Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- MSI MAG B650 Tomahawk WiFi alaplap: AM5 valamivel olcsóbban
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Valljuk be felesleges ezen vitáznunk, egyikünk sem fog a másiknak igazat adni, szóval én az alábbival én be is fejezem:
- Te tulajdonképpen egy jelenleg is használt szabványnak/rendszernek a működését cáfolod meg (,hogy ez nem lehetséges illetve nem így működik).
- A Motorola is elismerte, hogy a modemjeik bizonyos módosításokkal alkalmassá tehetők a szolgáltatói hálózatok manpulálásához...
- több millió ember forrasztja, flasheli, írja az FW-ket, módosítja a konfig fájlokat és nap mint nap neteznek ezekkel a modemekkel. Ha őket sikerült meggyőznöd, akkor minden elismerésem.Rive: magyarul szerintem nem sokat fogsz találni róla, ez kicsit hiányosan vagy ha úgy tetszik konyhanyelven elmagyarázza, nagyjából hogyan is működik ez az egész. Ha a dolog komolyabban (vagy a csúnya része) érdekel, akkor az 1-2hsz-el feljebbi linknél pislogj és olvass jópár órát...
-
modemshop
csendes tag
Mifele erolkodes? A szabvany is leirja, hogy a kabelmodem altal letoltott konfiguracioban talalhato sebesseg limit alapjan vegzi a modem a QoS savszelesseg szabalyozast, nem ertem mifele tenyekre gondolsz?! Nem tudom elkepzelni, mi az a fizikailag lehetetlen ok, amiert lehetetlen hogy egy eszkoz savszelesseget tudjon szabalyozni, QoS-el.
-
modemshop
csendes tag
Hat, pedig el kell hinned, olvass bele a DOCSIS specifikaciokba. A modem vegzi a vegponton a QoS/Traffic shapinget. TFTP-rol tolti le a config filet, ami tartalmaz nehany SNMP, es egyeb beallitasokat is, esetlegesen frekvenciat, amire at kell allnia a modemnek, es a le/feltoltesi maximum sebesseg ertekeket, valamint a modemre kotheto gepek szamat (maxCPE).
Mig a DSL-nel peladul a DSLAM szabalyoz, vagy a PPPoE concentrator, addig a kabeles halozaton a kabelmodem. Elegge hulyere sikerult a szabvany, ennek most isszak is a levet a szolgaltatok. -
Narxis
nagyúr
Ez akkor sem reális(az én igazságérzetem szerint..), mondjuk az, hogy nagyüzemben csinálta persze súlyosbító körülmény. Itthon, nem oly rég Pesten CD/DVD másoló ürgét fogtak el aki szintén nagyüzemben csinálta, na nekem ehhez hasonlít ez az ügy. De persze különbözik a jogrendszer így elfogadom, hogy ott mindent szigorúbban büntetnek, de akkor is túlzónak tartom, hogy akár 40 évet is kaphat, ha ez a maximum kiszabható büntetés akkor már örülhet ha 10-20 évvel megússza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- BestBuy topik
- Képregény topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Vezetékes FEJhallgatók
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest