- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Boxom van, mert kényelmesebb a fogása a kontrollernek, szeretem a Forzát és nem utolsó sorban lejátssza a 4K Bluray gyűjteményemet. A havernál meg kipróbálhatom a Sony ex-eket és ha nem tetszik, ugrathatjuk egymást. Sosem COD-oztam, de az nem Xbox ex (csak mondom).
Ezt a topikot pedig így a generáció váltás küszöbén azért olvasom, mert hátha valaki linkel valami olyan cikket/videót (mint pl a Series X összeszerelős/hands on videó-Austin Evans-el) a PS5-el kapcsolatban, ami felett átsiklanék. Még az is lehet, hogy ha meggyőz, PS5-re cserélem a One S-t.
-
szerintem nagyon túltolod .semmi másról nem szólnak a kommentjeid csak VS vitákat gerjesztesz és beleállsz mindenkibe.
Ez nem egy Sony fényező hír hanem az emberek bejönnek elmondják a véleményüket egy még meg nem jelent konzolról. Szabad ország szabad fórum. Nem kellene neked senkit innen kiparancsolni vagy kitessékelni aki véleményt nyilvánít.. Jó lenne ha kicsit lenyugodnál.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A japánok újgenerációs konzolja a nyers számok tekintetében gyengébbnek tűnik az Xbox Series X-nél, de a részletek tekintetében kiforrottabb rendszer.
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest