Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Hello!
Erről a távról tudtok valamit?
Volt nekem egy PS3 konzolom amihez lett véve ez. Még fel se bontottam.Mennyire lenne kompatibilis a PS5-re?
Gondolom a PS4-re használható lenne még? -
hunluki
senior tag
válasz
Carlos Padre #451 üzenetére
Érthető lenne
Én is mostanában gondolkodtam hogy frissíteni kéne a szerkezetet, de mivel messze a legdurvább load amit kap az a játékok, minden másra meg még bőven elég, ezért inkább a célhardver irányába megyek. -
Szabi®
addikt
Szivárgott már arról ki infó milyen címekkel nyit a konzol ?
-
Raymond
titán
Ezert lett volna jo latni mit irt pontosan mert az egyebkent ugy ahogy az IGN cikkben is van badarsag. Ha pontos a forditas akkor az eredeti hozzaszolas is badarsag.
Szerk: neztem az eredeti hozzaszolast is es sajnos igen, szinten badarsag. Majd kesobb megnezem hogy par ott is aktiv fejleszto helyrerakte-e a dolgokat a forumon
-
F_Peter
őstag
Hiába nem változást hozni, kizárásos alapon a betöltésen fog. Ez eddig sem volt kérdés, de volt egy elmélet hogy még az OW játékok részleteségén is okozhat változást - én is ezt írtam itt, de itt azt mondják (nálam okosabbak) hogy nem.
Ennyi. Azért linkeltem hogy cáfoljam magam.Ign-n ott a link is.
-
Raymond
titán
"...állításuk szerint csak betöltési sebesség különbség lesz. "
Se a Tegla alltal linkelt kepen se az alltalad linkelt cikkben nincs semmi ami errol szolna. Egyebkent jo lenne az eredeti linkelese az IGN cikkrol mert ugy ahogy le van irva szinten nem sok ertelme van az egesznek. -
F_Peter
őstag
Feljebb írtam itt mint "remény" hogy az az új ssd lehetővé teszi hogy részletesebb open worldöket csináljanak a ps5-re.
Sajna a Digital Foundry ezt megcáfolta és állításuk szerint csak betöltési sebesség különbség lesz. -
Tin
veterán
Srácok mielőtt ölre mennének egymással, hasznos lenne elgondolkozni azon, hogy ha elhúzódik ez a víruspara, akkor sokan annak is örülni fognak, ha vacsora lesz karácsonykor, nem hogy box a fa alatt. És innentől fogva nem csak a készülék, de a szolgáltatások ára is sokat számíthat.
Amúgy nem lehetne, hogy az ilyen amd-intel meg ps-xbox meg apple-google gyerekes flamewar helyett inkább hasznosan próbálná eltölteni az a pár ember a idejét?
-
Szabi®
addikt
-
Neurotoxin
őstag
Boxom van, mert kényelmesebb a fogása a kontrollernek, szeretem a Forzát és nem utolsó sorban lejátssza a 4K Bluray gyűjteményemet. A havernál meg kipróbálhatom a Sony ex-eket és ha nem tetszik, ugrathatjuk egymást. Sosem COD-oztam, de az nem Xbox ex (csak mondom).
Ezt a topikot pedig így a generáció váltás küszöbén azért olvasom, mert hátha valaki linkel valami olyan cikket/videót (mint pl a Series X összeszerelős/hands on videó-Austin Evans-el) a PS5-el kapcsolatban, ami felett átsiklanék. Még az is lehet, hogy ha meggyőz, PS5-re cserélem a One S-t.
-
szerintem nagyon túltolod .semmi másról nem szólnak a kommentjeid csak VS vitákat gerjesztesz és beleállsz mindenkibe.
Ez nem egy Sony fényező hír hanem az emberek bejönnek elmondják a véleményüket egy még meg nem jelent konzolról. Szabad ország szabad fórum. Nem kellene neked senkit innen kiparancsolni vagy kitessékelni aki véleményt nyilvánít.. Jó lenne ha kicsit lenyugodnál. -
Szabi®
addikt
válasz
Neurotoxin #431 üzenetére
Neked boxod van ahogy írod,nem tartod sokra a sony exeit,tevékenységét stb.
a hozzászólásaidból itélve.
Akkor mit keresel itt ? Sztem a box topikban jobban díjaznák a nézeteid . (vagy már ott se ? )
Itt a PS5 a téma ." ""ideig türtőztettem magamat"" ez a baj hogy csak ideig látod
""mehetsz vissza"" Codozni.....
-
Neurotoxin
őstag
Egyébként ha már idézel&vastagon szedsz, akkor ne vegyél ki szavakat a mondatból! Nem azt írtam, hogy a Sony a szánalmas, hanem a magyarázkodása, de semmi, semmi probléma. (Szánalmas a Sony magyarázkodása) Úgy látom, hogy betaláltam nálad, pedig pont nem cikizni akartam az általad nagyra tartott exklúzívokat, flame cunamit meg végképp nem akartam indítani. Ha elolvastad és vastagon kiszedve berántottad újra a fél hozzászólásomat, mehetsz vissza UC4-ezni.
-
Szabi®
addikt
válasz
Neurotoxin #429 üzenetére
""Teljesen szánalmas a Sony """"Nem a specifikáció meg a CPU unitok száma a lényeg itt a vérpistiknek, hanem, hogy jöjjön a HZD2, Last of Us, Nathanék, GoW, Elmentek a napok (
) és valami egetrengető drogos-tripes hidegverítékes WTF látomás Kojimától."""
Csakhogy meglegyen az örömöd. Menjél falmmelni,offolni máshová.
Kiforgatni ? Ismered az idézőjelet ? Akkor ezeket se te írtad -
Neurotoxin
őstag
Ezt szándékosan "off"-ban írom, egy ideig türtőztettem magamat és nem foglalkoztam a kijelentéseiddel. Ez a stílus, amit és ahogyan előadsz, még a gamestar.hu-n se menne el. Folyamatosan vastaggal szeded és kiforgatod, amit a másik ír, minimum 4(!) emberbe beleálltál. Ezt itt a PH!-n szerintem senkinél sem láttad. Azt írod, hogy én kötöttem beléd és máshol is csinálom. Nem tudom, hogy miről beszélsz, de biztosan így van. Szerintem szedd össze magadat, mert agyadra mehetett a homeoffice.
-
hogabesz
aktív tag
válasz
laposonly11 #423 üzenetére
Ajjaj , barátom. Ez tipikusan az a hozzászólás mint a VR topicban azoké, akik még videón sem láttak VR játékot, de megrögzötten kapálják. Tényleg engedd el a dolgot, nem kell itt csinálni a "feszkót".
-
válasz
laposonly11 #421 üzenetére
Oké, egy játék a Red Dead Redemption 2, ami PC-n is futtatható és nagyon jó grafikát kínál. Végre egy játék, amiről éveken át csak álmodoztunk PC-n és tényleg lehet örülni, hogy megkaptuk! Persze ha valaki nagyobb részletességgel szeretné futtatni mint az Xbox One X vagy Playstation 4 Pro, akkor hamar elfogy az a budget PC.
A Battlefieldnél meg el lehet játszogatni azzal a budget PC-vel, amíg el nem kezdesz multizni. Én tudom mert nekem a kedvenc sorozatom és kipróbáltam egyszer apámék gépén a i5-3300-on egy GTX 1050Ti társaságában és folyton 100 százalékon pörgött a proci, érezhető mikrolagokkal. Szóval az igazság az, hogy a Battlefield 1 és V multiban megeszi azt a pentiumot reggelire.
(#419) ProEvoFan Igazad lehet, de PC-sként kötelességemnek érzem jobb belátásra bírni a konzolokkal kapcsolatban.
-
Tegla80
addikt
válasz
laposonly11 #424 üzenetére
modi nelkul is talalsz mas topikot vagy segitsek esetleg?
-
válasz
laposonly11 #418 üzenetére
UC4 meg hasonlók azokat azért nem adják ki, mert ilyen arcade játékok nem igen fogynak PC-n.
Ja, nyilván ezért próbálja a PC-s community egy jó ideje a régi Uncharted játékokat emulálni. Amúgy meg ennyire nincs rá igény: Rise of the Tomb Raider First-Month PC Sales Almost Triple Xbox One Debut
És akkor még csak nem is a legjobb ilyen jellegű játékról beszélünk, csak a PC-sek egyelőre kénytelenek beérni ezzel.
Megnéztem az összehasonlítást és tény, a PC-n több a level of detail a környezetben, de ebben ki is merült. Azon kívül nem olyan egetrengető a különbség, főleg nem az Xbox One X-hez viszonyítva.
A horizon viccnek jó, átlagos grafikája van, sok a részlet de semmilyen grafikai újdonságot nem vonultat fel, sőt messze elmarad pl. egy régebbi Crysis 3 tól is.
Ez komoly? Senki sem vitatja szerintem, hogy a Cysis 3 túlmutatott grafikában a többi játékon a maga korában, de ez azért meredek kijelentés. Én játszottam mindkét játékkal, láttam mindkét grafikus motort és ha meg kéne neveznem „az új CryEngine-t”, az számomra egyértelműen a Decima Engine lenne.
A konzolt mint önmagát meg nem lehet úgy értelmezni, mint a PC hardvert, mert másképp működik. Tudom hogy ezt PC-s fejjel nehéz lehet megérteni, de aki már látott konzolon játékot, az megérti.
amiket kb 5 óra alatt lehet végigtolni
Itt látszik hogy egyikkel sem játszottál, de még végigjátszást sem néztél róla, csak próbálod magadnak bebeszélni, hogy miért jobb a PC-d a konzoltól. No offense, de én helyedben a közeljövőben beszereznék egyet helyedben és utána visszajönnék átértékelni, amiket írtál.
-
laposonly11
senior tag
válasz
ProEvoFan #419 üzenetére
Csak akkor vennék PS4 et, ha már a pro lesz kb. 30000 ft os árban, addig viszont nem éri meg. Az exkluzívok sem valami jó játékok, UC4, Last of US2, mind egy kaptafára gyártott "végigjátszható filmek", amiket kb 5 óra alatt lehet végigtolni, nem érnek meg 10-15 ezer forintokat, 1000 et talán. Vettem 3000 ft ért egy joypadet a PC-hez, kész a konzol és olcsón, ennyit erről.
-
Szabi®
addikt
válasz
laposonly11 #421 üzenetére
Szánalmas amit csinálsz
-
laposonly11
senior tag
Ja annyira kevés a 2 GB fullHD ra, hogy egy szinten teljesített a videoban a PS4 pro val. De ne zavarjon. Ja tényleg hülye voltam hogy 25000 Ft ért a 8 éves GTX 680 at ajánlottam, amikor ennyiért már GTX 1060 at is lehet venni itt a hardveraprón, az simán visz miindent 4K ban a pro szintjén (30 fps el
).
"Beraksz egy 2gb vrammal rendelkező vgat, ami már sok esetben a full hd-ban is kevés?
Az ilyen játékok mint AC-k,Red dead stb már eleve el sem indul"
Látszik mennyire értesz hozzá, attól még elindulnak, és szépen futnak, de ne zavarjon.
https://www.youtube.com/watch?v=ZgeUVcjQvIs
Sőt itt van a red dead 2 egy 1 gb os kártyán
https://www.youtube.com/watch?v=8zgaOXOoAHM
Dark souls 3 szintén egy régi 1 gb os kártyán
https://www.youtube.com/watch?v=hZWrZhKuhjo
De hogy ne keljen a teljes listát végig keresnem, egy év nem lenne elég hozzá, elég csak visszatérni a gyenge 2 magos G4560 procihoz a 8 éves GTX 680 2gb kártyával és az is hozza a PS4 pro szintjét Battlefield 1 alatt:
https://www.youtube.com/watch?v=nJ3YT0Zo8_s
Persze úgy hogy a konzol verzióból, természetesen hiányzik egy csomó részlet, az árnyékok is csúnyábbak stb.:
https://www.youtube.com/watch?v=6DRW5Ceo3fQ
Ebből is látszik, hogy a PS4 felett lassan eljárt az idő. -
Szabi®
addikt
válasz
laposonly11 #418 üzenetére
"" i5-3350P Asus GTX680"""
Hé zsenikém ebböl a listából mit visz az általad emlitett gép "legalább" 1440-ben ?Beraksz egy 2gb vrammal rendelkező vgat,ami már sok esetben a full hd-ban is kevés ?
Az ilyen játékok mint AC-k,Red dead stb már eleve el sem indul -
laposonly11
senior tag
Az UC4 en kívül mind megjelent PC-re, és ma már egy 30-40 ezer Ft os új kártyán is úgy futnak ha nem jobban ezek, mint a PS4-pron. És PC-n csak kártyát kellett cserélni, mert a PS4 pro procija már a megjelenéskor is harmatgyenge volt.
"Az only pc-játékok listája szegényes és silány.(ha az elmúlt 7 évet vesszük)"
Ez így van, de ha visszamegyünk 30 évet akkor fordított a helyzet, sőt lassan már emulálható a PS3 is.
A horizon viccnek jó, átlagos grafikája van, sok a részlet de semmilyen grafikai újdonságot nem vonultat fel, sőt messze elmarad pl. egy régebbi Crysis 3 tól is.
De nézzük csak meg hogyan fut egy régi és gyenge PC-n egy hasonlóan szép, szeriontem szebb játék a Final Fantasy XV:
https://www.youtube.com/watch?v=guAdRNPaQnc
1080p ben hozza a 40-60 framet ami kb. a PS4 pro nak felel meg.
Ezt teszi úgy hogy PC-n a legrészletgazdagabb, a játék:
https://www.youtube.com/watch?v=QAVNtje0LHU
Pentium G4560 proci kb. 10000 Ft ért dobálták, ma már 7500 Ft ért kapni 4 magos i5-3350P-t, ami lényegesen erősebb a PS4 pro gyenge processzoránál.
A videokártya meg egy Asus GTX680 2 Gb, 25000 Ft ért látok ilyet.
Na most ha a PS 4 pro egy 4 évvel korábbi hardvernél is gyengébb, mutatja azt hogy egy zárt rendszer, az bizony zárt rendszer, hiába olcsó a megjelenéskor, ma már kiöregedett, és egy gyakorlatilag olcsó irodai gép is hasonló szinten nyújt.
PS4 Pro-t kb. 70000 Ft ért láttam használtan.
Mindenki döntse el mi kell, és mennyit ér meg neki.
A ps3 exkluzívokat akkor játszottam ki, amikor már 30000 ft ért lehetett venni ps3 at, aztán el is adtam.
Láttam a last of us 2 őt, lehet ki jön PC-re... UC4 meg hasonlók azokat azért nem adják ki, mert ilyen arcade játékok nem igen fogynak PC-n. Szimulátorok, stratégiák, FPS-ek, RPG-k, ezek valók PC-re. -
Szabi®
addikt
válasz
laposonly11 #416 üzenetére
Last of Us 1-2+kieg,Uc 4 +Lost legacy,God of war.....
Las of Us2 röl néztél gameplay vidit ? -
válasz
laposonly11 #411 üzenetére
Ajánlom az Uncharted 4-et! Ilyen játékot ilyen részletes kidolgozottsággal még nem láttam PC-n! De ajánlhatom a Horizon Zero Dawnt is, amit szerencsére nemsokára PC-n is élvezhetünk! Olyan kidolgozottak az arcanimációk és a textúrák, hogy mikor a kis Playstation 4 Slimen játszottam vele, elállt a szavam. Azt gondoltam magamban mikor játszottam vele, hogy bakker ilyen játékokat miért nem kapunk PC-re...amit God of Warból láttam videón, az is ilyen álleejtős, de bevallom azzal még nem játszottam. Továbbá Ghost of Thushima is elképesztően fest már a videókon is...én tényleg szeretem a PC-t mint platformot, de őszintén, most milyen hasonló gondossággal kidolgozott játékokat tud felmutatni?
Egy ami ilyen érkezett nemrég, a Red Dead Redemption 2, s esetleg majd a hamarosan érkező Death Stranding ill Horizon Zero Dawn lesz.
Az ARK-ot meg ne hozzuk fel már példaként arra, hogy milyen gyengék a konzolok, ha PC-n is az egyik legszarabbul optimalizált játékok egyike, szóra sem érdemes...
-
Callisto
őstag
válasz
laposonly11 #411 üzenetére
HAHAHAHA. Köszi. Ma is jót nevettem!
Azért van néhány. Az exluzívok vagy azok, ahol jók a fejlesztők vagy nem sajnálják a hw spec fejlesztésre a pénzt és időt..
-
Szabi®
addikt
válasz
laposonly11 #412 üzenetére
Használtan kapsz olyan pc-t ugyan abban az árban ami a ps5-el egyenértékü ?
Keress már nekem is,meg is veszem
Jó játékok,mint a Uc4,Death Stranding,Horizon,Detroit: Become Human, csak célhardveren tud megszületni.Az only pc-játékok listája szegényes és silány.(ha az elmúlt 7 évet vesszük)
Pc-n csak tech feature-ök vannak,de azok is csak bizonyos hardverekkel,és sok játékban nincsenek is implementálva.(ray tracing)
A Horizon meg jó összehasonlitási alap lesz,hogy milyen géppel tudod majd futtatni,és ahhoz képest mennyibe kerül akár egy ps4 pro -
laposonly11
senior tag
"Abba meg már kár is bele menni hogy pc-n mennyire rossz a hatásfok,mennyi eröforrás szivárog el,high end kombóba is mikrolaggok,stuttering,textura pop up ?"
Az tény hogy konzolon nagyon kényelmes játszani és nem kell félni hogy valami szoftver bezavar, vagy a Win10 szórakozik megint (de szeretem a Win10 et
)!!! 100 féle videokártyára nem lehet úgy optimalizálni hogy közel 100% os legyen a hatásfok, mint konzolon. Ha jól emlékszem egy grafikai programozó szavaira, hogy ha PC-n egy játék a videokártyát 60% ban ki tudja használni az már rendkívüli jó optimalizáltságnak számít. De ilyen kérdésekben kérdezd Abu85 öt (Ez a pingvinnek álcázott szaki
, a topic házigazdája).
Azért adok egy tippet, PC csak akkor drágább a konzolnál, ha új alkatrészeket vásárolsz, használt proci, vga párossal hasonló árkategória vagy akár olcsóbb is lehet. -
laposonly11
senior tag
"A PS4 azért volt sikeres mert kaptál tőle valamit amit a pc-től nem.
Jó címeket,olyan grafikai bravurokkal amit a pc-s felhasználók a sokszoros hardverjeikre sem kaptak."
A grafikai bravúrok mindig először PC-n szoktak megjelenni, fordítva sosem láttam erre példát. Egy címet mondj, vagy egy ilyen "grafikai bravúrt" nevezz meg, mert úgy tudom PC-n voltak szebbek és gyorsabbak a játékok, miközben konzolokon az 1080p -t is szinte mindig vissza kellett butítani, és a sebességet is visszafogni 30 fps re. Jó példa erre az Ark, az még PS4 pro-n is le van kicsit csupaszítva a PC verzióhoz képest: Ark -
Raymond
titán
Nem egeszen. Az van hogy az AMD-nel tudod hogy mindegy egyes TMU-n van egy ITE, az NV-nel viszont csak azt tudod hogy van egy funkcionalis egysegekbol allo csoport amit az NV az "RT Core" nevvel jelol es nem arul el a belso elrendezesrol semmit. Viszont az hogy a Turing architekturat bemutato grafikonokon az RT Core a TMU-k melle kerult nem veletlen. A feladatbol kifolyolag ezt mindket ceg hasonloan oldja meg mert a cel ugyanaz (a RAM lekerdezesek minimalizalasa) es a modern GPU-k mukodesebol kifolyolag ott van ertelme hogy legyen. Abban az "RT Core" nevezetu blackbox-ban ugyanugy TMU-nkent egy ITE van mint az AMD-nel.
Az egy ertek termeszetesen nem jelent sokat az osszteljesitmeny szempontjabol, a tobbi osszetevo is szerepet jatszik, de az a megadott ertek ugyanugy kiszamolhato mindket gyartonal.
-
Szabi®
addikt
válasz
laposonly11 #404 üzenetére
A PS4 azért volt sikeres mert kaptál tőle valamit amit a pc-től nem.
Jó címeket,olyan grafikai bravurokkal amit a pc-s felhasználók a sokszoros hardverjeikre sem kaptak. Egy PS4 Pro tulaj már 2016ban tolt olyan játékot olyan felbontáson amit a pc-sek csak szidni tudtak.(a high end vérpistikék meg gerjedhettek a 3dmark eredményeikre)
A pc fronton csak akkor simogatják meg a buksidat ha megvetted az azévi x hardvereket,ez egy gépigény.hu profilon még jól is mutat,de ennyi.Nem kapsz mellé semmit.
Tolhatod a huszadrangú játékgyárosok melléktermékeit.Lehet gyengébb volt a jelenlegi generáció,de 2016-ban hány pc-s játszott akár "csak" 1440p-ben egy új játékkal ?
Könnyű takarozni a 2080Ti al....de hány gépbe van ilyen ? Meg hozzá G-synces 4k monitor +cpu amivel ki van hajtva ?
Abba meg már kár is bele menni hogy pc-n mennyire rossz a hatásfok,mennyi eröforrás szivárog el,high end kombóba is mikrolaggok,stuttering,textura pop up ? -
Abu85
HÁZIGAZDA
Ezt az RDNA2 esetében azért lehet így számolni, mert minden egyes TMU-n van egy ITE (Intersection Test Engine). A GeForce RTX-eken minden Turing SM-ben van egy, és egy ilyen egységen négy TMU osztozik.
Persze továbbra is leírom, hogy ez az egy érték még önmagában még nem jelent semmit.
-
laposonly11
senior tag
válasz
hogabesz #403 üzenetére
Egyáltalán nem említik a gyártók erősségként pl. a ray tracinget, csak annyit hogy hardveresen lesz benne, de minket pont ezeka részletek érdekelnek. Sőt hivatalos sony demo sincs erről, csak amd, nvidia, square enix, meg hasonlókat találtam, ill. van ez a kis játék PS4 re, ami bíztatóan néz ki, ez alapján a PS5 től, sokkal, sokkal több is elvárható: Dreams PS4
-
laposonly11
senior tag
Akkor szerintem ez kevésnek bizonyulhat, bár ki tudja, optimalizálni konzolra könnyebb, hiszen már most villog a Sony a ray tracinget használó játékával ami állítólag PS4 re is megjelenik: Megvalósította a sugárkövetést az aktuális konzolgeneráción a Sony
-
laposonly11
senior tag
Az igaz, csak nehogy az legyen, mint a PS4 nél, hogy mire megjelent, a PC-n kicsit több pénzért jobb kártyával elfutottak a játékok 60 frammel, miközben a PS4 en sok játék a 30 frames diavetítést használja még ma is. A PS4 nem azért lett siker mert gyengébb volt mint az akkori PC-k hanem mert nem volt más, csak az X-box, amin viszont kevesebb az exkluzív. Mondjuk ha már VR, kíváncsi vagyok hogyan fog boldogulni vele a PS5 ha már minden játékban alap lesz a ray-tracing.
-
hogabesz
aktív tag
válasz
laposonly11 #397 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy Te végülis mit vársz a következő konzolgenerációtól? Írtál pár dolgot amit a gyártók pont erősségként említenek, Neked viszont nem elég. Mi lenne az amivel megfognának az új konzolok?
-
+1 sok PC játékos(magamat is beleértve) egyelőre csak videókat nézeget sugárkövetésről meg olyan gyors SSD-ről is csak álmodhat. Szerintem a jelenlegi PC-ket figyelembe véve ez az első alkalom, mióta az eszemet tudom, hogy a 2 piacvezető konzol ennyire előremutató hardvert kap.
-
Szabi®
addikt
válasz
laposonly11 #397 üzenetére
"""mert ha csak a jelenlegi szinten hozzák""" a jelenlegi szintet is még csak kevesen ismerik pc-sek közül is ,ha körbe nézel milyen gépekkel nyomja a nagytömeg.
A PS5 ehhez képest az elkövetkezendő években eléggé előre mutató mind grafikában,mind erőpotenciálban,bele értve a sugárkövetést is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A japánok újgenerációs konzolja a nyers számok tekintetében gyengébbnek tűnik az Xbox Series X-nél, de a részletek tekintetében kiforrottabb rendszer.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest