Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Valljuk be felesleges ezen vitáznunk, egyikünk sem fog a másiknak igazat adni, szóval én az alábbival én be is fejezem:
- Te tulajdonképpen egy jelenleg is használt szabványnak/rendszernek a működését cáfolod meg (,hogy ez nem lehetséges illetve nem így működik).
- A Motorola is elismerte, hogy a modemjeik bizonyos módosításokkal alkalmassá tehetők a szolgáltatói hálózatok manpulálásához...
- több millió ember forrasztja, flasheli, írja az FW-ket, módosítja a konfig fájlokat és nap mint nap neteznek ezekkel a modemekkel. Ha őket sikerült meggyőznöd, akkor minden elismerésem.Rive: magyarul szerintem nem sokat fogsz találni róla, ez kicsit hiányosan vagy ha úgy tetszik konyhanyelven elmagyarázza, nagyjából hogyan is működik ez az egész. Ha a dolog komolyabban (vagy a csúnya része) érdekel, akkor az 1-2hsz-el feljebbi linknél pislogj és olvass jópár órát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest