Új hozzászólás Aktív témák
-
hajnaczky78
csendes tag
Kerlek segitsetek!
Mar remegek az idegtol.
Vettem egy lg p990-et es nem birok vele..
Volt defy-m,napokig olvastam,tanultam a forumokon,mig ment minden..
Nem reg eladtam,vettem egy samsung i9000,itt is napokig olvasás,tanulás majd minden gyerekjatek lett..,de az asszony lenyulta es vettem ezt az lg-t.
Napok ota olvasok szinten,de mar azon a szinten vagyok,h foldhoz b@szom ezt a retket!!!
Gyari romokkal katasztrofa,meg a defy is fenyevekkel jobb...
Tehat a problamam:Gyari romokat tudok felrakni,cserelgetni 2.2, 2.3 ,4.0.4 (smartflash,nvf. )
,de fozott romokat (rar fajlokat)egyaltalan nem.Clockworkmod recovery-t nem tudom telepiteni.
Mindig ezt irja:An error occurred while flashing your recovery. vagy Rom manager has been set up to use your existing recovery installation.
A telo rootolva van.
Kerlek benneteket segitsetek,mert tenyleg kesz vagyok.Tudom,h valahol kemenyen hibazom,de nem tudom hol.Meg soha nem kellett segitseget kernem,eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest