-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmisi
senior tag
válasz
lukeska #1130 üzenetére
Megnéztem nálam jó a hang, halkan hangosan egyaránt. Bezörgő hátlap soha nem volt, nem is hallottam soha még Max hangerőn sem. Magas hangok rendben, mélyek alig, de ez ebben a kategóriában elfogadható. Mi vaan ezzel a szokol feeling el??
Amúgy vannak gyártási szériák, lehet a később legyartottakban visszavettek a minőségből -
-
Peat;)
veterán
Ezen a helyen írd le mire használnád a gépet, milyen igényeid vannak és ajánlani fognak neked készülékeket. De az hogy egy 10 colos majd egy 7 colos tabletet is felvetettél azt mutatja még nem nagyon döntötted el mi is kéne neked, szerintem menj el egy áruházba és alaposan nézd meg a különböző méreteket, gépeket.
-
Tadyon
csendes tag
Először talán azt kell eldönteni hogy mekkora méretben akarsz tabot
de egy biztos: az LG G Pad 8.3 -mal nem nyulsz mellé
ráadásul a két méret között van. Én kicsivel több mint egy hete használom és szerintem szuper jó kis cucc! De ha teheted tapizd meg pl a MediaMarktban! Mielőtt megvettem ebben csak a sim hiánya zavart, de közben rájöttem hogy nem is hiányzik,mert ahol használom szinte mindenhol van wifi ahol pedig nincs ott a mobilom és arról megosztom
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hobby elektronika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest