Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Számomra teljesen értelmetlen, hogy 2015-ben nem minden anyagot P2P terjesztenek. Még mindig csak néhány nagyobb név kötelezte el magát emellett a méltán hasznos technológia mellett. Szégyen. Inkább építgetik a nagyobbnál-nagyobb parkokat, hogy ki tudják szolgálni a letöltési igényeket.
-
Robert07
aktív tag
7970-en 1100mhz-es GPU-val sem az igazi sajna. Ez már kevés neki.
Amúgy processzor nem nagyon kell neki, nekem 30-35%-nál feljebb nem ment a kihasználtság teszt közben. -
westlake
félisten
-
bozont
veterán
-
Chapel
addikt
Nos az alábbi vason a következőt adta; 28-30 fps fixen, akár totálisan talajon haladva a sok fűvel, akár magasban szállva.
Kicsit fakóak a színek, de amúgy abszolut megvan egy fajta realisztikus hangulata, szájtátós!
Ja és az első játék ami csont nélkül kimaxolta a 4Gb Vramot
i73770
8gb 1333
samu evo ssd
R9 290 Gaming
Win 8.1wolfman: Minden motornak megvan a saját, jellemző látványvilága, tény ez amit írtál igaz UE3-ra, bár a fene tudja, hogy ez mennyire szándékos, ergó lehet, hogy vissza lehetne venni belőle, de a játékgyártóknak tetszik.
Illetve jobban belegondolva ezt a hatást pl. Bioshock I.-n nem éreztem annyira...rosszul emlékszembozont: Eddig ahogy látom minden van, a barlangot még nem találtam meg, de óriási a terület ugye.
-
Chapel
addikt
Legszebb/legjobban optimalizált motor. Pont.
Nincsenek bugok és full skálázható gyengébb gépeken is...ha meg 1-2 példa kell (a nagyon sok közül):
Batman AA, AC és AK? Esetleg Bioshock? Odaver a látvány is, szóval akkor Neked sikerült valahogy elkerülönöd ezeket.
Ha van egy 10+ éves felnőtt fejjel történő rálátása az emberbek a piacra (esetemben 25+ év) akkor ezt sokan nem vitatják.A demo már jön le, szépen ment az összes eddigi UE4 teszt progi; ha jól számolom ez a 6-7. játszható demo lesz vele amit kipróbálok. (Itt van az első komolyabb pack.)
A fények nagyon szépek és hát ugye a rombolás is adott....ha voltak olyan rendesek és megírják, mert a motor tudja amit kell e téren is. -
Mustaros
aktív tag
Sajna nálam el se indul , pedig a minimum követelmény bőven megvan.. Az elején még van valami hang is , de utána fekete kép.. Win8.1 lehet a gond?.. :S
i7 2600k , gtx 970 , 8 gb ram + ssd
-
deakpeti
tag
Brutal jol nez ki!!
-
Normi™
őstag
Nagyon durván néz ki
-
jozsef8
aktív tag
Nincs valami másik link esetleg? Nekem nagyon lassan jön
-
Nekem bejön, ha valóban ilyen grafikai minőségű játékok jönnek, egy kis tartalommal megspékelve (
), akkor van még értelme a pc-re költeni...
-
Peat;)
veterán
Az unreal engine minden egyes verziójával készülték szép játékok, arról nem beszélve hogy egy olyan optimalizált motorról van szó ami nem volt tele hibákkal és szépen terhelte a hardware-t. Ha egy fejlesztő bugos játékot csinált unreal motorral kb kiröhögték..és szerintem ez egy jó irány volt, gyors fejlesztés, megbízható működés.
-
Azért nagyon sok jó és szép játékot köszönhettünk annak a motornak, még ma is olyan átalakításokat csinálnak belőle , hogy rá sem ismerni. Ha jól tudom a legtöbbet megvásárolt és felhasznált engine
.( Bioshock,Batman,Dishonored,GOW.Mass effect 2.stb.[link] )
Ezt a videót elnézve az új Far cry-t láttam magam előtt ebben a környezetben
Szerintem nagyon szép.
-
A konkret technikai reszleteken tul en annak orulok, hogy vegre nem valami disztopikus jovoben lovoldozos ize lett.
-
Frigo
őstag
Ettől valahogy nem vagyok elájulva , vagy ezt Androidra/iOS-re szánták ?
-
mg1992mg
őstag
Nekem 6 perc alatt lehozta, szóval nem igazán van túlterhelve.
Van még mit optimalizálni rajta, folyamatosnak folyamatos, de érződik rajta a dolog, meg hát a gépigénnyel nem vicceltek.
Intel Core i7 4790 (3,6 Ghz), 8 GB RAM (1600 Mhz), MSI GTX 970, és beröccen. SSD-n volt.
DE szépnek szép. -
jozsef8
aktív tag
Jó sokan elkezdték szedni a cuccot, a szerverük nem nagyon bírja. 3 napot ír letöltési időnek
-
ViZion
félisten
EmléXem még anno az unreal III megjelenésekor is minden csodát ígértek... majd teltek az évek és valaki egyszercsak leírta a tutit a fórumba: De jó lenne már egy szép Unreal engines játékot látni!
Szal. az egy dolog, h mire képes a motor, az meg egy egészen más dolog, h ha nem tesznek bele munkát, akkor a legjobb motorral is szar lesz a játék...
Új hozzászólás Aktív témák
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest