- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Projektor topic
- Autóhifi
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djstavross
tag
Sziasztok!
Sajnos mostanság nem volt időm nyomon követni a fórumon történteket így attól tartok lehet lemaradtam néhány fontos infóról! A kérdésem az lenne, hogy az elmúlt 4-5 napban volt-e valakinek új hibajelenség, vagy van-e újabb gyári szoft, illetve hogy valaki tapasztalt-e valamilyen újabb pozitívumát a telefonnak amit érdemes kiaknázni?
Attól, hogy nincs problémám a telefonnal a v10c neu óta még olvasom a fórumot, pont ezen dolgok miatt. Egyébként ma úgy éreztem, hogy megérett a telefon egy restartra így cirka 330 óra folyamatos hibátlan bekapcs után. Ez idő alatt semmi problémát nem tapasztaltam, azon kívül, hogy ma már éppenhogy észrevehető lassulása volt.
Szóval nem tudom, hogy mit tettek a neu-ba, de azóta úgy tűnik van egy hibátlanul működő készülékem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest