Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
Elfelejthetnék már végre ezt a sok sebből vérző Local Dimming-ot. Semmi értelme addig mig nem minden egyes képpont kap külön megvilágítást. Akit idegesít hogy nincs nulla lumenes feketéje az meg vegyen plazmát vagy várja meg az OLED-et. Maradok addig is a LG 47lm669s- nél kb. harmad áron.
-
kiszi07
senior tag
komoly dolog
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
BloodRay
veterán
Ha olvastad volna amit korábban írtam látnád, hogy nem mindegy milyen 3d, mert az aktív variánshoz stimmelnek az adatok. Hogy a cikkben mi marad benne az meg nem az LG-n múlik gyanítom...
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
azbest
félisten
Ezzel csak annyi a bibi, hogy akármilyen 3d, akkor is ugyanúgy nagy fehér foltokat jelent a kevés zóna. Másrészt ennek semmi köze ahhoz, hogy a neten kismillió helyen a megtévesztő 288-as adat szerepel - a tesztek többségében is. Értem én, hogy véletlen megtévesztették a tesztoldalakat, hogy jobb színben tüntetik fel a készüléket, de ettől még lehet javítani a félrevezető adatokat a cikkben. Ha pedig reklám, mint a hétvégi ajánló, akkor azt jelezzék, ez esetben pedig lehet reklamálni a fogyasztó megtévesztéséért a megfelelő helyen.
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
Leírtam mi a helyzet... Eredetileg aktív 3d-sre tervezték a modellt, ahhoz stimmeltek is volna az adatok. Viszont végül a polarizált megoldást kapta a kereskedelmi forgalomba is került példány, emiatt kellett javítani az adatokat és ezért térhettek el a véglegestöl egyes jóval korábban tesztelt modellek.
Fentebb meg írtam a kapható modellböl csak egy fajta van."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
azbest
félisten
De az a legcsúnyább, hogy gyakorlatilag minden tesztben/hírben és termékgyűjtő oldalon (pl. árgép) a hibás adat szerepel, közben a net tele van azzal, hogy ez nem igaz Nem akarok én rosszindulatú lenni, de ez már nem lehet véletlen, hanem inkább marketing és átverés. Főleg, ha az első tesztekhez direkt más prototípust küldtek, mint ami a boltba kerül. Aztán persze jön a meglepetés: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Mit mondjak jól beárazták ezt a készüléket. Egy jobb belépő projektort lehet ennyiért kapni, ill. jóval olcsóbban kijön egy 59d550. Vagy kicsit drágábban 64d8000, ill. 55VT30 aminél képminőséget tekintve jelenleg nincs jobb a piacon. Bármelyik megoldás sokkal jobb vétel ennél.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
BloodRay
veterán
válasz powerslide #61 üzenetére
Ez a full hd negyede pedig. Oldalanként fele-fele = az egész negyede.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
powerslide
csendes tag
Nem akarok szőrszál hasogató lenni, de egy kis elírás van a cikkben: "A tv egyébként az összes létező háromdimenziós szabványt támogatja. Így elboldogul a frame-by-frame mellett a top-and-bottom, illetve a side-by-side formátumokkal is, amelyek közül a legelsővel érhető el a legnagyobb felbontás, míg a digitális adások esetén (már ha lenne ilyen) meg kell elégedni a 960x540 képponttal, ami a Full HD felbontásnak pont a negyede."
960x540 a full HD fele nem a negyede!
Amúgy szép cikk tartalmas és lényegre törő.
Teszteltem mind az LG mind a Samsung 3D-s részét ugyan azzal a tartalommal és nekem az LG-nél sokkal jobban kijöttek a 3D-s dolgok, nem is mondva, hogy a Samsungnál a vibrálás szemmel látható volt! (hozzáteszem, hogy a szemem nem a legjobb)
Illetve zavart, ha a Samsungnál elfordítottam a fejem a szemüvegben fekete lesz a kép (mondjuk Sonynál ez pont fordítva kifehéríti a képet).Üdv.
Gigabyte X570 Aorus Master, Ryzen 9 3900X, 32 GB DDR4 3200 MHz, Sapphire Vega 56
-
azbest
félisten
-
lujó55
addikt
Ha majd kiforr a technika és az árak is barátságosabbak lesznek, akkor lesz sikere ennek. Majd a Samu eladja olcsóbban, mint a konkurencia, ahogy az lenni szokott
-
BloodRay
veterán
Ezt a hülyeséget most korrigálnám amit linkeltél.
Minden piacon egyezik az LW980 és az 55"-osban mindenhol 96 ledvezérlési blokk van.
Az LW950 a Korea only modell, abban és a LEX8-asban van 288 blokk.
A kevesebb ledvezérlési zóna használatának oka az FPR-es panel használata miatt van. Az LW950-es aktív 3D-s modell csak ezért rendelkezik több zónával.
Ugyanakkor az LW980 fényereje pl jóval nagyobb a 950-énél.
A ledvezérlés kikapcsolása, visszavétele statikusabb képeknél sokat javít a dolgon egyébként tapasztalataim szerint.
Egyébként a betekintési szöge is sokkal jobb egy normál, szélső ledes készüléknél szerintem."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
fonak
csendes tag
Szép, ja, de ennyit akkor se adnék egy ilyen tv-ért, ha ki tudnám fizetni. Egyszerűen nem éri meg az árát, az ár/érték arány optimuma mindig az alacsonyabb haszonkulccsal értékesített termékeknél van, nem a prémium kategóriában.
-
Donvit078
tag
690 ezer... pff jó ócska a képminősége több mint fél millió forintért, pofátlanság
vegetáriánus vagyok...csak növényevő állatokat eszek
-
(ÉN)közPONT
őstag
Hűba..us ez nagyon szép tv !!!..és jó nagy ....és az ára is............jó nagy:-/
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
vivike77
tag
Szééép TV egy ilyet el tudnák viselni.... Kár hogy mint a többségnek nekem sincs rá keret
-
brabus
csendes tag
ejnye, úgy látom te vagy itt a megmondóember vagy a falurossza.
"Neked az lenne a legelfogadhatóbb öngyilkossági mód, ha leugranál az egódról az IQ-dra." gondolom ezt már mondták neked, ezért ismerős lehet számodra így nem ismétlem el újra.Nokia C6-01, Minolta Dynax 7, Sony Cybershot R1, Becker Traffic Assist 7977, FujitsuSiemens Pi 3525
-
nismoka
addikt
Nagyon szép tv, és ebben ki is merül az összes jó tulajdonsága. Foltos mint egy dalmata, de az legalább aranyos... Nano led, LOL!
[ Szerkesztve ]
-
elefant
őstag
válasz Tonyius777 #32 üzenetére
hát ez egy plusz szolgáltatás, senkinek nemnyomják a fejéhez a pisztolyt, hogy vegye meg.
-
S-Attila
senior tag
Szerintem nincsenek letakarva, egyszerűen csak most éppen oda került a Prohardver logója.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Miért vannak letakarva a kalibrációs képeken a ,,promgramnév-sor"ok?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
krino
tag
Én továbbra is Samu párti maradtam, ezek az újdonságok(legalábbis az LG-nél azok) az ediggi 6500 fölötti TV-ben megtalálható volt.
-
nincsisbéla
aktív tag
Hűűű, ez biza jó nagy! De persze az ára sem kisebb nála...
Minden esetre kéne nagyon!Mentalita'
-
Chiller
őstag
Pont tegnap olvastam arról, hogy az EU piacos LG W980S egy "gagyi szar" LED zónák tekintetében.
A lényege: Európa számára az LG lebutított LW980S-t gyárt (bár ugyanannyiért adja, mint az ázsiai verziót)!!! Ez rögtön megmagyarázza a gyenge európai teszteredményeket.
288 helyett csak 96 (12x8) zóna van benne...http://www.digitalversus.com/lg-lw980s-tv-dead-water-n21867.html
Persze ezt a Samsung is eljátssza rendszeresen...
-
Tonyius777
tag
ha felezik az árát akkor talán veszek is 1 et.
de nem értem minek az a sok smart funkció bele csak drágítja és semmire sem jó aki TV-zésre v. mozizásra vesz annak nem kell, aki internetezik annak meg ott a rendes gép egérrel meg billentyűzettel.Üdv:Tony
-
macilaci78
nagyúr
DualView, ha lenne benne DualSound!
Párom nézhetné a brazil szappanoperákat az F1 közvetítés alatt is.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
S-Attila
senior tag
A betekintési szögeket még csak megértem, a 3D-t is talán, de 33 %-kal nagyobb képátló majd négyszeres áron. Jó, tudom, a prémium termékek nem az ár/érték arányukról híresek, de számomra 680 000 Ft egy TV-ért akkor is irracionális.
De nyilván ez is egy szubjektív dolog.
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
Mondjuk, hogy hátsó ledes megvilágítású, sokkal jobb betekintési szögekkel, 3D-vel, beépített wifi-vel és még sorolhatnám. Az E30 egy felső középkategóriás LED, ez más kategória. Hidd el mindkettőt használtam már.
-
S-Attila
senior tag
Dehogy, azért még kevés is ennyi pénz.
Egyébként nem értem, hogy a cikkben bemutatott TV mivel tud többet a gyakorlatban a korábban bemutatott Pansonicnál ezért a négyszeres árért cserébe.
-
brabus
csendes tag
Egy LG TV-ért 680 k-t kiadni elég nagy merészség.
Amúgy egyes Philips Tv-ben van hasonló megoldás, ott 1000 db LED van a megjelenítő mögött. Hát elég meggyőző kép van rajta. Persze ott nem a vékonyság volt az elsődleges cél.Nokia C6-01, Minolta Dynax 7, Sony Cybershot R1, Becker Traffic Assist 7977, FujitsuSiemens Pi 3525
-
atti_2010
nagyúr
A színek mind pedig a betekintési szög sokkal jobb az LG -ben, és a szoftver is sokkal fejeltebb.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
lexandro
tag
Engem mondjuk érdekelne, hogy hány darab 680.000 ft-os tévét lehet eladni egy évben kis hazánkban.
Csak kíváncsiságból persze, mert nekem ez elérhetetlen
Robi
-
atti_2010
nagyúr
válasz #21346560 #10 üzenetére
Most vettem egy 26-os LG-t IPS panellal van szerelve , egymás mellé tettem egy szinten 26 Samuval, hát ég meg a föld, és még kevesebbet is fogyaszt.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
krixkrax
tag
Tfh laptopot akarok rakotni. Ehhez van DVI es analog audio. Audio bemenet a TV-n van: AUDIO IN (RGB/DVI), de hol a DVI bemenet? Vagy van olyan HDMI portja amihez egy DVI->HDMI atalakitoval csatlakozva az analog hangbemenetet tarsitja? Vagy csak elrontottak a feliratozast?
-
battis
csendes tag
Érdekes ez a Smart TV:
"Mód nyílik további appok letöltésére is. Az opciókat kategóriánként válogatva tárja elénk a modell, szelektálhatunk népszerűség szerint, de kérhetünk ömlesztett verziót is. Ezek közül néhány a Prémium kategóriába került, amelyhez regisztrálni kell egy LG TV fiókot, de nem kell megijedni, ez gyorsan megvan. "Na a regisztrálás nekem sikerült, de ennyi...ohne letöltés..
Valakinek működik ez?Tudtommal itthonról nem elérhető... -
atike
nagyúr
Ne is mondd... Idegbajt akarok kapni néha tőle... Azt külön szeretem, hogy katt az EPG-re, 1 mp mire bejön (addig fekete), katt vissza a "normál" TV képre megint 1 mp... Ehh... Csatornaváltásnál meg katt, 1mp, bejön az info felirat, hogy mi is az (meg melyik adó), megint katt még 1 mp mire a következőre átáll (mármint az info is). Ha nyomvatartom akkor kiírja egyből, de olyan gyorsan pörög, hogy nem tudod időben megállítani. És mivel a csatornakiosztást 4-5 havonta megvariálják eléggé idegesítő tud lenni. Nem hangzik komoly problémának, de minden nap szembesül vele az ember és eléggé bosszantó...
-
törölt tag
Nem véletlen, inkább kicsit többet fizetek, de LG-t nem...
-
Tutu7030
veterán
"A programkalauz teljesen puritán darab. Sajnos az élő kép nem látható, csak a háttérben fut, de mivel a felület óriási, ezért ezzel sokat nem érünk."
Ilyen alap dolgokat nem tudnak megoldani az lg-nél, hogy az epg mellett látható maradjon a tv műsor képe is??
Az összes modelljük ilyen, vagy csak a "csúcs" tv-ből felejtették ki?LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
BloodRay
veterán
Ami a betekintési szöget illeti 3D-nél: felülről valóban hamar szétesik a kép, de alulról( a cikkben említett példa szerint "földre terített matracán heverészve") nem esik szét a kép. Ez nem tudom, hogy lett tesztelve, mert én próbáltam elég sokat és nem volt gond.
Továbbiakra: Továbbra is támogatja a flash-t a tv böngészője, csak még nem a legújabb szabványig.
m2ts-t is lejátssza beépített mediaplayer, csak ts-re kell átnevezni a kiterjesztést.
Skype-ot próbáltam, szépen működik, majdnem teljes képernyőn látható a hívott fél képe."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
-
aram01
nagyúr
erre már kicserélném az 50-es samut
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
junior11
veterán
Azért ilyen kategóriájú s áru tévétől az ember már elvárná a panel egyenletes megvilágítását (nem felhősödést)... De sajnos ez van...
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
DonMuscle
csendes tag
-
atike
nagyúr
Nem semmi. Szép nagy... Na meg az ára is.
A hiányosságokat és a hibákat leszámítva nekem tetszik. Valahogy az LG a tévék tekintetében jobban áll a felhasználókhoz, mint a telefonjaival. Most is LG tévém van, de meg vagyok vele elégedve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.