Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
ha már ez a téma...igazából hol/hogy lehetne win7 -hez jutni legálisan a legolcsóbban?lehetne a warez helyett ez is téma...ok,látom,érvel mindkét oldal,de szerintem pár jó tipp a legalizálásra azért elmozditaná pozitivba a topikot...én pl.nem win7-et használok,de szeretnék szert tenni egy origire,szerencsére kinőttem a warezos korszakot,veszem a kisebb progikat,mint a cfosspeed,veszem a gémeket már régen(steamon pl.sokszor van akció...),kövi rendszerfrissitésnek már full legális opot is szeretnék...sajna pl.olyat nem találtam,hogy itthon venni pl.legális kulcsot win7-hez,a microsoft.hu webshopja valami kis/középvállalkozásos oldalt hoz be,nuku win7,a com-on ugyan van,de a vacak forintárfolyam miatt horror áron...
tehát kérdés:hogyan szerezzek w7 home-ot legolcsóbban?
Másik kérdés:az OEM verzió mit takar pontosan,és az úgy tudom korlátos aktiválásszám növelhető-e pl.telefon,stb-vel,vagy pl.3x,és ennyi volt?
Másik,félszürke kérdés:az minek minősül,ha az ember "eredetinek látszó" oprendszerre venne "legális" update-t?Egyáltalán lehetséges-e ilyesmi?Avagy hogyan működik az upgrade csomag pl.vistáról win7-re?mert gondolom az első install ok,de mi van,ha utána már full reinstall?
remélem,nem lesz elharapódzó vita a kérdések vége...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest