Új hozzászólás Aktív témák
-
jazzkifli
tag
Aki RED előfizető:
Van benne valamilyen buktató vagy rejtett költségek?
A kék szám, tudakozó külön számlázásáról már tudok, esetleg van ezen kívül valami más is?Előre is köszönöm! :-)
-
bobsys
veterán
Paran irtak kulfoldi hasonlo csomagokat..
USA T-Mobile
1 telefon korlatlan beszelgetes + sms + 2Gb adat $80, korlatlan adattal $90
2 telefon 2GB adat a ket telefonra osszesen + korlatlan beszelgetes es sms = $140
Ugyanez tenyleg korlatlan adatforgalommal = $160USA AT&T Korlatlan beszelgetes + sms + 4 GB adat $110 egy telefon eseten ha hozza akarsz adni meg telefonokat azok +$40/telefon (a 4GB adat igy az osszes telefonra van nem telefononkent)
-
Stanchore
senior tag
válasz
Stanley-B. #86 üzenetére
Ez a "nem rendeltetés szerű használat" dolog csak az miatt van benne, hogy ne lehessen vele visszaélni. Pl ha egy cég napi több órát telefonálna idegen hálózatba minimális hívás fogadás mellett, akkor az már extrém használatnak minősülne, mert a végződtetési díjak miatt többe kerülne a vodának, mint amennyit az üf számlára befizet.
-
Stanley-B.
őstag
Voda ÁSZF: "A Vodafone RED szolgáltatáscsomagok esetén a
Tethering szolgáltatás igénybevétele nem engedélyezett. A nem rendeltetésszerű használat
esetén, a Vodafone fenntartja magának a jogot, hogy előzetes figyelmeztetést követően korlátozza, megszüntesse a szolgáltatást vagy az előfizetést a Vállalkozói Alap és Vállalkozói Net alaptarifára vagy az Internet Alaptarifára átváltsa."azért ez elég nagy szemétség, hogy nem lehet megosztani, ennek ellenőrzésére van valami módszer?
-
válasz
Stanley-B. #84 üzenetére
Október 1-től már elérhető, benne van az üzleti ÁSZFben
-
Stanley-B.
őstag
a RED már elérhető vállalkozásoknak is!
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
burgatshow #81 üzenetére
A T-nél is van ilyen az Ikon200 (1GB/200p./100sms/6000Ft), de már azt is csak az iPhone-hoz lehet kötni, más telefonnal már nem.
-
zseko
veterán
válasz
burgatshow #81 üzenetére
A fenébe, pedig ilyen csomag kellene nekem is
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
mrhitoshi #77 üzenetére
Nem mondom, hogy nem örülnék egy fejlődésnek és korlátlan mobilnetnek, csak azt írtam elsőre, hogy MOST nem biztos hogy jó lenne, hogy jól járnánk-e mi fogyasztók, a már leírtak miatt.
Sajnos erős töketlenkedés és komoly lobbi tevékenység miatt késik már évek óta a földfelszíni adás leállítása és átállás a digitális tévézésre. Nem érdeke a szolgáltatoknak, hogy ezek a frekvenciák felszabaduljanak mert így nagyot kaszálhatnak a szar elégtelen mobilnet szolgáltatással is. Arról nem is beszélve, hogy ott van a 450-es frekvencia is, amit régen a 60-as Westel használt, azt is viszonylag alacsony költséggel át lehetne alakítani szélessávú netszolgáltatásra országos lefedettséggel. -
mrhitoshi
veterán
válasz
Gadgetfan_ #71 üzenetére
Nem feltétlenül nem értek veled egyet.
Az látható, hogy fejlődni kellene, hogy egy ilyen álom konstrukciót bevessenek, de ne mond azt, hogy ez nem lenne jó, csupán várni kell rá. -
Tehát akkor havi 16k-ért használhatok iPhone 5-öt, meg korlátlanul SMS-ezhetek meg telefonálhatok? Jól hangzik.
Már csak egy korlátlan mobilnet kellene mellé.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
mrhitoshi #63 üzenetére
"Ellentét van a hozzászólásodban. Egyszer azt mondod, hogy unstabil a mobilnet, másszor meg azt, hogy stabil és gyors."
Nincs semmi ellentmondás a hozzászólásomban. A mobilnetnél léteznek jól lefedett részek és peremvidékek, szélek, ez a hálózat jellegéből adódik. A cellák a leterheltségtől függően tágulnak, vagy zsugorodnak. a cellák közepén a jól lefedett helyeken mindig stabil és gyors, de ha sokan használják, akkor a cella, hogy megtartsa a stabilitását, visszahúzódik és a szélekre kevesebb sávszélességet biztosít. Tehát azok szívnak akik nem olyan szerencsések, hogy az adótornyok közelében laknak.
"Remélem lassan eljutunk a korlátlan mobilnetig. Arra meg garanciát kell hogy vállaljon majd a szolgáltató, hogy mekkora sebességgel is jön a dolog.
Úgy gondolom, hogy a HSDPA sebesség már bőven elégséges lenne egy ilyen konstrukcióban, szóval a mostani hálózat is jó lenne, csak hát a profit."Még egyszer leírom, a jelenlegi hálózat már most sem alkalmas arra, hogy minden jelenlegi felhasználónak biztosítsa a beígért sávszélességet, nem tudja a szolgáltató garantálni a sebességet és ezért nem is garantálja. Vannak helyek ahol örülnek ha 500 Kbps főlé megy néha a HSDPA hálózat, és vannak ahol meg röhögve 10-18 Mbps-mal megy a letöltés (jellemzően a nagyvárosok belvárosaiban ahol amúgy is vannak egyéb net lehetőségek). A jellemző HSDPA Sebesség a 2-5Mbps. A fentiek miatt nem bír már el az a hálózat több júzert.
Na, most akkor mindezeket figyelembe véve képzeld el, hogy megjelenne egy viszonylag olcsó és korlátlan mobilinternet csomag...
A megoldás a felszíni tévés frekvenciák felszabadítása, vagy az országos LTE lefedettség lenne, akkor eljöhetne a korlátlan mobilinternet csomag ideje. -
zseko
veterán
Sokat
Sose kapcsolom ki a mobilnetet, eleinte tartottam tőle az előzetes híresztelések alapján, hogy sokat le fog szedni a rendszer, de nem is. 80MB környékén lehet amit a rendszer elhasznál, némelyik alkalmazás is igen keveset csak. Mondjuk az Opera Minivel rengeteget lehet spórolni, de mostanában inkább áttértem a Mobile verziójára, azzal jobban lehet pár dolgot kezelni, de ezáltal több netet is használ. A fórumokat szoktam vele olvasni, meg híreket, és egyszerűbb, kisebb (max. 1MB körüli) appokat leszedni ha találok valami normálisat. Most volt wifi megosztás is, mert vettem tabletet és vonaton arra ment a net.
Ja, meg voltam pesten és a tömegközlekedést a GoogleMaps-al kerestem. -
zseko
veterán
Azért a beszédet az nagyjából kihasználom, 180 perc környékén szokott lenni, de az sms-t, mms-t tényleg nem. Szilveszterkor ment el a legtöbb, valami 50 db. Viszont net az jó lenne 2GB, annál már nem kellene nézni, igaz az 500-al is elég sokat lehet netezni, de letölteni inkább wifi.
-
V.T.CS.
senior tag
mire elég az 500mb?
amúgy jól hangzik a dolog. -
mrhitoshi
veterán
válasz
Gadgetfan_ #54 üzenetére
Ellentét van a hozzászólásodban. Egyszer azt mondod, hogy unstabil a mobilnet, másszor meg azt, hogy stabil és gyors.
Aki meg azt gondolja, hogy jobb lenne egy teljesen korlátlan mobilnet, az meg simán korlátolt ezek szerint. Nem értelek, azért sem, mert feltételezed, hogy ha beindulna egy ilyen konstrukció, akkor mindenki elkezdene letölteni, ami szerintem durva spekuláció.
Remélem lassan eljutunk a korlátlan mobilnetig. Arra meg garanciát kell hogy vállaljon majd a szolgáltató, hogy mekkora sebességgel is jön a dolog.
Úgy gondolom, hogy a HSDPA sebesség már bőven elégséges lenne egy ilyen konstrukcióban, szóval a mostani hálózat is jó lenne, csak hát a profit... -
butyek
senior tag
Én egy korlátlan netnek (sávszél csökkentése nélkül) jobban örülnék.
-
Cyberpunk
félisten
Nagyon sok, de aki nagyon sokat fecseg annak talán megérheti.
Most már csak a valóban korlátlan adatcsomag kéne.
-
BéHGT
senior tag
Mondhatnám, hogy ott nem akarják lehúzni az embereket, pedig ez nem így van. Bőven megéri nekik ott is, csak valamiért annyira nem húzzák le az embert.
Vannak barmok, akik azt mondják, hogy innen "viszik ki" a pénzt, mert ott annyira olcsón adják, hogy nem éri meg. Ez baromság, nem is tudom honnan szedik.
De tény, hogy pont itt a legdrágább minden, és a legszarabb is a fizetés egyben! Szerintem szimplán csak azért, mert birkák lettünk, a végtelenségig tűrünk mindent. -
_csocso_
senior tag
Romániában 5€ 3000 perc. Messze vagyunk még a "fejletlenebb" országoktól is.
-
Telenornál nem tetszik, hogy a 100%-os lebeszélhetőség 60-40 arányban oszlik meg a hálózaton belüli és kívüli hívások között
Eddig ez nem így volt, bármely irányba 100% volt.
Tessék erre figyelni, mert nem reklámozzák. -
fri
tag
válasz
Gadgetfan_ #54 üzenetére
Hidd el most is van "néhány olyan kretén" aki letöltöget ! A hozzá nemértés és a nemtörődömség szüli ezt a baromságot. A mobilnet pont arra jó, hogy megnézd az emiljeidet, amennyiben nem fogadsz nagy méretű fájlokat, mert ha küld valamelyik barom egy nagy felbontású fotót....vagy éppen egy több 10 megás vicces ppt. ahol nem lettek optimalizálva a képek...még a vezetékes neten is elgondolkozik a gépem...nemhogy a drótnélkülin... És pont leszarja, hogy mi van a többiekkel, miközben azok meg anyáznak...
(#52) zseko: Pont ez a lényeg amit írsz ! Ki mire használja a telefonját. Nekem kevés az 1.000 perc...bár az sms-eidet irigylem, mert nekem az megdobja a számlámat egy ötössel... De összességében szimpi még úgy is, hogy most kevesebbet fizetek... HA váltanom kell, biztosan ezt vagy hasonlót választok.
Mindig a telefonálási szokások döntik el, hogy kinek mi a jó ! Ha meg valaki többet akar-szeretne beszélgetni, tudomásul kell venni, hogy többe is kerül ! Egy bizonyos összeg felett meg már ez ver mindent !
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
mrhitoshi #27 üzenetére
Nem tudom miből jött neked ez, hogy én a fejlődés ellen lennék?
Csak én gondolkodom is, mert sok éves tapasztalattal rendelkezem a mobilnetről. A jelenlegi frekvenciák és hálózatok nem elégségesek egy valóban korlátlan netezési lehetőséghez. A most meglévő felhasználók is sokszor leterhelik annyira rendszert, hogy a cellák peremvidékére sokszor 1 Mbps "szélessáv" sem jut. Majd ha felszabadulnak a földi sugárzású tévék frekvenciái, és azokat hasznosítják a vezeték nélküli internethez, akkor lehet ilyesmibe gondolkodni.
"Meg miért használnák az ingadozó teljesítményű, kiszámíthatatlan mobilnetet torrentezésre az emberek ?"
A jól lefedett helyeken simán van olyan stabil és gyors a net, hogy lazán lehet letölteni, és ha korlátlan lenne az adatforgalom, biztos lenne jópár kretén aki azon keresztül torrentezne...
-
zseko
veterán
-
atike
nagyúr
Tényleg neked való ez a csomag akkor....
Nemsemmi. Nagyon régen, főcsajozós időszakban sem tudtam 20.000 Ft fölé menni... Pedig akkor nem ennyi volt a percdíj, meg tényleg sokat is telefonáltam.
Ma meg jó a 2 x 3.000 Ft-os havidíj (nekem és neki). Bármennyit beszélünk egymással, és korlátlan net van a telókon. De a lényeg úgyis élőszóban hangzik el...
-
BéHGT
senior tag
Pont ezt akartam írni, hogy jöhet a másik 2 szolgáltatótól is ilyen ajánlat. Remélem "versenybe" szállnak...
(#47) zseko: Mozaik M díjcsomag? 8600 a havidíj, ha elosztod a halón kívüli percdíjjal, ami 32 forint, 268 perc jön ki. Egy választható extra díjmentes, mondjuk az sms, így 50 sms van a csomagban. + 750MB net. Ez 8600-ért nem olyan rossz szerintem! -
fri
tag
Tudod, hogy örül a bnőm amikor küldök neki egy kedves, barátságos, udvarlós üzenetet, még mielőtt bekapcsolnám a gépemet vagy csak úgy napközben valami malacosat... Mert nekem és neki sincs mobil netünk...imádja...
Jah, és a roamingról még nem is beszéltem. Havonta 10 ezer a roamingom...és ez régen inkább húsz volt....igaz ez már benne volt a 60e számlámban... Bocs
-
-
fri
tag
Már jobb flottánál vagyok......és nem váltok a vodához
De anno mivel egyedül voltam, nem kaptam flottás ajánlatot...körbejártam a témát.. De ez a vodás csomag azért is jó mert ha jól olvastam az sms is benne van és az nagyon király, mert havonta van pár száz sms is amit elküldözgetek... Szal mégis elgondolkoztató...
De biztosan sokan el fognak gondolkozni a dolgon, hiszen innentől kezdve pont leszarhatják, hogy kivel-mennyit dumálnak... És ez nagy fegyvertény...hogy nem kell állandóan a pittyegést figyelned... Nem kell családi csomag, stb...
Amúgy nemrég pont egyik ismerősöm csatlakozott az egyik szolgáltatónál, egy nagy flottához...és a hangalapú szolgáltatás (telefonhívás) még a vodánál is olcsóbb... Tehát a többieknek sem kell majd sokat dolgozniuk az új csomagon... Remélem lépnek...
Lássuk a versenyt !
-
atike
nagyúr
"Ha meg a bnőddel akarsz csevegni, akkor fizess elő erre és a csajod csak rádcsörög te meg visszahívod ! Így megspóroljátok a csajod számláját amit hozzátesztek ehhez és nagyságrendekkel többet tudtok turbékolni.."
Nekem úgy volt sokáig egy flottás előfizetésem, hogy a havidíj 1800 Ft volt amiben benne volt az ingyenes beszélgetés, meg 50 mega (túllépés után belassítós, de nem többet számlázós) mobilnet. A páromnak is olyan előfizetése volt. Kapásból ingyen beszéltünk bármennyit egymással is, de a flottában lévő többi emberrel is...
Miért is tudnék nagyságrendekkel többet beszélni vele ha egy ilyenem van?
Na mind1.
A céges részével valamennyire egyetértek, arra talán jó. De ha már 10-15 főtől többet alkalmaz valaki akkor simán odamehet bármelyik szolgáltatóhoz és elég komoly flottás csomagok vannak per pillanat is. A kicsi cégeknél meg nem gondolnám, hogy annyira nagy a telefonszámla...
-
BéHGT
senior tag
Azért lehet olcsóbban is bnőt hívni. Tmobilenál vagyok, ott a családbarát kedvezmény, előfizetésenként +1067 Ft, és hívószámonként 100 órát beszélhetsz vele. Azaz 200 órát, ha ez nem elég 1 hónapra, akkor el kell kezdeni gondolkodni a kapcsolaton, hogy jól működik-e...
Ennek ellenére azt mondom én is, hogy nagyon-nagyon jó csomag, elvégre az ember nem csak a bnőjét hívja... -
Ez jó csomag...Eddig sem fizettem kevesebbet sokkal...
-
fri
tag
Sztem k@a jó csomag !
Végre itthon is, mert Németországban volt már ilyen évekkel ezelőtt ! Ott is ilyesmi árban volt. Ne azt a felhasználót vegyétek alapul aki max 5 ezret szán kommunikációra havonta ! Nyilván itt is a mennyiség a lényeg ! Azt se felejtsétek el, hogy sokan percalapon fizetik a számlát és ez nagyon megdobja ám, szemben a másodpercalapú céges díjakkal !
Sok egyéni vállalkozó fogja ezt választani, mert innentől kezdve leszarja, hogy kit-mikor-mennyi ideig hív és ez tök jó.
Nekem még egy fél éve 12 Forintos percdíjjal is 40-60 között volt a számlám a munkám miatt. És ez a tarifa tök jó !Ha meg a bnőddel akarsz csevegni, akkor fizess elő erre és a csajod csak rádcsörög te meg visszahívod ! Így megspóroljátok a csajod számláját amit hozzátesztek ehhez és nagyságrendekkel többet tudtok turbékolni...szóval sztem csak logisztika kérdése és látszattal ellentétben mindjárt sokkal több embernek fogja megérni mint elsőre látszik...
Remélem a többiek is erősítenek majd...mert nekik is megvan ez már egy ideje...csak mi nem férünk hozzá...
Meg ugye az a fránya telefonadó...mert az aztán kellett nekünk...anélkül ez is olcsóbban menne...
-
atike
nagyúr
Ez, itt, most Magyarországon? 20k körüli havidíj? Na jó esetleg 14k... Jó vicc.
Inkább beszélgetek élőben az ismerőseimmel (már akivel lehet)...
Az ingyen van. Még most.
-
haxiboy
veterán
válasz
Stanley-B. #7 üzenetére
i5? i7 inkább akkor....de az extrém szériából
-
RexpecT
addikt
válasz
sing1ep1ayer #32 üzenetére
Nyugodtan megeheted. Egyébként én is olyan ~3k-t fizetek havonta, de aki sokat telefonál annak ez egy igen jó csomag.
Igazából azt nem értem, hogy mi abban olyan meglepő, hogy 21k a havidíj? -
BéHGT
senior tag
válasz
sing1ep1ayer #32 üzenetére
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Gadgetfan_ #23 üzenetére
Önző érdekek vezérelnek, én mobilnetet használok az otthoni netezésre is,
LoL. Szóval fejlődés ellen vagy ráadásul, ahogy magad is mondod, önző. Meg miért használnák az ingadozó teljesítményű, kiszámíthatatlan mobilnetet torrentezésre az emberek ?
Mindegy. Számomra meglepő egy ilyen hozzászólás. -
tomp
félisten
Meglepődtem az árán! Többre számítottam! Szép Voda!
De csak ezért nem rohannék hozzájuk. Telenornál Okostarifa 90-el+5perc után 0Ft-al 899percet beszéltem ~7300Ft-ért. -
BéHGT
senior tag
Már tényleg alakul! Bár inkább 9-10 E Ft-ért kéne adniuk, és nyerő lenne szerintem!
Most többet fizetek a T-nél, és "csak 100 órát tudok bezsélni a barátnőmmel havonta "ingyen" (havi 1067Ft-ért).... -
Gadgetfan_
senior tag
válasz
mrhitoshi #11 üzenetére
"Én egy olyan csomagra várok, amiben a net ténylegesen korlátlan..."
Én meg nagyon remélem egy darabig még nem lesz ilyen. Önző érdekek vezérelnek, én mobilnetet használok az otthoni netezésre is, nem hiányozna hogy egy rakás torrenthuszár belassítsa nekem a rendszert. Ellenben egy jóárúsított 16 GB-os csomagot szívesen vennék a Vodától, mert a jelenlegi legnagyobb csomag 10GB néha necces hogy elég, meg-megrezeg a léc a hó végén.
-
Ha egy ilyet robbantana a T is, de jo lenne. Csak nem fodrozodni kezd a magyar mobilszolgaltatok posvanyos kis allovize...
-
Syl
nagyúr
Vodafone korlátlan díjcsomag? Háááát..... Láttam már karón varjút...
-
DiVaD
senior tag
Tetszik ez a Red. Árban, ha valaki kihasználja, akkor nagyon megéri. Lassan, de megtörik a jég... gondolom a T még véletlenül se akar ilyesmit bevezetni.
-
8th
addikt
válasz
sing1ep1ayer #15 üzenetére
Van ismerősöm aki ritkán csúszik be 20k alá /hó. Neki ez tökéletes lenne.
-
RexpecT
addikt
válasz
sing1ep1ayer #15 üzenetére
Akkor szerintem nem neked találták ezt ki. Szerinted?
-
sing1ep1ayer
őstag
Havi 21.990?
Basszus, az kábé az éves telefonszámlám!
-
RyanGiggs
őstag
Na ezt a csomagot se nekem találták ki.
Én havonta 3k-s feltöltést se tudok lebeszélni. (Ált.ban netről hívok mobilost) -
-
opr
nagyúr
De akkor rád nem is a 21, hanem a 16k-s ajánlat vonatkozik
Ami persze még mindig mocsok sok(nem is tudom mikor volt utoljára 6k fölött a számlám), de nekem bőven van olyan ismerősöm (főleg hölgyek), akik annyit képesek beszélni a telefonon, hogy az valami brutális, nekik általában ennél többre jön ki a havi számla, szerintem Ők rohanni fognak azért a csomagért, ahol csak az akku szabja meg, hogy mennyit lógsz aznap a telefonon
-
válasz
Stanley-B. #7 üzenetére
69 ill 39 a 16 gigás változat
-
Stanley-B.
őstag
Megvan az új díjcsomagom, emellé az i5 sem lesz drága szerintem.
-
opr
nagyúr
Ezért a szolgáltatáskínálatért a megfelelő embernek 21.000ft brutálisan olcsó.
Ha mondjuk egy sokat utazó manager vagy, aki főleg az EU-n belül járkál tárgyalni vagy bármi, akkor ennél eddig jóval többet kellett költenie ugyan erre.Arról nem is beszélve, hogy maga a biztosítás is jó dolog, az, hogy prioritásban elől vagy meg sokaknak külön is megérne ennyit havonta.
Mondjuk nekem pont nem, én ehhez "kicsi" vagyok, meg nem is vagyok célcsoport, de abszolút meg tudom érteni azt, aki ezt a csomagot válsztja. -
Vangelis
félisten
13990 ért él a dolog, ha csak sim kell,.
Az is sok de azért már elviselhetőbb.
Reméljük a többiek is akcióznak valami jó díjcsomagot.
-
whited
addikt
Haladunk, haladunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest