz
horseface77 #5764 üzenetére
Igen, persze.
-
Pumba3
tag
Srácok... ma le akartam gyalulni a telót teljesen. Vissza a gyári szoft, bb-vel.. Meg akartam rootolni, de nem megy. "Device not found" mindig. Pedig úgy csináltam mint ezelőtt :S Ötlet?
-
Pumba3
tag
válasz
KonzolKartel #5691 üzenetére
Említetted a "RyanMacG kang"-ot. Mennyire stabil? Illetve mennyire gyors? Minden működik rajta? ah nem, mi nem működik benne?
-
Pumba3
tag
válasz
KonzolKartel #5698 üzenetére
Az egy jó kérdés... Azt tudom, hogy ezek a felsoroltak Origi nightly .54 -ben nem működnek.
-
Pumba3
tag
válasz
KonzolKartel #5696 üzenetére
Háát öhöm... Ez így teljes mértékben nem igaz.
1. Működik a telefonkönyvben a "Kedvencek" bejölése. Belépsz egy kontakthoz, csillagra ráböksz és kész is. Origi .54-ben nem működik, mindig eltűnik a csillag.
2. Nem laggol a launcher.. Oldalak közötti váltogatás, Screen prewiev (Launcher Pro Plus)
3. Nem laggol a menü megnyitása, ha animációs.
4. Az olyas fajta Widgetek is működnek mint a "Contats! Widget". Ami olyan, hogy ha ráböksz feljön egy kis fül ahol kiválaszthatod, hogy mit akarsz csinálni a kontakttal.
Hirtelen ennyi jut eszembe.
-
Pumba3
tag
válasz
tome.jr #5658 üzenetére
Ajánlani tudom
Felrakom a legújabb kernelt akkor, most az aláírásomban szereplő van fent, de van már 20110616. És akkor felhúzom 1,5re majd 4* Quadrant.
(#5665) drpele Próbáld ki a WGSpoelstra_GBE_v5.4.2-et ;-)
(#5669) kristoof92 Még jó, hogy én a rádiót nem hiányolom
(#5691) KonzolKartel A kíváncsiság már csak ilyen
Én is megfogadtam, hogy nem rakok addig fel többet (amikor még nightly .44-em volt) amíg nem jön ki a végleges. Aztán mégis
Nálam akksi éppen: Ma reggel 5-kor vettem le töltőről, azóta párszor csak megnéztem az időt rajta, semmi más. Ebben a pillanatban 99%-on áll
-
Pumba3
tag
CM7-el kísérletezik valaki rajtam kívül?
WGSpoelstra_GBE_v5.4.2 (CM7 .54) nagyon fasza
-
Pumba3
tag
válasz
tome.jr #5397 üzenetére
Nem tudtam, hogy nekem szántad, de most olvastam
Nem értem hova lett az FR18 alap
Azt írták hogy az lesz, nah de nem baj
És akkor ezek szerint már Te sem Modaco-t használsz?
Az az igazság, hogy nem próbálom ki a BD-t, mert a CM7-em nagyon bevált most már. És nekem még csak a .44-es van fent, de már kint van a .51-es. Mérsékelt használattal ez is megy 3 napot
8 óra alvásom alatt 1% csökkenés és hasonló jó eredmények
Ráadásul stabil is. 1-2* volt, hogy a galéria kilépett, de akkor sem fagyott maga a teló. Ha ráveszed magad, próbáld ki
Állandó 3G be, 40% képernyővilágítás. Frissítések és szinkronizáció kikapcsolva.
-
Pumba3
tag
Srácok!
Oda van a gyári fülesemnek az egyik oldala... Pedig keveset használtam és gondosan raktam el mindig
-
Pumba3
tag
Jól van Srácok!
A lényeg, hogy olyat vegyetek amit itt javasolnak, hogy jó hozzá vagy pedig személyesen, belepróbálva
Nehogy valaki rossz méretűt rendeljen!
-
Pumba3
tag
válasz
tome.jr #5195 üzenetére
Én az r1-et raktam fel. Nem volt vele gondom, igaz csak 1-2 órát volt fent.
Nem építettem be semmit a kernelbe. Csak simán leszedtem a vorkKernel-080611.zip-et és install zip from sd card-al felraktam.
Én is várni akartam az fr18-ra, de nem bírtam ki
Mondjuk nem bántam meg
-
Pumba3
tag
Tome.jr: Felraktam az új kernelt az fr17-hez, elég jó. Gyorsabb vele a teló.
Viszont nem bírtam magammal és felraktam a legújabb origi CM7-et, a .44-et. Egyre jobb, minél több update-et kap. Tesztelgetés után felraktam a "vorkKernelt" amit linkeltél, azzal még gyorsabb mint a gyári kernelével.
Lassan szerintem leállok a Froyoról. Lassan nagyon fasza a CM7, s az akksi is nagyon jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest