- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
djstavross
tag
Sziasztok!
Olyan régen jártam már itt, hogy a kezdeti O2x-es csapatból nem is tudom ki maradt!
Na mind1! Anno mondtam, hogy ez a telefonnak nem nevezhető papírnehezék(!) sajnos továbbra is a családban marad mert a kutyának sem kell annyiért, amennyit érne ha tökéletesen működne...szóval a kérdésem az lenne, hogy van-e már rá megbízható tökéletes gyári rom, ami nem fagy le, nem indul újra, leteszi a telefont hívás után ha rányom az ember, felold a kijelző ha azt akarom stb-stb...(a többi hibajelenséget nem tudom mert mikor öcsém sorolta röhögve kijöttem a szobájából)Elnézést a lebecsmérlő fogalmazásért, de mai napig ha kezembe veszem ezt a játék telefont és a kidobott zsetonra gondolok legszívesebben földhöz vágnám.
Én elvagyok az N8-ammal, a fent leírtak közül egy hibajelenséget sem produkált, sőt más egyebet sem. a 12 megapixel kárpótol a market-ért, de minden olyan funkciót kielégít, amit még az LG sem tudott a hiányosságai miatt. Arról nem beszélve, hogy mai napig küldik a frissítéseket OTA-n! :-)Na jöhetnek a kövek és egy jó rom!
Csáó!
-
djstavross
tag
válasz
Rotate #21072 üzenetére
Én nem köpködöm sem az LG-t sem az Androidot pedig bőven lenne miért. Lehet butább, gyengébb a symbian, de stabilabb! Lehet nem ad annyi jogkört mint a droid, de csak ismételni tudom magamat: STABIL! Tapasztalatok szerint. Arról nem is beszélve, hogy mentesítettem magamat a rombuhera és cserebere alól (a silány minőségű gyári romokra célozva).
Ez a telefon bőven kielégíti az igényeimet, sőt, lehet nincs benne dupla mag és lassabb is, de a jó minőségű képek, a szép tiszta hangzás és beszédhang már kárpótolt érte! Azért a visszatérés lehetősége fenn áll, mert nem adtam el, de szerintem ez a veszély nem fenyeget. Az N8-at egyből a magaménak éreztem, szemben az LG-vel és a droid párossal.
-
djstavross
tag
Sziasztok!
Búcsúzni jöttem, mivel tegnap óta boldog tulajdonosa lettem egy Nokia N8-asnak! Köszönöm a segítséget és a tapasztalatcserét, de ez a telefon nem felelt meg az elvárásaimnak. Azért a jövőben is be fogok nézni a fórumba, mivel nem adtam el a készüléket csupán csak átruháztam a Öcsémre.
Családban maradt!
Kitartás Nektek! Csáó!
-
djstavross
tag
Üdv Mindenkinek!
1000 meg 1 éve nem jártam a fórumon, aminek több oka is van, de nem részletezem! Első körben BUÉK mindenkinek!
Másodszor kérdezni szeretném, hogy van-e már olyan gyári GB rom, ami stabil lett, illetve nem dobálja a GPS jelet, kilövi a futó alkalmazásokat, tehát olyan mint a 2.2-es v10d 0725-ös stabilitásra!Aztán megvan még a telefon, nem adtam, el csak kicsit csendbe voltam az utóbbi időben! Hál' Istennek semmi baja, szépen működik, most cseréltem rajta fóliát mert az megadta megát 8 hónap után....7végén sikerült szó szerint földhöz verni a telefont miközben nyitottam egy ajtót. Pattant egyet az egyik sarkánál, aztán arccal lefelé csúszott 4 métert a csempén...és láss csodát semmi baja!
Szóval nem tudom eleinte volt valaki aki elejtette szintén, csak 1 méterről és bedurrant a kijelzője...szerencsére nálam semmi!
Am milyen újdonságokról maradtam le? Valaki küldene nekem egy kis beszámolót esetleg? Több hónappal vagyok lemaradva. :S
Szép napot!
-
djstavross
tag
-
djstavross
tag
válasz
drpele #14823 üzenetére
Húúú bazzz, de jó lenne egy ilyen kis módosítás a gyári romokba is! :$ Hiányolom az SE után, hogy a hangerő le-fel gombokkal nem tudok tracket léptetni kikapcsolt képernyőnél.
Vagy van erre valami megoldás? doubleTwist-et használok.
Illetve véletlenül nem tudtok eladó 2x-et? -
djstavross
tag
Valaki esetleg a fentebb feltett kérdéseimre tudna választ adni?
-
djstavross
tag
Sziasztok!
Totálisan kezdő,amatőr, stb...kérdéssel fordulnék hozzátok! XDD Marketről szedtem le ICS launcher pro theme-et és az lenne a kérdésem, hogy ha szedek le témát, akkor az hogy tudom a telefonra beállítani, illetve, hogy tudom az origit visszaállítani? Launchert szintúgy hogy tudok beállítani és az eredetire visszaállítani?
Köszi és bocs az amatőrködésért!
-
djstavross
tag
Milyen mobilnet adatforgalom figyelőt ajánlottok?
-
djstavross
tag
válasz
cjvt3o #14630 üzenetére
Köszi a választ! Végül is feladtam! Megy vissza a v10d 0725... :S Az legalább stabil volt az utóbbi időben! El tudtak érni, meg jó volt! Ez???? PF....pozicionálás után eldobja a gps jelet, laggol feloldásnál a fényerő meg nem zárja be automatikusan a progikat, illetve az akksi idő is megromlott...Ha lesz működő 2.3.4-es gyári szoft jelentkezem!
Addig élem a boldog Froyo-s 2x tulajok életét!
-
djstavross
tag
Na itt a költői kérdés! Valahol láttam, hogy ha smartflashhel takarítom a telefont a marketben akkor is benne maradnak az előzőleg letöltött programjaim, hogy miket szedtem le. Ezeket hogy tudom elővarázsolni? Mert nem találom őket!
-
djstavross
tag
Szép estét Urak!
Véleményeket szeretnék kérni! Új rom, újra buhera!
Úgy döntöttem kap a teló egy gyalut! Csak gyári rommal állok szóba, ezért úgy gondoltam, hogy smartflash-el felteszem az MO-ra szánt v20l-et! Aztán ha nem válik be szerintetek van-e értelme az egyéb országokba szánt v20-as romokkal kísérletezni, vagy vissza a v10d 0725-ös? Ezek az alternatíváim! Szerintetek?
-
djstavross
tag
válasz
derrik #14488 üzenetére
Szia!
Tehát akkor a fentebb leírt (GPS, feloldásnál félúton fényerő megakadás, stb...) megvannak neked is? Csak azért kérdezem tutira mert ha igen és ezeket a fentebb leírt problémákat más is tapasztalta akkor feleslegesen nem gyalulom le a telefont, hanem így várok inkább vele!
Más GPS program esetleg nem jelent megoldást?
-
djstavross
tag
válasz
Vizinyenyec #14481 üzenetére
Köszi a válaszod! Tehát akkor az általam tapasztaltak közül semmi nincs nálad? Más valaki?
-
djstavross
tag
Azon gondolkodtam, hogy vajon azoknak is megvannak-e a GPS problémái, illetve a feloldásnál a fényerő felvételének megakadása, gyorsabb akku merülés, stb... akik nem a kdz-s updateres változatot tették fel, hanem a 6-700 megás tiszta smartflash-es változatot!???
-
djstavross
tag
válasz
Tutu7030 #14459 üzenetére
Nagyszerű... :S Egyéb megoldás? Más GPS progi esetleg, ami működik? Illetve a root kérdése és az egyéb hibák kérdése még fenn áll, de köszi!
Ja még annyi, hogy képernyő feloldásnál mikor a "folyamat" felénél jár akkor egy picit megakad a fényerő feltolása. Ez átlagos hiba?
-
djstavross
tag
Sikeresen megtörtént a frissítés! 2.3.4-em van. Elsőre ami szembetűnik, hogy az alkalmazásokat újra le lehet állítani és talán gyorsabb is!
Viszont a 3betűs GPS programnál bepozicionál aztán eltűnik a célkereszt és amikor uticélt adok meg, eltűnik a célkereszt és GPS-jel keresése üzenetet kapok! Erre mi is a megoldás? Ne haragudjatok, de nem tudok visszaolvasni! :$ Illetve még azt szeretném kérdezni, hogy rootolni hogy tudok 2.3.4-en mert van egy-két app amire nincs szükségem! Köszi!
szerk.: esetleg még milyen hibákra lehet számítani?
-
djstavross
tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni! Rádugtam a telefont a gépre, LG Suit írta, hogy van új frissítés, aztán átdobott az updaterre, ahol lecsekkolta a modellt, meg hogy v10d van rajta. Rámentem a frissítésre és ezt az üzenetet kaptam: "Az Operációs rendszer frissítése során (e.g.Android 1.6 Donut; Android 2.1 Eclair), a készüléken tárolt felhasználói adatok elvesznek. Ezért kérjük készítsen biztonsági mentést ezekről."
Most akkor mennek a fotók, zenék, videók, névjegyek, sms-ek, programok, stb...???? Vagy nyugodtan frissíthetek!?
-
djstavross
tag
Jaja frissítettem már updaterrel, csak eléggé régen! Én OTA-ra vártam, de hiába kérdezek bárkit, senki nem tudja, hogy lesz-e OTA vagy nem lesz. :/ Akkor névjegyek, sms-ek is megmaradtak? (bocs tényleg rég updatereztem)
Eddig neked jó? GPS hiba és társai?Telenor függők próbáltak már updaterezni?
-
djstavross
tag
Tudnátok dobni .kdz linkeket az új romhoz?
Melyiket érdemesebb feltenni?Valamiféle mentést kellene-e csinálnom?
-
djstavross
tag
Sziasztok!
Hol is kezdjem? Mondjuk az elején. Az elmúlt hónapokban én nem igazán voltam aktív a fórumban. Ennek több oka is van. Egyrészt a meló, és nem volt időm posztolgatni, másrészt semmi baja a telefonomnak!
Kopppppp! Pedig anno én voltam az egyik aki a legjobban anyázott.
Ahogy látom minimalizálódott azok száma, akiknek problémája maradt a telefonnal. Én úgy gondolom, hogy ez már nem biztos, hogy szoftveres fejlesztési hiányosság lenne, hanem lehet hogy hardveres probléma. Ferikek és Ronan968 szerintem vigyétek vissza!
Elmondhatom, hogy elégedett felhasználója lettem a telefonnak. Egy apró hiba van, az pedig a terméktámogatás késlekedése és hiányossága. Örülök, hogy megjött a GB és örülök, hogy lesz 4.0, mondjuk ebbe érzek némi felhasználói elégedetlenség hatását, de alényeg, hogy lesz.
Kérdésem lenne: OTA-n lehet frissíteni a GB-re?
-
djstavross
tag
OTA lesz vagy nem lesz?
-
djstavross
tag
Nah én konkrétan a hátlap alján található LG lógóra gondolta! Nekem ilyen nincs.
-
djstavross
tag
Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem.
A napokban láttam itt a fórumon egy képet LG lógóval ellátott hátlapról. Ennek van jelentősége számukra? Kicsit furcsának tartom hogy nekem sincs rajta. A másik hogy az alkalmazásokban a leállítás nekem is inaktív. Ez miért lehet?
Végül hogy látjátok a telefon jelenlegi helyzetét? Új gyári szoft van láthatáron? 2.3 mikorra tehető? Köszönöm a válaszokat! -
djstavross
tag
Weah
Nekem úgy rémlik van ilyen gyári widget!
-
djstavross
tag
válasz
wolruf #10714 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is 1+1-et mondtak, de remélem nem kell igénybe vennem a szervizet. Egy dolog volt ami felbosszantott a telenornál, mégpedig, hogy a telefont a különböző szóróanyagokon úgy reklámozták, hogy ajándék 2gb-os sd-t adnak hozzá ez pedig "véletlenül" kimaradt a csomagból...Fogyasztóvédelmi felügyelősséggel beszéltem, de max. csak kivizsgálták volna az ügyet és legvégső esetben békítő tárgyalásra vitték volna az ügyet. Annyit meg nekem nem ért az egész. Így vettem 16gb-os sd-t.
-
djstavross
tag
válasz
Balázs1986 #10319 üzenetére
Úgy van, "a hívott szám pillanatnyilag nem kapcsolható" státuszban voltam, aztán restart és megjött a meg nem kapott sms és el is lehetett érni! Olyan mintha valami beragadt volna a 30-40 perces beszélgetés után, vagy nem tudom! Egyébként, ami mindenképp észrevehető pozitívum a v10c 622 után, hogy az appokat kivétel nélkül bezárja ha már nem használom és kilépek, mivel előtte ez is hiba volt.
-
djstavross
tag
válasz
wolruf #10314 üzenetére
Sajnos ma nekem is volt egy ilyesmi tapasztalatom! Beszéltem telón 30-40 percet, letettem és a banktól az sms-t nem kaptam meg, illetve nem tudtak elérni, mert elvileg ki voltam kapcsolva, de persze egyáltalán nem! :/ 164 órája ment bekapcsolva a teló, restart aztán most elvileg jó! v10d 725 alatt.
-
djstavross
tag
Reggelt!
A konkrét probléma az, hogy ahhoz, hogy zenét tudjak léptetni elő kell venni a telefont. Egyébként meg csak az működik lockscreen alatt, hogy a headseten dupla gombnyomással a zene megáll, illetve a hangerőt tudom szabályozni. Ahhoz, hogy zenét léptessek elő kell venni a telefont, tokból ki, léptetés, mayd tokba vissza, aztán zsebbe........és ez néha kicsit zavaró.
Más: lehet amatőr kérdés, de ezeket a témákat honnan szerzitek be?
-
djstavross
tag
Annyira jókat írtatok a v10d europenről, hogy kdz-s módszerrel fel is tettem.
Egyszerű volt és problémamentes, igaz eleinte kicsit lassú volt, de most jónak tűnik. Rootoltam, kiszedtem néhány számomra pelesleges appot és ugyanaz mint előtte csak ugye v10d és 0725-ös.
Lenne viszont olyan kérdésem, hogy kicsit hiányolom a zenelejátszóból a lock screen alatti track váltogatást. Anno a w610i-mnél lezárt bill mellett a hangerő szabályzó gombok hosszan nyomva funkcionáltak track választásra is. Erre nem tudtok valami megoldást? Most jelenleg winampot használok.
Skynet258 kolléga: Fóliát utánvétbe nem lehet megoldani?
-
djstavross
tag
Napot!
Nah, kíváncsiságból felhívtam az mo-i LG-t hogy szerezzek néhány infót! Okosabb nem lettem...Kérdésemre, hogy mikor jön az új Android szeptember végét okóber elejét mondta a srác, verzióját illetően 2.3-at mondott (mondjuk ez egy picit meglepett).
Következő kérdésem az volt, hogy várható-e nagyobb teljesítményű gyári LG akksi. A válasz: Nincs információ erről. Mondom semmi baj, van jó pár utángyártott.
Végül kicsit kekeckedve megkérdeztem, hogy milyen eddigi hibákat tapasztaltak a készüléknél. Válasz: kijelző, fagyás és hogy a készüléken a hívó fél nem hallja a másikat. Utóbbival nem találkoztam még csak nem is olvastam róla, de lehet volt ilyen. Szóval még mindig tagadnak néhány régebbi hibát vagy egyszerűen csak nem vesznek tudomást róla! -
djstavross
tag
Sziasztok!
Ma döntöttem, nem teszem fel a v10d-t, mivel az a havi 2x-i nem érnek el dolog én a 2x-i fagyás nem oszt, nem szoroz. Egyébként is akkor szokta csinálni a telefon a hülyeségeit, ha már több mint 300 órája be van kapcsolva. Én nem szoktam offline módba tenni, nem szeretem, ha nem tudnak elérni.
Ráadásul most, hogy elkezdtem mindenféle jó appal telepakolni, még otthonosabban érzem
Megvárom a 2.3-at vagy 2.3.4-et aztán az jöhet.
Kamerával sincs semmi problémám, nekem eddig sem volt azzal, és az akksi üzemidő is 2-3 napig bírja napi 40-50 perc wifivel, kb 2-2/5 óra beszélgetéssel és 10 perc játékkal.
Mondhatom meg vagyok vele elégedve, azt a két apróságot leszámítva.Nem gondoltam volna eleinte, hogy eljutok ideáig.
Kérdezni szerettem volna, hogy azt valahogy meg tudom nézni, hogy mikor tettem fel a telóra a szoftvert? Valami kóddal vagy rejtett menüvel?
-
djstavross
tag
Nah most! Az amit linkeltetek nekem v10d kdz-s rom az most a v10d neu vagy az euro open? A kettő között van különbség?
-
djstavross
tag
Köszöntem! Már csak azt szeretném megkérdezni, hogy a 725-ös v10d euro openből van-e kdz-s változat és ha igen akkor linket tudsz-e küldeni? Amúgy ez a módszer is biztonságos? Akkor tuti megmarad minden a telón? Illetve akkor ez a v10d 725-ös gyári rom a legjobb most a gyáriak közül?
-
djstavross
tag
Sziasztok!
Nekem még valami 6. havi v10c-s rom van fent a telón, egész jól működik leszámítva a ritka fagyást, illetve hogy havi 2x-3x nem lehet elérni, de már hozzászoktam és észre sem veszem.
Viszont nagyon csábít ez a 7.25-ös v10d-s szoftver. Itt jönnének a kérdéseim:
1.Megéri-e nullázni a telefont ezért a szoftért vagy várjam ki a 2.3-at vagy valami új csodaszoftvert? Ha várjak még, akkor körbel mikorra tehető valamiféle debütálás?
2.Ha tegyem fel ezt a szoftot (07.25 v10d) akkor hogyan tudnám a telefonomat jelenlegi állapotába visszaállítani? Programok, játékok, egyebek? (napokban vettem 16 gb-os hcsd-t)
3.Eljutottam odáig, hogy elkezdtem használni a Marketet, ezzel kapcsolatban csak annyi kérdésem lenne, hogy a letöltött fileokat hova menti a telefon? Kimenteni nem tudom?
Üdv!
-
djstavross
tag
Szia!
Ha már itt járunk akkor lehet tudni ezekről a romokról valami pontosabbat is, melyik jó mondjuk egy telenorosnak, illetve, hogy mikoriak? Végülis mostanság fog új rom megjelenni? A 2.3 mikorra várható? Illetvbe azt valahogy meg tudom nézni, hogy mikor tettem fel utoljára romot a telómra?
Köszi
-
djstavross
tag
Sziasztok!
Sajnos mostanság nem volt időm nyomon követni a fórumon történteket így attól tartok lehet lemaradtam néhány fontos infóról! A kérdésem az lenne, hogy az elmúlt 4-5 napban volt-e valakinek új hibajelenség, vagy van-e újabb gyári szoft, illetve hogy valaki tapasztalt-e valamilyen újabb pozitívumát a telefonnak amit érdemes kiaknázni?
Attól, hogy nincs problémám a telefonnal a v10c neu óta még olvasom a fórumot, pont ezen dolgok miatt. Egyébként ma úgy éreztem, hogy megérett a telefon egy restartra így cirka 330 óra folyamatos hibátlan bekapcs után. Ez idő alatt semmi problémát nem tapasztaltam, azon kívül, hogy ma már éppenhogy észrevehető lassulása volt.
Szóval nem tudom, hogy mit tettek a neu-ba, de azóta úgy tűnik van egy hibátlanul működő készülékem!
-
djstavross
tag
Hali!
Szerencsére a telefonommal semmi baj nincs. Jól működik a v10c neu. A teló 207 órája be van kapcsolva és hibátlanul működik.
KOPP-KOPP
A töltések között eltelt idő 2-3 nap körül van. Viszont lenne egy kérdésem. Ha szedek le valamit wifivel netről, videót vagy zenét akkor előfordul, hogy .txt-be menti le a file-t. Ez miért van és mit tehetek?
-
djstavross
tag
válasz
Illusion1010 #5770 üzenetére
Ííjjj.
Ez most komoly?
hehe oké. Volt még a javas mobilomon névnap progi és azért kérdeztem a javas dolgot. Ilyen app nincs a droidra?
-
djstavross
tag
Sziasztok! Lenne egy-két kérdésem a telefont illetően. Ti nem tapasztaltaatok még olyat, hogy netezés közben a telefon beduplázza néhány szó elején a kezdő betűt? Ez miért lehet? Illetve az vettwm észre, hogy ha telefonoj hallgafok zenét vagy nézek filmet akkor a lenti két hangszóróból olyan mintha csak az egyik szólna, bár talán lehet hallani a másikat is! Ez miért lehet? A harmadik kérdésem pedig, hogy a java alkalmazásokat támogatja a mobil?
-
-
djstavross
tag
Szia!
Én is v10c neu-t használok és van benne magyar t9. Csak ajánlani tudom, szerintem odaverte az uk v10d-t is. Gyorsabb a telefon és nem akad be sehol sem, ahol eddig. Én úgy vettem észre. Ráadásul reggel megnéztem a 3 betűs GPS progival is a gps gyorsaságot és a műholdak keresése is jelentősen lecsökkent. Ugye meg a híváskezelés is javúlt, ahogy eddig észrevettem.
-
djstavross
tag
válasz
Balázs1986 #5608 üzenetére
Ahogy látom nemigen reagált senki az előzőleg feltett kérdéseimre, feltevésemre. Feltettem tegnap este az új v10c-t origi basebanddel és eddig jónak tűnik. Nekem semmi bajom a hangzással, mondjuk azzal sosem volt, sőt most talán az a pici torzítás is megszűnt. A telefon reakcióideje meggyorsult, gondolok itt a kicsörgéses tesztre. Egyből reagál, illetve gyorsabbnak tűnik az egész telefon is, sőt semmilyen, ilyenkor már jelentkező beakadást nem tapasztalok.
Összességében, ebből még akármi is lehet!
-
djstavross
tag
Nah eszembe jutott egy érdekes észrevétel, nem tudom, hogyan kapcsolódik a dolog, de lehet benne valami és várom az észrevételeket.
Hétvégén kazamata látogatáson voltam, és ugye a föld alatt nem volt térerőm. Feljöttem és a telefon az Istennek sem akart térerőt fogni. Kézileg kerestem, "regisztrált a hálózaton" és újra volt térerő.
VISZONT, ez már máskor is előfordult, hogy hosszabb bekapcsolás, hibátlan működés során egy idő után a térerő kijelzés mellől eltűnt az "E" betű. Ha jól emlékszem akkor E. És amikor ez eltűnik sokkal stabilabbnak tűnik a hívások kezelése. Csak 2G-s hálózatot használok. Nah ez ugye már előfordult máskor is és most 7végén is ez volt a szitu. Eltűnt az "E" betű, most sincs jelen a térerő jelzés mellett és a Futó szolgáltatásokon belül a SIM szolgáltatásoknál van egy olyan, hogy "StkAppService" most emellett az szerepel, hogy Újraindítás.Vajon ez összefüggésben lehet a stabil híváskezeléssel?
Összegezve: Ha van "E" betű instabilabbnak tűnik, ha nincs "E" betű akkor stabilabbnak!
Másnak is volt/van ilyen? Észrevételek?
-
djstavross
tag
válasz
Alexander88 #5576 üzenetére
Mondjuk ez engem is érdekelne, hogy az új v10c-ben lévő 0606-os BB-nél volt kijelzetlen hívás vagy egy régebbi BB-nél+az új v10c?
-
djstavross
tag
Sziasztok!
Egy kicsit elmaradtam a fórummal mert nem volt időm olvasgatni. Nagyjából végigolvastam, amiről lemaradtam. Azért az túlzás, hogy nincsenek problémák a telefonnal, csak most már befogom a számat, mert nem tud érdekelni az egész. Továbbra is megvan a töltés alatti töltéskijelző befagyás, illetve a telefon még mindig 1 kicsörgés után reagál a hívásra, meg ha jól emlékszem akkor volt kijelzetlen hívásom is.
Nha most, milyenek a tapasztalatok az új v10c-vel kapcsolatban? Mindenképp szeretném tudni, hogy jelentkeztek-e már a régebben említett hibák?!
Talán annyival lehetne tesztelni a dolgot, hogy megcsörgeti az a telefonját akinek az új v10c van fenn és meglátja, hogy mennyi idő után csörgött ki a telefonja. Tehát, hogy mennyi idő után reagált!
-
djstavross
tag
válasz
tome.jr #5299 üzenetére
Talán jooker tette még fel. Én azért nem mert a spanyol v10c-vel eddig minden rendben, leszámítva a kezdeti restartot és fagyást, de mostmár a telefon lassan 100 órája be van kapcsolva és hiba nélkül működik. Ráadásul 2naponta kell tölteni és mivel van wifi elérhetőségem is azt is kihasználom maximálisan!
Remélem nem szóltam el magam.
-
djstavross
tag
Nah második hülyeség: töltés alatt restartolt a telefon.
spanyol v10c
-
djstavross
tag
Nektek is gerjeszti a telefon a hangfalakat és a tévéket? Csak a számítógép hangfalak és a régebbi digit tévék játszanak.
-
djstavross
tag
Áááá megvolt az első fagyásom.
Hívni akartam valakit, az nem vette fel. letettem a telefont gondoltam majd hívom később, 10 perc elteltével oldanám fel a képernyőt és semmi reakció...nyomhattam a bekapcs gombot.
Akksi ki, vissza és ok...
-
djstavross
tag
válasz
jooker82 #5171 üzenetére
Hú, ez nagyon érdekes dolog! Nekem hangminőségbeli gondjaim soha nem voltak a telefonnal. Persze ha szar volt a térerőm vagy a másik félnek akkor természetesen szar volt a hangminőség is, de ez a régi telómnál is meg volt. Viszont az az érdekes, hogy mi ugye majdnem egy időpontban is tettük fel a spanyol v10c-t és neked továbbra is hangminőségbeli problémáid vannak, nekem meg szerencsére továbbra sincs. Hm...
Am hogy vagy eddig megelégedve a rendszerrel? Nekem van egy-két észrevételem. A GPS talán egy picivel hamarabb talál műholdat, de azért még mindig lassú. És itt vannak ugye a képek, hát nem tudom, most csináltam néhányat és most nekem is egy picit fakónak tűnnek, de semmiképpen sem ködös. Tuti, hogy a szoftver nincs rendesen ráhúzva a vasra. Mondjuk eddig is biztos voltam ebben.
Nah aztán meg jooker neked is a kerneled mögött ott a dirty kiírás? Ez vajon mit jelent?
Aztán ugye itt van az is, hogy kérdeztem, hogy a proci sebességének lemérésére van-e valamilyen alkalmazás?
Nah meg ha nem baj akkor tudnátok linkelni egy fórumot az oldalról ahol, andoid alkalmazásokkal és játékokkal foglalkoznak?szerk.: a v10d-vel egyébként a héten megdöntöttem a telefon töltések között eltelt idejét. 2 nap 8-10 óra körül volt. Telefonálással, játékkal, minimális zenével (10-15 perc)
Egyébként nem is értettem!
Feci40:
Tegnap nekem is volt hasonló hibaüzenet egy racer nevű hd-s játék kapcsán. Nem tudtam belépni az alkalmazásokba, nem is értettem. Aztán letöröltem az apk file-t és utána már jó volt. Valamit bekavart.
-
djstavross
tag
válasz
jooker82 #5153 üzenetére
Eleinte napi szinten 5-6 óránként (amikor még megvettem), aztán jött a v10d uk, tudtommal nem csinálta és ma reggel ismét csinálta a hülyeségét. Am ja telenoros vagyok. Nah megyek picit tesztelgetek ezt-azt aztán jövök tapasztalatot megosztani!
Prien:
Első körben megtörtént. Több mint 8 éves volt a SIM-em, aztán most meg alig 1 hónapos, és kicserélték, de továbbra is csinálta, igaz nem nagy gyakorisággal aztán a v10d tudtommal teljesen lezárta ezt a problémát, egészen ma reggelig. (körbel 10 óra lehetett, ha esetleg valakinek lett volna még ilyen problémája)
-
djstavross
tag
válasz
tome.jr #5140 üzenetére
Nekem nem hang torzulási problémáim voltak, vannak, csak egyszerűen megint jelentkezett a nem vagyok elérhető szindróma és ezért próbáltam ki aze a spanyol v10c-s május 3.-ai romot. Előtte uk v10d-m volt, egyelőre ez jónak tűnik nekem még a beszédhang is.
cjvt3o:
Nálam ha hív valaki, akkor nem azt jelzi, hogy ki vagyok kapcsolva, hanem frankón kicsörög neki, búg a vonal, ahogy annak lennie kell, csakhogy az éterben eltéved és nem érkezik meg hozzám a hívás és az sms sem!
mycso:
Én csakis szigorúan 2g-s hálózatot használok!
-
djstavross
tag
Feltettem a Spanyolt v10c-t május 3.-ai kiadás.
Meglátjuk mit fog művelni a telefonnal. Ami szembetűnő különbség, hogy a kernel átváltott 2.6.32.9-dirty-re !? Ez mit jelenthet? Nah meg ugye v10c lett a v10d-ből.
Apropó, a processzor sebességét valahogy le tudom csekkolni?
Valaki használta már ezt a szoftot?Nah hogy nyilatkozzak én is a kameráról! Nálam eddig 2x volt ködös a kép, egyébként oltári képeket készít. Érdekes a dolog mert nagyon durva napsütésben volt ködös és tényleg csak 2x. Most lőttem pár képet a v10c-vel is és most azt kell hogy mondjam, hogy jobb a kép minősége mint az UK v10d-vel! Szóval fotósbanda hajrá!
-
djstavross
tag
Hm, érdekes ez a dolog.
Viszont most néztem, hogy van május 3.-ai spanyol v10c, valaki azt próbálta már, illetve a joker által emlegetett ausztrál romot?
Nha meg most nézegettem az XDA-n, hogy van olyan kiadása a telefonnak, hogy P993?
Az mivel másabb mint a miénk, illetve meg lehet-e próbálni a mi készülékünkön ezt a szoftot: [link] ? -
djstavross
tag
válasz
jooker82 #5122 üzenetére
Nem csak az EU-sokba?
Persze, körbel 2 hete az van fent, de most random meghülyült megint a telefon, reggel 3x kerestek nem tudtak elérni, aztán utána felhívtam az illetőt, csend a telefon másik végén, aztán kicsörgés nélkül szétkapcs, majd egy perc múlva USIM betöltése befejeződött, aztán jó volt. Eltelt 1-2 óra teló asztalon, mondom megcsörgetem, és újra semmi, kikapcs-bekapcs és megint jó. Közben meg tegnap óta indításkor újra jön a modemes üzenet, most hírtelen nem jut eszembe pontosan...am az mi (már ha tuudod miről beszélek)?
-
djstavross
tag
Hali!
Az UK v10b-ről tud valaki nyilatkozni? Tapasztalatok? Gyári romok közül a v10d-n kívül mit ajánlanátok még?
-
djstavross
tag
Visszatérve a témához. Egy átlag user számára olyannak kellene lennie a telefonnak, hogy bemegy megveszi, hazaviszi és plug&play módon használja. Ha akarja ezt a szoftot teszi rá, ha azt akarja akkor azt az androidot és játékot, stb...mint egy pc-n vagy laptopon. Aztán itt jöhetne itt kellene szóba jönnie a gyártónak, mint online vagy inkább telefonos terméktámogatónak persze hiba esetén . Pl. az LG_nél még senki nem akart nekem telefon segíteni. Vagy mert csak ügyfeleseket bérelnek külső cégtől, vqgy nem tudom. Asusnál miért tudnak telefonon is segíteni?
-
djstavross
tag
válasz
tome.jr #5044 üzenetére
Ez a lassulás-fagyás téma már ram takaritás után töltés alatt volt.
Rotate:
Én egy szóval nem mondtam, hogy az a rossz, akinek jól megy a telefon. A hozzáállással van probléma. Hogy ugye elmondja az ember a problémáit a telefonnal kapcsolatban (ne adj Isten még segítség is lehet azoknak, akiknek bajuk nincs a készülékkel) aztán kapja az ívet, hogy ne itt siránkozzon, ne itt vergődjön, stb... arról nem is beszélve, hogy alapból akinek baja van a telefonnal már egy felfokozott "lelki" állapotban van. Nem kell megérteni a másik problémáját, mert ugye nem kell, nem is akarnám "kisírni" magam valaki vállán, mert annyit már nem ér az egész, csak arra számít az ember, hogy hátha monotok valami olyan okosságot, ami mindenkinek jó. Ja szerviz-szerviz-szerviz, viszem is majd, csak már unalmas ez a papagájoskodás, mert kb a forgalmazó is ennyit tud bökni. Ellenkező esetben biztos levenne egy másikat a polcról az eladó és meg van oldva a problémája.
-
djstavross
tag
Persze, tudom, be is fogom adni, csak jussak el addig. Ugye nemigazán megy 7köznap a dolog főleg úgy, hogy reggel 7-től este 8-9-10-ig dolgozom. Szóval ahogy lesz rá időm bedobom a szervízbe és remélhetőleg én is csatlakozni tudok a "jólműködikatelefonom" táborhoz. Az a része már nem tud megérinteni a dolognak, hogy nem jó a telefon, tudom mik a hibái, lehet kezdem is megszokni, aki el akar érni, az íron mailt vagy küldjön galambot.
Az viszont feldühít, hogy ha itt én vagy valaki más kifakad a fórumon akkor le vagyunk oltva, hogy ne panaszkodjunk szerviz-szerviz-szerviz. Tudjuk ezt mi is, csak ugye nem minden az ár-érték-használhatóság aránya. Ha egy 10.000 forintos telefonról lenne szó akkor vennék egy újat azt meg valamikor beadnám szervizbe és ennyivel le van rendezve, de egy percet sem pörögnék a rám váró tortúrán mert az a 10-es nem vágna a földhöz. Viszont a 60-80-100.000 forintos deficit (kinekhogy) azért igen, főleg úgy hogy még tegyem ki magamat felesleges idegeskedésnek tortúrának úgy hogy időm nincs a telefonnal foglalkozni. :S Tehát ugye alapjába véve szerintem ez a probléma.
-
djstavross
tag
Amúgy baromság, amit mondotok. Nem az a jó reklám egy multinak, ha a hibás készülékeik miatt vagyunk velük folyamatos kapcsolatban, hanem pont az, ha nincs semmiféle visszajelzés feléjük, mert akkor az azt jelenti, hogy minden szuper, kiadtak valamit, ami jó, max itt jöhetne képbe a gyári tuning. Sajnos azonban én még mindig úgy látom, hogy több ember akad, akinek baja van vele, mint elégedett felhasználó. Mióta itthon vagyok öcsém folyamatosan a telefonon lóg és meg is látszik. Nem bírja a kiképzést. Rá aztán nem lehet mondani, hogy nem aktív felhasználó. Játszik, kilép, youtube, rise fm, google, stb...aztán megint játék, meg film, meg videó meg zene, és a telefon ugye egyrészt le is merült, másrészt belassul, aztán fagyás és restart, meg a szokásos apróságok.
Viszont annak örülök, hogy legalább ő örömét leli benne így viszont meg tudom érteni azokat az embereket is, akik nem panaszkodnak, mert az ilyen előnyökkel amiket a telefon produkál alapból, kompenzálni tudják a sok hibát.
-
djstavross
tag
válasz
tome.jr #5003 üzenetére
Szeva Tome!
Tisztában voltam vele, hogy olyan opcióm nincs, de egy próbát megért. Egyébként félreértés ne essék, nem adtam le a készüléket, csak kiváncsi voltam mennyire működik a környéken a bürokrácia, illetve, hogy mennyire lesznek készségesek úgy, hogy a céggel van vagy 20-30 efizes szerződésünk. A vélemény megvan. A lényeg, hogy Budaörsre fogom bevinni, mivel néhány éve pest környékén lakom. Azért annyi még történt az elmúlt pár percben, hogy felhívtam a fogy.védelmet, ahol egy ügyvéd nagyon segítőkészen elmondta, hogy azért próbáljam meg első körben a forgalmazóval és a gyártóval leboxolni a dolgot, aztán nagyon szívesen rárepülnek a témára. A félrevezető prospektustól meg egyenesen megindult a nyáltermelése.
Nah jó nem viccelődök, tényleg rendes fazon volt és a mai nap max őt lehet pozitív karakterként megemlíteni.
Azért az a kérdés még fenn áll, hogy mi lehet ez a Gingerbread frissítési lehetőség??? Illetve van-e lehetőség valamilyen más Androidos rendszerre átállni? Vagy várnunk kell?
szerk.: egyébként már betettem a telót az étkészletek közé...jó lesz tortalapátnak.
Szép, nagy, vékony és csillog is.
-
djstavross
tag
Szevasztok!
Ma eljutottam odáig, hogy visszavittem a telefont oda, ahol vettem (Telenor Nyír1). Egy kiscsaj állt a rendelkezésemre, csakhogy közöltem vele, hogy megvárnám míg a kolléga feltölti egy ügyfél egyenlegét és vele szeretnék beszélni mert nála vettem a telefont és egészen otthon volt a témában. A kiscsaj erősködött, hogy de azért mondjam el a problémát. Elmondtam, a kijelzetlen hívásoktól, a meg nem kapott sms-eken át a fagyásokon keresztül a kijelző ragasztási problémáig mire rájött, hogy inkább várjam meg a kollégát + max szervizbe tudják elküldeni, merthogy 2 napja az értékesítő srác is 2x-et használ. Elmondtam a srácnak a dolgokat, mire csak állt értetlenül a dolgok előtt, de azért teljesen megértett, neki baja nincs a telefonnal valami alkalmazással a gyári szoftban a procit 1.2-re húzta és pompásan megy a telefonja a v10b-vel. IGAZ 2 NAPJA. Ő is jött a szervizzel. Mondtam neki, hogy ne hülyéskedjen, kijelző miatt vagy cserét kérek a 2x-ből, vagy másik készüléktípust és elállok ettől, vagy 1 havi jóváírást, de a szervizt ki ne találja mert se időm, se idegzetem, se affinitásom nincs a szervizet illetően. Nah addig beszélgettünk mire elmentem a nyír1i Samsung LG összevont szerviznek nem mondható valamibe, merthogy ha ők ott megnézik és bebizonyosodik, hogy szar kiállíthatnak egy cserére jogosító papírt. Illetve a srác azt is elmondta, hogy még a Korzóban található Telenorba is átmehetek mert nekik nagyobb jogkörük van mint a bemutatóteremnek (ahol vettem a készüléket) mivel ők hivatalos shop.
Nah visszatérve a szervizre a srácok nemhogy készségesek nem voltak, de még parasztok is. Elmondtam a problémákat ától zéig, mire a főparaszt így reagálta le: "Tudod mit látok? Egy szép hibátlanul működő készüléket."
Mondom, te teljesen hülyének nézel, most sorolom a problémákat. Erre a gyerek megkérdezte, hogy most mit várok, tegyen le nekem az asztalra 100.000 forintot? Nah mondom ez tök hülye. A végére kisűlt, hogy, mint """"szakszerviz"""" azt tudják csinálni mint a Telenor, felküldik pestre. Ekkor már csak röhögtem az egészen kínomba. Mondom ilyen marha emberek tuti nincsenek a világon. Hja a srác még a végére hozzátette, hogy "beleválasztottam a "legjobb" Telenor üzletbe Nyír1en és a "legjobb" készülékbe is" Azt is hozzátette, hogy a 2X úgy megbukott ahogy van. Ekkor már sírtam a röhögéstől.
Mondom teszek még1 utolsó próbát a Korzóban lévő Telenor "shopban". A csajok kinevettek és beközölték vele, hogy nekik semmilyen + jogkörük sincs és hogy félrevezettek az első helyen a bemutatóteremben. Előadták ők is a szervizes 2-3 hetes témát mire mondtam, hogy onnan jövök és körbel ennyi. Hja a csajszi aranyosan hozzátette még, hogy tök jó, hogy nekem csak ennyi problémám van, merthogy neki nagyobbak vannak és megvannak a problémái. Mondom b+ az a dolgod, hogy itt legyél és az én problémáimat old meg, a tieidet meg az aki arra szakosodott. Mind1, eljöttem.
Erre beülök a kocsiba előveszem a bemutatóteremben szerzett kis prospektust a 2X-ről és amikor megfordítottam azt hittem infarktust kapok. Telenoros prospektus és a műszaki leírásnál a memória résznél ez áll: " Memória Belső 8GB memőria, Külső 2GB-os MicroSD kártya az alapcsomagban (16GB-ig tesztelt, 32GB-ig javasolt)"
Hoppá mondom én semmiféle 2gb-os MSD kártyát nem kaptam, visszamentem a Korzóba a csajokhoz, akik közölték, hogy a bemutatóteremben reklamáljak, merthogy ott vettem, de azért megbontott egy origi LG 2X-et és abban sem volt kártya. Mondom van baj, gyűlik a számlátok. Közöltem, hogy ez egy fogyasztóvédelmet fog érni a vásárló félrevezetése miatt. közölte a csaj, hogy nem szarik be a fogy.védelemtől. Mondtam neki, hogy nem is neked kellene, hanem a cégnek, ahol dolgozol. Illetve közöltem még azt is, hogy ne csodálkozzanak, ha megcsappan az új ügyfelek száma Nyír1en, mert az ügyfélkezelés hiányossága miatt, illetve az ügyfél félrevezetése és a hülyének nézése miatt ez is meg fog érni egy szép cikket a megyei napilapban.Végülis reggel 9-től erről szólt a napom mostanáig, kiröhögtem már az egészet, majd írok egy levelet a Telenornak ez ügyben, illetve az LG-nek is és beviszem a telefont Budaörsre.
Kitartás gyerekek, visszaálltam a jó öreg 4 éves hibátlan w610-emre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vallás
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest