- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fullmanytime
csendes tag
Hát már csak a hozzászólások sem adnak okot a reményre.
Én pl rögtön az első miatt kurvára ideges lettem előre, pontosan ez lesz nálam is, fogadok:
"Phone still camps on 2G and GSM only even in strong 4G areas until I toggle Airplane mode on then off again. Yes GSM only can you believe it?"
Ugyanúgy maradhatok majd a csak GSM módnál a Gingerbread alatt is...
-
Tutu7030
veterán
válasz
Skynet258 #7397 üzenetére
Izé.. én is GPRS-t írtam.
Akkor ok, nem user error.
Ami érdekes volt, hogy másik telóról küldve sms-t az o2X-re, megkaptam, és utána válaszolni is tudtam rá. Hamar meg akartam nézni, hogy ugyan milyen smsc számot állított be magának. Na, onnantól megint nem működött.
Ismét sms másik telóról, majd dobtam egy sms lottót. Közben elindítottam a dolphint, erre pár másodperc után fagyi. Szerintem akkor jött vissza az igazoló sms a lottóról. -
Máté94
addikt
-
Tutu7030
veterán
Valami gebasz van nálam, mert most meg nincs sem edge, sem 3G. És a wfi nem lövi le automatikusan a mobilnet használatot(azt a maradék gprs-t), hanem manuálisan kell kilőnöm a quick settings-ből.
Az sms küldésre meg továbbra is restartól.Telenor
-
yimm
aktív tag
Ma délután beszálok én is a MIUI tesztelők sorába, hogy eggyel többen legyünk. A fordítás megalkotóinak hatalmas köszönet érte.
-
Tutu7030
veterán
Miui-t használók... nálatok működik az sms küldés?(telenor) Alapból nincs beállítva sms központ szám. Hiába írom be manuálisan, nem menti el.
-
stickrs
senior tag
sikerüüült
tiszta viz a bluzom,a tenyerem,de fennvan a miui
köszi
ezmennyire furcsa most..
-
stickrs
senior tag
"an error occurred while attempting to run privileged commands!" a rom manager válasza amikor rábökök a Flash ClockwordMod Recovery-re... lesz ez több is mint 1 óra
-ohoo,restart után siker... -
Skynet258
veterán
-
stickrs
senior tag
20 perce semmi mozgás..akk először usb adattár kikapcs,tel le,és utána menjek ki a super one click-ből? nem csinál semmit,cpu használat 4-8 %között mozog..
-
Skynet258
veterán
válasz
djnyakesz #7375 üzenetére
A gari elvben ugrik. Igazából bármikor vissza lehet tenni gyári felületet, és akkor senki sem veszi észre. Persze ha így viszed be a szervizbe valamiért, akkor lehet belekötnek, ezért kell visszarakni a dolgokat. Azért írom le mindig, hogy ugrik a gari, mert papíron, elvben ugrik. Én nem nem akarom senkitől sem hallgatni, hogy ajánlottam valamit, aztán miattam ez meg az a baj történt vele. mindig saját felelősségre kell ilyeneket csinálni, ez a lényeg.
Hogy megéri-e? Persze. A MIUI baromi jó ROM nálam fényévekkel a gyári hulladék után jár... de kinek mi. Dönteni neked kell, én maximum csak ajánlhatok...
-
stickrs
senior tag
a windows feladatkezelőnél azt irja ki h nem válaszol..
-
stickrs
senior tag
super one click megállt a waiting for device-nél..engedélyeztem a beállítások/alkalmazások/fejlesztés/USB hibaelhárítás opciót,meg az adattár használatot is..a telen az usb adattár kikapcsolása gomb van,nyomjam v várjak még?
-
Pumba3
tag
válasz
Balázs1986 #7363 üzenetére
Igen-igen, tudom
az van már fent nekem is
A fordítással együtt
Csak nem írtam át az aláírásomat
Touch Wiz 4 launcher nagyon szaladgál rajta
Skynet, oda írom ha valamit még észreveszek!
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Skynet258 #7372 üzenetére
Köszönöm, tény hogy nem olvastam, most már sokkal tisztább!
2 dolog:
1) Nem értem miért ugrik a gari, és szerintetek megéri ezért garit veszíteni? Tehát tényleg annyira jó a MIUI, hogy ezért garit dobjak?
2) Átlag usernek is megéri feltenni, vagy inkább azoknak ajánlott aki a telefon minden rezzenetét kihasználja?
csak mert én inkább az első kategóriába esek, de persze szép a téma meg anyám kínja, meg csinosabb is a képek alapján, de ... nem tudom megéri e!?
-
Skynet258
veterán
válasz
djnyakesz #7371 üzenetére
Elméletileg ezt akkor már olvastad... vagy mégsem? Leírtam benne a főbb dolgokat. Ez egy külön ROM, lényegében az Android egy kicsit más elképzelésben.
-
djnyakesz
aktív tag
Az amatőr kérdésem, (így kb 3-5 odlalt visszaolvasva..., meg Googlezva) ez a "MIUI" ez konkrétan a kinézetét javítja a telcsinek, meg az üzemidejét? vagy másra is jó?
-
stickrs
senior tag
a choose zip from sdcard-nál először kiválasztom a rom-ot,utána az angol lang pack-ot és utána a magyart?vagy angol akk most nem kell? ja,most olvasom h kell az angol is..
-
Skynet258
veterán
válasz
Skynet258 #7367 üzenetére
Feltettem, mert ahogy látom, ilyenkor elfogy a lelkesedés... no mindegy, majd én sem leszek legközelebb annyira serény, ha segíteni kell valakinek. Ez is nektek készült, nem nekem, én beszélni angol...
A fordítás jónak tűnik, nézegetem, tesztelgetem, eddig kép apró hibára bukkantam. De alapvetően magyar, így akinek ez hiányzott, annak nincs mire várnia.
-
Skynet258
veterán
Link javítva, aki feltette, várjuk a visszajelzéseket, hogy minden le lett-e fordítva!
Lehetőleg oda, hogy a fordító egyből lássa mit kéne még finomítani.
És igen, Celebration HD-re ne tegyétek fel, nem is tudom, hogy jó lenne-e arra... csakis 1.7.22-re, tehát a hivatalos MIUI bétára tegyétek fel! -
janes74
senior tag
válasz
Balázs1986 #7365 üzenetére
Fent van
-
Balázs1986
őstag
válasz
janes74 #7364 üzenetére
Attól hogy bootloop van, a Recovery-be be kellene lépnie. Kapcsold ki teljesen (esetleg akksit is vedd ki), és utána próbálj Recovery-be menni. Aztán wipe + miui felrak.
Legvégső eset: Smartflash, gyári rom felrak, CWM felrak, wipe, MIUI felrak.
Ne aggódj, nem lett tégla -
janes74
senior tag
MIUI boot loop.Nem lép be recoverybe.Fasza.Wipe kimaradt.Ötlet?
-
Skynet258
veterán
Fordítás hamarosan kész, kellenének tesztelők... itt lehet jelentkezni.
-
drstupid
tag
Sziasztok! ma lettem tulajdonosa a telefonnak, de sajnos az apn on off nem segít valaki tudna valami más hasonló progit mondani?(ZTE Blademen működött) köszönöm
-
-
janes74
senior tag
Bravo Skynet!
Spica után,itt is a te segédleted a legegyszerübb,legérthetőbb írás.
-
KonzolKartel
őstag
Nekem ma mar legalabb 3 BSOD-m volt MIUI-val. Valakinek tapasztalat ezugyben? Sajat kernelevel, es vorkkernellel is.
-
stickrs
senior tag
Skynet258: köszönöm a fáradozásodat a többi kezdő nevében is
lehet estére összeszedem a bátorságom,és hozzáfogok,mert megint cirkuszol az aksi idő
-
Skynet258
veterán
válasz
biglion-lord #7343 üzenetére
Csináltam gyorsba egy MIUI telepítési segédletet, ha kérdés van, bővíteni kéne, egyéb óhaj sóhaj, akkor szólj/szóljatok. Ez az írás még csak amolyan béta verzió, elsőre lett ilyen, általában még finomítgatni szoktam itt/ott...
-
Skynet258
veterán
válasz
Balázs1986 #7346 üzenetére
Plusz egy ember mindig jól jön, a linkelt topikban tudsz beszállni te is,
A tapasztalat megosztó borozás nálam csak az első fél léterig lenne tapasztalat megosztó, utána már másnak nevezném.Egyébként mi nagy borosok vagyunk úgymond, járunk Egerbe, Szekszárdra, borvacsorákra... ilyenkor mindig veszünk persze borokat is, de itthon porosodnak nagyrészt a bortartón... hiába, itthon nem olyan flash inni, mint egy pincében, sajttal és kenyérrel...
Idén még megyek oda, csak nem tudom, mikor. De 8-tól Németroszágban vagyok, oda nem jön valaki? -
Tutu7030
veterán
válasz
Balázs1986 #7346 üzenetére
Jövő nyár?? Addigra már 4X lesz a topic címe..
-
Balázs1986
őstag
válasz
Skynet258 #7334 üzenetére
Most visszatettem MIUI-ról FR19-re a cuccot, valamiért amilyen egyszerűbb volt elérni a dolgok egyik részét, egy pár dolgot annyival hosszadalmasabb
Viszont tetszett a tűzfal alkalmazásA Voodoo sound-ot pedig látszólag bekapcsolta, de jött egy üzenet is, miszerint problémák vannak a töltéssel (Voodoo sound loading issue, ez volt asszem).
Ettől függetlenül ha kell a fordításban segítség, visszateszem és beszállok én is.Én is Tokajban voltam nemrég (júni 12-17). Mindjárt kiderül, hogy az egész topic oda jár
Ha jövő nyáron még él a topic, lehetne ott egy tapasztalat-megosztó borozást csinálni
-
Tutu7030
veterán
Hú, nincs 20 fok, de levert a víz az előbb...
ROM managerrel csináltam egy mentést, úgy ahogy kell, újra is indult a teló. Majd a backup végén ismét restart. PIN megad, média scan lefut, és kiírja, hogy üres a külső SD kártya.
A stroke után magamhoz térve telefon off/on és mégsem üres a kártya. -
Skynet258
veterán
válasz
biglion-lord #7343 üzenetére
Azt a könyvet is én írtam "természetesen", azért linkeltem, hogy olyanra meg tudom csinálni
-
biglion-lord
tag
válasz
Skynet258 #7335 üzenetére
Ez is jó ötlet, sajna a kornak köszönhetően, én is felejtek és jól jöhet 1 hasonló összeállítás ami részletes így frissítve néha elmém hullámait.
Bár itt az első hsz-ben is jól le van írva minden, de ha ez bővíthető még részletesebben szerintem nagyon ott lenne, és így csak 1 link be, és nem kell magyarázkodni, meg több 1000 oldalt olvasgatni a végére meg zavarodni. Az illető jól írta azt a kis tájékoztató könyvet, és 1 kis humort is vitt a könyv írásában, ami szintén dob a kedven miközben buherál-na az ember. Ja meg persze, ha időd engedi ezt a csodálatos könyvet létre hozni, sok kupica bor lesz ez úgy érzem
, de állok elébe, jó dolognak tartom a hatásos, gyors informálódást vagy éppen elme frissítést. Én az a típus vagyok aki mindent el olvas és szeret informálódni, de néha
a sok rizsa több mint a hasznos infó és az idő nem mindig adott a sok rizsák olvasására, viszont az oldalak meg azért lennének, hogy segítsük egymást, vagy meg beszéljük amit éppen kell. Tehát jó gondolatnak tartom az elgondolást és így sokkal gyorsabbá válhat az infó szerzés. Köszönet érte.
-
Skynet258
veterán
Dropbox fiókom van nekem is 10Gb tárhellyel, az nem probléma. Csak én aztán egyszer készüléket váltok, és nem hiszem, hogy lenne kedvem figyelgetni, hogy miből jött ki új verzió. De nem megyek messzire, jelenleg még az sem érdekel, hogy FR19 óta jött-e ki újabb verzió, mert nem használom (jó annyit tudok, hogy már van GR1...).
Én szívesen segítek mindenkinek, de sem tőlem, sem mástól nem várható el, hogy mindent alárendelve teljeskörű support-ot nyújtsunk azoknak, akik nem értik a dolgokat. Mi is ilyenek voltunk valaha, csak ez elmúlik, ha az ember olvas, keres, használ.
Én maximum egy alapot tudok adni, olyan témákban, amik hasznosak lehetnek, de mindenféle file-ok frissítését nem fogom bevállalni - és félek, hogy senki sem.
Ha valamit használtok, azt nektek kell követni, hogy van-e újabb verzió vagy sem...Jó pénzért elvállalom persze, de hobbiból... annak is van egy határa szerintem.
Persze ha valaki másképp gondolja, akkor rajta, de megmondom őszintén eddig sem találkoztam ilyen személlyel, szerintem ezután sem fogok... -
koveradam
tag
Még mindig eladó :
http://hardverapro.hu/apro/lg_optimus_2x_telenoros_gyari_garis/hsz_1-50.html
-
derrik
őstag
válasz
Skynet258 #7335 üzenetére
Egy ilyen "könyv" ért köszönet
) "ha készen lesz"
-Ha lesznek linkek azok általában oldalakra vezetnek és ott az új verzió is meg található /pl.XDA/
-A szükséges programok /időnkénti frissítéssel/ elhelyezhetők egy tárhelyen, van más fórumoknak is. Itt neveket nem említenék. De pl. lehet nyitni egy Dropbox fiókot, 2GB-ra ami szükséges felpakolni, és csak a linkjét megosztaniUi : Kívánom, hogy az "Erzsit" akár megelőzve is, az O2x-re létrejöjjön nemzetközi összefogásban, egy jól használható, tetszetős már akinek /ha lehet magyar nyelvű ROM ! A munkához sok sikert.
-
Skynet258
veterán
Végül topik lett a fordításos dologból, így lesz a legegyszerűbb megbeszélni, letölteni, stb.
Hamarosan benéz a fordító is, és vázolja, mit hogyan kéne. -
Skynet258
veterán
Igazából az a baj, hogy az alapfogalmakkal vagytok hadilábon (ez nem baj persze, csak megállapítás
). Mi már itt sokan dobálózunk CWM, RIL, BB, 606, update.zip, FR19, és hasonló rövidítésekkel, és ha valaki nem olvassa át a fórum pár ezer hozzászólását, akkor bizony bajban lehet, hogy most akkor mi is van - nem is csodálom.
Én személy szerint napokig szoktam olvasni ha valahová behuppanok, és mikor végzek, nagyjából képben vagyok mindennel (jó, az androidot sem ma kezdtem, de mindig vannak újdonságok nekem is).Szóval a lényeg, hogy eszemben van, hogy csinálgatok egy "könyvet", olyan lenne mint ez is, csak kifejezetten a MIUI/2X párossal foglalkozna. CWM felrakása, root, linkek, alap fogalmak.
Csak ilyenkor azt kell észben tartani, hogy lehet 1 hónap vagy rövidebb idő alatt az adott file verziók elavulnak, lesz jobb, újabb... Állandóan frissítgetni meg nekem sincs időm.
Szóval majd megpróbálok valami alapot lefektetni nektek, mert van egy olyan érzésem, hogy ti ezt az egészet sokkal bonyolultabbnak gondoljátok, mint amilyen...
Egy MIUI felrakása backup-al együtt nincs több egy óránál, és itt bekalkuláltam a "kezdő" faktort is... -
Skynet258
veterán
válasz
biglion-lord #7333 üzenetére
Csak vigyázz, mert Tokaj nagy kedvencem, a Disznókő pince főleg...
-
biglion-lord
tag
1-et értek. Szívesen tesztelnék én is, de sajnos nem lesz rá időm és lehetőségem, ha minden igaz a héten utazok külföldre, így ha ott sikerül netet szereznem, onnan tudom a fórumot lesegetni információ terén. Sok sikert srácok, és ha minden kész (magyarítás) akkor én is tolom fel a készülékre. Esküszöm akkor Tokajban 1-2 kupica bort fizetek mindenikek akik részt vettek ebben az akcióban, ha hazajövök.
Végre kapnák 1 jó készüléket működésileg is. -
derrik
őstag
válasz
Skynet258 #7331 üzenetére
Hali......
Én sajnos nem tudok ilyen mélységekbe belemenni segítség terén. És sajna a koromnál fogva sem időm sem tudásom nincs hozzá. Viszont lelkes olvasója vagyok a fórumnak. Örülök annak is, hogy eddig akik kukába akarták csapni a "villantós" készüléküket" azok most nagy elan-nal vetették bele magukat ebbe a témábaArra szeretném a fórum társak valamelyikét kérni, ha lesz végleges verzió a MIUI-ból /ill. magyar nyelv is hozzá/. Akár az első hsz.-ben/vagy valahol...mert miért is ne lehetne pl. Magyar MIUI Fun Club is
vagy oldal/.
-Legyen szíves a laikusok számára rövid/érthető telepítési leírást készíteni, a hozzá tartozó linkekkel kiegészítve!! /gondolok itt alaprom, CWM, update.zip, javítások, lang /
Előre is köszönöm ha kérésem értő fülekre talál!
-
Skynet258
veterán
Nem, írni kell a srácnak privit (bár csak fordítóval tudom nézni az oldalt nem beszélem nagyon a németet...
).
MIUI fordítás: megkeresett a srác, hogy ezt már lehet fordítani, tesztelőket keres tehát. A dolog tippre annyiból áll majd, hogy ahogy itt is feltettétek a lang pack-ot, ugyanúgy egy olyat kell felrakni, csak nem angol, hanem magyar csomag lesz benne. Adatvesztéssel elméleti síkon ez nem jár (ki merem mondani, hogy gyakorlatilag sem), de csak olyan jelentkezzen, akire biztosan lehet számítani. A lényegi rész, hogy felrakod, ellenőrzöd a fordításokat, használod a telefont, és szólsz, ha valami nem jó.
Hogy ezt hogy csináljuk, még nem tudom, én szeretnék mindenkit összekötni a fordítóval, és akkor közvetlenül neki lehet mondani a dolgokat, de lehet, hogy a saját fórumomban nyitok egy témát a dolognak, és ott tudjuk megbeszélni a történéseket közösen (csak ehhez regelni kell nálam).
Egyelőre annyit kérnék, hogy aki innen részt venne a dologban, az keressen meg priviben egy elérhetőséggel (mail cím, amit mindennap olvas), és megbeszéljük a többit.Köszi!
-
spacer
aktív tag
Miui rom második újraindításnál visszaváltott kínaira, és akármelyik programot indítom force close, or report to miui felirattal elszáll.
-
Zlika
aktív tag
Nah ez remek rádugom a telot gépre és szét fagy...A telefon...Akkoe csak az a kérdés hogy fogom így rámásolni a romot az sdre?
-
Pumba3
tag
válasz
gagavectra21 #7325 üzenetére
Még nem! Talán ősszel. De Custom ROM-al király!
(#7281) Skynet258 És ki a gyorsabb alapon fog menni az a 100 ember?
-
gagavectra21
tag
Hali!Gondolkodom egy ilyen telón,megjelent már a 2.3 rá hivatalosan?
-
Tommysd1
csendes tag
sziasztok.
Optimus 2x em van és a LGMobile Update felkínálta a LGP990-V10d verziót, én frissítettem minden rendben van, de csak angol nyelv illetve külföldi nyelvek vannak.. ott van a magyar is de ha azt választom akkor csak néhány menüpont magyar a nyelvválasztáson belül.. más minden angol vagy amit kiválasztok. Esetleg van magyar nyelvű frissítése is vagy majd ha lesz akkor felajánlja a program a frissítést?
köszi
sziasztok.. -
Feci40
tag
Total Commander for Android
Én már feltettem
Bemutató: [link] -
Skynet258
veterán
válasz
P3TR!CK #7315 üzenetére
Ha gondolod kezdd el, aztán maximum majd beolvasztja... bár igazából ő csak tesztelést kért, a fordítást szerintem megoldja, csak át kell nézni, hogy minden rendben van-e, van-e amit másképp kéne fordítani, ilyenek. De több készülékre is fordított már, jelenleg épp négyre csinálja párhuzamosan, így nem hiszem, hogy sokat kell javítani a munkájában.
Szóval ahogy érzed... -
Tommysd1
csendes tag
sziasztok.
Optimus 2x em van és a LGMobile Update felkínálta a LGP990-V10d verziót, én frissítettem minden rendben van, de csak angol nyelv illetve külföldi nyelvek vannak.. ott van a magyar is de ha azt választom akkor csak néhány menüpont magyar a nyelvválasztáson belül.. más minden angol vagy amit kiválasztok. Esetleg van magyar nyelvű frissítése is vagy majd ha lesz akkor felajánlja a program a frissítést?
köszi
sziasztok.. -
-
P3TR!CK
senior tag
-
HaRdCoRe
aktív tag
válasz
KonzolKartel #7282 üzenetére
A Pack-ot külön utána recoveryben tegyem fel ugyanúgy? Ez a hibajavításokat tartalmazza?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest