Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

Beszélgetni és eszmecserélni jó! Szeretem a fórumokat....
    MIndenféle sértés és rosszindulat nélkül mégis azt mondom, mikor előjön egy egy ilyen topic, hogy igazi "bolhacirkusz"! Beszélgetni milliós nagyságrendekről meg privát warezkodásról, és etikáról.....céges dolgokról....
    Kevesen fizetnek adót 3-4 millió a 10 ből,ezért magasak az adó és járulékterhek,,értem! húznám a párhuzamot az ország és a BKV/MÁV között....Kevesen vesznek bérletet, ezért drága a bérlet, és a menetjegy...."szerintük" (sajnos sokan el is hiszik)
    Úgyan már uraim!!!! Ez valóban logikusnak is tünne egy "normális" világban..de mi nem abban élünk....Nem csak a saját adónk és járulékaink százmilliárdjai tünnek el a privát szférába vándorolva,,hanem még az uniós kölcsönök, hitelek, és "segélyek" többsége sem kerül az állam tulajdonába.....
    Az általunk 3-4 millió ember adójából ha mindent "ránk" fordítanának,,,akkor abból a párszáz milliárdból ami eltűnik, menyi óvoda, iskola, egészségügyi intézmény épülhetne fel, és alakulhatna újjá....
    Mennyi uj járművet vásárolhatna a MÁV, és a BKV,,aból a "kevésből" amit befizetünk....
    Ezért bolhacirkusz szerintem az hogy nállunk ki viselkedik etikusan szoftverhasználatot illetően és ki nem...lehet róla beszélgetni,,,hiszen legalább mi kommunikálunk egymással,,,csak szerintem szükségtelen elragadtatni bármelyik félnek is magát...
    b@szhatjuk az eredeti windowsunkat ha megölnek a korházban..... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák