Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Legszebb/legjobban optimalizált motor. Pont.
Nincsenek bugok és full skálázható gyengébb gépeken is...ha meg 1-2 példa kell (a nagyon sok közül):
Batman AA, AC és AK? Esetleg Bioshock? Odaver a látvány is, szóval akkor Neked sikerült valahogy elkerülönöd ezeket.
Ha van egy 10+ éves felnőtt fejjel történő rálátása az emberbek a piacra (esetemben 25+ év) akkor ezt sokan nem vitatják.A demo már jön le, szépen ment az összes eddigi UE4 teszt progi; ha jól számolom ez a 6-7. játszható demo lesz vele amit kipróbálok. (Itt van az első komolyabb pack.)
A fények nagyon szépek és hát ugye a rombolás is adott....ha voltak olyan rendesek és megírják, mert a motor tudja amit kell e téren is. -
Peat;)
veterán
Az unreal engine minden egyes verziójával készülték szép játékok, arról nem beszélve hogy egy olyan optimalizált motorról van szó ami nem volt tele hibákkal és szépen terhelte a hardware-t. Ha egy fejlesztő bugos játékot csinált unreal motorral kb kiröhögték..és szerintem ez egy jó irány volt, gyors fejlesztés, megbízható működés.
-
Azért nagyon sok jó és szép játékot köszönhettünk annak a motornak, még ma is olyan átalakításokat csinálnak belőle , hogy rá sem ismerni. Ha jól tudom a legtöbbet megvásárolt és felhasznált engine
.( Bioshock,Batman,Dishonored,GOW.Mass effect 2.stb.[link] )
Ezt a videót elnézve az új Far cry-t láttam magam előtt ebben a környezetben
Szerintem nagyon szép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco X7 512GB Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- ROG Flow Z13 GZ301ZE 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- Amd Rx 6750 xt Garanciával 2026.09.18-ig .
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest