Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Monitorkalibráló eszközök
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
Tévedés. Az én állításom az, hogy adott egy szabvány, abban le van írva valami és az összes általam üzemeltetett fejállomás és kábeltv-s cucc ennek megfelelően működik, *EMELLETT* elhangzott itt egy *értelmezése* a szabványnak, ami téves.
Én nem cáfolom, nem cáfolhatom a szabványt, mikor két kicsi kezemmel belemászok nyakig a fejállomásba és a fejállomási cucc láthatóan úgy működik, ahogy a szabványban le van írva. Nem vagyok hülye, ez a dolog nem járható út.
A motorola is elismerte, én is elismertem, hogy a központi berendezések konfigurációja közben elkövetett hibák esetén lehetséges a modemek sikeres buherálása. Ezt sem tagadtam. Amikor ez a thread elindult, még ez volt a helyzet. Azóta volt a kezemben újabb fejállomási cucc, újabb szoftverrel, amiben látom azokat a konfigurációs lehetőségeket, amivel ezt a modem hekkelést meg lehet akadályozni.
Én nem akarok több millió emberrel vitatkozni, elsősorban azért nem, mert az én személyes szakmai tapasztalatom azt mutatja, hogy amit buherálnak, annak van műszaki alapja. Hogy csinálják-e, nem tudom, azt látom, hogy a dolog elvileg működhet. Mondom, a jelenlegi átlagos cuccokkal. Az újakkal nem.
Egyébként pedig a gugli nem csak nálam elérhető, más is nyugodtan beírhat pár keresőszót és utánanézhet a dolgoknak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt full gyári
- Dell Inspiron 14 Plus 7440 14" 3K IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- HP 250 G7 i3-8130U, 8 GB RAM, 256 NVMe SSD, 1920x1080 + Nvidia MX110
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest