Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
Neurotoxin #431 üzenetére
Neked boxod van ahogy írod,nem tartod sokra a sony exeit,tevékenységét stb.
a hozzászólásaidból itélve.
Akkor mit keresel itt ? Sztem a box topikban jobban díjaznák a nézeteid . (vagy már ott se ? )
Itt a PS5 a téma ." ""ideig türtőztettem magamat"" ez a baj hogy csak ideig látod
""mehetsz vissza"" Codozni.....
-
Szabi®
addikt
válasz
Neurotoxin #429 üzenetére
""Teljesen szánalmas a Sony """"Nem a specifikáció meg a CPU unitok száma a lényeg itt a vérpistiknek, hanem, hogy jöjjön a HZD2, Last of Us, Nathanék, GoW, Elmentek a napok (
) és valami egetrengető drogos-tripes hidegverítékes WTF látomás Kojimától."""
Csakhogy meglegyen az örömöd. Menjél falmmelni,offolni máshová.
Kiforgatni ? Ismered az idézőjelet ? Akkor ezeket se te írtad -
Szabi®
addikt
válasz
Neurotoxin #317 üzenetére
"írd már le nekünk, hogy ki az, akit arra méltónak" Te csak vitákat generálsz,kiforgatsz hsz-eket,több helyen is ezt tetted már.Teljesen mindegy mit írnék,te jönnél Zolival.....Amúgy meg semmi időm nincs már régóta ezeket nézni,11 órákat dolgozom,Gameplay vidiket nézek,lehetőleg nagy felbontásban,és figyelek arra hogy ne tudjak meg sokat az adott produktumról.Igy megmarad a meglepetés ereje.
Az egyik kedvencem a régebbi időkböl (2003-2010-ig) Gyu volt (isten nyugosztalja) .Teljesen természetesen merte leírni ha egy produktum nem volt jó,ha jót írt annál sem volt érezhető hogy "fizetett" hirdetést olvasunk .De Mazur sem egy-két éve kezdte.Én Mo-ról ezeket az új divat youtubereket annyira nem ismerem.Az általam emlitett két figurának sok-sok évig olvastam a tesztjeiket. (11 évig gs előfizető voltam).
(#318) F_Peter "A bullshitről hogy "azt olvastam hogy annak a legjobb grafikàja"."
Te egy nagyon érdekes figura vagy,,márcsak azért is mert ebben a (#299) hsz-edben te is azt írod hogy ezt olvastad(mindegy is ha olvastad ha nem,vannak tesztek amiben ezt írják) Abból meg ne nyissunk hitvitát hogy mi a legjobb/legszebb game,én leírtam nekem mi,az hogy neked meg mi a te dolgod
#319) GodGamer5 +1
Most vettem meg 4 ezer birodalmi HUF ért a Lost Legacyt,muszály a könyvtáramban lennie,hiába toltam ki azt is kétszer.
-
Szabi®
addikt
válasz
Neurotoxin #294 üzenetére
Félre olvastad,nem a gears 5 miatt raktam a screenshotot,az csak azt prezentálja a szaksajtó hogy vélekedik a one generációról (nem olvastad el?) Én legszebb játéknak a Horizont és God of Wart olvastam,jah és azt sem én írom hogy kihalt a gears nyitott terepeken hanem a teszterek.
De ha neked az a legjobb legszebb szíved joga. A ti szemellenzős magatartásotok sokkal jobb amikor azt érvelitek az xbox mellett ""me' az jobb",aztán megjelenik egy ütösebb ps ex,és a box topikjában eközben "mi miért nem kapunk ilyeneket ?"
Ti játszátok a sértödöttet amikor ps hírek,topikok alatt megkapjátok hogy a one egy gyenge platform.Tomb Raider kanyarba sincs az Uncharteddel.Max csak szeretett volna. -
válasz
Neurotoxin #294 üzenetére
Tomb Raider Uncharted helyett?
Én játszottam még Tomb Raiderrel PC-n, mielőtt meglett a Playstationom, épp ebben a reményben, hogy olyan jó lesz majd. Hát mondjuk úgy, hogy sztoriban meg a dialógusokat tekintve messze nem hozza az Uncharted szintjét.
-
Szabi®
addikt
válasz
Neurotoxin #269 üzenetére
A Gears 5 minden tesztjében leírják hogy a nyitott részek élettelenek,üresek.És a karakterek mozgás animációja sincs közel az Unchartedhez,és az értékelései is alul maradnak. (az meg már hogy évjátéka sem volt,elenyésző)
Így indul az egyik tesztje a Gears 5 nek.Sztem ez mindent elmond.
Idézet : "szegényes,botrányos" -
Raymond
titán
válasz
Neurotoxin #269 üzenetére
"A Motorsport is megeszi reggelire a GT Sportot."
Ez a valosagban teljesen forditva van egyebkent mar ha a jatekrol van szo. Grafikaban csicsasabb a Motorsport, csak azzal nem sokat ersz eSport es multi alatt."Speciel úgy mozogtak a járgányok, mintha sínen húzták volna őket, kanyarban volt a leggázabb a helyzet."
Itt ket dolog lehet problema - nem ugyanazt a kategoria jarganyokat lattam a ket jatekban es ha pl. Sport-nal a GT3 ment akkor termeszetesen mas a fekvesuk mint mondjuk a sima road/super kocsiknak. A masik dolog a kamera kulso nezetben. A Sport-nal a kamera es a kocsi rigid, tehat ha tersz akkor ter a kamera is azonnal. A Forza-nal a kamera dinamikus es az eluto ter csak eloszor a kamera pedig koveti kis kesessel. Ettol van hogy mindegy melyik jatektol jossz, ha hozza vagy egy bizonyos stilushoz szokva a masik furan fog egy darabig kinezni. -
válasz
Neurotoxin #248 üzenetére
Hát én sem tudom honnan veszed ezt, hogy kint mindkettő konzolt megveszik. Szerintem ez nagy tévhit. Én konkrét akikkel együtt dolgoztam Bécsben egy moziban - ilyen 25-30 év körüliek, azoknak vagy Playstation van vagy Xbox. Azt már csak margóra, hogy a legtöbbüknek amúgy ahogy beszélgettem velük Playstation 4 van.
-
Szabi®
addikt
válasz
Neurotoxin #79 üzenetére
Jó nagy hülyeséget írtál ""Nyugatabbra tőlünk a legtöbben megfogják venni mindkettő konzolt"" a németeknek pont azért van manióka mert nem vesznek össze mindenféle sz@rt..
Nagyon tehetős családok is egyszer vesznek meg valamit ami prémium,utánna addig hajtják amíg megy (és nem a lizing időn belül cserélgetett autókra gondolok) .Azt meg végképp nem értem miért fáj hogy az egyik konzol gyártó ad minőségi játékokat a táborának ,a másik meg hulladék pc-s portokból sinylödik.
Elárulok még egy titkok,a ps exkluzivok nagyon jól fogynakHopkins95 A ps4 megjelenése elött ugyanígy tolták a visszafelé kompatibilitást,ami elég silányra sikerült,cserébe a kilóra megvett oldalakról el is tünt a hype róla
-
válasz
Neurotoxin #79 üzenetére
Hagyjuk is inkább! Felesleges volt ezt megint behozni ide.
Juhaszatti: Nem erre gondoltam. Hanem arra, h az egyébként is sokall gyengébb lábakon álló Sonyt valószínűleg sokkal jobban megviseli majd a "válság". Emiatt nem nagyon lesz lehetőségük belemenni egy komolyabb árversenybe.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Neurotoxin #79 üzenetére
Azért írhatnál pár olyan PC only címet ami csak megközelíti a Naughty Dog játékainak minőséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A japánok újgenerációs konzolja a nyers számok tekintetében gyengébbnek tűnik az Xbox Series X-nél, de a részletek tekintetében kiforrottabb rendszer.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest