- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokobe
őstag
-
kokobe
őstag
Baromi sokat fejlesztettek rajta és nagyon jò lett.De egy tv-t nehogy màr a fostos smart rendszere adjon el.Plusz sose hasznàltam smart rendszert mindig a pc-m volt az.De idén tényleg nagyon jó a smart rendszerük a trustedreview írja is.
Amùgy tv shootout 2018 most volt a nagyteszt a végén mint tavaly is megint a panasonic diadalmaskodott. -
törölt tag
Műszerem nincs, de a Samsung tévém kalibrált, és a C8 Warm 2 (illetve Game módban a W40) beállítása szemre nagyon közel áll hozzá. Nekem a kalibrált Samsung rövid ideig tűnt csak sárgásnak, most a többi beállítást látom hidegnek.
Megnéztem 10-es élességen a Passengerst (4K), és ezzel tényleg éles is volt, de filmszerű is maradt. Köszi a tippet, nagyon klassz, szerintem hagyom ennyin. (Furcsa, hogy az élességet feljebb tolva mintha szaggatna is a lejátszás. De erre majd visszatérek, miután normálisan beállítottam a NAS-t. Jelenleg kb. az összes ellenjavallt hálózati beállítást sikerült felvonultatom vele, 4K-nál a Kodi szokta is jelezni, hogy lassú a forrás.)
-
törölt tag
Köszi mindkettőtöknek, megnézegetem még ezeket is. A 0 biztos, hogy már homályosabbnak látszott, mint amilyennek szerintem lennie kéne. Nem tudom, melyik az, amikor nem nyúl bele a képbe. (Lehet, hogy éppen a 0, csak hirtelen furcsának tűnt.)
(#50) Ijk: Külön moziszoba az más, de nappaliba projektor, brrr.... fúj.
Pedig megfordult már a fejemben.
-
Ijk
nagyúr
Talán mert semmilyen szuper kepminoseg nem alternativa egy 150"-os vetített kepre.
Nyilvan minden egyeni preferencia, de 77"-os kijelzoert akkor sem adnék 800k-nal többet. De mondjuk én400-500 felett mar csakis projektorban gondolkoznek, mert ha legalább már esszerutlen osszegeket elszorok, akkor az csakis hobbi lehet. Egy vetítő szoba epiteset, fenykontroll tervezeset, projektor teljes telepiteset inkabb tartom hobbi szintnek mint egy tv kicsomagolasat. Ami ráadásul rohejesen eltorpul egy jo minőségű vetített kép mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Sikerült kipróbálnunk az új, Alpha9 képfeldolgozó processzorral ellátott LG C8 OLED tévét.
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Háztartási gépek
- Amatőr csillagászat
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest