- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
Mitől lehet az,hogy ugrál a térerőm? Legtöbbször 2-3 asu van,aztán felugrik 12-15-re. Vagy ez a G2 hibája?
-
Weah
csendes tag
sziasztok!
2 hete boldog tulaj vagyok én is, közben már egy törött kijelzőn is túl vagyok...
a kijelzőm cseréje óta viszont a kamerám szinte használhatatlan, addig sem csinált túl jó
képeket, de most teljesen homályos a kép, egy arc fényképezésekor pár méterről gyak nem
lehet felismerni az alanyt...
vkinek esetleg ötlete (és nem, nem maszatos a hátlap)?
-
Tatyla
őstag
Vodafonenál hogy kell beállítani hogy legyen LTE?
-
iceQ!
addikt
A programnak egy downgrade kell. Én speciel ezt telepítettem fel: SwiftKey v.4.4.6.275
-
Gabor1092
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy csináltam a mai napon a telefonommal egy videót, majdnem 300 MB nagyságú lett, és lenne egy olyan problémám hogy a telefon galériájában nem találom, és ha a géphez csatlakoztatom akkor sem találom abban a mappában amibe alapból menti a képeket és videókat, de a telefon fájlkezelőjében viszont ott van. Ez miért fordulhat elő, a telefonon teljesen alap, de a legfrissebb szoftver üzemel.
Válaszaitokat előre is köszönöm -
vadászcsiga
félisten
válasz
korcsillio #43463 üzenetére
Nem vettem észre, ha kell a megapixel akkor előveszem a dslr-t. Telefonnal készült fotók bőven jók facebookra, még monitoron is elmegy. Aki pixelvadasz az meg úgy is tálal benne hibát.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Mondjuk alapból a cmos 4:3 kialakítású....
FrankMonzano
Én sem vettem észre különbséget enable/disable között,de lehet ez a hw miatt van,nem terheli le annyira -
FrankMonzano
őstag
A hidden menü/settings-ben az LCD BACKLIGHT ALWAYS-nál nálatok ON vagy OFF-on van ?
Véletlenül rányomtam,de nem tudom min volt alapból.
Ez a háttérvilágítást nyomná folyamatosan,ha ON-on lenne vagy mi? -
renee7
tag
válasz
korcsillio #43469 üzenetére
De.
http://csmg.lgmobile.com:9002/svc/popup/model_check.jsp?esn=IDE_JON_A_TE_TELOD_IMEI_SZAMA
A visszakapott XML-nek az 5-dik, "esndate" sorát nézd.
-
iceQ!
addikt
válasz
alex devil #43405 üzenetére
Nilkin
-
tepenzed
őstag
válasz
korcsillio #43453 üzenetére
Megkerdezhetem hogy mikori gyartasu a telefon?(dobozon serial elso szamai)
-
Danny365
őstag
válasz
Végülis észrevehető, mert a hiányzó 3 MP konkrétan nincs a képen, ugyanakkor ha minőségre gondolsz, akkor nem, mert a kép egyik dimenziója ugyanakkora (4160px), szóval a kisebb megapixel tényleg csak abból ered, hogy a képarány miatt levág egy jókorát a fotóból.
De szerintem érdemesebb 4:3-ba fotózni, mert azt is bármikor croppolhatod 16:9-re, ha úgy jobban tetszik.
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok! Az eddig tökéletesen működő PayPal app hirtelen nem kompatibilis a G2-vel. Miért lehet? Illetve mi segíthet rajta?
Előre is köszi! -
korcsillio
addikt
válasz
vadászcsiga #43461 üzenetére
Értem. Az a 3mp különbség nem észrevehető a képeknél?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
korcsillio #43443 üzenetére
A 16:9 inspirálóbb forma számomra úgyhogy en azt ajánlom. A 4:3 olyan mint a régi képcsöves tv es a LED közötti különbség.
-
törölt tag
válasz
sanyika987 #43457 üzenetére
Nézz be a G2 mélyvíz topikba
-
sanyika987
aktív tag
üdv
gyár vagy főzött rom lenne a jobb a g2 re??
kernel gyári vagy főzött?
illetve ha főzött rom,kernel lenne jó akkor melyiket és linket pls ha kérhetek -
törölt tag
válasz
korcsillio #43455 üzenetére
Igen. A sárgulást bariban megcsinálják. Sajnos erre fel is vannak készülve.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
FrankMonzano #43452 üzenetére
MLT elvileg az lg figyelő progija,majdani reklámokhoz kell(egyénre szabhatóság miatt)nekem disable a kezdetek óta....
Korcsillio
Nekem 5 hó után sem sárga...(meg két leejtés után) -
FrankMonzano
őstag
Sziasztok!
Valaki használja az MLT TEST disable-re való beállítását Kitkat alatt?
Írták,hogy nem kell a KK-nél,de miért?
Ha KK alatt disable-re rakom,lehet belőle valamiféle hátrányom? -
tepenzed
őstag
válasz
korcsillio #43446 üzenetére
sokat játszol a telón?
-
dSERiES
senior tag
válasz
korcsillio #43446 üzenetére
Aztaq
Köszi a válaszokat.
Ez mitől lehet? Ha nagyon meghajtja az ember, hajlamos a melegedésre? Lehet hogy attól?
A lényeg akkor hogy minél több gari + hivatalos gari legyen (ne sarki gsm-boltos), köszi
-
akooos
veterán
válasz
dSERiES #43444 üzenetére
Szia!
Nekem soha nem recsegett a fülhallgató speciel
Egy ROM-mal sem.
Amit csak hallottál
Itt a fórumon ha rákeresel arra a szóra, hogy sárga, akkor fogod látni, hogy mi a helyzet. Sokan áldozatul estünk a sárgulásnak, amit az LG garanciában javít. Van pár GSM bolt ami szintén, de nem tudom, hogy milyen módon, hogyan, milyen alkatrésszel. Nekem 8 hónap után jött elő, úgy, hogy amikor először itt írtak róla, akkor el sem hittem, hogy ilyen lehet. Mégis nálam is ez történt
Én mindenképpen az új garisat ajánlanám, nehogy a garancia lejárta után jöjjön elő pár nappal, mert 30+ a kijelzőcsere.
-
dSERiES
senior tag
Sziasztok!
Ilyen telefon vásárlásán töröm a fejem, és az összefoglaló elolvasása után felmerült bennem 1 kérdés.
A fent leírt bug-ok (leginkább a füles recsegése, mivel zenehallgatásra sokszor használok telefont) a v20d-vel javítva lettek?
Illetve még 1 valami, amit csak 'hallottam'. A kijelző hajlamos a sárgulásra a fenti 2 sarkában, ez mennyire jellemző? (gondolom ezt gariban javítják, csak azon filózok hogy új garis legyen, vagy valami használt vagy gsm-boltos fél év vagy kevesebb garival...) Vagy ez valami gyári hiba és már kijön rögtön a telefonon (úgy értem ha pl. egy 1 éves készüléken nem jelentkezik, akkor már nem is fog?)Előre is köszi, és bocsi a 'fárasztásért'.
Szabi
-
korcsillio
addikt
Fotózáskor 13M 4:3 vagy 10M 16:9 a jobb?
-
renee7
tag
A letölthető file amennyire én látom nincs nagy hatással a mikrofonhangerőre sajnos. CM alatt viszont az is sokkal jobb, Zellon és Echolinken jelezték, amikor használni kezdtem, hogy +10,15 dB-t javult a hangerőm náluk. Nyugodtan kezdheted a kísérletezést azzal, hogy letöltöd azt a konfig file-t és a leírás alapján a helyére másolod, majd a jogosultságokat beállítod, reboot és kész, ezzel nem rontod el a telefont, de még ha be is ütne a kiszámíthatatlan, akkor is KDZ frissítéssel minden visszaállítható. Persze mentsed le az eredeti konfig állományt.
-
renee7
tag
A kihangosítója nagyon jó a G2-nek, csak a gyári rommal vagy nagyon elqrták, vagy szándékosan lebutították.
Az összefoglaló végén van egy rész erről, le lehet tölteni egy konfig file-t a hang chiphez, amit átnevezve be kell dobni a system partíció etc mappájának megfelelő almappájába. Rootolás után persze. Az valamennyit segít. Hangosabb, tisztább lesz a kihangosító. Cyanogenmod rom alatt meg rá sem ismersz a kihangosítóra. Hihetetlen hangos lesz, rezonálás nélkül.
-
korcsillio
addikt
válasz
korcsillio #43406 üzenetére
Megmaradt a g2 (is) egyenlõre.Azt honnan tudom hogy gyári,rootmentes a telefon vagy sem?
-
iceQ!
addikt
Swiftkey
Hiba:
Elkezdek gépelni, és lerakja a az egész programot mint ha megnyomtam volna a HOME gombot. Mivel friss G2 tulaj vagyok ezért azt hittem rányomok, de mikor írni akartam és feljött a billentyű megnyomás nélkül ugyan ezt csinálta. Tök mindegy, hogy böngészőben vagy más alkalmazásban akartam írni mindenhol ugyan ezt csinálta. Semmi megoldást nem találtam hibára.
Amit kipróbáltam:
Az összes billentyűzetet wipe-oltam.
Nem segített, Fórumokon ezt ajánlották, de nem segített(gyanús is volt nekem mikor egy frissen gyári romolt telón már ezt csinálja).Ami most fogok kipróbálni:
Downgrade! Visszafrissítem a programot 4.x-ra és kíváncsi leszek akkor mit fog csinálni. Lehet az upgrade nem tett neki jót.
U.i.: nekem ez a keyboard ami a legjobban bejött illetve évek óta ezt használom. Nem tudok és nem is akarok átszokni másikra
-
racerx
őstag
válasz
vadászcsiga #43431 üzenetére
Köszi, akkor majd megnézem, a régebbit.
(majdnem a bétát akartam, de ezekszerint az se..) -
vadászcsiga
félisten
-
Herpike
tag
Sziasztok!
Esetleg valaki "bicikli" tartozékot használ? Kéne egy kis felvilágosítás arról, hogy melyik lenne a legjobb tartó hozzá??!
thx
-
sanyika987
aktív tag
válasz
neo_xperia #43422 üzenetére
Felvált a kijelző meg az aksi idő nem tetszett egyébként korrekt teló csak nem felel meg igy az igényeimnek sajna
De a kamerát .kijelzőt nagyon sajnálom meg a bővithetőséget de nem akarom 2 havonta szervízbe hordani vagy kijelzőt cseréltetni -
neo_xperia
senior tag
válasz
sanyika987 #43421 üzenetére
Miért jöttél vissza G3-ról, ha nem titok ?
-
sanyika987
aktív tag
Üdv
Ismételten lg g2 tulaj lettem de sajna rég volt g2 nállam és nemtudom most mi a legjobb főzött rom a piacon ill. Legjobb gyári rom
Segitenétek ebben nekem pls linkekkel is ha kérhetem
Kernelt érdemes cserélni? Jobb a főzött rom ???
Köszi mesterek elörre is -
tutaj01
aktív tag
válasz
tepenzed #43418 üzenetére
Fogalmam sincs mi lehetett az oka, mert nekem eddig ilyen gondom nem volt, csak most! Megvárom az 1.4-et, majd azt teszem fel. De szerintem is az új kernel bohóckodott
Másrészt meg az 1.3 telepítőből pár dolgot átpakoltam az 1.2-be, így meg gyakorlatilag majdnem 1.3
Nevezzük 1.2.5-nek -
fcbarca
őstag
Szevasztok LG-sek!
Azt szeretném kérdezni,a G2 a GGlass 2 miatt nagyon karcolódik?sokkal gyengébb mint a GG3? -
drmotto
őstag
válasz
TayRol #43414 üzenetére
Van csak már Exogear Exomount Touch-nak hívják.
-
TayRol
nagyúr
autós tartó terén mi most az etalon? exogear exomount 2-t kerestem, de már sehol nincs.
-
takika258
tag
Valaki használja már a Durovis Dive-ot?(A G2 -höz)
-
Gaberking
senior tag
válasz
killzone1987 #43410 üzenetére
Szívesen!
-
Zoja™
őstag
válasz
korcsillio #43408 üzenetére
Pfújjj, soha többé Samsung...
Na jó, csak vicceltem, ha neked az jobban bejön, akkor használd egészséggel. -
Zoja™
őstag
válasz
korcsillio #43406 üzenetére
Mi lesz az utódja, ha szabad kérdezni?
-
korcsillio
addikt
Én búcsúzok is innen,rövid pályafutásom volt,sajnos nem vált be a g2.
-
alex devil
senior tag
Valami fasza üvegfóliát tudtok ajánlani? Megéri egy drágább vagy elég egy olcsóbb is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Yettel topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13 Pro
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged