- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo_xperia
senior tag
válasz
kisgergely80 #70001 üzenetére
Szia
!Nekem már egy jó hónappal ezelőtt megjött,még valamikor február elején. -
neo_xperia
senior tag
-
neo_xperia
senior tag
Hmmm, azért az hogy 70 % előbb utóbb besárgul szerintem túlzás. Nyilvánvaló ez egy típus hiba, de az arány ettől jóval kevesebb szerintem. Én egyébként a mai nappal eladtam a 16 hónapos telefonomat, sargulas hálistennek ezidő alatt elkerülte. Köszönöm mindenkinek a sok segítséget amit itt kaptam. Az biztos hogy mindig jó emlékeim lesznek a G2- ről, akksi téren világbajnok.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Quqesz #68149 üzenetére
Mind a kettő nagyon jó. De azért belenagyítva szemmel látható a különbség a G4 javára. Néztem a másik fórumba feltett képeidet is, hát le a kalappal, sötétben még csak megközelíteni sem tudtam a G2-ve ezt a képminőségetl.
Holnap elvileg megérkezik az enyém is, hát kíváncsi leszek rá...
Az biztos hogy a G2-t nagyon fogom sajnálni ha eladom.... -
neo_xperia
senior tag
válasz
Meggyi001 #67818 üzenetére
Dehogy unatkozunk, én perpillanat könnyesre röhögöm magam és majdnem magam alá vizeltem annál a résznél a mikor a fórumtárs két hét alatt kb. hatszor tette oda-vissza a lollit és a kiktkat-et az L90-re, amiről eddig azt hittük hogy a telefonok Chuck Norrisa. De mint közben kiderült, ez a cím az s2 plusszt illeti. Bár még abban a fórumban nem jártam, ki tudja mi derül ki...
Szakadok#67814) Molk : egy tiszteletpéldányra igényt tartok.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
reap3r #67806 üzenetére
Ha még akarsz tovább szórakozni, komolyan kíváncsi lettem, és utána néztem a palinak
Best of Feri-az L90topicbanÓriási, ott meg az S2 plusszt sztárolta oldalakon át. Szerintem lecsekkolom abban a topicban is
-
neo_xperia
senior tag
... azt azért tegyük hozzá hogy kivétel az L90 kamerája. Az a legprofibb fotó apparátikat is veri. Természetesen.
😅 -
neo_xperia
senior tag
válasz
schumi #67797 üzenetére
Az open azt jelenti hogy független telefonokra készült rom. Tehát nincs benne semmi szolgáltatói alkalmazás. Nyugodtan feltehetsz ilyet is, ettől még a garancia megmarad. De ha mindenképp szolgáltatói rom kell, akkor a T-mobile v20 d a legutolsó 4.4.2 rom a lista szerint.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
schumi #67778 üzenetére
Root nem kell hozzá természetesen.
Természetesen szűz romokról beszélünk.
Lolliról visszafelé downgrade esetén mindenképp csinálj előtte hard resetet és a rom feltelepítése után is.
Telepítésnél mindenképpen a CSE Flash ajánlott.Drivert ne felejtsd el letölteni, ha még nem lenne a gépeden.
Egyébként azok a romok amiket linkeltél D801-hez valók, gondolom a te telefonod D802 verzió-
Miért nem az összefoglalöban szereplő oldalröl töltöd le a megfelelőt ? -
neo_xperia
senior tag
Hmm,eddig nem tűnt fel, de ez komoly hogy a G2-ben nincs lézeres távolságmérő ??
Feleségem L90 telefonjára a legutóbbi 6.0 frissitéssel szoftveresen felkerült.
A kijelző felbontása pedig qHD-ról QHD-ra változott /szerintem nőtt is valamennyit, de ez nem biztos../, az aksi viszont gyengébb lett valamivel, már csak 8-8,5 óra SOT érhető el, és 4-5 naponta tölti az asszony.
De legalább az vigasztalja hogy a kijelző valami sérthetetlen anyagból készült. Először kételkedtem benne, de meggyőzött amikor a szomszéd fél percig túráztatta rajta a sarokcsiszolóját, és kutya baja sem lett. Ja, a flexnek lefüstölt a motorja...Szóval akárhogy is szeretem a G2-t, ebből valszeg csere lesz...
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Feri1977 #67180 üzenetére
Egyszerűen nem értem ezt az aksi körüli agóniádat. A G2 nagy előnye a többi telefonnal szemben épp a brutálisan jó aksi. Én pl. többek között épp emiatt nem cseréltem még le, mivel sajnos nincs ami hasonlóan jól birná és minden téren hozza azt amit az LG - ben megszoktam/megszerettem. A feleségemnek L90-e van, és tuti hogy nem jobb aksiban (sem) a G2-től. Az enyém is lassan másfél éves lesz de majdnem ugyanúgy bírja mint új korában. Átlag 1,5-2 nap, kb. 4-4,5 óra SOT. Ha ennyire számít neked az aksi tedd vissza a 4.4.2-t,az jó fél órával több kijelző időt produkál.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
mateus #66541 üzenetére
Kb.én is itt tartok...
Hasonló az ízlésünk, külsőre nekem is a G3 ill. a Honor 7 ami bejön, viszont mindkettőnél vannak olyan hiányosságok amik miatt egyszeűen nem érik meg a G2+ 50-60 K árat (sőt a H7 ki sem jönne ennyiből).
A G4 lenne még alternatíva, még a méret is belefér, viszont ahogy írtad, külsőre nem hozza a G3-G2 szintet.
Jó lenne egy G3 külsőbe ültetett G4
Samsungtól és a kínaiaktól ódzkodom.A V10 tökéletes lenne minden szempontból,, de ha el is jut hozzánk, és nekem megfizethető áron, az minimum fél év,de inkább egy...
Egyszerűen nincs mire lecserélni egy közel másfél éves telefont /ami több mint két éves modell/, azért elgondolkodtató... -
neo_xperia
senior tag
válasz
Quqesz #66421 üzenetére
Igen, ez fájó pont a Honor-nál. Valamint a 30 fps-es videófelvétel, meg az OIS hiánya...Hát nem tudom,pedig bitang jól néz ki. De a G4-ben meg megvan minden ami nekem kell. Csak az aksi bírná legalább a G2 80-90%-áig. Nem túl nagy egyébként, vagy könnyen megszokható a plussz 1 cm ?
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Quqesz #66415 üzenetére
Gratulálok! Csatlakozom mateushoz, én is várom a beszámolót, elsősorban az üzemidő érdekel G2-höz képest. Egyébként hol és mennyiért, ha nem titok? Karácsonyra én is tervezem a cserét, G4 vagy Honor 7 lesz az utód. Külsőre nagyon bejön a H7, de már több mint két éve LG - t használok, G-m volt ezelőtt, és nagyon megszoktam és szeretem a sok finomságot az LG - nél ...
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Quqesz #66177 üzenetére
Miért sz@r?
Vagy inkább úgy kérdezem mivel rosszabb mint a fb app? Én is töröltem pár hete és szintén bongészőn keresztül használom, de olyan eget verő különbséget nem látok köztük. Ami leginkább zavar, hogy a hirfolyamban a bejegyzések totál össze vissza jelennek meg, nem időrendben. -
neo_xperia
senior tag
válasz
adamcsik #65585 üzenetére
Ezzel semmi gond, mindenki elkezdte valahol. De olvasni/értelmezni biztosan tudsz
Tehát: oldal tetején összefoglalót megnyitod, majd a telefon gyári állapotának visszaállitása menüpont
Aztán elkezded pontról-pontra onnan hogy " És lenne még egy program..."
LG Flashtool 2014 -
neo_xperia
senior tag
válasz
gipsztigris #65465 üzenetére
Na, rendeltem is egyet ☺. Igaz már 8,09 USD volt. Remélem hozza azt a szintet mint a mostani SONY MDR EX-50 EP fülesem.
Egyébként nem ismertem ezt az oldalt, gondolom itt is Kínából szállítanak mint az ebay-en. Kb. mennyi a szállítási idő? -
neo_xperia
senior tag
-
neo_xperia
senior tag
válasz
mateus #64955 üzenetére
+1 a Nova mellett. Maximálisan testreszabható, smooth, és mivel nem szeretem ikonokkal telepakolni az asztalt, lényeges szempont hogy az alsó gombsor feletti részen több oldalra helyezhetem ki amit használok. Igazából nálam ez a legfőbb érv a gyári launcherrel szemben.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
papi20 #64504 üzenetére
Nekem annak idején a feleségem L7II telefonjának KK frissitésénél jelentkezett ilyen hiba, itt a ph fórumon - L7II - olvastam utána, és végül sim kártyát kellett cserélni, valószínűleg túl régi volt. Próbáld ki egy másik sim-mel, ha azzal működik rendesen, akkor nálad is ez lesz. Vagy tedd vissza a KK-et.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
extasymajom #64432 üzenetére
Köszönöm a tanácsot,holnapig még gondolkodom.Nagyon akartam sokáig G3-at, de a gyenge akkuidő meg a sok repedtf keret eltántorít. Egyszerűen nincs alternatívája a G2-nek, pedig már több mint két éves teló
-
neo_xperia
senior tag
Tanácsot szeretnék kérni egy dilemmához :13 hónapos független 32g telefonomra kaptam egy elég jó ajánlatot : 66ezerért elvinnék.
Viszont a helyzet az hogy ennyiért hasonló tudású készüléket közel sem kapok és nagyon szeretem a G2-t. G3-ban gondolkodtam, de arra a döntésre jutottam hogy nem ér meg ~+35 k-t.
Viszont elgondolkodtam egy új G2 vásárlásán.90 körül lenne, szerintetek megérné eladni és +24-ert venni egy újat? -
neo_xperia
senior tag
D801/ LS980 verzióhoz való tok kompatibilis a mi telefonunkal ?
Konkrétan erre gondolok. -
neo_xperia
senior tag
válasz
extasymajom #63925 üzenetére
Ez tényleg szép. Hol sikerült beszerezned?
-
neo_xperia
senior tag
válasz
fery02 #63786 üzenetére
Én pont vele cseréltettem a kijelzőt kb. 2 hónapja.Nagyon korrekt munkát végzet, és a gyorsasága is elismerésre méltó. Kedden adtam fel a telefont elsőbbségi küldeményként,szerdán megkapta,megcsinálta,még aznap postára adta, és csütörtökön már vissza is kaptam !
Szerintem ha itt helyben csináltatom /Debrecen/ sem lett volna gyorsabb. Arról nem beszélve hogy több szervízben is érdeklődtem, és mindenhol 40 K lett volna, ő pedig 28 ezerért cserélte,Gyári kijelző, három hónap garit vállal rá. Egyébként egy Gsm szervízben dolgozik,legalább is oda kellett címeznem. Egyszóval csak ajánlani tudom. -
neo_xperia
senior tag
válasz
Viktor0610 #63762 üzenetére
Pedig a mindennapi használat során tényleg SEMMI észrevehető jelét nem tapasztaltam bárminemű lassulásnak v.röccenésnek. Ettől a hardwer még ugyanúgy bivalyerős marad. Igaz én csak 1,7gHz-ig vettem vissza, de látványos javulást okoz akkuhasználat terén.Akkor miért ne tegyem ?
-
neo_xperia
senior tag
válasz
reap3r #63656 üzenetére
Én abszolút nem vettem kritizálásnak, meg egyébként is biztos sok igazság van benne amit leírtál. Csak azért írtam le a saját tapasztalaomat, hogy amit te leírtál az nem kizárólagos. Ami a windows rendszereket illeti, abban biztos igazad van, én nem használom ki ilyen szinten, amire nekem kellett arra mind az xp, mind a 8.1 megfelelt. Még ha nem is hibátlanok.Csupán irónikusan jegyeztem meg, hogy win7-en kivül minde mástt kizártál
De nem gondolom hogy a kdz felhasználók 70%-tól nagyobb arányban használnák.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
racerx #63647 üzenetére
Korábban én is ezt tapasztaltam. Ezért is írtam korábban hogy számora a v20h a legsabilabb rom. De mivel dizájnra nekem jöbben bejön a lolli, tettem még egy próbát vele. Pár nap tapasztalata alapján, az akku talán hajszálnyival merúl jobban hasonló használat mellett, de persze még kell pár töltési ciklus hogy ez mérvadó legyen.
KK v20h -55 óra, 5 óra 50 perc kijelző idő
Lolly v30b -57 óra, 5 óra 34 perc kijelzőhasználat.
Fényerő fix 60%
Ja, a proci órajel visszafogva 1,7 GHz-re.Mindkét mérésnél. -
neo_xperia
senior tag
válasz
reap3r #63644 üzenetére
Pofás kis összefoglaló
Ezzel szemben én :
-PC-n MINDÍG az előlapi usb portokat használtam
-mivel egy ezeréves gépről van szó, XP van rá telepítve
-újabban már laptopról flashelek, amin korábban a "fostalicska" 8.1 volt, most a win 10
/egyébként a win7-en kivül szépen kizártál mindent/
-a drivert egyszer feltelepitettem, azóta SOHA nem ellenőriztem,hogy a legfrissebb van-e fent.
/biztos nem, még kb. 2éve telepitettem amikor a sima G-m volt/Mindezek ellenére egyszer sem futottam bele semmilyen problémába. Bár olyan gyakorisággal nem flashelek mint ahogy te írtad, de 15-20 telepítést biztosan csináltam, G, G2,L90, G2 mini, G3s telókon.(kopp-kopp)
Lehet hogy csak szerencsés vagyok ?
-
neo_xperia
senior tag
válasz
vadászcsiga #63641 üzenetére
Miért, te mivel próbáltad?
Én csak azt használom. -
neo_xperia
senior tag
válasz
vadászcsiga #63514 üzenetére
Nálam semmi ilyesmi nem jelentkezett, hónapokig használtam míg meg nem érkezett a lolly. Aztán amikor az nem igazán jött be, ment is vissza a 20h. Tegnap unalmamban visszatettem a 30b-t, kap még egy esélyt a lolly, eddig jól muzsikál
De nálam még mindíg a v20h a N1 gyári romok közül. -
neo_xperia
senior tag
válasz
vadászcsiga #63511 üzenetére
A 20h a legjobb,legstabilabb KK-rom.
mouzrr: Összefoglalóban részletesen le an írva. A telefon gyári visszaállitása résznél. Innen olvasd :ˇ:És Lenne még egy új frissítő program,..ˇˇ -
neo_xperia
senior tag
válasz
reap3r #62455 üzenetére
+1Amúgy mi az ami elavultnak hat benne ?
Nálam a Lollinál egyedűl a dizájn volt ami felé billentette a mérleg nyelvét, és talán hajszállal gyorsabb, viszont minden egyéb a KK mellett szól. Egyszerűen nem találtam rá érvet hogy maradjak Lollin. Ellene annál többet sajnos...Talán majd az 5.1.... -
neo_xperia
senior tag
válasz
vadászcsiga #62164 üzenetére
Már hogyne lenne!
Downgrade.
☺ -
neo_xperia
senior tag
Na,tegnap este sajnos megtörtént a baj...
Kerékpározás közben kiesett a táskámból a telefon.
A tok és az üvegfólia megvédte,karcolás nélkül megúszta.Látszólag.
Ugyanis valami mégis történhetett vele,a kijelzőn a kép szellemképes-árnyékos, és a rendszer ikonok színe is megváltozott,sokkal fakóbbak.
Kijelzőcsere lesz ? Vagy valami kisebb beavatkozás segíthet rajta szerintetek ?
Akartam róla képeket feltenni, de a quick memoval készitett képernyőmentéseken nem látszik semmi elváltozás. Majd lefotózom. -
neo_xperia
senior tag
4,5-5 óra, két nap használat mellett.
Fix 65% fényerő, kevés mobilnet. -
neo_xperia
senior tag
válasz
L4ck091 #59543 üzenetére
Szia!
Simán visszatettem a v20h kk romot az LG Flashtool 2014 programmal ugyanúgy mint amikor frissíteni szoktam. Az első hsz - ban minden le van írva lépésről lépésre. Öt perc sem volt az egész, több idő az újbóli belakás.
Fontos hogy CSE flasht csinálj, ne normált. Ezzel elkerülöd az esetleges problémákat, és nem kell külön hard reset sem.
stefi 68: nem ez volt a legfőbb ok, számos egyéb dolog. -
neo_xperia
senior tag
válasz
Viktor0610 #58424 üzenetére
Tényleg fenn van.Keresőbe írd be igo.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
alex devil #58132 üzenetére
Néhány hete ugyanigy jartam,ujrainditas sem segitett,a play áruház adtatainak törlése sem, csak a gyári visszaállítás.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #57778 üzenetére
Nekem valami láthatóan van a szélek alatt. Igaz már hét hónapja rajta van. Legszívesebben leszedném,de már úton van az új,addig már kibirja.
-
neo_xperia
senior tag
Van aki vipert használ poweramp-al lolli alatt?
Egyszerűen nem tudom működésre birni, pedig mindent ugyanúgy állítok be mint KK-nél.
Gondoltam megpróbálom musixmatch lejatszóval, az meg el sem indul....
Azt irja az audiófile nem támogatott.
Erdekes,eddig vitte. -
neo_xperia
senior tag
válasz
batai15 #57570 üzenetére
Az hogy kinek mi fölösleges, az szubjektív dolog. Az meg hogy egyéb appal pótolható, elég félmegoldás...
Nekem személy szerint hasznos volt a pop-up,hiányzik az oldalra csúsztatás, de ami leginkább kiverte a biztosítékot, az a néma üzemmödban való nem ébresztés.Ezt egyszerűen nem tudom megfejteni milyen elgondolásból bonyolították így meg.
A kezekő felület nekem is tetszik, de ennyi,,,Talán még az állitható billentyűzet magasság fog hiányozni. -
neo_xperia
senior tag
Na.a tesztidőszak a mai nappal nálam is véget ért a lollival, d.e megy vissza a KK....
Sajnálom,mert nekem személy szerint tetszett az új rendszer kinézete,és tényleg smooth, bug és laggmentes /a KK is az volt/.
Viszont ez részemről nem ellensúlyozza azt a sok kihagyott hasznos funkciót ami szörnyen bosszantó, és nem tudom mi rá a magyarázat.-lezárt képernyőre kitehető widgetek -volt,nincs
-vezeték nélküli tárolás -volt,nincs
-usb,fülhallgató csatlakoztatásánál felugró pop-up ablak -volt,nincs
-oldalra csúsztatás /alkalmazások háttérbe funkció volt,nincs
-smart lock nem működik
-értesítési ledek jelzése nevetséges, mintha nem is lenne
-csendes üzemmód nincs, szánalmas hogy lenémitott állapotban nem ébreszt a telócsak ha előtte bűvészkedek egy sort..
Akkuhasználat kb. ugyanolyan, memóriahasználat nálam KK alatt jobb volt, kamera kb. ugyanaz.
Ezzel szemben sajnos a mérleg másik oldalán nem nagyon tudok mit felhozni újdonságként.
Összefoglalva: az LG kiadott egy tényleg hibátlanül működő, de eléggé lecsupaszított, fapados 5.0-át.
Kár érte....
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Dexter-2000 #57433 üzenetére
Van már hozzá egyklikkes root is.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #57198 üzenetére
Teljesen egyetértek.
w333: lagg? Az eddig sem volt.
De 4 nap alatt találtam 4-5 bosszantó hianyosságot amit nem értek miért kellett mellőzni.
Nincs igazán baj a lollival, csak kissé fapadosra sikeredett. -
neo_xperia
senior tag
válasz
firemanus82 #57191 üzenetére
Működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged