- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz
Balázs1986 #28999 üzenetére
Ezeket linkeltem neki korábban, csak valamiért nem tudta őket letölteni.
-
Balázs1986
őstag
válasz
banderasz77 #28998 üzenetére
-
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77 #28996 üzenetére
Na a v20q-ból nem lett .bin és .fls cucc.
Csak 1-1 zip .tar kiterjesztéssel.
Ha kicsomagolom akkor készít egy Android és egy Kernel könyvtárat tele cuccal..
-
ntomka
nagyúr
válasz
wolruf #28881 üzenetére
Néhány Nexus tesztkép. Nem vagyok nagy fotós telóval. Nem tekintem komoly fényképezésre alkalmas eszköznek őket. Kb megvártam míg fókuszál és megnyomtam a gombot.
-
banderasz77
addikt
válasz
Psychonaut #28995 üzenetére
Ok, egyenlőre nagyon szépen köszönöm, amint kész jelzem a végeredményt.
-
Psychonaut
veterán
válasz
banderasz77 #28994 üzenetére
-
banderasz77
addikt
válasz
Psychonaut #28993 üzenetére
Ahh, ez egyenlőre megy. Bár sokkal kisebb, mint a többi, remélem jó lesz. És akkor ezt biggyesztem fel a smartflash-el?
-
Psychonaut
veterán
válasz
banderasz77 #28992 üzenetére
Ezt nézd meg.
-
banderasz77
addikt
válasz
Psychonaut #28991 üzenetére
Igen, tudom, keresgélem, de ezen meg nem elérhető a 2-es 4-es zip...
-
Psychonaut
veterán
válasz
banderasz77 #28990 üzenetére
Akkor használd a keresőt, már linkeltek a topikban más letöltési helyeket is...csak egy példa.
-
banderasz77
addikt
válasz
Psychonaut #28989 üzenetére
Nincs letöltési szerver.....
-
Psychonaut
veterán
válasz
banderasz77 #28988 üzenetére
Első hozzászólásban le van írva. V20q ROM-ot itt találod, neked az "Euro open" kell.
-
snipr
aktív tag
válasz
Psychonaut #28983 üzenetére
Nekem sincs jobb ötletem... a 4.0.akármit nem tudom honnan szedtétek, de az még nincs erre a készülére... le kell tölteni egy gyári v20q-t és megpróbálni azt flashelni rá!
-
Psychonaut
veterán
válasz
banderasz77 #28980 üzenetére
Elvileg a Smartflash még működhet, rakjátok fel vele mondjuk a V20q gyári ROM-ot.
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. A helyzet az, hogy a páromnak van egy P990-es mobilja. Megpróbálta rátenni a legújabb Androidot 4.0.akármit, mert naponta többször újraindult neki. Na most a frissítésnél kiírta, hogy x mennyiségű MB helyre van szüksége ami valószínűleg nem volt meg, így hibaüzenettel megszakadt az egész. A telefon azóta persze nem működik, hard reset nem segít, bekapcsoláskor S/W Upgrade Please wait while upgrading... felirat van, de ennyi, nem csinál semmit. Csak akku kivét megy.
Esetleg ötlet, hogyan lehetne életet lehelni belé?
-
snipr
aktív tag
válasz
akela91 #28971 üzenetére
Addig is ma jött ujabb kernel a hibrid romokhoz... tegyétek fel, hátha tényleg megszűnnek a fagyások: Itt elérhető
-
Jimothy
csendes tag
-
-
akela91
addikt
Ha 30.-án nem lesz ICS estig, akkor készen álltok egy spam hadjáratra mindennemű LG oldalon? Esetleg 9gag army-t is be tudom szervezni.
(#28972) ntomka: Annyi időm nincs...
De most komolyan, én durván támadásba lendülök...
-
Magnat
veterán
Hello,
feltettem én is a 3.7-es Hybridet. Pár gyors kérdésem lenne, de sztem még lesz több
:
-a külső memóriakarcsi hol van a filerendszerben, mert a galériában látom a képeket rajta, de az External SD könyvtár üres
-szabad memóriára itt olyan értékeket olvasok, amit még sosem láttam, nekem Viber, Whatsapp meg egy exchange mail fiók miatt a levelező kliens ami pluszban be lett üzemelve, plusz még ki is fagyasztottam ezt azt, most éppen 127 mega ramom van szabadon, de láttam már 80-at is... nem értem, hogy van vkinek 200 fölött
-ugyan nem kimondottan ide vág, de ebben a TW launcherben tudja vki, hogy lehet a dokkon lévő ikonokat cserélni? (Meg persze a hozzá tartozó app hívást is)
Jah, plusz egy sajnálatos észrevétel, korábban írtam, h ami miatt a gyári romot lecserélem az az, h soxor van problémám, mikor wifiről kellene mobilnetre visszaváltani, nem kapcsol vissza vagy nem indul meg az adatforgalom, esetleg teljesen le is szakad a hálózatról ... tegnap éjjel tettem fel az új romot, ma reggel melóba bejövet még mindig úgy érezte, h az otthoni wifimhez csatlakozik...
-
gabe96
aktív tag
3 óra zenehallgatástól merült 30%-ot, majd később fél órától 6%-ot. WIFI off, és 2G, mobilnet se volt bekapcsolva.
Most a cm7 nightly buildet raktam föl, hagytam az alap kernelt, nem ment föl a gueste(ez van a hybridben alapból?), csak hát ebben meg a kamera app nem az igazi, fölraktam az lgcamerát, azzal meg egész jó, de az 1080p nagyon nem megy -
gabe96
aktív tag
a 3.7-es hybriddel észlelte valaki, hogy nagyon merül az aksi?
én a lecseréléséhez azért folyamodtam, mert zenehallgatástól pokolian merült, pedig a kijelző is ki volt kapcsolva -
Kloss
őstag
Felraktam a 3.7-es Hybridet, annyi gondom van vele, hogy fordítva látja az SD-t és a belső memóriát. Pl kamera úgy van beállítva, hogy SD-re mentsen és a belsőre ment.
Másik program is a mentést a belsőn keresi, mikor az SD-n van.
Ezt hogyan tudnám megcserélni?
Köszi -
HeZzZ
senior tag
válasz
Bolond^^ #28931 üzenetére
ebből elég a 3.7 et leszedni?
mit kell még mellette csináljak?
root-olva votl a telefon, mégegyszer nem kell gondolom, itt is mehetnek majd a wipe-ok mint a dalvik cache, cache stb.
lvagy látom van .txt ben leírás:
ott csak annyi van hogy megcsinálom a törléseket, és utána eg yetlen zip fájl-t installálok majd reboot.
viszont ez itt mi? (Before the ROM a flash of Baseband 218 is strongly recommended!)
-
HeZzZ
senior tag
válasz
Balázs1986 #28949 üzenetére
az a 2.3.4 az a CM 7.1 igaz? vagy van még itt 7.2 ahogy látom. azok stabilak és megy velünk minden egyes funkció?
nemhiszem hog ysebességben annyira sok lenne a változás egyébként.
-
HeZzZ
senior tag
hali, ha visszarakom a gyári 2.2 őt, már csak azért hogy tudjak videózni, akkor mi visszaesésem lesz a mostani 4.0.4 ICS em hez képest?
szeretnék videózgatni jó kis fullHD ben, de nem szeretném ha a gyorsaság visszaesne, ugyanis 4.0.4 el hihetetlen gyors a 2X.
-
Balázs1986
őstag
válasz
Vizinyenyec #28935 üzenetére
Azért a dolgaidat mentsd el, mert ha jól olvastam, nem ugyanazt partíció kiosztást használja...persze attól még lehet, hogy megmarad, de biztos ami biztos
-
Bolond^^
tag
válasz
zragon18 #28933 üzenetére
dalvik cache & wipe cache partiton mehet. illetve ha először húzod fel akkor egy full wipe sem árt. A gyári LG Launcher van benne meg TW Launcher.
OFF: Valaki dobjon már egy privit hogy hogy a gányba lehet [link]-kelént berakni egy linket.
értitek na..
Szerk.:
Ferenczi Áko: Sajnos nincs benne a systembe a Facebook for LG, se a Twitteres.. gondolom a SystemLG.apk-ba van beleépítve. -
god992
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #28935 üzenetére
természetesen igen, első indulásnál ne lepődj meg, egy jó pár percig csak világítani fog a kijelző a boot logó után
-
zragon18
tag
Valaki megtudja mondani hogy Lg optimus Black-re miért van már működő Jelly Bean ???
Hát még ez is támogatottabb??? Esküszöm besz@rok...xD -
Vizinyenyec
aktív tag
Hybridnél a 3.6-re wipe nélkül fel lehet húzni a 3.7-et?
-
zragon18
tag
Srácok! valaki mondjon már nekem egy normális Tegra 2-es játékot ami viszonylag új. mert hogy néztem ami tetszene azt csak tegra 3-ra csinálták meg...
-
Bolond^^
tag
válasz
Ferenczi Áko #28924 üzenetére
Este 10 fele felrakom 4shared-re, most nem vagyok otthon. Oksa?
HeZzZ: Nem, nincs megoldás. Sajnos..
-
HeZzZ
senior tag
sziasztok, ics 4.0.4 em van a 2X emen, és elég zavaró hogy nem tud videót felvenni, nincs még bármi orvosolás?
olvastam hogy nem műxik a camcorder, de még megoldás sincs rá?
-
törölt tag
Azt hittem, itt az ics-ünk. De nagy reményekkel jöttem megint fel.
Azt tudja valaki, hogy a 4X megkapja majd a jb-t? Ilyent akarok venni, de még egy 2X szerű herce-hurcát nem akarok. Pedig nem igazán biztató a 4X jövője a G árnyékában. Remélem nagyon rosszul gondolom. -
gabe96
aktív tag
válasz
Balázs1986 #28920 üzenetére
Köszönöm!!!!
-
Balázs1986
őstag
válasz
gabe96 #28919 üzenetére
Hybrid-nél lehet variálni vele. CM7-nél is van ilyen lehetőség, megkerestem neked. Parancsolj
Remélhetőleg menni fog vele. Előtte azért mentsd el a képeket/zenéket/videókat/appokat/app mentéseket/stb...mindentAnnyi, hogy még mielőtt telepíted CWM-mel, a belső sd-re...vagyis inkább úgy mondom, hogy a /mnt/sdcard mappába csinálj egy _ExternalSD mappát.
-
gabe96
aktív tag
válasz
Balázs1986 #28917 üzenetére
Most cm7 van fönt, de hybridnèl nem volt ilyen problèma
Nincs valami lehetsôsèg a cserère? -
gabe96
aktív tag
AZ mièrt van, hogy a belsô sd-t látja a külsõnek, ès a külsôt a belsônek?
-
válasz
everest140 #28913 üzenetére
bekapcs gomb nyomva tart, bejön a menű, ott pedig ott van, hogy képernyőmentés...
-
everest140
tag
Screenshot-ot szeretnék készíteni a telefonnal, hybrid 3.7 es rom van a telefonon. Tudna írni valaki valami programot, vagy esetleg egy billentyűkombinációt mint a gyári romon van?
-
Mogcaa
aktív tag
látom képeket nézegettek nekem s2 van meg egy eladó optimus tegyek fel kepet? s2vel löttet?
-
Levi941127
senior tag
válasz
Balázs1986 #28906 üzenetére
Próbáltam, de uninstallálni lehet csak, de azt se csinálja meg normálisan, szerintem az a baj hogy az autofókuszos kamera mód felülírta...nem lehetne.megoldani hogy mindkét kamera app fent legyen a telón?
-
zragon18
tag
Szerintem Alcatel ot995-re hamarabb jön az ics mint o2x-re...:/
Peidig sokkal régebbóta van 2x mint ot995....
Ez az lg enyhén szólva is elkúrta!! Nem kicsit , NAGYON!! -
wolruf
őstag
válasz
Levi941127 #28905 üzenetére
Kis eminens bennfentes
-
Balázs1986
őstag
válasz
Levi941127 #28898 üzenetére
Akkor lehet ezt sem láttad:
Ha elvileg benne volt a hybrid rom-ban, akkor a telepítő .zip-ből simán kimásolható az apk, és az tuti jó lesz.Ha SmartFlash-es verziót kaptál, akkor lehet hogy az a baj, hogy az nem deodexed.
Próbáld meg kiszedni a hybrid telepítőből az apk-t és bemásolni ugyanabba a mappába a telón, amelyikben a .zip-ben is volt. -
Levi941127
senior tag
válasz
wolruf #28902 üzenetére
Szerintem csoda ha még ez éven kiadják
Igazad van, tényleg sokat javítana a telefon használhatóságán, de ennyit várni nem érdemes. Ma tanultunk a vállalkozások magatartásáról, hogy tisztelni kell a fogyasztókat a vásárlás után, és én könnyen tudtam példát felhozni ennek az ellenkezőjéről
-
wolruf
őstag
válasz
Psychonaut #28903 üzenetére
Van egy srác, cserélné 2X-re az Xperia Pro-ját, én is még picit várok, a QWERTY a Milestone óta nagyon hiányzik, de nem tudok megbarátkozni az Xperia menüvel és a fényképezőgépével. Az O2X nagyon jó telcsi hardverileg, csak ez a fránya szoftver
-
wolruf
őstag
válasz
Levi941127 #28901 üzenetére
Na jó, ennyi perverzió elég ide, ez már szinte morbid
Térjünk vissza a topic témájához. Hun van a gyári ICS?
Lassan elfogynak innen az emberek, mert mindenki megszabadul ettől a tutifontól (pedig ICS-el biztosan egy álom lesz, ezt tudom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 1 / 2
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- ASUS routerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 15 - i7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia I Cam I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest