Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Valljuk be felesleges ezen vitáznunk, egyikünk sem fog a másiknak igazat adni, szóval én az alábbival én be is fejezem:
- Te tulajdonképpen egy jelenleg is használt szabványnak/rendszernek a működését cáfolod meg (,hogy ez nem lehetséges illetve nem így működik).
- A Motorola is elismerte, hogy a modemjeik bizonyos módosításokkal alkalmassá tehetők a szolgáltatói hálózatok manpulálásához...
- több millió ember forrasztja, flasheli, írja az FW-ket, módosítja a konfig fájlokat és nap mint nap neteznek ezekkel a modemekkel. Ha őket sikerült meggyőznöd, akkor minden elismerésem.Rive: magyarul szerintem nem sokat fogsz találni róla, ez kicsit hiányosan vagy ha úgy tetszik konyhanyelven elmagyarázza, nagyjából hogyan is működik ez az egész. Ha a dolog komolyabban (vagy a csúnya része) érdekel, akkor az 1-2hsz-el feljebbi linknél pislogj és olvass jópár órát...
-
modemshop
csendes tag
Mifele erolkodes? A szabvany is leirja, hogy a kabelmodem altal letoltott konfiguracioban talalhato sebesseg limit alapjan vegzi a modem a QoS savszelesseg szabalyozast, nem ertem mifele tenyekre gondolsz?! Nem tudom elkepzelni, mi az a fizikailag lehetetlen ok, amiert lehetetlen hogy egy eszkoz savszelesseget tudjon szabalyozni, QoS-el.
-
modemshop
csendes tag
Hat, pedig el kell hinned, olvass bele a DOCSIS specifikaciokba. A modem vegzi a vegponton a QoS/Traffic shapinget. TFTP-rol tolti le a config filet, ami tartalmaz nehany SNMP, es egyeb beallitasokat is, esetlegesen frekvenciat, amire at kell allnia a modemnek, es a le/feltoltesi maximum sebesseg ertekeket, valamint a modemre kotheto gepek szamat (maxCPE).
Mig a DSL-nel peladul a DSLAM szabalyoz, vagy a PPPoE concentrator, addig a kabeles halozaton a kabelmodem. Elegge hulyere sikerult a szabvany, ennek most isszak is a levet a szolgaltatok. -
Narxis
nagyúr
Ez akkor sem reális(az én igazságérzetem szerint..), mondjuk az, hogy nagyüzemben csinálta persze súlyosbító körülmény. Itthon, nem oly rég Pesten CD/DVD másoló ürgét fogtak el aki szintén nagyüzemben csinálta, na nekem ehhez hasonlít ez az ügy. De persze különbözik a jogrendszer így elfogadom, hogy ott mindent szigorúbban büntetnek, de akkor is túlzónak tartom, hogy akár 40 évet is kaphat, ha ez a maximum kiszabható büntetés akkor már örülhet ha 10-20 évvel megússza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest