- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- CES 2025: GPU, CPU és AI dömping
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz QwErTy42 #213 üzenetére
Ezeknél a cuccoknál az anyag ár az előállítás a legkevesebb.
Biztos vagyok benne, hogy egy 1000 dodós gép nagyjából 500 dodó bevételt termel (direkt nem hasznot írtam). Legyen a haszon 250 dodó. Na ebből nem telik egy azaz egy darab értelmes emberre, hogy öcsém nem jó a széria mert negyedét felét vissza hordják. Ebből nem tellik pár mm-l vastagabb műanyagra
Értem én, hogy ilyen a világ. De akkor az összes vásárló megérdemli, hogy átbasszák, lehúzzák ha megveszi.t72killer: ugye hogy ugye. Én is azt mondom. Egyszer kell valamit megvenni. Volt sherpa bakancsom 25 pénz volt annó. Kinaiból 4-5-t vehettem volna belőle. De ez a bakancs 5 évig birta. A kínai meg 1 évet nem birt ki nálam soha. Akkor mi is az olcsó?
Így vagyok én ezzel az iparággal is. Ha nincs pénzem szart nem veszek. Friss, új dolgokat nem veszek. Mert ezek a kapkodás meg a profit maximalizálás miatt sokszor nem jók.
Megvárom míg a lelkes gazdag eus, amerikai polgárok telesírják a fórumokat, hogy minek mi a bibije.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz QwErTy42 #208 üzenetére
Nem kell a násánál dolgozni, hogy az ember a proci hűtést ne kösse össze a vga hűtésse. Ezt azért lássuk be.
A nagy átgondolásról meg annyit, hogy gyártunk egy szart. Jelen esetben a noti háza. Mikor már az előző széria miatt levették rólunk a keresztvizet. Meg gariba cseréltünk, javitottunk egy csómó notit. Csak leszólnék az illetékes csapatnak, hogy Józsi legyen már az a ház pár milivel vastagabb. Ez csak józan paraszti ész kérdése.
Persze ugyanezt meg lehet dollár milliókért is csinálni és kiirni, hogy kutató központ. De ott van az az opció is, hogy konkurenstől megveszünk egy jó notit és megnézzük, hogy mitől jó és a miénk mitől szar.
Tsz időkben ha valamit megcsináltunk és nem volt jó. Akkor úgy nem csináltuk többet. Ha jó volt mindenki úgy csinálta.Az én véleményem változatlan. Nem kell szarevőnek lenni és szép a világ és mindenki boldog.
Ha meg egy cég ennyire szarik a vásárlókra nem kell tőlük vásárolni.
Jelen esetben ha ez vacak, problémás nem kell megvenni. Főleg nálunk ahol egy ilyen cuccot nem két napra vesz az ember. Akkor inkább veszek 350k-t a konkurenciátol olyat ami nem problémás. Mert az az 50k spór hamar többe kerül mikor utazni, ügyintézni, idegeskedni kell. Meg még nem is tudod használni a cuccod csomó ideig.Amd - Radeon - Ryzen
-
-
Gyuri27
félisten
válasz t72killer #204 üzenetére
Hagyjuk a kiélezett versenyt. Amíg a világ végére viszik a gyártást, hogy itt európában és/vagy az usában a vezetők maneggerek a legdrágább öltönyökben, kocsikban, székházakban pózolnak addig nincs itt kiélezve semmi. Profit maximalizálás van. Mert ha már fél milivel vastagabb anyagot raknak legalább a kritikus helyekre az 50 centel kurtitja a hasznot. Az meg sok notinál csomó pénz.
Mindenhol ez van. Ezért kell, kellene tudatos vásárlónak lenni és a szart nem meg venni.
Gondolj bele nem a 70-100k-s belépőröl vagy a 100-200k-s közép aljáról beszélünk. Hanem a a 300k-s közép tetejéről. Amiért uram bocsá el is vár valamit az ember. Nyilván gyönyörű dolog 300k-t venni egy lapost. Ami a ksh adatai szerint a nettó átlag bér kétszerese. A minimálbér négyszerese. Aztán csak a baj van vele. Mindennek a tetejében a gari, szerviz kritikán aluli. Szóval nincs miről beszélgetni.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz Tikakukac #197 üzenetére
Nem gondolom azt, hogy ha a cég vagy bármelyik kínálna opciót egy jobb házra/hűtésre nem lenne rá kereslet. Még ha némi felárral is.
Mert az biztos, hogy egyedileg gyártatni bármit is legyen az fa, műanyag, alu az nem olcsó. De itt ugye nem erről beszélünk. Mert ha azt mondom elad a cég 100k lapost amiből 10k az alu házas. Máris más a baba fekvése.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz Plazmacucci #101 üzenetére
Azért az korrekt. Mennyi időn belül 1 év?
Azért gyártunk mindent kínában hogy olcsón jót kapjunk. Ehhez képest se nem olcsó, se nem jó. De legalább haszon van rajta dögivel.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Facebook és Messenger
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15,6" FHD Ryzen 7 6800H, 16GB, 512GB SSD RTX 3060 6GB,STORM GRAY,ÚJ,GARANCIA
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD HUN
- 512GB Csillagfény! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Starlight MacBook Air M3 512GB Magyar bill, GAR!
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HIBÁS Dell Latitude E6540 laptop - 15,6" kijelző, i5-4310M processzor, 128GB SSD, RAM NÉLKÜL
- ASUS TUF GamingF15 FX506HC-HN3050W Black 2026.07.14-ig GARI!
- Dell dokkoló eladó (2db) (D3100 dock station USB 3.0 Ultra HD 4k)
- Macbook pro 14 M1 16GB/512GB
- Lenovo ThinkPad L15 Magyar Billentyűzet - 15,6"-Intel i5-10210U - 16GB - 256GB SSD - Win 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest