- NVIDIA® driverek topikja
- OLED monitor topik
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutaj01
aktív tag
A GSM hangprobléma az OptimusG3 romra történt csere során sem akar elmúlni... Egyszerűen már nem tudom mi a szar lehet... Teljes wipe volt... Még az internal is. Próbáltam egy két féle mixer.path fájlt is, de a hívás minőség ugyanúgy katasztrófa. Zajszűrés on/off is volt... Kezdem feladni :S :S Most megint visszajöttem CloudyG3-ra. Ugyanúgy totális kipucolás után de természetesen fos. Szép szóval.
Gondoltam visszateszem az 1.2-es Cloudy-t, ott frappolt minden, csak éppen nem találom sehol :S Nincs meg esetleg valakinek? Megköszönném, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- La Quimera early access beszámoló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Politika
- NVIDIA® driverek topikja
- OLED monitor topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Bundle topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest