Hirdetés
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Asztrofotózás
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nfsman20
tag
Hát igen... kicsit már tényleg nagy ez az 5,9"
szóval valahol 5,5 lenne az egészségesen használható határ. Jöhetne a V34, az tökéletes lenne tudásban és méretben is. Ezt sem értem az LG-nél, anno a G2-ben forradalmi méretű volt ez a 3000mAh-s akksi a többi 2200-2500-asa mellett, erre 3 éve megkotlottak ezen a szinten, sőt, visszaléptek a G5-nél. A többiek szép lassan lekörözik őket.
-
radicspeter1
őstag
Sziasztok, átcsusszanóban nexus 5 fórumról kérnék magam és a fórum társaim nevében is segítséget tőletek abban, hogy honnan érdemes rendelni eredeti vagy már ti általatok is bevált G2 akksit. Ugyanis a mi N5-ünkbe is beleférne a ti akkumulátorotok és ebben aztán a mi 2300mAh képest sokat jelentene. Köszönöm előre!
-
stefi68
addikt
Én meg szereztem egy régen vágyott 32 GB-os példányt, úgyhogy egy darabig biztos maradok az egyre fogyatkozó G2-es táborban.
Ezen most Google Edition van. Ezen élvezem a remek kamera tulajdonságait.
Sajnos nincs más kameránk, viszont ezzel igen remek videókat tudunk csinálni (pl. ma is) a családi eseményekről.Kb. 1 hónapig voltam mindenféle CM/AOSP alapú romokon. Bizony nehéz volt a visszatérés. Azután minden stock alapú csiga lassú volt.
Talán a Renzetti féle gyorsaságra bejött, de hát az a csicsa micsa átalakítgatás az nem annyira fogott meg.
-
SztiviVander
addikt
polarcell akku: 1nap 22ó működés, ez alatt 4ó43p screen gyári lollival. elsőre szerintem ez k.jó. ugyanezen a rendszeren, azonos használattal a gyári akksival 1-1,5nap és 3-3,5ó screen.
kikapcsolásig merítve (1-2% marad benne olyankor ugye) 3068mAh töltés ment bele, a gyáriba 1.5 évesen (akkor vettem az usb-s mérő biszbaszt) már csak 2700 körül, most meg már csak 2400 volt a max.szóval azt hiszem ez az erősen ajánlott kategória.
-
-
Igen, végülis lehetnek ott is olyan hasznos hozzászólások, amik itt nem lettek közzétéve.
Maximum tiltani lehetne a további hsz-ek írását és akkor annyival is átláthatóbb lehetne a fórum főoldal kedvenc topik listája, hogy onnan ki lehetne venni a Mélyvíz topikot kedvencek közül. -
norberto212
csendes tag
Elolvastam, de valamiért (valószínű a pánik hevében), már egyből telefon szétszedéses megoldásokról szóló oldalak kerültek elém. Valamiért e fölött átsiklottam. A linkelt fájl sem volt először elérhető. De végül is sikerült.
Arra esetleg van ötlet, hogy recoveryből miért nem tudtam telepíteni? Csak visszatért a recovery főképernyőjére.
-
norberto212
csendes tag
Millió köszönet nektek!!!!!!!!! Megmentettetek egy telefon vásárlástól! Lefutott a folyamat, sokadik próbálkozásra ugyan, de bejött a download mode. Kitkat volt nálam letöltve, mindjárt letöltök egy lollit és megy vissza az... a lényeg hogy innen már sínen vagyok! Köszönöm! (9% maradt az akkumulátorban
)
-
laskr99
addikt
Ebayen nem rendeltem még soha ezért néztem ezt a kettőt:
http://www.ebay.com/itm/LG-G2-D802-D805-LCD-Screen-Digitizer-Touch-Bezel-Frame-Black-Global-Version-/151674050661?hash=item23507a5865:g~0AAOxyYSdS~Uzy#shpCntId
http://www.ebay.com/itm/Black-Front-Frame-Full-Touch-Digitizer-LCD-Screen-Display-Assembly-Fr-LG-G2-D802-/361193918233?hash=item5418d5cf19:gd4AAOSwZG9Wl2Bn
Ezek gyáriak vagy utángyártottak? -
Hyoora
csendes tag
Tudom menyibe fog fájni. De a fél kijelző nem érzékeli mit nyomok rá. Plusz darabokra tört bal felő saroknál. Ahol am is potyognak ki a darabok. Volt gorillaglas cserém folt miatt. De am csak a szélén van ragasztás a kérdésem az volt h ha lebontom akk menni fog-e? És h akk is megcsinálják-e?
-
Köszönjük!
Csak azért nem próbáltam még ki, mert érdekelne még egy dolog vele kapcsolatban.
Szerinted lehetséges-e esetleges inkompatibilitás bármi téren, ha flash-elem ezt egy már viszonylag régebbi nightly-ra (10.23)?
Persze mindenképp csinálnék biztonsági mentést arról a fájlról, de ha netán bootloop lenne, akkor ugye nehézkes lenne visszamásolni eredeti helyéreBocsi, ha ilyen hülye kérdéseim vannak most, de mindenképp szeretnék elkerülni egy esetleges fél napos ROM-olás és újra belakást, mert legközelebb ilyenekre kb december közepén fogok csak jobban ráérni.
-------------------------------------------------------
@sgery: KDZ-vel sokan visszamentek már Lolliról KK-ra, de talán biztonságosabb megoldás, ha root és TWRP felrakása után flash-elsz egy zip-es KK-et.
-
Danny365
őstag
Egyelőre nem tudom még. Amivel találkoztam, az a Now on Tap (sok értelmét nem látom, használni nem fogom), meg az app persmission cuccos. Egy-két menü át van rendezve, meg ilyesmik, de látványos változás nincs.
Itt-ott vannak új animációk, amik tetszenek, meg talán a rendszer is fluidabb lett, de lehet, csak placebo. Gyorsnak viszont egészen gyors. Az viszont nekem szomorú, hogy pár alkalmazás, pl. Play Store, Youtube, szebben nyílik meg, mint a Samsungomon...
Igazából a legtöbb 6.0 feature olyan, hogy engem vagy nem érint, vagy nem érdekel.
Hívás, net, ilyeneket sajna nem tudok kipróbálni, mert nincs a telefonban SIM, a wifi megy normálisan. Elvileg a GPS nem működik.
-
Balazska15
senior tag
Nem kritizálás, de ha tessék helyett azt írtad volna, hogy CM távirányító akkor a későbbiekben aki keresi könnyebben megtalálta volna a kereső segítségével
-
NoroKings
csendes tag
Köszönöm a választ! Én azt olvastam, hogy hivatalosan kijön az 5.1.1 a G2-re. Akkor ez valamik humbák művek volt?
-
oba
addikt
-
-
Quqesz
nagyúr
eladogeppc,batai
itt lehet összehasonlítgatni sztem is G2.. -
Den Hadnagy
senior tag
Dehogy haragszom, hiszen felnőtt emberek módjára beszélgetünk, sőt, valahol egyet is értünk.
Nem ringatom magam ábrándokba a modern élet okozta elektroszmog kapcsán, csak annyit mondok, hogy ha nem muszáj, ne legyen még egy dolog, ami terheli a szervezetünket, hacsak nem feltétlenül szükséges. Mentesítésről sajnos szó sincs...
A téma valóban offba kanyarodik, legyen hát ez egy másik topic témája adott esetben
-
Den Hadnagy
senior tag
Nem zárom ki, hogy placebo-hatás, de pl. nekem rossz szokásom a párnám alatt tartani a telefont az ébresztés miatt, és sokkal jobban alszom, ha repülőgép-módban van.
Sugárzás-ügyben érdemes arra gondolni, hogy egy egyórás telefonbeszélgetés után milyen bizsergést érez az ember a fülénél. Ezért is szoktam át a BT-fülesre. Nem vagyok konteó-párti, de azért a saját érzékszerveimnek hiszek.
Attól, hogy nagy a szmog, meg en bloc a szennyezett levegő elkerülhetetlenül jelen van, azért próbáljuk nem letüdőzni a szemetet, meg hasonlók, nem?
Szvsz ugyanígy van a sugárzással is... nem kell túlmisztifikálni, de pár óvintézkedés nem árthat.
-
norbert1998
nagyúr
Sajnos szét lett bombázva az egész.
Telegramra meg nem akarok menni, vannak vagy kétszer annyian, napi 1000 komment... Jó, igaz, chat-szerűbbek, szóval sokkal kisebb mondanivalókkal van, de akkor is, sajna nem opció. Annak a közösségnek vége.
Itt-ott megtalálni embereket
Danke schön, es ist jetzt gut
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB 8GB RAM
- OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Sony Xperia XA2 Silver mobiltelefon
- Apple iPhone 16 128GB Fekete és Fehér Színben Bontatlan Új 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest