Hirdetés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BIOS frissítés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
szerintem nagyon túltolod .semmi másról nem szólnak a kommentjeid csak VS vitákat gerjesztesz és beleállsz mindenkibe.
Ez nem egy Sony fényező hír hanem az emberek bejönnek elmondják a véleményüket egy még meg nem jelent konzolról. Szabad ország szabad fórum. Nem kellene neked senkit innen kiparancsolni vagy kitessékelni aki véleményt nyilvánít.. Jó lenne ha kicsit lenyugodnál. -
-
Srácok nagyon jó lenne ha kicsit összeszedné magát pár ember és a z Xbox Vs PS vitákat elhagynátok és kizárólag a Playstationra koncentrálna mindenki, mert ez így nem kicsit óvodára emlékeztet.
-
Persze egyértelműen nem tökéletes játék és megvalósítás, meg nem is jöhet át mindenkinek, nincs ezzel gond.. Ami pl nekem példaértékű benne az az, ahogy a fizikát használja egy ilyen egyszerű mobil hardveren. Értem ez alatta szél mozgást ahogy tüzet tudsz gyújtani a táborokba a víz fizikáját. Az élő mozgó környezetet, Egyszerűen a Witcher fölé helyezi ebből a szempontból nálam. persze sok másban meg a Witchert vagy RDR2-t meg sem közelíti.
-
Mivel válaszoltam/ hozzászóltam egy kommentre ami az Unchartedet hozta fel pont a Ps5 cikk alatt...
nekem nem tetszik annyira aza játék, mondom ezt úgy , hogy végigjátszottam a kiegészítő cím kivételével az összes részt.
Itt már 2018 ban is ez volt a véleményem a PS4 topikban utána sem változott tessék: [link]
[link]
Ezzel szemben egy Heavy rain, Beyond teljesen magába szippantott. [link]
nem akarok hozni címet mert mindhárom konzolnak megvan a maga jó címe. Xboxon imádom a Halot-t, a Rime-t azon játszottam végig ami lsokkolt annyira jó volt,( ott pl nekem Gears of War nem jön be) PS 4 -n a kedvencem a Last of US, Nintendon a Zelda köröket ver minden platformra sok szempontból open world játékként. -
válasz
GodGamer5 #169 üzenetére
Az uncharted szerintem nagyon túlhypolt, szerintem gyenge gyerekes sztori konzolos fizikával és megvalósítással béna AI val és néhol nagyon egysíkú játékmenettel.Szép volt és kb ennyi, messze nem volt tökéletes.De Ami szerintem például PS 4-n egy alábecsült cím volt az az Order volt, nem is értettem miután végigtoltam, miért húzták le annyian.
-
válasz
Sondi1986 #83 üzenetére
Az, de szerintem erősen marketing. Változó órajelekből ítélve és abból hogy a Microsoft 2 Ghz alattit mondott be stabilan ugyan erre , szinte biztos, hogy ritka esetekben lesz ez ilyen magas órajelen, ha egyáltalán lesz.
Valószínűleg a számítási teljesítményt is ehhez az elméleti maximumhoz adták meg, szerintem a valóságban ez alatt lesz, nem 17 % ról fogunk beszélni két konzol között, hanem többről.kovsol : Minőségre ez nem látszik meg a két konzolon, Xbox messze jobb minőséget képvisel a jelenlegi genben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A japánok újgenerációs konzolja a nyers számok tekintetében gyengébbnek tűnik az Xbox Series X-nél, de a részletek tekintetében kiforrottabb rendszer.
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest