Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Sokat
Sose kapcsolom ki a mobilnetet, eleinte tartottam tőle az előzetes híresztelések alapján, hogy sokat le fog szedni a rendszer, de nem is. 80MB környékén lehet amit a rendszer elhasznál, némelyik alkalmazás is igen keveset csak. Mondjuk az Opera Minivel rengeteget lehet spórolni, de mostanában inkább áttértem a Mobile verziójára, azzal jobban lehet pár dolgot kezelni, de ezáltal több netet is használ. A fórumokat szoktam vele olvasni, meg híreket, és egyszerűbb, kisebb (max. 1MB körüli) appokat leszedni ha találok valami normálisat. Most volt wifi megosztás is, mert vettem tabletet és vonaton arra ment a net.
Ja, meg voltam pesten és a tömegközlekedést a GoogleMaps-al kerestem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest