Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti

nagyúr

válasz mephi666 #58 üzenetére

Áh így már világos. :R
    Gondolom ez meglátszik az fps-en is.

(#61) nuke7
    Miért is nem?
    Sztem pont ugyanarra való, ha a játékokat nézzük, mint célt. Sőt, állítólag éppen a PC az, amit nem játékra találtak ki. Más kérdés, h a beviteli eszközök mit tesznek lehetővé.
    De ha igazak a szóbeszédek, akkor xbox-ra is lehet csatlakoztatni egeret és bill.-t.

(#60) Silenzio
    A filmeknél elég a 24 képkocka, ha kellően össze vannak mosva: bemozdultak a mozgások. Így egy amolyan álomszerű élményt nyújtanak, állítólag álmunkban is hasonlóképen látunk. De esetemben, meg még sok más monitorszemű esetében hiába a bemozdulás, túl gyakran észrevesszük a szaggatást. A legszembetűnőbb ilyen képi elem az a vízszintes pásztázás. Főleg ha gyors. Aki ebben az esetben nem veszi észre, h szaggat, mint állat... hát azt irigylem. :U Ültem már be moziba és fájó fejjel néztem végig a filmet, mert folyamatosan szaggatott.
    Főleg, mikor rövid záridővel készülnek a felvételek és nincs kellően bemozdulva.
    Ha motion blur nélkül nézel vmit, akkor a 24 fps iszonyú kevés. De még a 48 is.
    Éles képekből a szemünk még akár 60-nál több képkockát is meg tud különböztetni másodpercenként.
    Ez mind csak a tartalomtól függ.
    Játék fronton jó példa erre a Need for Speed. Abból is az Underground.
    Ha motion blur-ral játszok, akkor még 30 fps alatt is élvezhető marad nagyjából. Ha anélkül játszom, akkor még a micro stuttering-et is észreveszem 60 fps +vsync mellett. :U

• Shing

őstag

válasz mephi666 #58 üzenetére

Ahha, kössz... nem értek konzolokhoz/TV-khez, azt hittem ott is van D-sub/DVI/HDMI azt kész. xd

Új hozzászólás Aktív témák