- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Canon EOS DSLR topic
- ASUS notebook topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tejes Pite
aktív tag
A Memopad 8-at jól elcseszték. Nem lesz HD, mert ugyanaz a felbontása mint HD 7-nek, és a RAM is maradt 1 GB. Csak a processzor lett jobb, és talán a gpu, de arról nincs adat. És túl van árazva, nem kicsit.
(#360) Peat
G Pad is nagyon megéri az árát, tudom.
"Frissítés mint az OTG support?" Mire gondolsz?Nem tudom min próbálnak többen vitatkozni velem, de én csak mosolygok rajtuk. Nem írtam soha, hogy rossz az LG és nem vagyok Asus fan sem.
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
-Mosquito- #351 üzenetére
Vajon miért? Memopad HD 7: MediaTek MT8125, 1 GB RAM, PowerVR SGX544. Nem akad a rendszer, pedig a hardver nem valami erőgép. Így nevezd vacaknak az asus ui-t.
Az LG UI-ja meg kb. olyan mint a Samsung touchwiz.... 2 GB RAM sem elég neki, hogy normálisan fusson., akadások nélkül. -
Tejes Pite
aktív tag
válasz
Carambola #342 üzenetére
A sebességet nem az antutu pontszám határozza meg. Lehet, hogy ezzel elkeserítettelek. És a többi gyártó által fizetett teszt sem jó semmire, csak reklámra. Persze, ettől még a sebességgel nincs gond. Mondjuk egy Asus Holo UI-val biztos kétszer gyorsabb lenne a tab, mint ezzel az LG által szoftvernek nevezett semmivel.
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
-Mosquito- #283 üzenetére
Néma gyereknek ötven a fele.
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
-Mosquito- #280 üzenetére
Nem az akkumulátorról írtam.
Tanulj meg fogalmazni és értelmezni magyar szöveget.
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
-Mosquito- #277 üzenetére
Az ára már "beállt", a P6800-asodnál meg egy 50 ezer forintos memopad hd 7 is jobb. Köszönjük Emese.
Persze, ha csak a főképernyőt nézegeted a tableteken, akkor mindegyik ugyanolyan jó!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.
- Formula-1
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Elden Ring
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest