- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
biscuit
aktív tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Ha hiszed ha nem, a 4770-es i7-emen nekem (is) stock hűtő volt, mert (miután kipróbáltam) rájöttem, hogy semmi igényem nincs egy komolyabb hűtőre. Persze, akkor dedikált vga sem volt a gépemben, szóval ideje jelentős részét idle-ben töltötte a proci. Szóval tudom, hogy az ilyen stock megoldások kinek és mire jók
. A "kutya sem fog használni"-t arra értettem, hogy akit egy kicsit is érdekel az, hogy (esetleg) hűvös és/vagy csendes gépe legyen (jó eséllyel az itt fórumozók igen jelentős része), hiszem tudom, hogy a "piaci igényeket" ez a hűtő maximálisan kiszolgálja! Nem fő meg alatta a proci, legalábbis nem instant. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. A "kutya sem fog használni"-t arra értettem, hogy akit egy kicsit is érdekel az, hogy (esetleg) hűvös és/vagy csendes gépe legyen (jó eséllyel az itt fórumozók igen jelentős része), hiszem tudom, hogy a "piaci igényeket" ez a hűtő maximálisan kiszolgálja! Nem fő meg alatta a proci, legalábbis nem instant.