Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
Szerintem igen. Ott van pl egy kisebb modell, a G4S. Még érkezik rá frissítés, de egyre lassabb. Felzabálja az erőforrásokat a frissítés. Teljesen betelik a tárhely, hiába minden tisztítás, takarítás, felzabálja a memóriát is.
Ha már készítenek frissítést, akkor gondolom tesztelik is. Nekik is látni kell, hogy meghal tőle a telefon. -
Laca0
addikt
Látom, hogy sok embernél probléma az akku. Sajnos ez a jelenség fenn áll a későbbi modelleknél is. Én már a G6-ba sem tudtam normális akkut rakatni. Elvileg gyári, de ki tudja... viszont 2 éves gyártású. Alig bír többet, mint a kicserélt akku. És nem csak a merülés a gond, hanem instabil tőle a telefon. Belassul, szinte lefagy hosszú másodpercekre. Bár nem tudom, hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás, de kb egyszerre jelent meg ez a két hiba (merülés és instabilitás). Úgyhogy én már átpártoltam az LG-től egy olcsóbb, de jelenleg jobbnak tűnő márkára. Ezt már annyira nem sajnálja az ember 2-3 év múlva félretenni. Úgyhogy a G2 mellé a G4 és a G6 is fiókba került. RIP
-
Laca0
addikt
A múltkor kijelzőt cseréltem a telóban, akkor minden normálisan ment. De egy ideje hullámzik a kép a kijelzőn fényképezés alatt. A fényképek jól sikerülnek, de nagyon zavaró az a hullámzás.
Van valami ötletetek mi lehet az oka? -
Laca0
addikt
válasz
kuyarashi #75806 üzenetére
Ez jó
Csoda, hogy még nem esett neked senki
Ha nem használod a telefont, persze, hogy nem fogyaszt. Nekem is volt olyan hétvégi napom, kezembe sem vettem, nem hívott senki és 4%-ot fogyasztott csak egész nap
De ez nem releváns, ebből nem lehet megítélni egy telefont
Bocs! Csak olyan vicces volt. Régebben, a SOT háborúk alatt égett a topic 1-1 ilyen hsz miatt -
Laca0
addikt
válasz
kuyarashi #75797 üzenetére
Hmmm. Most mit mondjak erre?
Szedtél már szét G2-est?
Lehet, hogy az lcd és az akku között van még egy ilyen magnézium ötvözet lap, de az én felvetésemen ez nem változtat semmit. Tehát nem a merevítő kerethez van rögzítve az akku.
A magnézium egyébként elég puha fém, biztosan hajlékony az ötvözete is. Vékony lap formájában még az acél is hajlékony. -
Laca0
addikt
válasz
Balathruin #75792 üzenetére
Persze tudom. Azt hittem, hogy egyértelmű a szmáljiból, hogy poénnak szánom, természetesen nem gondolom komolyan, hogy az eséstől megvédi a GG.
De azt komolyan írtam, hogy nem tört el a GG az eséstől. Az tényleg ép maradt. Valószínűleg azért mert pont telibe találta a csempét.
Az lcd szerintem az akku súlyától törik el, mert direktben rá van ragasztva. Nem egy teherviselő kerethez van rögzítve, hanem gyakorlatilag csak egy üres rekeszbe van betéve. Semmi rögzítés. Csak azért nem lötyög benne, mert oda van ragasztva az lcd-hez. Ez nem a legjobb megoldás, de hát... nem kell dobálni... -
Laca0
addikt
válasz
kuyarashi #75789 üzenetére
Veszek rá üvegfóliát.
Amúgy meg hiába volt gorilla a gyári kijelző, a 1,5m-ről pofára zuhanást nem élte túl
Vagyis de! Hülyeségeket beszélek! A kijelző felülete, digitizer teljesen ép maradt!
Az lcd tört ketté alatta.
Ha valakinek van kedve szétszedni, adok ajándékba egy tökéletes, gyári digitizert -
Laca0
addikt
Sziasztok!
Tegnap végre megjött az új kijelző és újra életet lehelhettem a G2-be
Ez még mindig egy nagyon szép és jó, gyors telefon
"Gyári" megjelölésű kijelzőt rendeltem kerettel együtt. Rajta van az LG logo is. 1-2 helyen nem sikerült tökéletesen, résmentesen visszapattintani a hátlapod, de igazából csak közelről látszik. Viszont tokban van, ott meg egyáltalán nem látszik
A zasszony használja, én már G6-on vagyok, de nem volt rossz érzés újból kézben tartani, tesztelgetni... sőt.. -
Laca0
addikt
válasz
preludium975 #75766 üzenetére
Én is ezt használom, már 1 éve.
-
Laca0
addikt
válasz
preludium975 #75722 üzenetére
Nekem csinált ilyet egyszer a messenger.
Onnan jöttem rá, hogy figyeltem utána gyakran az akku fogyasztást, hogy melyik alkalmazás meríti. Akkor láttam, mekkora csúcsot dönt a messenger. Letöröltem, feltettem a lite verziót, utána nem merült.
A lite nem igazán tetszett, úgyhogy pár nap múlva visszatettem a normál verziót, de utána már nem volt ilyen Titanic effektus. -
Laca0
addikt
válasz
preludium975 #75686 üzenetére
Cseréltél kijelzőt?
Valaki küldjön már privátban megbízható helyet, honnan lehet rendelni kijelzőt! Köszi!!!
-
Laca0
addikt
válasz
Balathruin #75684 üzenetére
Én is arra gondolok, hogy az eséskor (üveggel lefelé placcsant telibe) az akku súlya adott olyan nyomást az lcd-nek, hogy megroppant.
Csak fura ez az elég határozott vonalú, függőleges, egyenes törés. -
Laca0
addikt
BÚÉK MINDENKINEK!
Nekem nem jól záródott az év: a feleségem leejtette a telefont és az LCD eltört belül hosszában, kb 2/3-ad szélességben. Mindezt úgy, hogy a digitizernek semmi baja!
Tehát még egy hajszálrepedés sincs a felületen és érzékel is rendesen! Csak hát a kijelző 70%-a halott.
Hogy lehet ilyen?!? -
Laca0
addikt
Gyerekek! OFF-ba rakjátok légyszi, ha más telefonról van szó. Egy-egy bejelentés elkerülhetetlen, de a hosszas ismertetést légyszi hanyagoljátok!
Köszi! -
Laca0
addikt
Szolgálati közlemény!
Gyerekek! Tudom, hogy lassan kikopnak a G2-k az aktív használatból és elkerülhetetlen a "mire cseréljek" téma, de ha úgy gondoljátok, hogy fontos itt megosztani a tapasztalatokat, véleményeket más telefonról, akkor tegyétek OFF-ba a hsz-t légyszi!
Valamint tapasztalatokról kérdést feltenni az adott készülék topic-jában kellene feltenni.
Köszi! -
Laca0
addikt
Én már G4-en vagyok, de a feleségem használja folyamatosan a G2-t. Nincs baja vele, pedig nem kíméli. Nem külsőleg, mert flip tokban van, az jól védi. Folyamatosan megy rajta minden. Minden kommunikáció állandóan bekapcsolva, megy a fb, szinkron, böngészés.
Az egyetlen problémája az elég gyenge antenna. Jó térerőnél szuperül működik, de árnyékolt helyeken hajlamos akadozni, torzulni a hang.
Most gyári rom van rajta, de azt sem tudom, hogy melyik, mert 1 éve már nem volt a kezemben -
Laca0
addikt
Kérlek benneteket, hogy más típusú mobilról csak OFF módban kommenteljetek. Köszönöm!
-
Laca0
addikt
Skacok!
Kérek mindenkit, hogy ne csináljatok már "milyen telót vegyek" ill. telefon teszt topicot ebből!
Ez a topic a G2-ről szóljon!
Köszi! -
Laca0
addikt
válasz
tirszin #74067 üzenetére
Jó minőségű, vékony üvegfólia kell rá. Bár én a G2-n csak normál fóliákat használtam, a többi telefonon a családban és a most használatomban lévő G4-et is már üveg védi. Egyáltalán nem rontott az érzékelésen.
G2-re azért javaslom mégis inkább a hagyományos fóliát, mivel a kijelző szélei erősen le vannak kerekítve. Itt a topicban többen panaszkodtak olyan üvegfóliákról, hogy az ívelésnél elálltak a kijelzőtől. Kb. 50% az esélye, hogy így jársz. De ha itt egy kolléga ajánl egy konkrét eladótól egy konkrét tipust, akkor bátran megveheted, nem ront majd az érzékelésen.
A zsebkopás sajnos ismert fogalom minden mobilos körben! Persze vannak kivételek, lehet, hogy rajtuk lötyög a gatya, vagy selyem nadrágban járnakDe egy jó farmer, főleg a gyárilag koptatott fazon, tele van olyan mikrorészecskékkel, melyeket nem lehet látni, kimosni, de ott van a szövet réseiben. Egy passzosabb nadrágnál bizony karcolgatja a kijelzőt. Ezért is jobb egy fokkal tokban tartani, mert annak a pereme kicsit távolabb tartja a szövetet, kevésbé dörzsölődik.
-
Laca0
addikt
Boldog Új Esztendőt mindenkinek!
Kérem, hogy az új évben is tegyétek off-ba a 'kifelé kacsintgatós' hozzászólásaitokat. Köszi!
-
Laca0
addikt
válasz
ClioRS #73813 üzenetére
Nem off, a telefon magától tudja. Persze csak ha kint is havazik
Az időjárás app csinálja, ha már egyszer be volt állítva a helyszín és a záróképernyő beállításokban bepipáltad az időjárás animációt.
Akkor feloldás előtt a záróképernyőn havazik. Vagy éppen esik, vagy villámlik.
Néha előfordul gyenge esős időnél, hogy a vízcseppeket le akarom törölni a kijelzőről -
Laca0
addikt
Sziasztok!
Úgy látom, hogy egyre többen használtok exodus rom-ot. Ha valaki készítene egy leírást a rom-ról és a felrakás módjáról, trükkjeiről, akkor szívesen felraknám az összefoglalóba.
-
Laca0
addikt
Betettem az összefoglalóba a hamis akku felismerésére szolgáló segítséget SztiviVander és stefi68 jóvoltából.
Szerviz otthon - akkumulátor kiválasztása - -
-
Laca0
addikt
Korábban már írtam, hogy a 2. G2-m teljes felújítás után ugyanúgy gyengélkedik a térerővel, mint korábban ő is és elődje is
A feleségem használja egy ideje, de kéri vissza a Magna-t, mert azzal nem voltak térerő gondok.
Én már G4-et használok, ez jobb. Érdekes, hogy ez a probléma nem általános... Lehet, hogy csak itt vidéken gond ez, lehet, hogy itt sokkal kisebb a lefedettség. -
Laca0
addikt
Én G4-re váltottam, most már a feleségem használja a G2-t, úgyhogy továbbra is képben vagyok.
Bár teljesen eltérőek a telefon használati szokásaink, nála is 2 napot bír általában, de van amikor csak 1-et. -
Laca0
addikt
válasz
#99499520 #72297 üzenetére
Az az érdekes, hogy vadiúj telefonnál, vadiúj akkuval sem tudott eddig senki sem 7 óra sot-ot, az 5 órát is csak alulról közelítették, minimál fényerővel, 2G-n.
Ebből az aspektusból viszont irreleváns, hogy hogyan van töltve a teló!
Ha nálad tényleg 7 óra a sot, akkor az valami speciális szoftverállapot és a bolygók együttállása eredménye, nem a töltési szokások.
2 éve G2-zök, nekem is ugyanaz a töltési szokásom, mint neked, este ráteszem, reggel leveszem. 2 év alatt 2* volt szervizben akku problémával (is).
Barátommal együtt vettük anno a telókat. Ő napközben tölti, amikor ráér, nem is mindig megy 100%-ig... neki a mai napig is jó az aksija...
Úgyhogy 10-15 éves szokásomat most én megváltoztattam és áttértem a napközbeni töltögetésre a G4-en. Majd az idő megmondja, jól tettem-e.
Egyébként G4-es topicban is van egy "feri" aki hihetetlen sot idővel borzolja a kedélyeket. Kiderült, hogy csak este, sötét szobában netezik wifin. Az autó fényerő szinte nullára leviszi a megvilágítást, és még így is a bolygók együttállását érezzük a háttérben... -
Laca0
addikt
válasz
GhostHunter #71944 üzenetére
Szívesen segítenék, de nagyon messze vagyok.
-
Laca0
addikt
válasz
GhostHunter #71940 üzenetére
Akkor ha nem csináltál valamilyen zárlatot, ami tönkretette az elektronikát, akkor valamelyik csatlakozással van a baj.
(egyébként az új akkura is rámérnék a helyedben, mert lehet, hogy 0-ra le van merülve) -
Laca0
addikt
válasz
GhostHunter #71935 üzenetére
Pl. nem jó az aksi, csontra le van merülve.
-
Laca0
addikt
válasz
nico9519 #71916 üzenetére
Egyszer nekem is hülyéskedett a kijelző.
Mielőtt elküldtem volna szervizbe, levettem a kicsit már elhasználódott kijelzővédő fóliát...
és láss csodát, megjavult a kijelzőszóval ha van rajta, annak a koszolódása is okozhat ilyet.
Páromnak a képernyőzár feloldással voltak bajai, ott egy kis pucolás szemüvegtisztítóval megjavította.
Remélem, neked is csak ilyen bajod van vele. -
Laca0
addikt
válasz
[lAyCsI] #71833 üzenetére
Márpedig ez tényleg lehúzós eset! Ha az LG kiadta a csereigazoló lapok, kötelességük a cserét megoldani! Nem elküldeni günternek, hogy hátha rámelegít egy kicsit az alaplapra és már jó is...
Lehet, hogy nálad tényleg a fogyasztóvédelem lesz a megoldás! (írd majd meg itt a fórumon, hogy melyik ez a cég, hogy mindenki elkerülje őket)
Amit javaslok, hogy küldj egy tértivevényes levelet ennek a cégnek, hogy legyen nyoma a reklamációnak. -
Laca0
addikt
Még valami: a G4-es topicban utánajárt az egyik tulajtárs bizonyos dolgoknak: EU régiókódos, bizonyíthatóan EU-ban értékesített készülékre ugyanúgy vonatkozik a termékszavatosság 2 év, mint a magyarra. Ez olyan hibák javíttatásánál jön jól, ami közismerten típushiba. Ilyen a G4-nél a "bootloop" probléma.
G2-nél nem is tudom, hogy mi lehet... talán a gyenge antenna... más hibája szerintem nincs is......ja meg a sárgulás, bár én azzal 2,5 év alatt sem találkoztam...
-
Laca0
addikt
válasz
[lAyCsI] #71823 üzenetére
Ha csereutalványt kapsz az LG-től, akkor kötelesek cserélni egy újra, vagy ha azt nem tudják megtenni, akkor másik készülékbe be kell számítani az árát (elméletileg pénzt is kérhetsz vissza, de azt nem szeretnek adni).
Itt nem alternatíva, hogy még ők is küldözgetik valahová!
Ha nem hajlandók cserélni, akkor mond meg, hogy mész a fogyasztóvédelemhez! Én már többször alkalmaztam ezt és mindig bevált. A lényeg, hogy te tudd a jogaidat és legyél határozott! -
Laca0
addikt
válasz
[lAyCsI] #71652 üzenetére
Mióta van szervizben? Visszaolvasgattam, de nem találtam konkrétan meg.
Amikor másodjára bent volt a G2-esem 2 hét után felhívtam a Váci úti központot (ott adtam le). Tájékoztattak, hogy kapacitáshiány miatt a tmx-be küldték. Én mondtam, hogy ok, de hogy áll most a javítás? Utánanézett a rendszerben, de csak annyit látott, hogy javítás alatt. Kedvesen megkértem, hogy ugyan érdeklődje már meg, hogy mégis mikorra várható, mert nagyon fontos lenne mielőbb megkapnom, a munkámhoz sok mindent használok rajta. Fél óra múlva visszahívott, hogy sikerült egyeztetnie a tmx-el, már készen vannak, pár napon belül visszaküldik a Váci útra. Itt kicsit értetlenkedtem, hogy mit ülnek rajta és az ügyfélszolgálatos elintézte, hogy ő küldött egy futárt a tmx-hez, ami elhozta onnan a telefonomat. Így 3. napra megkaptam. Amúgy a tmx összevár pár telefont és egyben visszaküldik a Váci útra.
Ezt csak azért írtam le, hogy nem mindig a keménykedés vezet jóra, van amikor kedvesnek és megértőnek (de közben határozottnak) kell lenni. Alapból nagyon segítőkészek a Váci úti ügyfelesek! -
Laca0
addikt
Tavaly szeptemberben cserélték a telefonomat 3 javítás után. Gsm boltos. Most az akku drasztikusan merül, egy éjszaka 40%-ot.
Szerintetek ilyenkor újraindul gar? Az akkura van ilyenkor 1 év? -
Laca0
addikt
válasz
[lAyCsI] #71589 üzenetére
Még a szerviz meg fogja kérdeztetni, hogy a bolt igényli-e a hibás készüléket. A hivatalos magyar LG partnereknek elég a csereigazoló levél, az alapján akár még a teljes vételárat is visszakaphatod. Az egyéb forrásokból dolgozó gsm webshop visszakéri a hibás készüléket és ad másikat vagy a jellegi áron levásárolhatod.
-
Laca0
addikt
Be lehet-e valahogy állítani azt, hogy a telefon fixen a 800MHz-es LTE hálózathoz csatlakozzon?
Nálunk elég gyenge a jelszint és azt gyanítom, hogy az 1800-as frekvenciát használja, mivel kb. 1,5km-re van a torony. 800MHz-en sokkal erősebbnek kellene lennie. -
Laca0
addikt
válasz
akooos #71576 üzenetére
Nem feltétlenül!
Egy cserére jogosító bizonylatot kapsz az LG-től, de a gsm bolt, ahol vetted, nem kötelezhető arra, hogy visszaadja a vételárat! Ha van neki másik G2, akkor azt fog adni! Legfeljebb ha mégsem azt kérsz, akkor a napi áron beszámolják egy másik telefon árába! Tehát hiába vetted 180e-ért, ha most 82e. Akkor most csak 82e-ben számolják be! Én is így jártam tavaly szeptemberben!
Nagyon ritka az, amikor az eredeti vételárat megkapod!
Ellenpélda: Én egyszer visszakaptam az LG tévém vételárát egy nagyobb elektronikai áruházban a második meghibásodás után. Nagyon jól jártam, mert még aránylag magas áron vettem 1 éve és az árából -kevés ráfizetéssel- nagyobbat tudtam venni. -
Laca0
addikt
Most sokmindenkinél problémás az akku és nem csak G2-nél!
Az én telóm még nincs 1 éves (bár lehet, hogy 2 évet raktárban állt), mégis megjelent kb 1 hónapja ez a probléma. Csináltam már factory reset-et, de igazából nem állt vissza a megszokott szűk 2 napra az üzemidő. Továbbra is fenn áll, hogy nem bír ki 1 napot sem.lejbi!
A "google play-es problémát" hogy oldottad meg? -
Laca0
addikt
Sziasztok!
Pár hete azt tapasztalom, hogy ha a hálózat LTE automata, akkor a telefonom nagyon gyorsan merül. 1 napot sem bír ki, napközben rá kell tölteni. De ha átállítom fix 2G-re, akkor kibír rendesen 1 napot (40-50% marad estig).
Az Telekom LTE hálózat elég gyenge nálunk de már korábban is ilyen volt, mégis gyakran elvoltam 2 napig 1 töltéssel. A telekom azt mondja, ők nem változtattak semmin.
Reggeltől estig megy a wifi. Viszont ha bekapcsolom az adatkapcsolatot is, akkor JAVUL az akku! Most kibírja estig töltés nélkül.
Érti ezt valaki? -
Laca0
addikt
Sziasztok!
Egyre több mindenkinek van baja az akku idővel.
Nekem is zuhanó tendenciát mutatott, pedig még alig múlt fél éves. Már közel 2 éve G2-t használok, csak ősszel cserélve lett egy zsír újra (bár nem tudom, hogy a raktárban mióta állt!...)
Eddig ha nem volt nagy forgalmam 2 napot simán kibírt úgy, hogy 25% alá nem ment, ha erősebb napom volt, akkor 50% alá ment, ezért este rátettem a töltőre. Most örülök, ha nem kell napközben is rátöltenem!
De nem is az akkuval van a gond, hanem valami az android rendszerben. Csináltam egy rendszer visszaállítást és az első nap már sokkal jobb volt az eredmény. Viszont még mindig az android rendszer az első a fogyasztási listán. Régebben a kijelző volt a legnagyobb fogyasztó, pedig a használati szokásaim nem változtak meg.
Ezzel a problémával érintett több LG típus és több android verzió is az ismeretségi körömben, családban.
Nincs erről infója valakinek? -
Laca0
addikt
válasz
Feri1977 #70767 üzenetére
Kedves Feri1977!
Decemberben már egyszer eljátszottad ezt a kijelzőidő-méregetéses sírást! Akkor kértelek, hogy változtass a hozzáállásodon. Most ismét elővetted a témát. Azt írod, hogy érthetetlen a merülése, nincs rajta semmi, de a screenshot-okon látszik, hogy tele van ikonokkal az értesítési sáv. Tehát nem 1, nem 2 rezidens alkalmazást futtatsz folyamatosan, amit természetesen meríti. A root-olás sem javít a helyzeten. Tegyél fel rá egy gyári rom-ot és használt úgy egy darabig. Ha úgy is merül, akkor vidd vissza a telefont, hogy nem jó az akku.
De ha sok a dolgod, minek kezdesz bele buherálásokba? Majd ha időd lesz, akkor csináld.
Szerintem most megválaszoltam az összes kérdésedet, úgyhogy remélem nem szórod tele a topicot a továbbiakban ezzel a témával. Köszi! -
Laca0
addikt
válasz
Feri1977 #70679 üzenetére
Biztos, hogy valami szoftveres dolog.
Nekem 1 éve volt hasonló problémám, akkor egy gyári visszaállítás és válogatott alkalmazás visszatelepítés megoldotta. A facebook sokat leszív, de a viber sem kíméletes.
Valami most is vagy ezekkel van, vagy a google pakol be valamit, mert mástól is hallottam, hogy néhány hete gyorsabban merül az lg telefonja. Szerintem nem véletlen. -
Laca0
addikt
válasz
Feri1977 #70659 üzenetére
Nekem reggeltől estig megy a net. 3 emailt, naptárakat, időjárást szinkronizál, időnként fórumozok pár percet. Napi kb 3 órát telefonálok. Gps, nfc állandóan be van kapcsolva. Fényerő 67% fixen.
Korábban kibírta a következő nap végéig a töltés, de néhány hete gyorsabban merül. Estére mostanában 50-60% az akku. -
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Barátomnak az autójába Parrot bluetooth-os kihangosító lett beépítve (ez az egyik legjobb tipus).
Ha a G2-vel hívom, akkor nagyon zúg nálam, de értem kb. a beszédet, de ő alig hall valamit. Nemcsak az értéssel van a baj, hanem csak időnként hallja, hogy beszélek.
Ha a másik telefonommal hívom (egy olcsó Alcatel), akkor alig zúg és teljesen érthető a beszéd mindkét félnél.
Amikor bekapcsoltam a hangjavítást a G2-n, akkor valamelyest javult a helyzet, de még mindig nem túl jó.
Ha leveszi a kihangosítóról és kézbe veszi a telefont, akkor tökéletesen tiszta a hang, észre sem veszem, hogy autóban van. Tehát nem a hálózattal van a baj (amúgy mindkét telefonom tcom-os, a barátomé meg telenor-os).
Mi lehet az oka, hogy a G2-vel ilyen rossz a hívás?!? Mi köze lehet a telefon tipusnak a túloldalon lévő bluetooth kihangosítóhoz?!? -
Laca0
addikt
válasz
stefi68 #70197 üzenetére
Én már win10-en vagyok jó ideje, de anno win8-on frissítettem a telót utoljára, amikor is mindenki azt mondta, hogy azon nem lehet. Simán működött.
Szóval pontosabb hibaüzenetek hiányában nem lehet megmondani, hogy tényleg az op.rendszer, a driver a hibás, vagy user error.Off:
a win8 és a win10 is az első frissítésig működött furán, utána teljesen jó volt. Nekem most már a win7 nyűgösebb, mert ha újra kell telepíteni egy gépet, órákig kell frissítgetni, hogy naprakész legyen. -
Laca0
addikt
válasz
sanyika987 #70195 üzenetére
A legfrissebb drivert használtad?
Közvetlenül alaplapi usb portba dugtad?
Az lg szoftvere fel van telepítve és fut is?pityaa23
Biztosan segít, viszont után azért szelektálj az appok között. -
Laca0
addikt
CartmanLand0!
Kérlek, hogy így telefonszámot, elérhetőségeket direktben ne írj a topikba, mert hirdetésnek minősül.
Köszi! -
Laca0
addikt
válasz
norbert1998 #69252 üzenetére
A szabad memória nem jó ám semmire
Ez egy elég meredek kijelentés, nem gondolod?!?Akkor térj vissza egy 256MB-os telefonra és meglátjuk, hány perc múlva szeretnél visszatérni
Gondolom arra gondoltál, hogy az android úgyis szabadít fel magának memóriát, ha kell, de maga a memória felszabadítás is idő, ami lassítja az alkalmazások indulását.
Plusz azért érdekes még az "alapból szabad" memória, hogy a saját felhasználói appjaim mennyire férnek el a memóriában anélkül, hogy ki kelljen lőnie a rendszernek a háttérben.
Volt, hogy vissza kellett térnem egy 512-es telóra, majd egy 1GB-osra átmenetileg és a 250-400MB szabad ram kevés volt, a felét sem tudtam használni a szokásos alkalmazásaimnak. -
Laca0
addikt
válasz
dSERiES #69228 üzenetére
Váltani nem érdemes szerintem G4S-re, viszont az nem rosszabb a napi használatban, mint a G2!
Mindkét gyereknek olyan van és nagyon meg vannak vele elégedve! Nyüstölik rendesen!
Hiába kevesebb benne a memória, ugyanúgy 800MB szabad alapból. A tárhelye szerény, viszont bővíthető SD- vel.
Úgyhogy új telefonnak jó alternatíva, de csak úgy egy G2-t lecserélni nem éri meg szerintem. -
Laca0
addikt
Menjetek most már pezsgőzni!
Gyors ROM-okban gazdag, sárgásodás-mentes, boldog Új Esztendőt kívánok mindenkinek!
-
Laca0
addikt
válasz
akooos #68424 üzenetére
Írtam egy hosszú választ, de csak kitöröltem...
Inkább röviden:
Nem azt mondtam, hogy minden esetre igaz, amit írtam, hanem a topicban töltött másfél év megfigyelése, saját tapasztalataim és némi műszaki ismeretek-tapasztalatok alapján általánosítottam. Minden amit írtam megalapozott, nem a levegőbe beszélek.
De mindenkinek megvan a joga a vélemény-nyilvánításra, ez nem politikai fórum
Tehát utoljára: én nem azt állítottam, hogy minden esetre igaz, amit írtam, hanem hogy általában ez lehet a háttérben. Ha van is néhány kivétel, attól még igaz lehet a tézis. -
Laca0
addikt
válasz
vadászcsiga #68403 üzenetére
Ilyesmi problémám csak a hr előtt volt a lollival, azóta semmi hasonló nincs. Nem tapasztaltam ilyeneket, amiket leírsz.
-
Laca0
addikt
Több témához szólnék hozzá, de most nem keresgetek vissza, hogy melyik kérdés kitől hangzott el.
1. sárgásodás: az eddigi tapasztalatok alapján olyanoknál fordul elő, akik gyakran túlmelegítik a telefont. Sok játékkal esetleg filmezéssel, egyebekkel. Nekem nem volt 1 év alatt, barátomnak pedig több mint 1 éve sárgásodás. Nagyon ritkán, rövid ideig játszunk csak, időnként 1-1 film, de legtöbbször azt sem tudom egyszerre végignézni időhiány miatt. Viszont 24 órában megy a wifi, mobilnet, gps, nfc (mondjuk én éjszakára kikapcsolom a netet, mert az éjszakai üzenetekre gyakran felébredtem). Tehát ezek biztosan nem okoznak problémát
2. akku: én sok-sok éve éjszaka töltöm a telefonjaimat 500-600mAh-s töltővel. Csak ritkán kerülök olyan helyzetbe, hogy nappal rá kell töltenem. 4-5 éves telefonom is 70-80%-os kapacitással bír. Barátom gyakrabban töltögeti napközben, gyorstöltővel. Egyikünknek sem volt még akku baja egyik telefonunkkal sem. Ebből én arra következtetek, hogy az akku élettartama nem a töltések számától és mikéntjétől függ a legjobban, hanem a használat módjától. Tehát szerintem ha valaki sokszor meríti gyorsan, vagy sokszor hagyja nagyon lemerülni, az okoz nagyobb kárt benne, ami rövidíti az élettartamát.
3. recsegés: alapból nem recseg, de ha már egyszer valami miatt le lett véve a hátlap, akkor utána már nem ragad rendesen vissza, emiatt megjelenik a recsegés (tapasztalat). Olyat tapasztaltam már, hogy zsebben hordás miatt elcsavarodott a telefon, de vissza tudtam teljesen egyenesre csavarni. Nem lett semmi baja, de azért nem árt erre is figyelni.
4. szoftver: a lolli is jó, nincs nagy különbség az előzőhöz képest. Talán egy kicsit "frissebb" a kinézete. Fagyás sohasem volt egyik rendszeren sem. Barátom G2-ese sem fagyott sohasem. KDZ-s frissítés után /nem közvetlenül, hanem 2-3 hét után/ voltak furcsaságok. Gyári visszaállítás viszont megoldotta. Hiába volt a KDZ előtt és után is HR, akkor is jelentkeztek problémák. Utána viszont már nem volt gond.
-
Laca0
addikt
válasz
pityaa23 #67977 üzenetére
A legjobb az lenne, ha el tudnád vinni a Váci útra és megvárnád, hogy csináljanak vele valamit (sw csere, antenna fólia csere, esetleg mikrofon csere). Utána teszt. Ha még mindig nem jó, akkor alaplap csere lesz a következő művelet. Lehet, hogy még azt is megvárhatod.
Mivel én csak bevinni tudtam személyesen, megvárni ill. érte menni nem, 3 hónapomba telt a gariztatás... még úgy is, hogy az első alkalommal másnapra már kész volt a javítás, de mire eljutott hozzám és én is le tudtam tesztelni, már megint sok idő eltelt. Azt még azért hozzá kell tennem, hogy az első alkalommal nem csak hangproblémám volt, hanem gps és hálózat eldobálás is. -
Laca0
addikt
válasz
Feri1977 #67934 üzenetére
Már egyszer kértelek Feri1977, hogy ne keltsd itt a feszültséget a topicban!
Egy ideig elment, hogy jót röhögtünk rajtad, de most már elpattan a cérna, úgy látom mindenkinél!
Kérlek, add el a G2-es telefonodat és vegyél valami felül jack dugós, 5000mAh-s akkuval ellátott, brutálisan jó kamerás de pici videofájlt rögzítő (bár ilyen a mesében sincs) telefont és boldogítsál mást!
Vagy maradj itt, de szorítkozz a telefon és tartozékai használatával kapcsolatos hozzászólásokra. Hidd el, értelmes kérdésekre szívesen válaszolunk és segítünk! -
Laca0
addikt
Hol vagy Feri1977!?!
Már várom az írásod, hogy miért van rossz helyen a mikrofon vagy az usb csati!!!esetleg a hangszóró?!? Valami csak rossz helyen van még na!
Ember ennyit még nem szenvedett egy jó telefonnal!!! -
Laca0
addikt
válasz
Feri1977 #67732 üzenetére
Hihetetlen, hogy mennyi bajod van...
Téged nem a .amsung küldött ide, hogy rombold a renomét?!?
Nadrág zseb - bármennyire a praktikus - az egyik legrosszabb tárolóhely. Nemcsak hogy karcolódik-kopik, hanem még el is csavarodhat. Nekem már 2* kellett visszacsavarnom a G2-t
Hogy miért karcolódik a nadrágzsebben?!? Elég, ha a mosóporból bent marad néhány kristály szemcse! Úgyhogy vagy elfogadod, hogy karcos lehet a telefonod, vagy 0 percesen ráteszed a fóliát és a tokot! Ez van.
Vannak nagyon jó minőségű crystal clear fóliák, melyek szinte észrevétlenek a kijelzőn, mégis hatásosan megvédik. A jobb minőségűek 6-10 hónapig is szépek, az olcsóbbakat 2-3 havonta cserélni kell. -
Laca0
addikt
válasz
vadászcsiga #67661 üzenetére
Tudom-tudom... de ez legalább nem foglal helyet
Egyébként a legnagyobb extra benne szerintem a rácsháló egyedi beállítása! Nálam most 6*6 és így szinte nem is kisebbek az ikonok, viszont sokkal többet ki tudok tenni! A naptár mellett nekem eddig 6 ikon fért ki, most 12
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Iphone 13 Pro 128gb
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest