- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- UHD filmek lejátszása
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Dehogy cserélem. Most amúgy sincs rávaló, csak maximum elgondolkodtam volna rajta. Az elődre is akkor váltottam amikor már jó egy éve kinn volt a piacon. Nem kell rohannom. Így viszont már pusztán a gondolatát is elhessegethetem. Inkább nekem is egy lapos kellene, mert nehéz hordozgatni mindenhova az asztalit.
-
vinibali
őstag
a TPU-s teszten alig verte el az 5800K még a 3770K-t is. örülök, hogy valami elnézhettek.
viszont 350$ körüli ár kicsit erősBIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
kero35
tag
Hát én úgy látom el leszek a sandyval még egy darabig
Az élet olyan mint a motor néha be kell rúgni
-
válasz yodamester10 #94 üzenetére
Attól függ mivel teszteled. Én úgy vagyok vele, hogy csont maxon mert akkor már csak alatta dolgozhat. Egy LinX már okozott gondot kupakkal.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
dozsabalint
senior tag
Nem is bírják a gpu váltogatós csodák sem...
Notebook nem játékra való. Hűtőpad meg aztán végképp semmi köze sincs a mobilitáshoz....
"Biznisz kategban meg szinte pont, hogy nem int vga-t szerelnek" Csak az esetek 99%-ában. Nem is raknék bele mást. Tudom milyen, amikor az intel/amd fűt alapjáraton. Még a csoda intel és amd/nvidia gpu váltogatós masinák is fűtenek mint a fene ha az ember játszik (kétlem hogy egészséges az a hőtermelés, amit a noti csinál egy natív vga-val). Márpedig ha nem játszik, elég egy intel HD3-4000.
"Egyrészt nem érdekli, hogy mennyit fogyaszt, mert nem mi fizetjük" Ha éppen kocsiban ülök, akkor nem mindegy, hogy meddig húzza akksiról. Notebook fogyasztása általában nem töltőn érdekes .[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
De vártam már ezt a tesztet!
Meg van mit fogok olvasni vacsora közben.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
yodamester10
őstag
válasz Kolondrum #79 üzenetére
Az kicsit túlzás,hogy megfő.
Nekem 3570k-m van,H110-el hűtve és 4200mhz -en megy játék alatt,de nem nagyon láttam még 50 fok fölé sem menni.Netezés közben mikor ezt is írom 1600mhz-en ketyeg és 25 fokos.
Én i7 870-ről váltottam 3570k-ra,de úgy néz ki marad még egy darabig[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz FollowTheORI #90 üzenetére
Na ez már nem is rossz.
-
pzstm
titán
köszi a részletes tesztet, tényleg nagyon jó lett.
Én nem vagyok óriási prociszakértő, de ha már Haswell, akkor nem lett volna jobb Win8-al csinálni a tesztet?
Vagy mondjuk 8.1 hivatalos megjelenés után még egyszer megérné ráereszteni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
válasz dozsabalint #84 üzenetére
..szerinted hány ember játszik notin CSAK akkuról? Ha meg nem, akkor meg nem tök mindegy az üzemidő? Nem mellesleg, amelyik notiban van "natív" GPU is, ott váltani lehet, vagy maga a rendszer vált, hogy éppen az IGP-t, vagy a natív VGA-t használja e. De gondolom, ezzel tisztában vagy. Biznisz kategban meg szinte pont, hogy nem int vga-t szerelnek. Én kint melózom és sok kollegának fontos, hogy tudjon játszani és notival, ha lehet. Egyrészt nem érdekli, hogy mennyit fogyaszt, mert nem mi fizetjük, másrészt mindenki használ noti hűtőpadot alapból. Ne kelljen már komplett asztali/konzolt azért magunkkal cipelni, hogy játsszon az ember nap pár órát. . Nem mellesleg, a híbrid vonal felé tendál a technológia, de ezt már előttem is többen említették, szóval ez a jövő..
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ha valakit a csúcs IGP érdekel itt megnézheti mit tud:
http://www.anandtech.com/show/6993/intel-iris-pro-5200-graphics-review-core-i74950hq-tested/6
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
Pubszon
veterán
Majd a végleges CPU tuningjára leszek kíváncsi, hogy vajon ugyan úgy elszúrják a kupak alatti pasztázást, mert az IB is jól szerepelt az első tesztekben az ES példányokkal.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Szép kis cikk lett srácok! Gratula és köszönet!
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Klikodesh
senior tag
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
dozsabalint
senior tag
De nem kell többet tudnia egy HD videónál, mert nincs rá szükség. Ha többet tud, akkor fűteni is jobban fog. Egy egységben egy cpu, meg egy vga hőtermelése. Na az lesz a tüzijáték, főleg notik terén. Üzemidőkről már nem is beszélve.
Aztán hogy a jövőben mi lesz, az más kérdés. Jelenleg több nem hiszem hogy kell.[ Szerkesztve ]
-
válasz foxxmotor #76 üzenetére
Rosszul gondolod. Mindenki arra vár, hogy legyen már egy olyan IGP, ami optimális minőségben (legalább) képes megbirkózni játékokkal, pont hogy kiváltva a natív VGA-t. Amiről te beszélsz, azt már egy telefon/tablet/akármilyen buta szar is tudja. Joggal várható el, hogy ha már elénk raknak egy majd százezres IGP-vel felvértezett CPU-t, akkor az többet tudjon egy HD videónál. Vagy ne rakjon bele, de akkor ne 5%-al tudjon többet, mint egy két éves proci fele annyiért. (Kb.)
-
dozsabalint
senior tag
válasz foxxmotor #76 üzenetére
Na ezt én sem értem. Jelenleg HD3000-resem van a notimban és teljesen jó. Két független fullhd-s monitort simán elvisz. Más nem is kell. Amennyit én játszok PC-n/notin, arra még ez is sok.
PC-be úgyis rakok majd rendes VGA-t (egyelőre hd4000 van), notiba meg nem kell. Plusz hőforrás, amit egyszerűen képtelenség lekezelni. Nem véletlenül döglenek hamarabb az nvidia/ati-s notik átlagban. Az sem véletlen, hogy az üzleti notikba elég ritkán kerül nvidia vagy ati GPU.[ Szerkesztve ]
-
Kupak ügyben most mi az állás? Ez is megfő mint az Ivy?
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
Teclis1993
tag
Ha az intel igy halad akkor az AMD és a tabletek,mobilok miat ki fog szorulni a piacról és az egyetlen ár/értékben versenyképes CPU-ja a PIII-mas Tualit marad,. Pedig pont most akartam intelre váltani meet kiváncsi lettem volna rá, de igy marad 8150-és.
[ Szerkesztve ]
-
foxxmotor
tag
Megint nem értem az olyan jellegű hozzászólásokat, mint hogy:
Mennyire gyenge még mindig az IGP.
Úr isten mennyivel jobb még mindig az AMD IGP...IGP-ről beszélünk emberek! Általános felhasználásra, multimédiás célokra (Full HD filmezés..) tökéletesen megfelel. Aki meg játszani szeretne az meg beláthatná végre, hogy nem az IGP-ket kell fikázni, hanem venni egy dedikált videó kártyát. Az emberek döntő többségének bőven elég ez a teljesítmény amit az Intel IGP-i kínálnak.
Mi az a felhasználási terület amihez nem elég egy ilyen IGP??? (Játékon, videó renderelésen és komolyabb képszerkesztési munkákon kívül természetesen. Mert ezek már nyilván erősebb grafikai teljesítményt igényelnek.) De most komolyan. Aki tudja a választ az kérem írja meg, mert komolyan érdekelne. -
Most véletlenül sem követem el azt a hibát, hogy váltok, mint anno 2600K - 3770K esetében.
-
MongolZ
addikt
CPU terén nagyobb előrelépést vártam én is - bár az is igaz, hogy amit a 3770 tud, az is bőven elég, sőt. GPU terén jó az irány, kíváncsi vagyok a 5xxx sorozatra. Kétségbeejtő az AMD procik CPU-jának teljesítmény/fogyasztás mutatója. Várom az AMD válaszát
-
...ehhh, hát akkor marad a 60W tdp-s, hat magos xeon még egy darabig.
Már 2600->3770-re váltás sem érte meg. Ugye, hogy ugye. #75.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Éééés majd jön ebből a lapra forrasztott variáns?
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Remus389
veterán
válasz #57018880 #63 üzenetére
ez már előrevetíti a következő generációs processor teljesítményét is a Broadwell-ét
sokkal nem lesz az sem jobb, 14nm-en
majdhogynem a Sandy-t, Ivy-t és ezt egy kalap alá lehet venni
na mindegy én úgyis AMD gépet tervezek, szerintem behozzák a Steamroller-rel, nekik van is mit
-
aktív tag
Úgy érzem, hogy maradhat még a 2600K egy darabig
"Abban az egyetlen percben benne volt életem minden boldog pillanata."
-
-
WayneGace
őstag
válasz Rypejakten #61 üzenetére
4570 192$, 4670k 242$. Az nem olyan durva.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
nagyúr
-
miresz
veterán
Hát a tűzijáték az tényleg elmaradt. Az IGP még mindig botrányosan gyenge, a processzor magok erősek,de nem annyival,hogy megérje a cserét.
-
törölt tag
Nem tudom kinek fogja ez megérni a prémium árat. Gen. váltás között azért +10-15% között elvárható lenne a fejlődés.
Még, ha nem kéne alá új deszka akkor szódával "tetszett".
-
Tarill
őstag
na majd az i5 4570k-ra leszek kiváncsi az mit tud elődeihez képest
-
Klikodesh
senior tag
Nem az architektura hibaja hanem a gyartastechnologia ami az amdt hatraltatja. Dolgoznak rajta, a heten mar beismertek hogy a bulldozer az eleg gyatra lett ez is arra utal erik az utodja, de mar csak az is jelentosen megvaltoztatna a helyzetet ha egy uj nodeon lenne gyartva sokkal nagyobb elorelepes lenne mint amit az ivy vagy haswell felmutat, inkabb a glofo hibaja hogy hol van az amd proci fronton mint az architekturajuke.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
SzlobiG
félisten
Jó alapos teszt amiből kiderült, hogy marad a 3770K főleg hogy kupak moddolva van.
-
Easyl0ver
tag
Remek cikk! Jó tudni, hogy a kis 2600k -m még mindig eléggé "jó" helyen van
"They know what is what, But they don't know what is what, They just strut. What the fuck? "
-
atti_2010
nagyúr
Ez már régi mese és nem hiszem hogy ez lenne az oka a +10% növekedésnek és amúgy sem tudják mit hoz a Kaveri CPU-ban még lehetnek meglepetések.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Remus389
veterán
jó teszt, csalódás a viszonylag kicsi teljesítmény növekedés
talán a legközebbi AMD processzor végre beéri őket
-
SkyS1gn
félisten
Oké, még elleszek az 5GHz-en a 2500K-mal
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
ffodi
veterán
Ha jól néztem, akkor csak vezérlő IC került integrálásra (értelemszerűen). Azért nem hiszem, hogy ez olyan nagy mennyiségű hőt termelne (igaz kicsi a "hely"), hogy az valóban szignifikáns eltérést okozzon, figyelembe véve azt, hogy a korábban alkalmazott vezérlőket sem kellett külön hűteni.
Crytek:
Jogos.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
fermacht1994
aktív tag
Játékra tartom a gépet, különálló grafikus kártyával, úgy néz ki marad a 3570k-m
Feri
-
Cobra.
őstag
AMD-nek már nagyon kellene valami normális CPU architektúra, mert egyre behozhatatlanabb lesz a hátrányuk.
-
Graphics
Jómunkásember
Hétvégi cikk, de én egyelőre úgy gondolom Sandy / Ivy a hétköznapokban elég + SSD
Pár százalék pluszért nagyon nem éri meg váltani, inkább veszek gyorsabb SSD-t
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
peti_s
addikt
Számomra ez megint csalódás. A +5% az nagyon kevés, a gpu pedig még mindig röhejes. Ez sem kompatibilis az előzőekkel, és a Skylake-re pedig megint újabb tokozású alaplap jön.
(#42) sh4d0w, igen, és nem csak teljesítményben, hanem képminőségben is.
(#46) Duliee, én meg elvagyok 775-s Celeron Dual-Core-al is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
A teszt kiváló, a proci hozza a kötelezőt, de ebből csere nem lesz.
IGP-t tesztelhetnétek pár kisebb étvágyú de népszerű multiplayer játékokon:
L4D2, TF2, Football Manager 2013(nem vicc, 3. legnépszerűbb játék folyamatosan steamen) LOL, DOTA2, SC2, D3(?), CS:GO, esetleg WOW, stb.
Biztos ki lehet válogatni párat amit megéri tesztelni, hasznos infó lehetne a laptop választás esetén."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
KongRobi
csendes tag
Már vártam ezt a tesztet.Köszönjük.
-
"...Az integrált GPU tekintetében már jóval nagyobb az előrelépés, ugyanis itt 27-29%-os átlagos előrelépést mértünk az Ivy Bridge-hez képest. Ennek ellenére az AMD jelenleg legerősebb, Trinity kódnevű megoldása továbbra is utcahosszal vezet..."
De amikor azt mondtam, hogy az intel nem fogja beérni az AMD-t integrált grafikában, mindenki lehurrogott és kiröhögött... Ez a műfaj nem az intelé, sosem volt az, meg szvsz nem is lesz.
https://www.coreinfinity.tech
-
Klikodesh
senior tag
Csak 2200s verzioju X264el teszteltetek ?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Fagy az Intel OpenCL driverével. Azért nincs benne. Majd később, ha több időnk lesz, akkor felrakjuk az AMD OpenCL driverét az Intelhez is.
(#39) Bici: Dolgozunk rajta, csak nyakunkon a Computex, így arra is készülni kell. Mi is azt valljuk, hogy valós alkalmazás kell ide, de ezeket nem lehet csak úgy berakni, mert úgy járunk, mint az OpenCL-es x264-gyel, és azt nem szeretjük teszt közben.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
csucsbicep
nagyúr
Elég tartalmass cikk lett, mint általában. Maga a processzor viszont nem győzőtt meg annyira, főleg, hogy a melegedés maradt ivy féle..
-
ffodi
veterán
válasz MiklosSaS #29 üzenetére
Én is erre számítottam, bár azért reménykedtem a nagyobb teljesítménynövekedésben. Külföldi teszteket is átfutva, átlagban 10-15% van C2C egy 2600k és egy 4770k között, az utóbbi javára. IGP nem érdekel különösebben, úgyhogy azt nem veszem figyelembe. Már szinte biztos, hogy marad a 2600k, 5 Ghz-en azért van még ereje a Haswell-lel szemben.
Ha mégis váltásra szánom el magam, akkor marad a S2011.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
atti_2010
nagyúr
Szerintem is, egyre nehezebb lesz hűteni a magot a gyártás is egyre drágább lesz és mellette még a fogyasztás is élenyészően csökken, szépen el fogják tologatni revíziókkal a váltást.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Jobb paszta van benne, de a változás azért nem szembeötlő, mert a VRM integrálásra került. Tehát amennyi hőt termelt régen az alaplapon a VRM, azt mostantól a lapka termeli. Ezért látszanak romlónak eredmények, de a VRM hőtermelését kivéve a képletből valójában javult a hőelvezetés, csak a Haswell eközben sokkal több hőt is termel, tehát végeredményben az Ivy mögött van ebből a szempontból.
(#25) TTomax: Ha a Broadwellre gondolsz, akkor az jelenleg nem szerepel LGA1150-es formában az útiterven. Abból nagy az esély, hogy csak alaplapra tokozott megoldás lesz. A Skylake a következő LGA tokozású Intel APU két év múlva.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
MiklosSaS
nagyúr
Hat igen, minden ugy tortent ahogy az egyik ismerosom elmondta maxim + 10 %. Tehat meg mindig nem erdemes a 2600K-rol valtani. 2600K es a 4770K kozott mondjuk +15-20 % van , szerintem 4.4-4.5 a vege leghutesnel, igyhat a 4.8 Ghz-es 2600K es a 4.5 ghz-es 4770K kozott marad a + 10-14 % a haswell javara. Persze ez csak a cpu eroben, az IGP az mas teszta.
Ahogy egy masik forumtars mondta, kezdenek csuklani.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
gógyi
aktív tag
Jobb mint az Ivy és ez a lényeg. Bár csak az ország GDP-je is ennyivel nőne évente. A lányom gépében E8400 helyett majd megteszi a magáét. Várós!
-
KAMELOT
titán
Szerintem az i7-el még ezt a gent is kihúzod. Várd meg a Broadwell vagy a Skylake procikat 14nm-el.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
TTomax
félisten
Hát ez elég rossz hir... direkt ezért vártam ki,no meg a 1150el még kihuzhatok még egy gent...de ez igy nekem nagyon nem tetszik.. az ára fogja eldönteni,ha sokkal drágább lesz akkor lehet SB-E lesz...
Uiöszönöm az infót!Köszönjük a tesztet!
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Crytek
nagyúr
Csak a szokásos cpu része frankó a VGA terén meg bődületesen még mindig le van maradva!
Pont forditva van amd-nél a vga a király itt meg a proci. Egy rövid ideig cserélhetnének
Next PC Upgrade: 2022
-
kromatika
veterán
6%-os javulás eléggé gyenge.
-
T_Stark
őstag
Hát igen, egyre inkább látszik hogy lassan a nagy kék óriás is megtorpan a CPU teljesítmény növelésében.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez is ugyanolyan pasztás, mint az Ivy Bridge. A 22 nm nem viseli el a kupak forrasztását. Annyiban romlott a helyzet az Ivy-hez képest a hőmérséklet szempontjából, hogy az integrált VRM extra hőt termel. Persze lehet ezt is kupaktalanítani, és akkor jobban hűthető. Esetleg vannak az alaplapra tokozott megoldások. Azok kupak nélküliek mindig.
[ Szerkesztve ]
-
toyone
őstag
Vagy ugyan az a sample járta körbe a világot vagy nem lesz nagy szórás (legalábbis az ES-ket figyelembe véve) tuning terén. Mert szinte kivétel nélkül ~1.25v 4700Mhz-t hoztak ki a külföldi oldalak is, ami nagyon baráti. Viszont úgy tűnik kb itt a határ, 1.4v+ 5ghz benne van, de már csak vízzel.
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
TTomax
félisten
Hát igen , de én pl egy I7 930ról váltanék...viszont az a 80Cfok egyáltalán nem tetszik 4.7GHzen,még ha 1.25vcore is volt... ez is "kupakbajos" lesz???Hmm elsiklottam a hütés felett,ha gyári volt a hótö akkor szuper,de ha nem...
Szerk...Jahh,hogy egy Prolimatech Megahalems Rev.C volt rajta...hát ez nem tul jó igy...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
atti_2010
nagyúr
Hát ez elég gyenge eresztés egy olyan IGP-től amire sokan ráfogták hogy Richland gyalázó még a Trinitytől is távol áll, a fogyasztás csökkenéstől sem estem hanyatt.
Alapos teszt köszönjük.[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
Még egy kis teszt!
Azt hittem nem lesz vége az olvasmánynak.
0,86V-on 4,7GHz!!!! Az már durva.
Itt van pár ASUS lapocska is.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
TTomax
félisten
Ejj de vártam ezt a tesztet!!!
-
Sondi1986
addikt
Többi kártyákhoz képest hol helyezkedik el:
[link] -
zsoleszkai
tag
No ez hogy túl lesz árazva itthon
/KneeBy/
-
Sir Ny
senior tag
még egy kicsit több cache, és el fog férni benne egy oprendszer. Hajrá, hajrá!
-
-
imibogyo
veterán
Úgy látom ezt a lépcsőt, most kihagyom. 2600k-ról érdemes volt váltanom 3770k-ra, de ez a 4-es széria (egyelőre) nem hoz annyit a konyhára, hogy ezért megérje egy teljes Ivy-s konfigot kukázni.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Szép terjedelmes cikk!
Itt leginkább az IGP-re gyúrtak, ahogy nézem.<< Heimdal >>
-
csapee
őstag
Elég izzadtságszagú ez az Inteltől.
Csapee
-
Zodicus
senior tag
Végre Ph-s teszt! Már kezdem is olvasni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mazda topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Diablo IV
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest